Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3168 . 3169 . 3170 . 3171 . 3172 . 3173 . 3174 . 3175 . 3176 . 3177 . 3178 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
jbat
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2009 16:05
- Nahlásit

Mucholabka
No, majitelka je prý tlustá, škaredá a blbá.

No hlavně by jí toho psa měli hned vzít!!!!!!
Taky jsem tlustá, škaredá a blbá, ale psovi bych ani nedala čuchnout k víčku!!!!!!

jbat
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2009 16:07
- Nahlásit

PetraK
Bože, když byl malej a my odhalili, co ten vypouštěcí zvuk znamená, jak sme dycky byli ščastný, když se konečně ozval!!!

nám o tom povídej, můj pan manažér, když už se uráčí přijít na nás podívat, tak je z něho unavenej do půl hodiny...

Myslíš že byl hajzl unavenej?

co to je "unavenej"? je to takový to jak se venku sotva vleče, doma na dvě minuty zavře oči a pak už byt vypadá jako kůlna na dříví...?

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2009 16:14
- Nahlásit

Mucholabka

No, majitelka je prý tlustá, škaredá a blbá.

ty vado, co tady chodí po světě za lidi

jbat

ale psovi bych ani nedala čuchnout k víčku!

lakomče

co to je "unavenej"? je to takový to jak se venku sotva vleče, doma na dvě minuty zavře oči a pak už byt vypadá jako kůlna na dříví.

jo! todle myslim. Já nechápu, kde ty šmejdi berou furt tu sílu takhle rychle regenerovat. Ešus odpdne jedině v neděli večer po víkendu, když přijedeme dom. A to už po večeři zas vyzitíruje bytem, co že budeme dělat. Že bych taky ráda třeba zkusila jaký to je, nalakovat si nehty, to ho nebere

jbat
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2009 16:20
- Nahlásit

PetraK
odpdne jedině v neděli večer po víkendu

přesně!!! jako je fakt, že v zimě, když jsem ho protáhla Beskydama v dvoumetrových závějích, tak ještě i v po ráno se tvářil, že spí, ale to bylo poprvý a naposled, teď zhubl a zkouší nabrat svaly, ale vydatně mu v tom bráním - to si nedokážu představit, kdyby byl fakt fit, jak by to vypadalo...

jbat
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2009 16:22
- Nahlásit

PetraK
a poslední týden chodíme plavat a to ho taky umí na pár minut """unavit"""...
už mu to jde - když se potopí klacek, potopí se i on, lapne ho a fičí ke břehu.

jbat
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2009 16:25
- Nahlásit

hele pamatujete si dobu, kdy jste si pustili film a viděli ho úplně celej a ani jednou za tu dobu jste neodstrkávali psa z gauče a neházeli aportek přes obývák...?

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2009 16:26
- Nahlásit

jbat
vydatně mu v tom bráním - to si nedokážu představit, kdyby byl fakt fit, jak by to vypadalo.

tak zkus ten rum, třebas to zabere

a poslední týden chodíme plavat a to ho taky umí na pár minut """unavit""

jo plavání je skvělá věc, jak si vod čokla odpočinout. Má to jednu vadu, že jak furt házíš, házíš, házíš........................ háááázíš , tak pak bolí rameno

už mu to jde - když se potopí klacek, potopí se i on, lapne ho a fičí ke břehu

Heh - předefčírem jsem to přesně viděla naživo. Fenka JRT a obří klacek a to ještě při tom stihla vyhrožovat Ešusovi, že jesli má v pácu JEJÍ klacek, tak mu hrozí vyoperování jater zaživa

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2009 16:26
- Nahlásit

jbat
Já si hlavně nepamatuju dobu, kdy bych u čehokoli neusnula během 10 minut...většinou jsem fyzicky zcela vyčerpaná, a když k tomu večer lehnu, tak to nedám.

jbat
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2009 17:02
- Nahlásit

Mucholabka
Já si hlavně nepamatuju dobu, kdy bych u čehokoli neusnula během 10 minut...většinou jsem fyzicky zcela vyčerpaná, a když k tomu večer lehnu, tak to nedám.

tak večer po práci jasně, to nehrozí ani mně a to nemám harantííí... po Přátelích padá opona... a to sedím celej den na pérdeli, že jo, když do toho ještě vmáčknu hajtry nebo to plavání, tak si leda tak poslechnu "I'll be there for youuuuu" a kaniec.

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2009 17:20
- Nahlásit

Mucholabka
Piškotama s rumem má naládovat psa, když bude zlobit.
Pomáhá to? Estli jo tak do toho okamžitě du, ale mám spíš dojem, že ožralý foxteriér bude ještě větší dělo než normálně

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2009 17:28
- Nahlásit

čus devijantíí
jestli chcete někoho mermomocí velebit za pracovitost,nechápu,proč do toho taháte gotta dyš sem snat tady já!!!!! a nestíhám,tagže nepište,nedloubejte se v nose,nehonte blechy a psy po voboře a zejména nechlastejte voctovou vodu

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2009 17:48
- Nahlásit

davidkova renata
Já nikoho nikam nehoním, páč taky nestíhám Teda vlastně honím, haranty do práce, ale stejně to nemá žádnej efekt
Večír vám paní zavolám a popíšu vám jak sme byli u rybníka. Dneska tam nebyl hraboš, ale pijavica, no takové rodeo ste neviděla

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2009 17:53
- Nahlásit

Biluška
Dneska tam nebyl hraboš, ale pijavica

no týýýý kráááso,tak to bé hustý,bych řekla,že to byl váš poslední gulak bo další se konat nebudou pro apsolutní nezájem

leila
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2009 17:55
- Nahlásit

Biluška
Paníí máte sovu - každopadně já to vidím na to, že ti to zatím hodím do provizorního vzhledu a zase všechno tak jak to máš ty - akurád ti hodím naše smečka a do ní náházím zvěř OK Ty profi budou totiž chvílu trvat

brezen2008
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2009 21:17
- Nahlásit

heled nemám čas váš číst,takže zítra,ale to mi držte palce,bo zítra se dovím výsledek......
jsem někdy i trvdá ženská,ale tohle jsem děsnej srab

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2009 21:30
- Nahlásit

Tak jsem zase za krávu Zdejší takykynolóžka - si pořídila jako módní doplněk nádhernýho anglickýho setra. Ten čokl akorát tak rotuje sídlákem na flexině a puštěnej je snad jen na den americký nezávislosti tady na místním plácku. Teď má radost ze života a už hodinu tady bez přestání na tom plácku řve. Docela chápu, že lidi nepsí to ne štve, ale přímo sé*ře, když si ani v tomhle vedru nemůžou otevřít vokna, páč jinak neslyšej vlastního slova. Šla jsem tedy dámu poprosit o trošku ohleduplnosti, páč ty lidi nepsí se pak naséřou dokonale a zas tady budu poházený otrávený návnady. Někdo má v hlavě mozek a pochopení i pro ostaní lidi, že je zrovna nebere jejich hafánek. Někdo má v hlavě halt nas*áno a nepochopí, že ostatní omezuje, páč :"Pani - to je normální, že pes štěká, kdyby byl člověk tak by mluvil".Ano je normální, že pes zaštěká, ale neni normální, když hodinu bez ustání řve, byla moje odpověď. Argument, že se ten pes taky musí vyběhat už mě pobavil docela. Sdělila jsem jim, že mám taky velkýho psa, nicméně ho nenechávám řvát, abych neotravovala okolí, že se tomu psovi dá nabídnout i jiná, ostatně pro něj i lepší zábava.
No pak se rádobypejskaři divěj, když jsou lidi na ty psy naštvaný

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2009 21:31
- Nahlásit

brezen2008

KLID, KLID, KLID. Držím všecko co mám a i to co nemám.

Neessi
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2009 05:35
- Nahlásit

PetraK
"Pani - to je normální, že pes štěká, kdyby byl člověk tak by mluvil".
na tenhle argument bych měla dotaz : A mohla byste mi přeložit,co teda chce?Hodinu tu na vás čokl "mluví" a vy mu buď nerozumíte,nebo jste hluchá!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2009 06:18
- Nahlásit

dobré ráno všem
Neessi
paní to si zapamatuji a budu kdyžtak taky říkat

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2009 08:33 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Neessi
: A mohla byste mi přeložit,co teda chce?Hodinu tu na vás čokl "mluví" a vy mu buď nerozumíte,nebo jste hluchá!

heh, no to je fybordelnej nápad- použiju příště . Fakt mi tohle hlava nepobírá, voni se divěj, že nás nepejskaři nesnášej, ale hovno po svým čoklovi nezvednou a nechaj ho řvát jak na lesy. Je jasný, že je normální, že pes zaštěká, že i při hře zaštěká, ale ne že řve hodinu v kuse. No ale co se divím, ve vedlejším vchodě maj foxe. paní vždycky s úsměvem říká:"No vona nesnáší tu Agátu pod váma, holky na sebe dycky tak řvou." A každý ráno tam s pejsáčkem zajde, aby si holky mohli pořvat - potkávám ji pravidelně ráno před odchodem do práce. že třeba soused vedle nás ještě spí, to jaksi nevadí. Protože je soused dobrák, spí se špuntama v uších.

jooo a dobrá ránko fšem - teda těm co se NEBUDOU RÁCHAT VOD RÁNA V BAZENU ALE!!!

corgi
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2009 09:17
- Nahlásit

PetraK
hovno po svým čoklovi nezvednou
Tuhle jeden bdělej občan našeho městečka začal řvát z okna na venčící důchodkyni: "Koukejte si to hovno taky uklidit, když už se vám tu ten pes vysere." Paní se jenom nonšalantně otočila a odvětila: "Moje Zolinka se tady jenom vyčůrala, vy jste asi nikdy neviděl pejska kakat, že?"
Musím dodat, že dotyčná paní patří mezi jediné dva hovínka sbírající pejskaře v našem skoroměstě - tím druhým jsem já...

Baico
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2009 09:22
- Nahlásit

Dobré ráno!!!
Představte si, že si mě včera zavolala šéfová. Vzhledem k pondělním událostem mi zatrnulo.Ale řekla mi, že je ze mě (podržte se) nadšená a že mi chtěla zkrátit zkušebku,ale že to nejde. Ale hned od září, že mi dá smlouvu na dobu neurčitou (byla jsem přijata jako zástup za mateřskou), dá mi větší plat, protože chce, abych zůstala. Jsem čučela jak péro z gauče!!
A jinak jdu dneska mámě na promoci. Řěkněte komu se povede jít na promoci vlastnímu rodičovi, když on sím má už po promici 5 let . My jsme fakt divná rodina

Alexa
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2009 09:26
- Nahlásit

Dobré ráno milá žumpičko, konečně jsem fšechny papíry odeslala a teď budu mít čas i číst a psát tady. Před chcíli jsem přišla ze stopy a hlásím tedy že je tam konečně LÉTO Jsem zvědavá jak dlouho vydrží.
PetraK
NEBUDOU RÁCHAT VOD RÁNA V BAZENU ALE!!!
odpoledne už to neva

Baico
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2009 09:37
- Nahlásit

isdpch
já jsem maturoval o den pozdějc než moje máma
No taky dobrý
PetraK
NEBUDOU RÁCHAT VOD RÁNA V BAZENU ALE!!!
Odpoledne už můžu?

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2009 09:49
- Nahlásit

Baico
že je ze mě (podržte se) nadšená a že mi chtěla zkrátit zkušebku,ale že to nejde. Ale hned od září, že mi dá smlouvu na dobu neurčitou (byla jsem přijata jako zástup za mateřskou), dá mi větší plat, protože chce, abych zůstala

YOOOODLEEEYYYIIIIDÝÝÝÝ! Sem vám to řikala pani.Tak gratulíren obří.

Hele tak moje časová zkratka je odsouhlasená. takže vás nemusim vláčet až k nám, sejdeme se tady u mě u práce. Můžu vám pani nějak někam zavolat či napsat? Má Davídkojc váš mobil? že bych se jí vyptala na číslo, ať ho tu nevyvěšujete?

Odpoledne už můžu?

jo, vodpoledne jo, ale až po šestý, až vylezu na chalupě uškvařená z auta

A jinak jdu dneska mámě na promoci

že mámě posílám jeden velký hlubokosklon!

isdpch
já jsem maturoval o den pozdějc než moje máma

hele ale vono tady s těma rodinejma poutama a vztahama na fóře, kdy je každej něcí táta, neřkuli vlastní dědeček, tak mě to ani nepřekvapuje

Baico
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2009 09:55 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

PetraK
Tak gratulíren obří.
Děkuju!! Jsem moc ráda!
že mámě posílám jeden velký hlubokosklon!
No to jo, protože na rozdíl ode mě promuje s červeným diplomem. U státnic měla samý jedničky. Sice je to na soukromý vejšce, ale zvládnout to takhle při práci a starosti o rodinu je úžasný. Teď jí ještě potřebuju namotivovat, aby to z bakaláře dotáhla až na magistra

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2009 09:58
- Nahlásit

Baico

huž sem psala, můžete to smazat.

U státnic měla samý jedničky

je to šprtka!! Měla byste jí rozlámat pravítko!!

Baico
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2009 10:04
- Nahlásit

PetraK
huž sem psala
Sova už letěla zpátky.
je to šprtka
To my víme už dávno. Když ona to brala strašně vážně, že jako už nemůže třeba vyletět od zkoušky, že by to byla ostuda v jejím věku. To já se celý léta držela dvou hesel. Zkouška je od slova zkusit. A každá dobrá zapsaná v indexu je výborná. Taky to podle toho vypadalo. Prvák jsem jela pro velký úspěch 2x

jablunka
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2009 10:08
- Nahlásit

Baico
To já se celý léta držela dvou hesel. Zkouška je od slova zkusit. A každá dobrá zapsaná v indexu je výborná.
Jenže ste se kvůli prvím neúspjechům nevješela...........tenhle přístup se mi líbí,lepčí neš nehoráznej tlak.

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2009 10:08
- Nahlásit

čus žumpáci, co je novýho? Tutaj je děsné vedro, tak děsné, že se nedá nic dělat, tagže jedem na výlet výletním vlakem co se posouvá rychlostí 3 km za hodinu. Beru fšechny psy, poběží za vlakem a zároveň se vypádí (gdyž jim teda budu z okýnka házet ragbyče )

<< 1 ... 3168 . 3169 . 3170 . 3171 . 3172 . 3173 . 3174 . 3175 . 3176 . 3177 . 3178 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání