Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3177 . 3178 . 3179 . 3180 . 3181 . 3182 . 3183 . 3184 . 3185 . 3186 . 3187 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Baico
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2009 09:38
- Nahlásit

PetraK
a mám se u Báry teda poptat po černochovi nějakým
Neni potřeba, mám tipa od naší paní doktorky a další od lidí ze cvičáku. Ale díky moc.
člověk, kterej tam je poprvé nezaregistruje, tak - není to asi moc dobrý
Všimla jsme si, že neni uplně v pořádku. Proto jsem ráda, že jsem tam mohla hodit alespoň ty peníze.

kinta
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2009 09:39
- Nahlásit

Dobré pozdní jitro všem!
Vaši diskuzi pravidelně šmíruji a ráda bych se přidala a se všemi Vámi se seznámila. Mám totiž problém sehnat si přátele vzhledem ke svému nadprůměrně vysokému IQ. Zde dle příspěvků vidím, že se evidentně scházejí členové Menzy, tudíž se osměluji. Prozatím jsem si tedy naslintala do klávesnice nad vloženou fotografií, jdu si namazat chleba s marmeládou.

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2009 09:45
- Nahlásit

kinta
Mám totiž problém sehnat si přátele vzhledem ke svému nadprůměrně vysokému IQ. Zde dle příspěvků vidím, že se evidentně scházejí členové Menzy, tudíž se osměluji.

StaHi
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2009 09:47
- Nahlásit

bodry podoledne, huz sem tady, bych stihla ochutnat dortu!

..cela ves vod rana smrdi jako zumpa.. realna zumpa.. toz jsem zvedava, esi nam stavitele koridoru prekopli spis kanalizaci, nebo plynovod (tzn. guvni zaplavy, nebo vybuch) ...taky mam prujmicek, tze ta kanalizace by byla stylovejsi.. mmch, dobrou chut, pokud prave snidate

jbat
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2009 09:55
- Nahlásit

kinta
Prozatím jsem si tedy naslintala do klávesnice

tož vítaj, děvčico!!!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2009 09:58
- Nahlásit

kinta
Jen pojďte paní, tady zapadnete, nebojte se

Přátelé daruji borderku, je mi zcela jedno do jakých rukou. Ta důra už hodinu řve a jediné co zabralo bylo zavření do klece (ale tam pro změnu kňučí ). Po vzoru PetryK jsem se jí zeptala proč tak řve a bylo mi vysvětleno, že ten ošklivý šedý mrak se trhnul od stáda a odmítá se vrátit. Tak ho zahání Se z ní jednou zcvoknu Asi jí fakt ze zoufalství koupím pár ofcí

kinta
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2009 09:59
- Nahlásit

Velice Vám děkuji za milé přijetí a pro tuto chvíli se omlouvám, jdu mýt nádobí, prát prádlo a provádět jiné domácí práce, které mne všechny velmi baví a naplňují.

Hyena
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2009 10:01
- Nahlásit

kinta
Mám totiž problém sehnat si přátele vzhledem ke svému nadprůměrně vysokému IQ. Zde dle příspěvků vidím, že se evidentně scházejí členové Menzy, tudíž se osměluji.
JJ, tady jsi přesně na správném místě, samej vyšší inteligent )

Biluška
Hele to neřeš,to jsou ty pastevecký flohy, hyena takhle chodívala pást ptáky letící na louce, mouchy a tak...

jbat
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2009 10:02
- Nahlásit

kinta
jdu mýt nádobí, prát prádlo a provádět jiné domácí práce, které mne všechny velmi baví a naplňují.

no tak to nezapadneš.......

Alexa
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2009 10:05
- Nahlásit

Dobré krásné letní ráno už jenom 163 dní a máme tady Nový rok 2010
kinta
Zde dle příspěvků vidím, že se evidentně scházejí členové Menzy, tudíž se osměluji.
tojotojo
jdu mýt nádobí, prát prádlo a provádět jiné domácí práce, které mne všechny velmi baví a naplňují.

aby jsi byla plně naplněná tak tyto činnosti můžeš vykonávat u fšech místních JÁ se hlásím jako první

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2009 10:05 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

kinta
Mám totiž problém sehnat si přátele vzhledem ke svému nadprůměrně vysokému IQ.

zdráfstvuj. tady na jiný než nadprůměrný nenarazíš.

Hyena
samej vyšší inteligent
já sem výjimka. Mám jen 165
centimetrů

Baico
Neni potřeba, mám tipa od naší paní doktorky a další od lidí ze cvičáku. Ale díky moc.
tož dobře. A není zač, děkuju já, za ně.

StaHi
.cela ves vod rana smrdi jako zumpa

my sme jako ta pohádková babička?? Taky fšude zdejší?

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2009 10:05
- Nahlásit

Hyena
Kdyby měla jenom vlohy tak by to bylo krásné. Ale ona tři roky aktivně pásla a teď jí to evidentně chybí. Jenže jak byla tyranizovaná tak si neumí vůbec hrát - nechce míčky, nechce se přetahovat, nechce plavat, nechce běhat agi... prostě chce pořád jenom pást. Jednou mi málem vyskočila z jedoucího auta když jsme projížděli kolem stáda ovcí
Když není na pasení nic jiného tak pase mraky. Jdu projít inzeráty jestli něgdo nedaruje pár ofcí, jinak se z ní fakt zcvoknu

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2009 10:08
- Nahlásit

Biluška

Po vzoru PetryK jsem se jí zeptala proč tak řve

příště se jí už neptej a rovnou jí řekni: "Drž zobák ty malej s*áči, nebo z tebe budou pípanátky!"
U čokla Ti aspoň nehrozí, že ti to někdy vmete - v tu nejnevhodnější minutu - zpátky do xichtu

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2009 10:11
- Nahlásit

Biluška

a nestačilo by jí pár králíků??? Retarda od Baico pase králíky, třebas by to stačilo? nebo slepice? Až by si zvykly na to , že musej běhat z levýho rohu zahrady do pravýho a nebyl by to pro ně takovej šok, třeba by nakonec i nějaký to vejce snesly. A nejsou tak velký jako vofce.

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2009 10:15
- Nahlásit

Biluška
si neumí vůbec hrát - nechce míčky, nechce se přetahovat, nechce plavat, nechce běhat agi
můžeme jí seznámit s maryjí...mohla by pást aspoň jí -tak mi jí dej, budu mít dva nablblý psy, to už se ztratí.

PetraK
samej vyšší inteligent
já sem výjimka. Mám jen 165

když to vemu podle kil, měřim 2,68 m, takže naprosto odpovídám popisu, se mnou se kinta může klidně kamarádit.

Baico
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2009 10:18
- Nahlásit

PetraK
Retarda od Baico pase králíky
Tojo, ale Retarda je kočka.
Biluška
Jdu projít inzeráty jestli něgdo nedaruje pár ofcí
Hele ale s těma slepicema to neni špatnej nápad. Vyjde tě to levnějc než ofce a ještě budeš mít vejce. Viděla jsem i ukázku, jak bordera pásla husy. Taky levnější varianta.
Ofšem nevim, jestli by se ti o ně dřív nepostarali puma s foxem

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2009 10:18
- Nahlásit

Gerda
když to vemu podle kil, měřim 2,68 m

pani, jak se přepočítávaj kila na metry? Hoďte mi sem vzoreček. Třeba přepočtem kil na metry zjistím, že jsem ještě vyšší inteligent než jsem doufala

budu mít dva nablblý psy, to už se ztratí.

nechcete mít tři?? Dala bych vám Ešusa

Baico
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2009 10:19
- Nahlásit

Gerda
když to vemu podle kil,
V tom případku mám 5,5 m

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2009 10:21
- Nahlásit

Baico
Tojo, ale Retarda je kočka

no a? Vidíš nějakej podstatnej rozdíl mezi kočkou a borderou?

Hele ale s těma slepicema to neni špatnej nápad. Vyjde tě to levnějc než ofce a ještě budeš mít vejce. Viděla jsem i ukázku, jak bordera pásla husy. Taky levnější varianta.

No bať, myslela jsem to smrdelně vážně. A vymyslela vlastní hlavou. Aspoň já bych to teda zkusila. Asi si budou muset slépky nejdřív zvyknout - ale kdyby se dostala k nějakejm mladejm, tak proč by si nezvykly? A sou skladnější než vofce a nemusej se střihat.

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2009 10:25
- Nahlásit

PetraK
Třeba přepočtem kil na metry zjistím, že jsem ještě vyšší inteligent než jsem doufala
to spíš zjistíš, že seš retarda, jak sem tě tak viděla....

Baico
V tom případku mám 5,5 m
tak s tebou se taky kinta smí kamarádit )) A vůbec, kdy budou plagáty? Už se mi zaprášilo čestné místo na zdi pro pana Bajkonůra! Ani prasečí křipka netrvá tak dlouho, ne?

PetraK
Vidíš nějakej podstatnej rozdíl mezi kočkou a borderou?
myslim, že kočka může bejt aji prouhatá. Bordera ne. Jinak mě nic jinýho moc nenapadá...je to těžkej kvíz tohleto....

Alexa
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2009 10:25
- Nahlásit

PetraK
A vymyslela vlastní hlavou.
to se projevilo to vysoký Kvíkvé

Hyena
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2009 10:41 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit

Biluška
No u takového psa je otázka,kolik z toho " neumí si hrát" je z týrání a kolik z toho, že je to pes z pracovní linie, kterého pasení prostě k smrti baví. Plňase tak chuti běhat neodnaučíte, i když už dostihy neběhá. No nezávidím vám. Pošlete Mášenka na kurz pasení, pořiď te pár ovcí a cho´dte ekologicky vypásat lidem zahrady a louky. Uvidíte jak se budete válet v prachách.

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2009 10:43
- Nahlásit

Alexa
budete v sobotu střílet?

Baico
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2009 10:45
- Nahlásit

Gerda
A vůbec, kdy budou plagáty?
Nechci pana fotografa otravovat, jesli je ještě v rekonstrukci.

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2009 10:46
- Nahlásit

Baico
Nechci pana fotografa otravovat, jesli je ještě v rekonstrukci.
Aby pak nebyl už ve starobinci, než se k tomu dohrabete...to je šlendryján tohleto!

Alexa
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2009 10:50
- Nahlásit

Gerda
budete v sobotu střílet?

těžko, chceš někoho zastřelit???

kinta
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2009 10:50
- Nahlásit

Slunce už vysouší loužičky
pustíme borderku z boudičky
ona má k pasení vlohy
protáhne své rychlé nohy.

Baico
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2009 10:52
- Nahlásit

Gerda
Aby pak nebyl už ve starobinci
No focení se domlouvalo skoro rok. těch pár dní navíc počkám, mě to nezabije.
A pamatujte pani, že tpělivost růře přináší.

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2009 10:53
- Nahlásit

Hyena
kolik z toho " neumí si hrát" je z týrání a kolik z toho, že je to pes z pracovní linie,
Těžko říct. Bývalý majitel přiznal, že si s ní nigdy nehrál páč proč by to dělal když je to pes na práci. Taky měl teorii, že když borderka míčkuje tak pak nechce pracovat, ale furt hledá ten míček. Takže ona to spíš prostě neumí. Což mě sejří, páč kdybych ji naučila míčkovat tak mám hotové půl práce - ona by agilitovala, plavala a vůbec dělala cokoliv si vzpomenu, páč pro míček tihle psi udělají cokoliv. Takhle jsem nahraná

PetraK
Baico
Slepice budou. Zítra by se jim měl stavět kurník co podle plánů nebude kurník, ale babylonská věž Toš uvidíme. Ale pást se nebudou, protože by nesnášeli Psi k nim pro jistotu vůbec nepudou, znám své psy, kdyby k nim šli neměla bych slepice Minimálně Arman, Orina a Lilátko budou mít přísný zákaz fstupu
Taky tu bude Oslík, jestli se nechá pást to ještě nevím páč ještě žádnýho nemám.
Myslíte, že by mohla pást krocana? Velkýho bronzovýho? Se mi takový dycky líbili, bysem si ho hnedle pořídila. Ale nevím estli se nechá pást, abysem pak nemusela řešit poklovanou borderku
Kachny a husy škrtám, by se to množilo, pak by se to muselo zabít a to bysem neudělala, takže bysem za chvíli měla 1000 kachen a obec by to musela řešit jako psy ve Štarnově

Hyena
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2009 11:01
- Nahlásit

Biluška
Což mě sejří, páč kdybych ji naučila míčkovat tak mám hotové půl práce - ona by agilitovala, plavala a vůbec dělala cokoliv si vzpomenu, páč pro míček tihle psi udělají cokoliv
No hele, ono i to zacházení s míčkem může být u pracovních linií border od štěněte jiné . Mrkni sem http://vanourek-bordercollie.cz/cesky.htm - sekce: Pasení, výchova, výcvik- odstavec " testujeme štěně". Nechci dělat machra, bo to mám zmáklé pouze teoreticky, ale od bordery, která 3 roky pracovala a možná je i z pracovního spojení bych běžné reakce neočekávala.

<< 1 ... 3177 . 3178 . 3179 . 3180 . 3181 . 3182 . 3183 . 3184 . 3185 . 3186 . 3187 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání