Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3168 . 3169 . 3170 . 3171 . 3172 . 3173 . 3174 . 3175 . 3176 . 3177 . 3178 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
jablunka
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 14:13
- Nahlásit

Fifi
Čus paní.......Miloušek má na rajčeti další fotečkyURL a můžeš vyřídit p.Schilteové,že sme si nasadili domů malýho teroristu.Psy má tak vošéfovaný,že mu dou rači z cesty,páč tím jak je nevidí a některej k němu dýl čmuchá,začne kolem sebe po nějaký době hystericky kňafat a fšichni rychle uskakujou.Má perfektně zvládnutou zahradu a gdyž ho to tam nebaví,taxe posadí u domovních dveří a huláká na nás,že jako gde je něgdo,gdo mě pustí domů.Prostě miláček.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 14:20
- Nahlásit

jablunka
:biglolaní a to nádobí to všechno používáte?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 14:21
- Nahlásit

jablunka
http://jablunka.rajce.idnes.cz/Milous/#P1020568.JP G
tahle fotka je dokonalá

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 14:31
- Nahlásit

Gerda
musíme buď pomalu a zastavovat, nebo se spíš plácat na jednom místě, kde by mohl polehávat.
Budete se placat kolem nas a lahodnych moku ve wajthólu, este se pak muze smocit v Labicku. A neboj, nak to s tou srstou vymyslime.
A Maryje ti sežere rotvice, to zas bude vostuda panebože! Možná budeš brečet radostí, až už pojedem domu.
Heh, abys neberecela ty, az ti Maryji spolkne Sadlo..

jablunka
můžeš vyřídit p.Schilteové,že sme si nasadili domů malýho teroristu.
sme ji predaly vytisklejch par fotek, s Mauglim a ropusaka na gauci a u misky a s Tedikem, byla dojata a mame moc pozdravovat. Siskovnej Milous, si holt umel vybrat bejvak!

Erin
I od vas jsme predaly fotecky Pamely Anderson na lodi, skorem ji nepoznala, taky vyrizuju pozdravy!

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 14:36
- Nahlásit

jablunka
Čus paní.......Miloušek má na rajčeti další fotečkyURL a můžeš vyřídit p.Schilteové,že sme si nasadili domů malýho teroristu

Miloušek terorista , jak jsem tak koukala, smečka si musí v duchu slibovat, že už nikdá, ale fakt nikdá nikdo z nich nebude zlobit, páč toho vola si jim nasadila domů za trest

fotky jsou skvělý si tak řikám, kdo z těch čoklů má větší svatou trpělivost - ešivá Brůce Welice a nebo Teďoch.

napadla mě v tý souvislosti jedna věc - jak ti čokli přijdou na to, že prudí, ne že je prudič, ale že je handicapovanej. Páč mu to tolerujou, uhýbají mu.

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 14:37
- Nahlásit

Fifi
Budete se placat kolem nas a lahodnych moku ve wajthólu
kde kolem vás? Co vůbec plánujeme dělat? Řekneš Sádle, aby nejedla Maryji? Já se to Maryji taky pokusim vysvětlit.....nejdříf jí zmlátim a pak uvidíme....

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 14:38
- Nahlásit

Fifi
Heh, abys neberecela ty, az ti Maryji spolkne Sadlo..

to bude tak rychlý, že to nestačí ani zaregistrovat

brezen2008
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 14:39
- Nahlásit

janika
přibyl - lucce kratochvílové

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 14:40
- Nahlásit

Gerda
Řekneš Sádle, aby nejedla Maryji? Já se to Maryji taky pokusim vysvětlit.....nejdříf jí zmlátim a pak uvidíme....
No kdyz Maryje nepoleze k uvazum, kde budou vlkodlaci privazany, tak se ji nic nestane, spratelovat je nehodlam ni omylem.
No a na kdy to teda planujete? Delat se tam da spousta veci, zalezi na pocasi, vychazky, plovani, grilaz, chlastani, kvokani, pomlouvani, trimovani, vycvikovani....

Erin
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 14:55 - Změnil/a: Erin
- Nahlásit

Nazdarte všicí
blahopřeju všem ke všemu co si přejou a co se jim povedlo.
Mě se povedlo,že vůbec,ale vůbec nestíhám.

Fifi

Děkujeme za pozdrav a Agátka se brzo přijede podívat do Skřivan osobně,jen co dohároší.Je upa nadž na všechny a všechnoSváděla Teddyho,jenže je moc rychlá na 9 letýho čauáka...nakonec před ní zdrhal a ona ho vždycky předběhla a strčila mu funidlo před čumec.Je chudák tak sexuelně vyharašenej,že prej nechce babu dlouho vidět.

Jinak se snažila vojet i matku rodu a ta místo její dekapitace ji začala jemně načírovat mezi lopatkama.Jo a vojela mě i synátora..no sodoma komora velebnosti

StaHi
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 14:59
- Nahlásit

nazdar zumpani, jak se darite? furt makam, nestiham.. ale ted jsem si naordinovala kavicku a jdu prolitnout co je novyho

Erin
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 15:00
- Nahlásit

jablunka

že sme si nasadili domů malýho teroristu.

To říkám furt,že každej dobrej skutek muší být po zásluze potrestán.

Třá já blbka, du rozčesávat kamarádce havaňáka na bonitaci...prej ho češe,ale furt tam ta plst je.

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 15:04
- Nahlásit

Erin
nakonec před ní zdrhal a ona ho vždycky předběhla a strčila mu funidlo před čumec
Terieri kurtizaaana!
se snažila vojet i matku rodu a ta místo její dekapitace ji začala jemně načírovat mezi lopatkama.
Dalsi cokl, co si ziska kazdyho, koukam. Tak at harani prezijete ve zdravi!

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 15:08
- Nahlásit

Fifi
No musíme to udělat po srpnové výplatě, navíc musim dát knedlika do servisu, myslim, že mám vykloktaný ložisko v levym přednim kole, tak abych neurvala nápravu...vidim to na půlku srpna, no.

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 15:11
- Nahlásit

Gerda
vidim to na půlku srpna, no.
Aha, ja myslela, ze udelate vyjezda na tabor za nama. No tak to je casu dost, akundrate ja pak budu dost v praci, bo kolegynka bere dovolenou. Se proste nak domluvime pak nak po mailu.

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 15:14
- Nahlásit

HEEEJ, uz se na skrivani web sypou fotky, tak se kochejte a domovy hledejte! Diky dobrym dusim v zumpe predem.
http://www.utulek-skrivany.estranky.cz/stranka/pej sci_k_adopci

StaHi
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 15:15
- Nahlásit

jablunka
ad milous: pani, ja vas (nehomoseksualne! ) mylakuju!

jablunka
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 15:16
- Nahlásit

brezen2008
Nádobí mám pořád málo.........
janika
Jak se máte, nepřibyl někomu pes?

Tady je něgdo ftipnej!
Fifi
byla dojata a mame moc pozdravovat.
Ona je ta zlatá duše a že taky zdravíme.
PetraK
si tak řikám, kdo z těch čoklů má větší svatou trpělivost - ešivá Brůce Welice a nebo Teďoch.
Voni fšichni,ale asi Bůca nejvíc,vždyť za těch skoro 8 let co je s náma,sem jí do baráku nasadila už tolik čoklů,že se divím,že to ještě snese.
napadla mě v tý souvislosti jedna věc - jak ti čokli přijdou na to, že prudí, ne že je prudič, ale že je handicapovanej. Páč mu to tolerujou, uhýbají mu.
Sama nevím jak je to možný a to přiznávám bez mučení,myslím,že to prostě nějak vědí a sama sem nečekala takovej vývoj.

jablunka
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 15:18
- Nahlásit

StaHi
pani, ja vas (nehomoseksualne! ) mylakuju!
Tak díky.

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 15:19
- Nahlásit

Fifi
Aha, ja myslela, ze udelate vyjezda na tabor za nama.
čoveče to nestihnem, jako ono to s tim kolem asi nebude tak vážný, ale nerada bych zadřela kolo na dálnici, to by mohla bejt poslední jízda taky. Prostě eště je čas to naplánovat

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 15:19 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

BAJKONŮROVÁ? SEŠ TU??
TAK TEDA V TĚCH 3/4 JO?

Hele StaHijová je tuu!! Sem si zrovna řikala, esli zas neni nafoukaná a proto tu neni? A vona tu je!

Erin
nakonec před ní zdrhal a ona ho vždycky předběhla a strčila mu funidlo před čumec.Je chudák tak sexuelně vyharašenej,že prej nechce babu dlouho vidět.

panebože, proč já musim mít tak velkou predstavivost? Úplně vidím ten zdecimovanej gezicht, chudáčka samečka

jablunka
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 15:21 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

Fifi

Vypadaj jak tulení mláďátka.
A mě se hrozně líbí Matýsek.

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 15:26
- Nahlásit

jablunka
Vypadaj jak tulení mláďátka.
No dyk to sou mimintaaa este, budou jim 4. tydny teprva, este to skorem nechodi, cuca to od maminky - prikrmy nechcou, prej matersky je matersky. Ale jsou vymazleny a fakt uzasny.
A mě se hrozně líbí Matýsek.
Matysek pro Maugliho? By mel Milous radost.

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 15:26
- Nahlásit

Fifi

hlavně nebohý matce neříkejte, že porodila dementíky

jsou boží!§ Doufám, že budou brzo ve svých nových pelíšcích.

jablunka
ale asi Bůca nejvíc,vždyť za těch skoro 8 let co je s náma,sem jí do baráku nasadila už tolik čoklů,že se divím,že to ještě snese.

sem na ní čudinku zapomněla . No tak ta je jasná Svatá Anežka zaživa! Budete muset za chvíli vybourat furtra, aby s tou svatozáří prošla . Musí z těch samečků už bejt na palici

Sama nevím jak je to možný a to přiznávám bez mučení,myslím,že to prostě nějak vědí a sama sem nečekala takovej vývo

je to úža. Já si myslím, že to nějak vědět musí, proto ho tolerujou. Páč nevěřím, že kdyby si na ně vyskakoval jen tak, že by mu přinejmenším neřekli, že je debil, misto toho , aby mu uhýbali. Určo tam hraje roli i váš flif - páč máte evidentně dar to vždycky nějak pošéfovat - Šukatér se nebere, to bylo samo o sobě rozkladný, to nemohla ta smečka vydržet. Ale jinak všechno projde. ale tohle je si myslím i nad rámec toho. Oni to vědí. Takže - prostě se musej nějak v rámci jejich možností domluvit tak, aby von jim dal najevo- "Tě nevidim vole, uhni!"

Baico
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 15:27
- Nahlásit

PetraK
SEŠ TU??
Jsem a platí 3/4

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 15:27
- Nahlásit

Fifi

Matysek pro Maugliho? By mel Milous

by byli takový M and M's :

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 15:30
- Nahlásit

Baico
Jsem a platí 3/4

fajn. Se těšim.

Baico
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 15:31
- Nahlásit

PetraK
Se těšim
Nápodobně

Erin
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 15:37
- Nahlásit

Fifi

Hade jeden,co sem strkáš ty fotky,no??!!!!!

Začínám uvažovat o podpoře Skřivan i v salonu,jako foto a kasičku,nevíš jaké jsou podmínky??

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 15:38
- Nahlásit

Fifi

Brtnika miluju, ale někdy mě hrozně štve - jako teď třeba, protože vím, že Conny mi doma neprojde. Ona má něco spešl v očích. A přitom -sakra malej pes, to už se nepozná. . Moc se mi líbí. Je mladá, zvládla by i ty naše výlety .

<< 1 ... 3168 . 3169 . 3170 . 3171 . 3172 . 3173 . 3174 . 3175 . 3176 . 3177 . 3178 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání