Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3168 . 3169 . 3170 . 3171 . 3172 . 3173 . 3174 . 3175 . 3176 . 3177 . 3178 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Hyena
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 09:14
- Nahlásit

Alexa
copa nás fšechny asi do neděle potká
Ku..a, ty umíš při pondělku člověku ale zvednout náladu

brezen2008
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 09:16
- Nahlásit

Alexa
copa nás fšechny asi do neděle
no já doufám,že samá pozitiva
že psy přežijou se mnou kromě jednoho dne všechny,že nikdo neumře a že bude hezký počasí ......

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 09:21
- Nahlásit

Alexa
tak co děláte při pindělku

snažim se - marně - probudit se a fungovat.Zatím můžu maximálně tak akorát koukat a dejchat. víc věcí najednou nezvládnu

Baico
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 09:22
- Nahlásit

brezen2008
no já doufám,že samá pozitiva
A socyjální jistoty, ne? Máš na to připravený síťový graf?

Alexa
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 09:25
- Nahlásit

Hyena
y umíš při pondělku člověku ale zvednout náladu

a to já moc ráda pozvedám
PetraK
můžu maximálně tak akorát koukat a dejchat
no ale to jsou ty poctatný, si přectav že bys mohla pracovat, ale nemohla bys dejchat

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 09:29 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Alexa
si přectav že bys mohla pracovat, ale nemohla bys dejchat

už je to tu zas! Prosim vás, nemůžete se nějak vovládat? Mám kafe v nose. A dost horký kafe
Nestačí, že mě přejel pásák tam a zase zpátky. Ešče sem si udělala v nose depilaci horkym kafem

a to já moc ráda pozvedám

tak bacha, aby to tady někdo nevzal doslova

Alexa
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 09:32
- Nahlásit

PetraK
sem si udělala v nose depilaci horkym kafem
A to se Bobe vyplatí
aby to tady někdo nevzal doslova
TADY mě nic nemůže překvapit

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 09:35
- Nahlásit

Dobré ráno fšem, uš sem tu spjět, eště nedávam dor, nejdříf si vás přečtu, ale musim vám říct jednu velkou vjěc - ten náš kretén, jak dělá ty vjěci, fčére seřezal tu svou přítelku tak, že musí nosit černý brejle, ukradl jí spoustu peněz, rozmlátil telefon, ona pak stáhla ocas, přišla celá ubulená za naší tetou a začala se jí strašně omlouvat, že už ví, že nekecala, že měla pravdu, že ten kluk je úplnej psychopat. Že se stěhuje, ale jeho s sebou teda nebere (to je jediná problémová vjěc). On nám tam zůstane a ona asi dostala pěkně, jak jí to vzalo. Teď eště aby někdo upravil ciferník jemu a může se stěhovat taky. Maryje má mocinky klíšťat, dnes musí dostat novej obojek, bo jinak má embargo do školky, máma řikala, že jak nebude mít dnes na krku novej obojek, už k ní nesmí. A to jen proto, že po mámě lezly dvě klíště. No, ani sem jí neřikala o těch vypadanejch na koberci.
Taky sme s kámoškou totálně oholily berňáka, eště potřebuju fifijovou, aby mi stran trimace poradila, popřípadě psa otrimovala a pomohla zlepčit srst. Fifijová, znamená to, že dybysme za tebou s mamkou jely, budeme brát gerosláfka, abys nám poradila nějaký bifikundace stran strašně zanedbaný srsti.
Jdu na status, na chlebíčky. Jo a mám nový boty a vídejo a dnes mi přijedou podvlíkačky pod sukňu, kerou od středy zas budu nositi.

hally001
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 09:38
- Nahlásit

Ahoj lidi, tak se vám musím pochlubit....sice mi strhli prachy, ale zas sem dostala Vytýkací dopis. Teprve teď mě to tam začalo bavit, protože vím, jak se "s vosinou v prdeli" těžko pohodlně sedí, no a já mám velký zájem na tom, aby si hned tak vedení nepohovělo. Tak jsem byla na těch vodborech, kafe mi udělali, o psech a koních jsme řeč dali, chápali mě, poradili...můj život dostává nový smysl)Jinak-Pepka se zamilovala do toho yorka, kterýho sme našli, tak se chová jak psychopatka a neustále na ní naskakuje-což je dost pobliozní záležitost-jak se staví..ty óčka a hrudník vyšpulenej, vocas nahoře, uši dozadu..prostě hnus. Ajda se rozhodla pro hru s býčkem-jen tak ležel, tak se k němu tulila a snažila se mu sednout prdelí na bok, což kupodivu vůbec nevocenil a vstal...to Ajdu utvrdilo v přesvědčení, že hra bude...tak padla předníma na zem, vyšpulila zadek a...dostala kopytem.Naštěstí jen varovnou, jinak bych byla nucena shánět dogu novou. Dovolená tedy proběhla v bduchu požírání kobylinců, válení se v exkramentech kravských-to rozhodně doporučuju, nejde to dolů ani šamponem...nádech zelený je absolutně neodstranitelný-ještě že není papírová, to nevím v jaké kategorii bych vystavovala.... . Hlavně že jsme se vrátili ve stejném počtu v jakém jsme odjížděli...sice v horším stavu, ale to se nepočítá. Já si pořídila nové rajtky, cenově dostupné a z umělého materiálu, což se později ukázalo jako značně nepraktické...vychytaně jsem pod tento nový kousek oblékla nohavičkové, krajkové spodky, které se během první hodiny vyjížďky posunuly ze stehen do..no, jako tanga a společně mě amputovaly kůži z oblasti vysloveně intimní.Po 5ti hodinách jsme dorazili domů a.. mažu to višňákem a je to vo dost lepší. Vzdala jsem se představy, že mé pozadí se vrátí do původního stavu, ale zase si tam nevidím, tak mě to děsí míň než Romana, kterej to denně vošetřuje-já myslkím, že vo zamilovanosti u nás už nemůže bejt řeč.

Alexa
Člen
- Nahlásit

Děfčata tady je něco pro pozvednutí nálady:
http://www.bomba.cz/video/proc-zenam-chodi-katalog y/?do=videosvotesmanager-updatevotes

jbat
Člen
- Nahlásit

ahoj dětičky,
ségra šla rodit, tak držte, ju..?
nakonec zůstaly 2 v 1 až do teď.

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 09:55
- Nahlásit

hally001

Vzdala jsem se představy, že mé pozadí se vrátí do původního stavu, ale zase si tam nevidím, tak mě to děsí míň než Romana, kterej to denně vošetřuje

děte už s Aleksou vobě někam

sice mi strhli prachy, ale zas sem dostala Vytýkací dopis.

prosím???? a co teda vodborníci z vodborů na to??
Alexa
TADY mě nic nemůže překvapit

já bych nebyla až tak optimistická, jeden nikdy neví : D

jbat

držim!!!!!

Baico
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 09:58
- Nahlásit

jbat
nakonec zůstaly 2 v 1 až do teď.
Držíme a posíláme pozitivní energii do Ostravy!! Dej vědět!!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 10:16
- Nahlásit

hally001
Vzdala jsem se představy, že mé pozadí se vrátí do původního stavu, ale zase si tam nevidím, tak mě to děsí míň než Romana, kterej to denně vošetřuje-já myslkím, že vo zamilovanosti u nás už nemůže bejt řeč.

jbat
držíme a dej pak vědět co a jak ))

hally001
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 10:17
- Nahlásit

PetraK-vodborníci z vodborů mi řekli, že je to zřejmě myšleno jako předehra ke třiapadesátce, která ale neobsahuje náležité zákonné prvky-se dalo vod těch amatérů čekat. Já teda žila v dojmu, že tenhle paragraf dostanu v případě, že opilá rozhodnu se řídit soupravu, kterou neuřídím a tímto zbavím několik cestujících života a...přiznávám, že soupravou jsem již několikrát -pod parou -cestovala, ale nejsem si vědoma, že bych za řízení sedala....

jbat
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 10:33
- Nahlásit

hally001
co to řešíš? myslím, že by se mi to mohlo hodit...

hally001
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 10:39
- Nahlásit

jbat-řeším to, že v práci mě nemaj rádi, protože nedělám papíry pro papíry a zbytečně odmítám schůzovat a poradit se s vedením...tak mi napsali dopis Vytýkací a nechtěj přijmout omluvenku od lékaře-protože byla pozdě dodána, ale kdy měla být, to nevědí...se po mě vozej déle

hally001
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 10:41
- Nahlásit

jbat-já se přihlásila do odborů, protože to je jediná instituce, kde mám právníka zdarma a můžu konzultovat smlouvy a přesčasy a

brezen2008
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 10:48
- Nahlásit

hally001
heledte paní,co dát venčeníčko,bo já potřebuji ukázat elis taky že existujou velcí psiska než je dasty,jako na kopci máme jednu,ale ta je taková že hned zdrhá před vším možným,takže ta se mi pro elis nevosvědčuje......
jako perfekt socializačka bude,pokud nebude hárat,na snu zvířat,ale stejně do té doby.......
já že bydlíte dost blízko.....

jbat
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 10:53
- Nahlásit

hally001
protože nedělám papíry pro papíry a zbytečně odmítám schůzovat a poradit se s vedením..

nooo, asi taky brzo dostanu takovej dopis...

brezen2008
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 10:56
- Nahlásit

Gerda
gerdi,prosímtě můžeš mi poslat na morce.kratkosrsty@seznam. cz tvůj meila? potřebuji se zeptat na něco. Děkuji

hally001
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 11:01
- Nahlásit

brezen2008-mám na tebe číslo, teď jedu do Duhy...no můžeme rovnou zejtra na kopci. V podvečer bychom dorazili....zavoláme. No ajda v pohodě, ale aby Pepku rozchodila)

brezen2008
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 11:09
- Nahlásit

info od lucky kratochvílové
Stenitko je super, jmenuje se brita psi jsou v poho, jsem v prisimasech, v patek prijedu do jinonic, tak pujdem ven, lucka

brezen2008
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 11:10
- Nahlásit

hally001
já ti zítra napíšu,bo mám jiné číslo
se budem těšit
může i Datsy?

Hyena
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 11:30
- Nahlásit

hally001
paní gratuluju a na odřenou prdel od rajtek doporučuju obyč lékařskou vazelínu nebo bepanten. Fakt je, že já si kvůli koním držím klasické bavlněné bombarďáky, bo v těch se rajtuje nejlépe

jbat
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 11:35 - Změnil/a: jbat
- Nahlásit

Hyena
bavlněné bombarďáky, bo v těch se rajtuje nejlépe

já jednou zapomněla vzít si bavlněný nasrávačky na závody a jela jsem v tangách z pravé krajky, prosím... měli jsme s sebou 5 koní... být tehdá ještě panna, tak o to příjdu ještě víc neromanticky, než jak to v reálu pár roků před tím bylo...

jbat
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 11:39
- Nahlásit

tak v 10:50 se narodila zdravá, velká, silná a po tetě černovlasá Laurinka!!!!!!!!!!!
děkuju všem, co drželi a posílali pozitivní energii.

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 11:55 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

hally001

s*áči, s*áči, s*áči, to se asi jinak moc říct nedá. Ale asi Ti to moc nepomůže co? řekli Ti vodborníci, jaký máš šance bránit se jim?

brezen2008

Stenitko je super, jmenuje se brita psi jsou v poho, jsem v prisimasech, v patek prijedu do jinonic, tak pujdem ven, lucka

no paráda

jbat
tak v 10:50 se narodila zdravá, velká, silná a po tetě černovlasá Laurinka

YODLEYYIIDÝÝÝÝ!!

Baico
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 12:03
- Nahlásit

jbat
tak v 10:50 se narodila zdravá, velká, silná a po tetě černovlasá Laurinka!!!!!!!!!!!
Supééér! Tak gratulujeme!!!

jbat
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 12:05
- Nahlásit

Děkujééém.

<< 1 ... 3168 . 3169 . 3170 . 3171 . 3172 . 3173 . 3174 . 3175 . 3176 . 3177 . 3178 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání