| Autor |
Zpráva |
jablunka
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2009 18:41
- Nahlásit
Erin
Jj jasně a tleskám..néé jako vedle,sem si naběhla
Jasně,Honzíku Tleskačů.
Biluška
No dobře, ale pokud po nich bude poptávka tak se holt budou rodit, na tom nic nezměníme.
A eště k tomuhle.Pokud je jen troch rozumnej chovatel,kterej nefláká štěňata pro peníze a vidí jak jde jeho oblíbený plemeno do hajzlu,tak na nějakou poptávku hodí klidně bobek a prostě dál chovat nebude.Toť můj názor.
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2009 18:56
- Nahlásit
jablunka
Pokud je jen troch rozumnej chovatel,kterej nefláká štěňata pro peníze a vidí jak jde jeho oblíbený plemeno do hajzlu,tak na nějakou poptávku hodí klidně bobek a prostě dál chovat nebude. to si nemyslím, spíšě bych řekla , že bude hodně koumat a přemýšlet kým a koho krýt , ale že by se na své plemeno vybodnul, to se nechce věřit - pokud tedy k němu má opravdu vztah
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2009 19:04
- Nahlásit
Hele děvčata, prosimvás, můžu dát kočce normál chleba s lučinou? jako nakrájenej na kousky....
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2009 19:25
- Nahlásit
Gerda
já myslím že jo
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2009 19:27
- Nahlásit
Gerda
můžeš,ale dá přednost skrábané svíčkové(syrové)
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2009 19:33
- Nahlásit
a dělám zapečený brambory,buřguláš a brambory na loupačku
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2009 19:48
- Nahlásit
brezen2008
a dělám zapečený brambory,buřguláš a brambory na loupačku
žiši! vy ste se dneska ale rozšoupli
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2009 19:50
- Nahlásit
Biluška
Kdysi dávno, asi před 6 lety jsem na mujpes.cz viděla fotku šarpeje přímo z číny, byl krásně stavěnej, atletická postava, mírně nadutej čumák, uši klasický, ale co mě upoutalo, byly jeho oči, byly normálně vidět a byly otevřený, nic krásnějšího už jsem pak nikdy neviděla )))
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2009 20:00 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Gerda
převýší tě na hyjerarchycký příčce, až se z toho posereš
posere se na tý šprušli hyjerarchycký nebo vedle ní??
jablunka
Ono by stačilo,gdyby se schválně nešlechtili kryplíci,
no tak to by samosebou úpa stačilo,ale mne vůbec nenapadlo todle zmínit bo lidi sou hovada,což mi už nepřakvapuje,tagže rozumný řešení vod nich nečekám
erin
Nebo voláte Biluši,že chcete 6 kousků genetické hříčky??
to né bo nemůžem bejt doma samá genetycká hříčka
jinak asi taghle pani:
ale dlouho nevydržíte ,se fsaťte
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2009 20:08
- Nahlásit
mac1
jablunka
nemyslím, spíšě bych řekla , že bude hodně koumat a přemýšlet kým a koho krýt , ale že by se na své plemeno vybodnul, to se nechce věřit - pokud tedy k němu má opravdu vztah
Asi tak nějak. Ono je pak ještě otázka kdo je ten "rozumný chovatel". Jestli to bude někdo kdo chce chovat dejme tomu ty šarpeje co nejzdravější, nebo jestli je jeho cílem je mít co nejzvrásněnější. Vsaďte se, že oba se budou považovat za nejrozumnější
Navíc má chov tu stupidní vlastnost, že vždycky musíte obětovat něco za něco. Např. chybějící zub za vynikající povahu. PRA neg, ale MDR+/+. Stojící ucho, ale skvělá barva..... Na škole nás učili, že ideál (z hlediska chovu) neexistuje a obávám se, že měli pravdu. Takže když se člověk rozhodne chovat např. zdravé buldoky, pustí do chovu staroangličany, narovnají se nohy, zmírní se předkusy, zvířata budou schopny možná i běhu (zatímco teď s obtížemi zvládají chůzi), ale na druhou stranu se tam objeví třebas vyšší riziko torze (nebo srdeční vada, nebo PRA, nebo třebas nežádoucí bílý flek na levém uchu....)
kterej nefláká štěňata pro peníze a vidí jak jde jeho oblíbený plemeno do hajzlu,tak na nějakou poptávku hodí klidně bobek a prostě dál chovat nebude.Toť můj názor.
Nemyslím si, že bych chovala šeltky pro peníze (kor když se mi ještě nepodařilo odchovat jeden jedinej vrh ), už dost dlouho se dívám jak jde to plemeno do háje, ale bobek na ně určitě nehodím.
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2009 20:33
- Nahlásit
davidkova renata
Huž sem neboška po osobním pohovoru s modrým musím naznat,že měl Žanek pravdu"je to chudák" ,a k tomu prase sprostý,bude mít co chtěl frajer.Jak přijel loudit many,ale už věděla,co je to zač,najedl se,v bazénku koupal...nic neodvezl,ale psinkovým kašlem nakazil všech našich 6 psů.Nezapoměl to v hovoru podotknout,že nu to na Ovčárech kašle,takže věděl,že viry táhne na svých špinavých hadrech.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2009 20:40
- Nahlásit
Erin
Nezapoměl to v hovoru podotknout,že nu to na Ovčárech kašle,takže věděl,že viry táhne na svých špinavých hadrech.
to je pěkný a pak se Gerda diví že jí kašle Mařka.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2009 20:44
- Nahlásit
Erin
Huž sem neboška
po osobním pohovoru s modrým
si s nim mluvila jó?? to mi mušíš popsat do mejlu třá až budeš mít ty pochřební formalyty za sebou
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2009 20:46
- Nahlásit
Alexa
to je pěkný a pak se Gerda diví že jí kašle Mařka.
to né,z ofčár se vostěhoval před 2 roky a gerda byla na vlčárech jednou asi taky před 2 roky..abysme mu nekřivdili [b]
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2009 20:54
- Nahlásit
davidkova renata
Sevyprdni na hopřební formality,ty si ponechej až po mojí a Žankové a ...návštěvě na čáryfucích.A asik budeš muset předělat smuteční řeč,bo já ho přetrhnu jak hada a budou hadi dva...sakra nebude to horší??
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2009 20:58
- Nahlásit
janika
Ano doporučuji,kudy chodím.Ono osobní doporučení je nad všecky reklamní triky
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2009 21:07
- Nahlásit
Erin
až po mojí a Žankové a ...návštěvě na čáryfucích
ty tam pojedeš?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2009 21:08
- Nahlásit
Erin
ty si ponechej až po mojí a Žankové a ...návštěvě na čáryfucích
tam pojedeš jo??????? ,ty vado vem skrytou kameru!!!!!!
budeš muset předělat smuteční řeč
hnet na tom začnu makat!!!!!!!!!!
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2009 21:09 - Změnil/a: Erin
- Nahlásit
Neessi
V zastoupení..máme tam pohledávku...
Ale telefonicky mi Ludánek slíbil"si pučim a hodim ti to na hlavu",tak možná jistí lidé budou zase bez práce...to je doba
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2009 21:15
- Nahlásit
Erin
V zastoupení..máme tam pohledávku
Myslím,že asi nedobytnou !
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2009 21:17
- Nahlásit
Ste překoukly sestry fotoumění Jablu a vkládal její samec..teda ty fotky
http://jablunka.rajce.idnes.cz/utulek_Skrivany/
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2009 21:19
- Nahlásit
Neessi
Jo sice nedobytnou,ale facky budou a to se vyplatí Bobe
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2009 21:25
- Nahlásit
Erin
Jo sice nedobytnou,ale facky budou a to se vyplatí Bobe
ty měly být "za pár drobných",teď už je na ně docela pozdě.Znáš to "reflexní oblouk" .
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2009 21:28 - Změnil/a: lucYnka XIII
- Nahlásit
Gerda
Hele děvčata, prosimvás, můžu dát kočce normál chleba s lučinou? jako nakrájenej na kousky
muzes prezije to, ale pravidelne bych ji tim nekrmila
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2009 21:31
- Nahlásit
Erin
vkládal její samec
sem se f první chvíli úpa lekla
ale pesanííí hásky tlustoučký ,ten černej smeták chlupatej je moc pěknej a štenda samo taky
si pučim a hodim ti to na hlavu",
a jé,to zas bé sbírka nějaká asi..
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2009 21:34
- Nahlásit
lucYnka XIII
ale pravidelne bych ji tim nekrmila
uš sme to probraly, to byla nouzofka,vona je nechce tam krmit,páč je tam hafo psů volně a některý dost lověj,tak aby si ty kočky tam moc nezvykaly bejt .ale koupíme konzervy nějaký aspon.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2009 21:37
- Nahlásit
davidkova renata
a jé,to zas bé sbírka nějaká asi..
to zmákne kádrovačka -prodá kus póle a bude.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2009 21:42
- Nahlásit
davidkova renata
ale koupíme konzervy nějaký aspon
nebo kupte grancle, ty vas vyjdou kvalitnejsi mnohem levnejc, konzervy jsou predrazeny sracky s 4% masa a zbytek sajrat, teda jsou i masove, ale ty stojej 30kc - 80g
No nejednodusi je dat jim treba hov. hrubomlety jestli krmite psy masem, je to nejlevnejsi a uplne nejkvalitnejsi.
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2009 21:47
- Nahlásit
davidkova renata
Neessi
Ste vzácný blbky to druch,snad mi rozumíte a essi mi sem netahejte,mám nějakou alergii momentální na spóry blbosti a plísně.Fakt mám dost radostí dnešního dne,zbytek radosti si nechám na pak.Brou brou mlask mlask
|
leila
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2009 21:47
- Nahlásit
Biluška
paní se tu flákáte a já čekám na maily abychom mohli nahodsit ten web teda ten úvod jste furt nenapsala a bez toho je to jaksi chybné
|