Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3177 . 3178 . 3179 . 3180 . 3181 . 3182 . 3183 . 3184 . 3185 . 3186 . 3187 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Hyena
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2009 11:02
- Nahlásit

kinta
Slunce už vysouší loužičky
pustíme borderku z boudičky
ona má k pasení vlohy
protáhne své rychlé nohy.

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2009 11:07
- Nahlásit

Gerda
to spíš zjistíš, že seš retarda, jak sem tě tak viděla.

, takže mám jít pást králíky k Bajkonůrce?

myslim, že kočka může bejt aji prouhatá. Bordera ne.

myslim, že i tohle se dá pořešit - kvalitní akrylátovou barvou.
Ale jinak máš pravdu, kvíz je to těžkej. Ale tak vod toho sme tady my, co máme KvíKvé napařovací žehličky. Vypnutý.

Alexa
to se projevilo to vysoký Kvíkvé

děkuju, potěšila ste mě pani. Poté co mi Gerda oznámila, že sem Retarda a kleslo mi sebevědomí, tak tetkon mi zas stouplo. Je vidět, že ste vopravdu vodborník na pozvedávání!

Biluška
Kachny a husy škrtám, by se to množilo

proč by se to množilo, kdyby to nemělo tatínka?
a dyk ty slepice nemusíš pouštět ke psům, můžeš borderu pustit ke slepicím. Jak krocan to nevim teda, to sou moc velký ptáci, já dělám do těch malejch

Alexa
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2009 11:10
- Nahlásit

PetraK
moc velký ptáci, já dělám do těch malejch
razíš heslo, že i s malým kašpárkem jde zahrát pěkný divadlo

Baico
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2009 11:15
- Nahlásit

Biluška
Kachny a husy škrtám, by se to množilo
Si k nim nepořizuj kačera (housera) a množit se nebudou neb ty jejich vejce nebudou oplodněný, ne.

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2009 11:15
- Nahlásit

Alexa

možná spíš- lepčí brabec v hrsti, nežli holup na střeše???

ačkoliv - vezmu-li to zpět k tý původní myšlence - tzn., že jsem měla na mysli Kosťu, tak je to jen a jen kvůlivá velikosti, páč - kdyby tendle pernatej vometák byl velkej třá jako orlosup - za kterýho se stejně považuje už - byla by to dost katastrofa. Dneska zase zahnal Ešusa, protože se rozhod, že zabere další území. Už mu prej nepatří jen psí bydlík, ale i psí jídelna, která k bydlíku patří. Z čokla se stal bezdomovec

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2009 11:20
- Nahlásit

Baico
Si k nim nepořizuj kačera (housera) a množit se nebudou neb ty jejich vejce nebudou oplodněný, ne
A co gdyž mi to nakreje něgdo jinej? Jako by mi nestačilo, že hlídám plnej barák háravých fen, eště budu hlídat háravý kachny ne? Nic, takový zvířata tu prostě nebudou

Hyena
Já od ní neočekávám vůbec nic. V zásadě od nikoho neočekávám vůbec nic, alespoň pak nejsem zklamaná . Ale sejří mě gdyž hodinu v kuse ječí na mrak, to jako fakt jo

kachna_
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2009 11:39
- Nahlásit

Biluška
A co gdyž mi to nakreje něgdo jinej? Jako by mi nestačilo, že hlídám plnej barák háravých fen, eště budu hlídat háravý kachny ne?
stačí sbírat vejce. Ale pasení jsem viděla jen s indickými běžci (druh kachen, ne maratonci), nevím proč, vzhledem k inteligenci kachen (bez _ ), bych ostatní druhy podezírala z toho, že nejsou schopny pochopit, co po nich ten pes chce.

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2009 11:39
- Nahlásit

Alexa
a sme zas u toho )))

PetraK
kdyby tendle pernatej vometák byl velkej třá jako orlosup - za kterýho se stejně považuje už - byla by to dost katastrofa
mohla bys ho vzít k zrcadlu a jasně mu ukázat, jak zhruba je velkej orlosup a jak přesně je velkej andulek....

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2009 11:41
- Nahlásit

kachna_
No o těch indických běžcích docela uvažuju, tak tři-čtyři bych tu snad někam nacpala Nevíš o nějakých na prodej?

Hyena
Dík za odkaz, jenom jsem nakoukla a docela jsem se nařehtala, večír to prostuduju

hancaw
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2009 11:54
- Nahlásit

A nechtěla by pást koně? Jednoho mám a je pasenej pravidelně a dobrovolně - v jeho věku je mu to nějak fuk klidně zapůjčím na byt a stravu naše úchylačka pase radši kočku ta se aktivně podílí řevem

brezen2008
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2009 12:04
- Nahlásit

tě bůh lidiové známí i neznámí
heledte,tak ten blb,jako dasty,má zas bobanec,ale né za uchem,ale nad kyčlema, já se zněj z cvoknu
tak jsme mu to vostříhala,dala zas mastičku a zas límeček
no byl se koupat,davídková dosvědčí,takže mě fakt napadlo,že dasty by mohl bejt alergickej na vodu?? je to možný? v jeho věku?
jsem si říkala že vet je praštěnej když mi tohle říkal,takže je
večer půjde do vany,tam ho zas vykoupu v šamponu,kterej mu pomáhá a zas pojeden na novo a to zítra má bejt 31 C ,jsem myslela že půjdem do řeky,tak nepůjdem nikam

brezen2008
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2009 12:07 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit

anebo,můžete mi říci kolik asi tak + - stojej testy celkový na kůži?
Holky jsou obě dvě ok
a jdu péct 2 slovy dvě bábovky,jednu s polevou a druhou bez polevy

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2009 12:18
- Nahlásit

hancaw
Strava pro koně by tu byla, ale byt pro něho není . Pokud by teda nechtěl bydlet v kotelně

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2009 12:18
- Nahlásit

Gerda

mohla bys ho vzít k zrcadlu a jasně mu ukázat, jak zhruba je velkej orlosup a jak přesně je velkej andulek.

tam si chodí a lítá sám. Do předsíně, k takovýmu obřímu zrcadlu, manekýn jeden. Von má teriérskej syndrom asi - takový to velkej duch v malym těle . Včéra se mě optal: "Chceš policajta s*áči?" Na dotaz co bych asi tak měla dělat s policajtem se ozvalo: "Pojistkůůů!" Tak nevim. Buď je ten pták reinkarnovanej pojišťovák (bude třeba příbuznej s Biluškou?) a nebo életrikář.

sme zas u toho

myslíš jako u kuldůry? Skrzevá to dívadlo, že jo?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2009 12:21 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

čus fšicíí co choděj do menzy(asi na vobjet se myslí bo co.. ) a zbytek co chodí bespochyby do demenzy,čemuž odpovídá úroven příspjefků
Koukám,že máme novou členku,její příspefky se mi líbily ,přídou mi takový jako voduševnělý

aleksáááááááááááááááá,hele
http://www.novinky.cz/domaci/174287-meteorologove- varovali-pred-vlnou-veder-bude-az-34-stupnu.html

Biluška
hele já nefim,ale Mášenka bych do kurzů pasení rači nepřihlašovala

mac1
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2009 12:22
- Nahlásit

brezen2008
alergický na vodu nebude ( pravděpodobně ) , může nepřiměřeně reagovat na něco, co je v té vodě , je-li to alergie, tak stěr je dost na houno a hlavně si neděl iluze, že by ti řekli , na co je alergický . Neteře pes absolvoval X vyštření na alergii , nacpali do něj xkrát kortikoidy + změny a změny granulí .....vybodli se na to, zašli do aavetu k homeopatovi, bere nějaká homeopatika, přestali řešit granule, žere maso .....půl roku už je v pohodě

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2009 12:25
- Nahlásit

mac1
sem jí ted psala,že to může bejt alergie na něčí kousnutí anebo je normál zapařenej páč ten kretén si leze kam chce a jak chce a březen ho tuty nemá úpa suchýho dyš de dom,vim vo tom svý s předešlou čubou

jbat
Člen
- Nahlásit

děcká, co to je plemeno ty chrti vod jablůnky? ty dostihový...

mac1
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
http://www.novinky.cz/domaci/174287-meteorologove -varovali-pred-vlnou-veder-bude-az-34-stupnu.html no konečně bude trochu slušně

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2009 12:26
- Nahlásit

mac1
no konečně bude trochu slušně
no konečně něgdo normální

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2009 12:28
- Nahlásit

jbat
plemeno ty chrti vod jablůnky?

esli myslíš Otika, tak to je předefším vemeno - myslim teda. Vemeno z kachny, podle toho co Jablůnka psala . kachna to doufám nebere osobně.Není tam u toho todle_

jbat
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2009 12:31
- Nahlásit

PetraK
esli myslíš Otika,
noooo, přesně jeho, kámoška od koňůch chce barzoje v srpnu si pro něj jede, tak se jí snažím natlačit adopci, jenže prej "dostihový chrti všechno honěj a zabíjej", tak nevim...

Alexa
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2009 12:32
- Nahlásit

davidkova renata
si konečně fstala po tý noci s kladečem jo.
aleksáááááááááááááááá,hele
http://www.novinky.cz/domaci/174287-meteorologove- varovali-pred-vlnou-veder-bude-az-34-stupnu.html

bezva čtvrtek trávím u bazénu, nikoliv v Prokopáku

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2009 12:32
- Nahlásit

davidkova renata
Uš sem to pořešila, přihlásila sem sebe. Na srpenec. S borderkou aj oběma mladýma šoltyjema. Pumice pase taky, ale už s ní do toho nejdu,páč loni jí ruplo v bedně a potrhala známým berana co se na ni křivě podíval

Možná koupím Megyně pár těch kachen jak psala Kachna, ale eště to musím probrat s Mášenkem. On bude určitě proti, páč je aj proti slepicím

Hyena
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2009 12:33
- Nahlásit

Biluška
Ale sejří mě gdyž hodinu v kuse ječí na mrak, to jako fakt jo No tak že očekáváš, že ona chudinka bude zticha, když ten zku...j mrak si dovoli vzdálit se od stáda a prchat brezen2008
zkus obyčejnej tekutej pudr (kupuje se v lékárně), Hyeně zaléčil zkušeně vyhloubenej kráterek po štípnutí klíštětem.

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2009 12:33
- Nahlásit

davidkova renata

Hele pani Davídkojc, když vy jezdíte na to kolo a Nána je tak drajvová, esli byste jí neměla naučit todle. To aby vás mohla doprovázet :-D

http://www.youtube.com/watch?v=jadfA3teblY

Hyena
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2009 12:34
- Nahlásit

davidkova renata
Ste nepřejícná, konečně by alespoň někdo u Biluše pozvedl úroveň domácích financí.

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2009 12:35
- Nahlásit

Hyena
, když ten zku...j mrak si dovoli vzdálit se od stáda a prchat
Má ho snad štípnout a zahnat zpátky ne? Gdo ji učil, aby po něm štěkala? Fšude se píše, že borderky sou neštěkavý, kurńa proč zase já musím mít vyjímku?

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2009 12:35
- Nahlásit

Hyena
Ste nepřejícná, konečně by alespoň někdo u Biluše pozvedl úroveň domácích financí

myslíte, že jako dyby Biluše šoupla Mášenka za vitrínu, jako to dělaj v Teplicích, že by to neslo prachy?

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2009 12:40
- Nahlásit

PetraK
yby Biluše šoupla Mášenka za vitrínu,
Klidně ho tam za prachy šoupnu, ale víš jak ta vitrína bude muset být obrovská?? Dyť on má skoro dva metry

<< 1 ... 3177 . 3178 . 3179 . 3180 . 3181 . 3182 . 3183 . 3184 . 3185 . 3186 . 3187 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání