Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3177 . 3178 . 3179 . 3180 . 3181 . 3182 . 3183 . 3184 . 3185 . 3186 . 3187 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 16:34
- Nahlásit

jablunka
A fakt je to,že gdyš se slezou fšichni v tý minikuchyňce,tak velký tancujou jak vo posvícení,aby na něj nešlápli.

to chce natočit - můžete pak dávat u sousedů k lepčímu, že děláte pro psy dokonce i Masopust . Už je klepne definitivně

Každej z nich se f okamžiku válel na vopačným konci zahrady a pak dostali studenou sprchu a nakonec si svorně volizovali bebí

jak malý haranti

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 16:38
- Nahlásit

davidkova renata

,jinak se nechytám

tak se puste, ne?

Ale jinak de vo to, že Alexa pozvedává a to nejen náladu. Březen je dneska děsně pozitivní, Bajkonůrce uš dupou králíci a tím pádem má Retarda po zábavě. hally001 má prdel vejpůl. Jébat je teta páč se ségře narodila holčička, kdyby to byl kluk, byla by Jébat strejda. Argosek tady rozdává chlast.
Fifi se podojila a pak se dala fotky malejch tuleňů a poslední dvě stránky už si dočtěte, páč já du za Bajkonůrkou.

ALE!! MÍŠA TEN STAŘÍČEK Z DĚČÍNA UŽ MÁ NOVÝ DOMAAAA!!

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 16:41
- Nahlásit

PetraK
Na druhou stranu -teď jsem si vzpomněla na ten fakt, že zase ale pesani určitou indispozici před ostatními "maskují", aby nedali najevo svoje oslabení.
Ja vim presne, co chces rict. Ale halt nekde si psiska nedovolej vlitnout do novyho geronta, jinde to je pravo tesaku. Vod toho by tam mel bejt ten, jak se to rika, alfa beta omega, aby to posefoval. Neumim psat romany, proste i ne zcela normalni pes (Otík) vycejti, ze mu nestoji za to, do toho placatyho smejda kousnout. Bo by jednak dostal po hube a druhak proste cejti, ze to je starej nemohouci pes.

jablunka
Jo tak takhle to dělá u fšech,jen od Bůcy vydrží trošku víc,asi že je to čupka.Ale jinak se s nima fakt neprdí.A fakt je to,že gdyš se slezou fšichni v tý minikuchyňce,tak velký tancujou jak vo posvícení,aby na něj nešlápli.
Tomu rikam uctivost ke stari!
Každej z nich se f okamžiku válel na vopačným konci zahrady a pak dostali studenou sprchu a nakonec si svorně volizovali bebí.
To sem mela zjara, akorat sem si pri odhazovani Sadla nejak vymkla palec na ruce, italska domacnost na tri minuty a pak jak pises, blemcose navzajem, a ja byla ta nejhorsi.

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 16:43
- Nahlásit

davidkova renata
Stahijova se nenafoukla a vsici chtej stenata nebo jejich matku ze Skrivan. A prej tabora nestihnete, bo ma gerda neco s vozidlem, a zrejme se chcete nasackovat sem o neco dele. A ispdch nema rozhodne svoje slipy.

jbat
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 16:47
- Nahlásit

Fifi
A ispdch nema rozhodne svoje slipy.

šmarjápano...

brezen2008
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 16:47
- Nahlásit

Fifi
paní kdo je v rodině Sádlo?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 16:48
- Nahlásit

ted tu všicky psiska chrápou,nejvíc Sindy a určo se těšej ještě na jeden vejletek

jablunka
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 16:50
- Nahlásit

Fifi
To sem mela zjara, akorat sem si pri odhazovani Sadla nejak vymkla palec na ruce
No mě se při tom rozhazování rozjely nohy na mokrý plachtě pod bazén a chvilku sem vypadala jako Harapes a pak jak Čejka,gdyš sem se postavila.
proste i ne zcela normalni pes (Otík) vycejti, ze mu nestoji za to, do toho placatyho smejda kousnout. Bo by jednak dostal po hube a druhak proste cejti, ze to je starej nemohouci pes.
Je to tak,jedinej pokus,podívat se tomu přistěhovalci blíž na kůži,provedl eště před váma a tím to zhaslo.A že von je vopravdu netolerantní.

jbat
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 16:52
- Nahlásit

Jo a zapomněla jsem vám říct, že Blbís umí poznat "prasátko" a "humáč" (to jsou dvě jeho nejoblíbenější hračky, to druhý byla moje papuč - navlíkací, chundelatý pes). Jako že opravdu přinese buď to anebo to. A taky lehni, to se naučil ve výtahu, páč jsem ho vždycky šmrdlila igelitkou po hlavě a on byl nasranej, tak si furt lehal a teď už to umí i bez igelitky, když se mu slušně řekne.
Chtěla jsem se jen pochlubit blbís peřím.

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 16:52
- Nahlásit

brezen2008
Pani, nejstarsi rtw. Ale ona uz zhubla cca deset kg, takze nick ji zustava, speky uz tolika nema.

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 16:58
- Nahlásit

jbat
A panii, vam moc dodatecne preju ke krasny neterince, vim, co to je za nerv, svagruse i synovecek na tom onehdy pred par rokama byly voba hoodne blede, takze gratuluju mamince, teticce a predevsim maly preju VSE nej do zivota a urcite v pohode vse dozene!

A taky lehni, to se naučil ve výtahu, páč jsem ho vždycky šmrdlila igelitkou po hlavě a on byl nasranej, tak si furt lehal a teď už to umí i bez igelitky, když se mu slušně řekne.
A tak slusnost by mela bejt, ja taky podekuju, "Sadlo, mohlo by ses odsunout na svou matracku.." Igelitku nekdy vozkousim, vejtah nemame.

jbat
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 16:58
- Nahlásit

Fifi
rtw okavidně osvobodila všechny kamínky světa...

Davítkojc
kde je sali?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 17:00
- Nahlásit

Fifi
a nějaké stránečky nemáte?
jinak Sádlo,to je dobý jméno ))

jbat
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 17:01
- Nahlásit

Fifi
maly preju VSE nej do zivota a urcite v pohode vse dozene

moc děkujem.

"Sadlo, mohlo by ses odsunout na svou matracku.."

já mu běžně venku nadávám "prosím tě, můžeš laskavě přijít KE MNĚ?!?!?!?" anebo "prosim tě, okamžitě mě přestaň srát, nebo tě strašně zmlátim!!!!!". Pejskaři se po mně dost divně koukaj...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 17:03
- Nahlásit

Díky za vejcuc,také rozhodně nemám svoje slipy a to sem na první metě..

jablunka
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 17:03
- Nahlásit

Fifi
Sádlo má varhánky na prdelííííí....ste ji dlouho máčela.

jbat
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 17:05
- Nahlásit

letím za Ňuňu, pápá

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 17:11 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

brezen2008
Brezne, mam, ale tam se v tom stejnak nevyznas, kdo je kdo..

brezen2008
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 17:22
- Nahlásit

Fifi
dík,paní já se vtom orijentuji docela dobře

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 17:24
- Nahlásit

brezen2008
Tak to je dobre. Gerda zalezla do butky, tak valim konecne na kolo.

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 17:28
- Nahlásit

Fifi
A prej tabora nestihnete, bo ma gerda neco s vozidlem
Tak vono to po písemný konzultaci vypadá jen na závadu na brzdách, takže je spíš pravděpodobný, že dyš přijedem, že vás přejedem, bo nepude brzdit....uvidíme.

Jinak prosimvás mamka teď zničila průduch f paneláku, takže bude mít krásné nové skříně. Prostě dyš nejde mohamet k hoře, musí vona k mohamedovi - proč upravovat skříň, dyš můžete upravit panelák )) mamka je rozenej stavař ))))))

Ty štěnítka sou nádherný, v Ritě maj tři boží čupky, řiká se jim kaťuše - ty tak lítaj, že se jednak vůbec nedaj vyfotit, sou jak neřízená střela, furt rotujou, vždycky přiběhnou, děsně čéka olížou a zase letěj dál, voni ani nemaj čas rozkousat piškot, bo by se musely zastavit a to prostě nejde. Půjdou na sen zvířat, jsou úžasný a milounký, určitě hned najdou nový rodiny.

Alexa
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 17:54 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

PetraK
Jendou nakapu!
až tak???
pudově, pudově, šécko pudově, ale todle přes žádný pudy nejde. Tohle musí bejt vokomunikovaný. Nemám ráda vědu, dělá ze zvířat pitomce.
pudově by se slabýho jedince akorát tak chtěli zbavit

davidkova renata

,jinak se nechytám

no ale to není nic novýho

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 17:57
- Nahlásit

Gerda
mamka teď zničila průduch f paneláku, takže bude mít krásné nové skříně
si blbá bo co?! To nemůžeš řikat takgle nahlas! Kor dyš nevim co to vlastně bylo..ale mi to překáželo,tak co a neser nebo ti vopatřim jednu kaťuši a hnet béš mít jiný starosti..

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 17:59
- Nahlásit

Alexa
jinak se nechytám
no ale to není nic novýho

no jo,no,to tobě to udělá aspon v neděli dopoledne .jako tetkonc,co ,dyš si zase nebyla Bylo to moooc fajný,asi byly erekce na slunku a hovada byli komplet neovladatelný

Alexa
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 18:03 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

davidkova renata
jako tetkonc,co ,dyš si zase nebyla Bylo to moooc fajný,asi byly erekce na slunku a hovada byli komplet neovladatelný
ale f sobotu nemůžu a Jirka psal že v sobotu, teď zas že ve čtvrtek odpo ale jestli budou tropy jak vyhrožujou pojedu leda tak k bazénu. Přijedete v sobotu? Erekce byli měli jsme fajnovou diskuzi na cvígu prý nás bylo slyšet až ve "měste"

Alexa
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 18:04
- Nahlásit

davidkova renata
mamka teď zničila průduch f paneláku,
hele a proč bouráš panelák???

brezen2008
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 18:08
- Nahlásit

Alexa
jelikož chce větší byt a má tam málo místa

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 18:09
- Nahlásit

Alexa
ale f sobotu nemůžu a Jirka psal že v sobotu
no jenže vono to bylo v neděli ,páč f sobotu se gerda vybourala z butky
Erekce byli měli jsme fajnovou diskuzi na cvígu prý nás bylo slyšet až ve "m
aha,tagže je to potvrzený!
no já bysem f sobotu jela uš sem to gerdičce řikala.Možná ale pojedem do Jesenice,páč dyš ted f sobotu jela do Jesenice,jela do Jílovýho ,tak nevim..
páč tam ty kreténi dali nějaký hranatý trupky z bůhvíčeho a nigdo z nás vo nich neveděl,tagže by skřín nepásla..tak co sem měla asi dělat???

Alexa
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 18:17 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

davidkova renata
jenže vono to bylo v neděli
no tak tato informace už se mi nedonesla a to mě mrzí páč bych nemusela vařit svíčkovou
jela do Jílovýho
a že ste ne nestavily
gerda vybourala z butky
to máte
ňák naplánovaný to bourání, co bude dál, Národní divadlo???

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 18:25
- Nahlásit

davidkova renata
si blbá!!!
no a?????????

davidkova renata
Alexa
hele nevim děfčata s tou sobotou, nejdřív zjistim, co mám rozbitýho na knedliku, a pak uvidíme. Kdyby to mělo bejt ložisko v kole, tak na to fakt prdim.

<< 1 ... 3177 . 3178 . 3179 . 3180 . 3181 . 3182 . 3183 . 3184 . 3185 . 3186 . 3187 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání