| Autor |
Zpráva |
Erin
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2009 11:54
- Nahlásit
Neessi
Teda budu držet vše co se dá,navíc se budu i soustřeďovat(minule díky hromadnému soustřeďování žumpy nezmokla Peťa K na konzertě),ale i tak to vidím u vás na 14 dní nervíků.Napřed historický maraton s dotyčným a pak nervy zda dotyčný,nakrmí a napojí zvěřinec....naprosto chápu a proto skorem nikam nejezdím,bo ozdravný efekt dovoLEné SE vykrátí nervama z toho co JE DOMÁÁ
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2009 12:20
- Nahlásit
čus žumpíícíí
naštěstí moc nepíšete,páč nestíhám,taxi to nezkažte!
Erin
skorem nikam nejezdím,bo ozdravný efekt dovoLEné SE vykrátí nervama z toho co JE DOMÁÁ
proto sem nejela eště nigdy nikam co mám zvířata,což je skoro furt nějak
Biluška
heh,pani,hra se vydařila evidentně ,dobře jim tak ,šmejdům ,at viděj co dospělej čék muší krom nich eště vydržet
A potřebuju vymyslet nějakou byrokratickou hru pro Nánu co by jí trochu ubrala štávu .Sme dneska byli na vobranách po 14 dnech a byla fakt jedlá .Vono to začlo už fčera dyš sme doma f obýváku kuli povětrnostním vlivům znemožnujícím pobyt venku ,trénovali napřed "Malá" a pak Revír.Malá spočívá f tom,že na ní sladkým hláskem promlouvám a snažim se jí pohladit po hlavičce.Mělo mě varovat,že byla nasranější jak já dyš napadne sních a bes okolků mě rafla na férofku asi 5krát .No nic,du si vzít nějakej Movalis a vošetřit si vyhozený ramena a tenisový lokte
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2009 12:38
- Nahlásit
davidkova renata
proto sem nejela eště nigdy nikam co mám zvířata,což je skoro furt nějak
Biluška
Ups.......nevím co je dovolená,ofšem kromě mateřský,ale tomu musel začít říkat dovolená chlap,páč jinak si tenhle "véééélmi ftipnej" název galejí vysvjetlit nedovedu.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2009 12:44
- Nahlásit
jablunka
jinak si tenhle "véééélmi ftipnej" název galejí vysvjetlit nedovedu.
a to ste na tom eště dobře páč vy s harantama nemáte žádný starosti..sou to prostě jen další psi ,třá Mauglí Jablůnek je toho jasným důkazem
Určo to vymyslel chlap a navíc bezdětnej!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2009 12:46 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
davidkova renata
a to ste na tom eště dobře páč vy s harantama nemáte žádný starosti..sou to prostě jen další psi ,třá Mauglí Jablůnek je toho jasným důkazem
Njn,ale jak to budu jednou vysvjetlovat ve školce,nebo ve škole.
Určo to vymyslel chlap a navíc bezdětnej!
Tutáč!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2009 12:58
- Nahlásit
leila
máte na mailu dotaz a bez něj se nemohu se stránkami hnout tak jaké ty barvy ??
Žádný mejl tu není . Barvy bych asi zkusila žluté pro profi a červené pro osobní.
mám se zeptat jak se má maďar kterého hlídáte
Má depičku, páč mu dneska odjela jeho láska labradorka Bony co tu taky byla na hotelu. Depička se projevuje tím, že mi polámal dvě rajčata, rozbil zahradního trpaslíka a v jednom kuse řve Asi dostanu depičku já z něho
příští tejden bych vám některý den dovezla tu klec páč naši chcou vyklidit sklep
Budu ráda. Zítra sem jede Mám-Mám nechceš se k ní přidat?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2009 13:00
- Nahlásit
Biluška
Asi dostanu depičku já z něho
nezapomente rozmlátit zahradního trpajzlíka až to příde.
Řvaní nezminuju bo vim,že řvete furt (stejně jako já )
|
leila
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2009 13:05
- Nahlásit
Biluška
Barvy bych asi zkusila žluté pro profi a červené pro osobní.
Ok toto my stačí Tož já se do toho vrhnu Jináč pak mi hoďte ty texty atd...
Má depičku, páč mu dneska odjela jeho láska labradorka Bony co tu taky byla na hotelu.
Chudáček malej Ale snad zase bude OK
Budu ráda. Zítra sem jede Mám-Mám nechceš se k ní přidat?
To bych teoreticky mohla že ano, v kolik jede jede mi to z Ostravy?
|
leila
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2009 13:11
- Nahlásit
Biluška
Jináč teď jsem jsem se piplala s databází pumíku - tu je co jsem našla http://pumi.over.cz/?page=dogs nevíš ještě o nějaké pumě? Nevíš jestli by my čmku mohla poskytnout seznam?
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2009 13:21
- Nahlásit
davidkova renata
Jablunka
A jak by jste to pojmenovaly vy?
Mateřské galeje
Omyl chtíče
Mateřské neplacené volno
Gadžo dé love
Já to měla fakt jako mat.dovolenou,vzhledem k tomu,že jsem neměla k dispozici jednorázové pleny,mikrovlnku,auto,chemické příkrmy ve skleničkách se divím dnešním maminám jak sou imrvére charbenes na nerfa ,že je to děsný to volno po porodu.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2009 13:30
- Nahlásit
Erin
Omyl chtíče
jo,to bé vono
sem měla k dispozici přesně to co ty,to jest houno
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2009 13:32
- Nahlásit
Erin
vzhledem k tomu,že jsem neměla k dispozici jednorázové pleny,mikrovlnku,auto,chemické příkrmy ve skleničkách
Taky sem to u prvních dvou neměla a auto máme až poslední rok a půl,ale dovolenou bych to rozhodně nenazvala.
Gadžo dé love
To by nebylo špatný. Ale teď vážně....spíš je to postupná socializace dítěte a zakrňování matky.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2009 13:55
- Nahlásit
leila
nevíš ještě o nějaké pumě?
Někde v Českém Těšíně měla být Belilina sestra "Kibic Komlokerty Vagany", ale nikdy nebyla na žádné výstavě, na závodech..nikde. Čert ví jestli žije.
Pak vím o "D" vrhu z Bekete, páč jednoho z těch psů měla u sebe Michele když se ho zřekli majitelé. Když byl "D" vrh tak logicky musel být i B a C.... ale nikdy jsem o žádném psovi tohoto jména neslyšela.
o bych teoreticky mohla že ano, v kolik jede jede mi to z Ostravy?
Netuším, jedou nějak ráno, páč tady mají být kolem osmé. Maximálně přijdeš pozdějc. Mám čas cca do dvou, pak musím do práce.
davidkova renata
nezapomente rozmlátit zahradního trpajzlíka až to příde.
To si budu muset napřed ňákýho koupit . Jedu do Globusu, tam je měli posledně v akci
|
leila
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2009 14:14
- Nahlásit
Biluška
Pak vím o "D" vrhu z Bekete, páč jednoho z těch psů měla u sebe Michele když se ho zřekli majitelé.
Ty jo no tak to asi bude těch moc chybějících čísel...
Zítra nebo pozítří se to pokusím dostat z plemenné knihy
Jinak já dojedu v 7:34 (teda snad na přestup v třemešné mám cca 4min a když budeme mít spoždění tak nevím nevím....), ale zaboha nevím jak se z nádru dostanu k vám ??
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2009 16:18
- Nahlásit
Cuus rejmeni, javorovy sirup musi byt na stole pred palacinkami.
Perdelice zakerny zacaly dneska harat, vobje najednou, svinuchy svinuty, na tabor budou v nejlepsim! Si to umej nacasovat, kravky.
Zitra jedem do Skrivan, jsou tam pidicerny stenatecka voriskoidu, tak zase davam predem echo, kdo by mel naaaahodou zajem...
jablunka
Maugli u stolovani nema chybu! A Milousek ropusacek je tez loztoMilouskéééj.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2009 18:08
- Nahlásit
Fifi
javorovy sirup musi byt na stole pred palacinkami
Jsem výborný řidič,vždycky v pátek mne táta nechává řídit na příjezdové cestě
vobje najednou, svinuchy svinuty, na tabor budou v nejlepsim
no co aspon to máš při jednom než se s tim crcat 3 měsíce
pidicerny stenatecka voriskoidu, tak zase davam predem echo, kdo by mel naaaahodou zajem...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2009 18:30
- Nahlásit
davidkova renata
no co aspon to máš při jednom než se s tim crcat 3 měsíce
Hovnajz, mely mit uz davno odharano, zrejme diky divnymu pocasi si prodlouzily termit na skorem 3/4 roku!
Jsem výborný řidič,vždycky v pátek mne táta nechává řídit na příjezdové cestě
Nepoletime.. Nepoletime.. Nepoletime..
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2009 18:45
- Nahlásit
leila
na přestup v třemešné mám cca 4min a když budeme mít spoždění tak nevím nevím...
F klidu, úzkokolejka vždycky čeká na vlaky i autobusy.
ale zaboha nevím jak se z nádru dostanu k vám ??
uděláš čelem vzad, půjdeš zpátky do vesnice, na první křižovatce doleva - dolů z kopce. Cca sto metrů, za bílou unimobuňkou a toitoi budkou doprava, hned na mostkem zase doleva a pak už snad trefíš
|
leila
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2009 21:53
- Nahlásit
Biluška
a pak už snad trefíš
OK budu spoléhat na svůj orientační smysl Beru i Alfonze ať uvidíš tu nejnemocnější pumi na světě
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2009 07:04
- Nahlásit
dobré ráno všem
těm co jsou v práci,co nejsou,co vstávaj ve 4 ráno,co jsou už manželé........
jakej jste měli víkend ?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2009 07:14
- Nahlásit
už tu něgdo dře, aby si se mnou mohl po ránu povídat? Dřív než roztočím kola kapitalyzmu?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2009 07:25
- Nahlásit
Biluška
povídej.......
ale něco pozitivního .....
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2009 08:13
- Nahlásit
Brý ráno žumpo..........
Tady něco zásadního,Janice a Isdpch se to bude moc líbit.
http://www.youtube.com/watch?v=kOsA1UaJWWI&feature =related
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2009 08:14
- Nahlásit
brezen2008
Pozitivního? V pondělí ráno? Ses poeala ne??
Leila tu měla být už před třičtvrtě hodinou a nejni tu Asi něgde zabloudila, nebo co
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2009 08:18
- Nahlásit
Biluška
Pozitivního? V pondělí ráno?
Náhodou, asi se zadařilo králíky vyléčit z kokcidiózy. Sice jsou ještě vychrtlí, ale už baštěj.
Jinak slaměná sirota zdraví žumpu!!! Si ten prázdnej barák užívám
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2009 08:26
- Nahlásit
jablunka
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2009 08:28
- Nahlásit
Pozitivního? V pondělí ráno? Ses poeala ne??
Biluška
no pozitivum je,že zas někteří lidi vypadnou do práce a barák je lidupráznej
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2009 08:49 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Dobré ráno na pijáno.
Nic pozitivního při pindělku rozhodně nemám teda. Zvlášť, když sem vstávala v půl pátý a cejtim se jako kdyby mě přejel pásák tam a zase zpátky. Nemohu se hýbati.
Baico
tož platí to dneska? Počítáme s vámi. Ještě dopolko cinknu paní Černé a dám vědít.
Náhodou, asi se zadařilo králíky vyléčit z kokcidióz
takže Retarda už má po zábavě?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2009 09:05
- Nahlásit
PetraK
tož platí to dneska?
Platí.
takže Retarda už má po zábavě?
Já to musim vyfotit a hodit to sem. Pohled jak se 4 malí králící pasou na trávníku a mezi nima ležej 2 kočky a bedlivě je střežej se hnedtak nevidí. Já nevim, kde ty zvířata fakt beru. U nás máme asi nějakej divnek vliv prostředí.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2009 09:09
- Nahlásit
Dobré ráno žumponi, tak co děláte při pindělku, takový krásný den, začátek týdne , copa nás fšechny asi do neděle potká, huž se moc těším na nové zítřky
|