Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3168 . 3169 . 3170 . 3171 . 3172 . 3173 . 3174 . 3175 . 3176 . 3177 . 3178 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2009 13:32
- Nahlásit

kachna_

co se mi tlemíte pani kachno? Vás ten porod nějak rozdováděl
sem nemyslela jako voběma naráz , ale náhodou to nejni marný zahájení- sem to kdysi vyčetla v jedný takový chytrý šachový knížce, když už sem byla zoufalá, páč mě Brtnik dycky porážel-ne že by se to teda moc změnilo nějak . Sem tehdy hledala do dvou hodin do rána, jak s nim zatočim. A! Našla jsem tohle geinjální zahájení. Sem ho tak vykolejila, že sem SLAVNĚ ZVÍTĚZILA!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2009 13:35
- Nahlásit

argosek
ty jo ani nevis jak rad bych je videl hrat nazivo
náhodou tůcham.

ale treba maji radi psy, zahlednou pana kida a daji se se mnou na ulici do reci.
náhoda je blbec, tak to třeba vyjde

si taky dycky po koncertu řikám, že DM třeba přijdou do bilijárovýho klubu si zahrát a jako zrovinka náááhodou si budou chtít zahrát s náma partičku možná bych je nechala i vyhrát

Baico
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2009 13:38
- Nahlásit

PetraK
argosek
To máte tak, když obdivujete zahraniční hvězdy. Mě se celkem běžně povede jít s Kolářem na pivo

jbat
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2009 13:44
- Nahlásit

Baico
s dlouhovlasým krasomilem...?
to já byla několikrát se Supportama, to byla jinčí jízda...

kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2009 13:50
- Nahlásit

PetraK
sem nemyslela jako voběma naráz
určitě by to protihráč nečekal
co se mi tlemíte pani kachno?
no protože smajlík se dobře zvládá jednou rukou

Baico
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2009 13:53
- Nahlásit

jbat
to já byla několikrát se Supportama, to byla jinčí jízda...
No myslim si, že s Petrem je to taky vždycky jízda.
Teď nevim, jak jsi to myslela.
Petr je fajn a je to kamarád.Hhápu, že se ledaskomu nelíbí muzika, co dělá teď. Ale složenky mu nikdo nezaplatí a spousta daleko lepších písniček se mezi lidi nedostanou.

jbat
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2009 13:56
- Nahlásit

Baico

normálně jsem to myslela, nebuj, jen byl kdysi v esu a Mareš mu říkal, že má na obalu desky vlasy jak krasomil, měl je tam takový načesaný a lesklý.
ale jako jinak ty jeho love songy fakt nesnáším, lepčí mu to ladilo s Landou... ale jak říkáš - z něčeho určitě žít musí!!!

Baico
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2009 13:59
- Nahlásit

jbat
Tak to jo. Ale zase se musí nechat, že má rád psy . To mu člověk odpustí i nějakou tu slaďárnu

jbat
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2009 14:01
- Nahlásit

Baico

Ale víš co třeba? Já jsem ta generace jakože "panebožezasegottkdyužumře..." a nedávno byl ten koncert a já si uvjedomila, jakej je to prostě fenomén, umělec, co písniček nazpíval a jak dobře... Možná si i koupím CD.

jbat
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2009 14:03
- Nahlásit

Baico
Ale zase se musí nechat, že má rád psy

Fakt má, jo? no von trošku vypadá jak kokr, když má ty flásky na pěšinku...

Baico
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2009 14:11
- Nahlásit

jbat
Jo to jo, Gott je prostě fenomén. Souhlasím.Už jenom za tu pracovitost ho musí člověk obdivovat.

jbat
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2009 14:15
- Nahlásit

Baico
Už jenom za tu pracovitost ho musí člověk obdivovat.

přesně tak. umřel jackson, tak jako jo, celkem smutný to bylo, ale co když jednou umře i Karel...? dokážeš si to představit? v německu celonárodní smutek, u nás celonárodní smutek + blahořečení... je to prostě největší čech.

Baico
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2009 14:17
- Nahlásit

jbat
Fakt má, jo?
JJ. Má doma labíka. Mě se teď už pokaždý ptá na Bajkonůra, co jsme zase kde vyhráli .
no von trošku vypadá jak kokr
Jo to a ty kokří voči taky umí udělat

jbat
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2009 14:19
- Nahlásit

Baico
Jo to a ty kokří voči taky umí udělat

jakože spodní víčka odchlíplý a tak...?
a tož čoklí oči umí udělat každej chlap...

Baico
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2009 14:31
- Nahlásit

jbat
jakože spodní víčka odchlíplý a tak...?
Jo druhej den po tahu se o to ani nemusí moc snažit

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2009 14:32
- Nahlásit

Baico

To máte tak, když obdivujete zahraniční hvězdy

zas ale na druhou stranu vjetčejší těšení se - jedno za pět let! , ty to máš kdy si vzpomeneš (ňák to zdůvodnit musim)

kachna_
určitě by to protihráč nečeka

a tak, u mě možná i jo já ti umim firurama hejbat, že by ses divila

no protože smajlík se dobře zvládá jednou rukou

hm, tou druhou se evidentně dloubeš nudou v nose : D - sem ftipnááááááááááááááááááá sem ftipnááááááá!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2009 14:33
- Nahlásit

Baico
Jo druhej den po tahu se o to ani nemusí moc snažit

neřikej to, prosim Tě neřikej to. Po včerejšku mám vodchlípený víčka a hlavu jako střep. Nepřipomínat, nepřipomínat.

jbat
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2009 14:41
- Nahlásit

PetraK
neřikej to, prosim Tě neřikej to. Po včerejšku mám vodchlípený víčka a hlavu jako střep. Nepřipomínat, nepřipomínat.

co vy ste za prase, pani, že chodíte tahat ve středu?????

Baico
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2009 14:41
- Nahlásit

PetraK
sem ftipnááááááááááááááááááá sem ftipnááááááá!!!
No to tedy ste!! Ale měla by ste na to mít občas zbrojní pas!!!neřikej to, prosim Tě neřikej to
JJ, večer ejchucháček, ráno mrrrtvy.

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2009 14:49 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

jbat

co vy ste za prase, pani, že chodíte tahat ve středu?????

nemůžu za to, že výročí svarby přišlo zrovinka na prostředek tejdenku. Příště požádám aby popsunuli pro rok 2019 kalendář teda.

Baico

No to tedy ste!! Ale měla by ste na to mít občas zbrojní pas!!

já sem si totiž představila kachnu_ vobloženou čoklidama, díťátkem, všecko to řve, dělá bordel, drobí a uprostřed toho na zemi sedí kachna, na hlavě má mokrou žinku, voči jako letec při přetížení a dloube se v nose.................... A to vůbec nevim jak vypadá a jak vypadaj čoklidi. Ale zas mám velkou představivost.

mrrrtvy.

jo, ráno mrrrrtvy -sem si 3x po pěti minutách posouvala budík a pokaždý sem usnula!!!A zdály se mi pěkně hnusný sny - to je asi z těch naloženejch višní ve vodce. Určitě. Ešus měl vykloubenou nohu votočenou úplně jako vobráceně, hrozně plakal a belhal se. Pak mě nemá bolet hlava, dyš se mi zdaj takovýdle sny.

Baico
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2009 14:56
- Nahlásit

PetraK
A zdály se mi pěkně hnusný sny
Ešus měl vykloubenou nohu votočenou úplně jako vobráceně,
To protože vás trápilo černý svědomí, že ste si užívala bez Ešusa. Žádný višně ve vodce, ale černý svědomí!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2009 15:04
- Nahlásit

Baico
To protože vás trápilo černý svědomí, že ste si užívala bez Ešusa

Prt - sme ho ho nejdřív utahali s Brtnikem ve Hvjézdě při aportu tenisáku. Von takovej běh do vrchu dá celkem zabrat. Byl mrtvej ešče dneska ráno - když jsem se potácela do práce a nebyla štonc se furt vymotat z předsíně, kde ležel v kutlochu, tak se ozval tak hrozně vyčítavej zvuk - on když už se usalaší, že bude spát, tak se takříkajíc "vypustí" - udělá takový hrrrrrrrrrrrrrmmmmmmmmm a vydá zvuk jako když vypustíš brzdy u TIRáku, to je znamení, že fakt už bude spát (KONEČNĚ!!) no a dneska tomu dal novej nádech - naprosto jasně a čitelně jsem pochopila, že už mám vypadnout, protože už by rád spal. Tak jsem teda popadla kabelku, nakopla pantoflíčky (resp. nakopla se o pantoflíčky ) a tradá nach robota. Aby moch bobánek zrzavej hajinkat!!

jbat
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2009 15:07
- Nahlásit

PetraK
vypustí" - udělá takový hrrrrrrrrrrrrrmmmmmmmmm

to dělá ta svině zablešená taky!!!!!! úplně dramaticky si vzdychne!!!!!

Baico
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2009 15:09
- Nahlásit

PetraK
Prt - sme ho ho nejdřív utahali s Brtnikem ve Hvjézdě při aportu tenisáku
A něco halucinogenního ste nepili? Třeba absint nebo tak něco, To by vysvětlovalo ty sny.
Mě se jednou na dovče ve Francii, že josefčíka Danečka přejel vlak. Jsem druhý den za těžký prachy volala dom, jestli je v pořádku. Samo, že byl, ale já bych to ty zbylý 3 dny nevydržela.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2009 15:32
- Nahlásit

Mamka dostala na hlídání psa, piškoty a rum.

Piškotama s rumem má naládovat psa, když bude zlobit.

Tady by nějaká ku*va potřebovala dostat po hubě.

jbat
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2009 15:41
- Nahlásit

Mucholabka

???????????

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2009 15:44 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Baico
A něco halucinogenního ste nepili
esi neni halucinogení pívíčko, bérencet-jablíčko a pak ty třešničky, tak snad ani ne : D

Mě se jednou na dovče ve Francii, že josefčíka Danečka přejel vlak. Jsem druhý den za těžký prachy volala dom, jestli je v pořádku. Samo, že byl, ale já bych to ty zbylý 3 dny nevydržela

tomu naprosto rozumim. naprosto. bych nespala, páč bych se podezřívala, že mám vještečký schopnosti.

Mucholabka

CO TO JE?????????????????????????

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2009 15:48
- Nahlásit

PetraK
CO TO JE?????????????????????????
No, majitelka je prý tlustá, škaredá a blbá.

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2009 15:49
- Nahlásit

jbat
! úplně dramaticky si vzdychne!!!!!

no! Todle bylo dramatický, jako že "Dělej už di! Dýl už ty víka voteuřený neudržim - a přece nepřídu vo imidž neutahatelnýho psa!

Bože, když byl malej a my odhalili, co ten vypouštěcí zvuk znamená, jak sme dycky byli ščastný, když se konečně ozval!!! Sem třeba s tím smetákem přišla dom po tříhodinový akční procházce, kde krom běhání s ohařím kolegou i pracovali. To byl ještě takový odrostlý štěně. Myslíš že byl hajzl unavenej? Ts. já potřebovala vařit, páč měla přijet druhej den návštěva a von se mi celou dobu motal v kůchni za zadkem a dloubal do mě přetahovacím kroužkem, že ať se dem poprat.

Hyena
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2009 15:57
- Nahlásit

Mucholabka
Tady by nějaká ku*va potřebovala dostat po hubě.
Šetři nervy, to chce odšpérovat a vyžahnout rum, psovi nadělit piškoty a hnedlinko bude všechno růžověší i ta ošklivá stará majitelka

<< 1 ... 3168 . 3169 . 3170 . 3171 . 3172 . 3173 . 3174 . 3175 . 3176 . 3177 . 3178 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání