Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3177 . 3178 . 3179 . 3180 . 3181 . 3182 . 3183 . 3184 . 3185 . 3186 . 3187 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
jbat
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 15:40
- Nahlásit

PetraK
že Conny mi doma neprojde.

že je nádherná....? má jiskru jak plnokrevník...
mně do garsonky taky neprojde... ani Ferdík...

jablunka
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 15:41
- Nahlásit

Fifi
PetraK
Matysek pro Maugliho? By mel Milous

by byli takový M and M's

Zapomínáte,že jednoho Matýska uš Mauglí doma má.

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 15:44
- Nahlásit

Erin
Hade jeden,co sem strkáš ty fotky,no??!!!!!

Začínám uvažovat o podpoře Skřivan i v salonu,jako foto a kasičku,nevíš jaké jsou podmínky??
Jak jako podminky? Oni jsou soukromej, takze nic ofiko asi nepujde.

PetraK
Ona má něco spešl v očích
MA! Musim rict, ze je hrdou matkou, je veledulezita, necha nas je pochovat, ale trdlikuje kolem, naval, naval, mojeeee, pak jim zkontroluje hlavu, pozuzla, voslinta, umeje, usmeje se a zase masti stekat na bubaky u plotu.

Erin
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 15:44
- Nahlásit

PetraK

někdy mě hrozně štve - jako teď třeba, protože vím, že Conny mi doma neprojde.

Tss jak seš stará(nebo ne??tě neznám),tak seš hloupá...se to dělá tak,že vyhlédnutý objekt se náááhodou a zrovinka dyž je oponentní strana v náladě vobjeví a ty musíš zapojit všecky žencký zbraně...a hlavně, aby nakonec brťas byl tím spasitelem,nikdo jinej!!!

StaHi
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 15:45
- Nahlásit

PetraK
hendykep pseci tuty poznaj, pro tu toleranci je ale zasadni spis ten superjabloni vlif (mufatkovu hluchotu cizi pseci vnimaj, ale spis je znervoznuje, jak je 'jinej' ..nektery ho chtej rovnou trhnout, ze je vadnej.. teda aspon mi to tak prijde)

by byli takový M and M's
tak to pod'oooor, m&m's mam ja! nebo spis mela, bo s frybou uz mam MMF - mezinarodni menovej font

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 15:46 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

jbat
má jiskru jak plnokrevník..

zkusím to, ale - do háje blbě se něco zkouší, když vím, že je to marný . Taky jsem se nemohla narodit do rodiny, kde je dům??? nebylo by co řešit. Jemu nejde o počet psů jako takový,ale o počet psů v bytě. Kdyby aspoň máma byla co k čemu hergot, ta zas nechce už na starý kolena žádný starosti. Stejnak bych čokla vobstarávala já - by mi jí akorát přivedla dom, abych mohla vyrazit ven s oběma a nemusela se zdržovat zacházením do sídláku . Jo vymyšlený to mám pěkně, ale realita je jiná

Erin
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 15:47
- Nahlásit

jablunka

Jak ty to děláš matko jedna,tadyk furt chčije a eště i prší a ty máš ty pitomky náky tmavý celý vopálený jak do reklamy.

Mathea
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 15:49
- Nahlásit

A to ste je nevidely nazivo... Jsou to nunici fsecko, brala bych je vsechny hned...dybych mohla.

Mathea
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 15:51
- Nahlásit

A este ke fsemu tam nejsou vsecky fotky, dalsi budou zitra...
a dyz Brtnik uvidi, jaka je Connusku supr mama..traa to s nim hnee

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 15:52
- Nahlásit

jablunka
Zapomínáte,že jednoho Matýska uš Mauglí doma má

no však je tam taky M and M's to " 's " značí jako vjětčí počet, takže to se už jedno M ztratí

Fifi
je veledulezita, necha nas je pochovat, ale trdlikuje kolem, naval, naval, mojeeee,

pupík šikovnej. Zeptám se doma, ale vím jak to dopadne. Už to zkouším po několikátý.

Erin
pani von je bejk. Jako myslím zrozen ve znamení bejka. S tím hnout je těžký.Tohle je jediná věc, kdy s ním k hnutí není. Fakt není. Já jsem toho názoru- už jsem to tu psala - že se musej rozhodnou voba, musí to být dobrovolný, páč jinak, když pak nastanou komplikace, se to může vymknout kontrole. Ne, on k tomu musí dojít sám a "dobrovolně" . Já na tom pracuju- víte jak je to s tou vodou, co furt kape na jedno místo??? Jendou nakapu!

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 15:53
- Nahlásit

StaHi
hendykep pseci tuty poznaj,
Presne, stopro, kdysi v minulosti mohl starej vetchej perdel lehavat na vysostnym miste na cvicaku, kam ho dobrovolne poustel jeden NO, kterej to tam mel vosefovany.
mufatkovu hluchotu cizi pseci vnimaj, ale spis je znervoznuje, jak je 'jinej' ..nektery ho chtej rovnou trhnout, ze je vadnej.. teda aspon mi to tak prijde)
Ja vidim jen vnitrosmeckoidni vztahy, jak se meni, v prubehu let. Sadlo ustoupi mladsi pri hlidani u plotu, ale vo to vic ji sekyruje v baraku, neco za neco.

A musim rict, ze fotecky se dneska Mathee extremne vyvedly, jako ona UMI vzdy, ale tyhle.. Jsou nadstandard.
A zavrete nekdo Gerdu, ja potrebuju jet s cupkama na kolo!

jablunka
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 15:54
- Nahlásit

Erin
Jak ty to děláš matko jedna,tadyk furt chčije a eště i prší a ty máš ty pitomky náky tmavý celý vopálený jak do reklamy.
Jednoduše.....v dubnu je svlíknu a vobleču zase aš v září,ale až na konci,po babím létě.
A je to neuvěřitelný,ale já včera čistila bazén,tagže sem tam vlezla z musu,ale ty dva magůrci tam vlezli jen tak,že se jim chtělo.

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 15:55
- Nahlásit

StaHi
no jo, ale jak? vědci furt, že pudově, pudově, šécko pudově, ale todle přes žádný pudy nejde. Tohle musí bejt vokomunikovaný. Nemám ráda vědu, dělá ze zvířat pitomce.

jablunka
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 15:57
- Nahlásit

PetraK
pani von je bejk. Jako myslím zrozen ve znamení bejka. S tím hnout je těžký.Tohle je jediná věc, kdy s ním k hnutí není.
Je potřeba ho seznámi s bejkem Brutarem.Před ním stačí začít kňourat a je vymalováno.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 15:58
- Nahlásit

Fifi
nununu tutututupaní ty šou sladkýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý ýý
ještě že já mám plno )))

Baico
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 16:00
- Nahlásit

PetraK
Tak já vyrážim ulovit si něco k dnešní večeři. Takže 16:45 před NBU!!!
Čusek všem ostatním !!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 16:01 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

jablunka
Před ním stačí začít kňourat a je vymalován

todle mi funguje jinde, tady ne. . Ale tak se utěšuju tím, že až to bude mět klapnout, tak to klapne. Takže prostě vokazuju vobrázky se smutným vokem a patřičným komentářem. Snad to jednou klapne. Blbý je, že všichni vostatní stojej na jeho straně . Sem psí odrodilec v rodině. Nikdo není přes psy, takže všichni svorně plkaj, že dva psi v bytě... bordel, starosti, vo dovolený do penzionu nás nevemou.................... To je to, co říkám já, když něco chci tak to jde, když to nechci, tak hledám výmluvu. No a nikdo jinej než já nechce - ač se jich to netýká. Teda krom Brtinka
, ale fšicí do toho kafraj

Mathea
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 16:02
- Nahlásit

Fifi
fotecky se dneska Mathee extremne vyvedly
Furt rikam, ze nejdulezitejsi na tom je to, esliva to pomuze tem coklum..a esliva jo, pak ten fotak tehdy nebyl spatna investice, i dybych s nim uz mela navzdycky fotit jen ty utulkace..

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 16:02 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Baico

oká- sem si vás naskenovala, tak snad vás poznám

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 16:07
- Nahlásit

PetraK
no jo, ale jak?

Proste poznaj. Stejne jako prichazejici epileptickej zachvat, melanomy, zemetreseni... Neres a neprepinej.

Mathea
i dybych s nim uz mela navzdycky fotit jen ty utulkace..
ikdyby "jen" .. kdo umi umi, kdo neumi, nefoti.

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 16:12
- Nahlásit

Mathea
pani já ty fotky žádný nevidim, můžete to sem dát nějak normálně prosimvás?

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 16:14
- Nahlásit

Fifi
Neres a neprepinej.

jenže já to chci vědít. Stejně tak jako chci vědít, jak vypadá nekonečno

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 16:16
- Nahlásit

Fifi
epileptickej zachvat, melanomy, zemetreseni

a pak, todle je jiný. Epi záchvat - je tam aura, melanom-jedou podle čichu, zemětřesení podle vibrací. ALE JAK kurňa ta čoklí banda u Jablůnky ví, že ten novej čokl je slepej a hluchej? Tak- a tetkon rozdávejte pani rozumy

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 16:16
- Nahlásit

Gerda
http://www.utulek-skrivany.estranky.cz/stranka/pej sci_k_adopci
Jak tam jednou vlezes, uvidis je pak i tady.

PetraK
Stejně tak jako chci vědít, jak vypadá nekonečno
Chci a chci a chciiiii! Dupla sis nozickou dukladne?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 16:18
- Nahlásit

Fifi
vendulka je dokonalááááááááááááááááá

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 16:20
- Nahlásit

Fifi
Dupla sis nozickou dukladne?

je bolavá patička dostatečným důkazem?

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 16:23
- Nahlásit

PetraK
ALE JAK kurňa ta čoklí banda u Jablůnky ví, že ten novej čokl je slepej a hluchej? Tak- a tetkon rozdávejte pani rozumy
Nevim, jestli si definujou presne tyhle pojmy a dojmy (jestli vubec), nicmene jsem po privezeni Milouse videla na vlastni bulvy, ze k nemu v kuchni cmuchal exot Oto, a Milousek ho krasne vyfuckoval, po svym, neco jako "nevidim, neslysim, ale kurna ke me necmuchej, nebo .."
A diky posefovany smecce u Jablone, kde ma hlavni slovo ONA, nemaj psiska zapotrebi si neco dokazovat na gerontovi invalidovi, ale radsi mu jdou z cesty, bo sou slusne vychovany a maj ke stari uctu. Staci?

jablunka
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 16:31
- Nahlásit

Fifi
nicmene jsem po privezeni Milouse videla na vlastni bulvy, ze k nemu v kuchni cmuchal exot Oto, a Milousek ho krasne vyfuckoval, po svym, neco jako "nevidim, neslysim, ale kurna ke me necmuchej, nebo .."
Jo tak takhle to dělá u fšech,jen od Bůcy vydrží trošku víc,asi že je to čupka.Ale jinak se s nima fakt neprdí.A fakt je to,že gdyš se slezou fšichni v tý minikuchyňce,tak velký tancujou jak vo posvícení,aby na něj nešlápli.
A diky posefovany smecce u Jablone, kde ma hlavni slovo ONA, nemaj psiska zapotrebi si neco dokazovat na gerontovi invalidovi, ale radsi mu jdou z cesty, bo sou slusne vychovany a maj ke stari uctu.
Nevím,jestli maj ke stáří úctu,ale vjedí,že gdyš se nase*ru já,nejni to prča.Brůs s Otou si to vyzkoušeli teď ve čtvrtek,gdyš jim z vedra začlo hrabat a pustili se do sebe.Každej z nich se f okamžiku válel na vopačným konci zahrady a pak dostali studenou sprchu a nakonec si svorně volizovali bebí.

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 16:31
- Nahlásit

Fifi
nicmene jsem po privezeni Milouse videla na vlastni bulvy, ze k nemu v kuchni cmuchal exot Oto, a Milousek ho krasne vyfuckoval, po svym, neco jako "nevidim, neslysim, ale kurna ke me necmuchej, nebo .."

Staci?

tohle jo.

Nevim, jestli si definujou presne tyhle pojmy a dojmy (jestli vubec),

to ne, tož to jsem tak ani nemyslela, že by si přesně dokázali dát najevo-nevidim, neslyšim. Nicméně je to vo tom, že je to o komunikaci, ne jen o tom "že se to na druhý straně vycejtí"
Musí tam být nějaký "oznámení" a pokud postižená strana nenarazí na debila asociálního, což u Jablůnky nehrozí, tak to klapne. Na druhou stranu -teď jsem si vzpomněla na ten fakt, že zase ale pesani určitou indispozici před ostatními "maskují", aby nedali najevo svoje oslabení. Hm, no nic, to je jen taková odpolední úvaha, než přijede Bajkonůrová

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 16:33
- Nahlásit

halooooo ,heeeeeeeelp,cííí výcuc,nějakej stručnej,jediný co sem postřehla byla navrátifší se stahyjová,jinak se nechytám

<< 1 ... 3177 . 3178 . 3179 . 3180 . 3181 . 3182 . 3183 . 3184 . 3185 . 3186 . 3187 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání