| Autor |
Zpráva |
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2009 18:17
- Nahlásit
davidkova renata
tééééééééda do Vás bych to paní neřekla....... )))
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2009 18:21
- Nahlásit
brezen2008
do Vás bych to paní neřekla
co já?! to jablůůůůůůůůůnka
jablunka
Debilkooooooooo
se nedělejte ,ste náhodou byla docela čilá a vynalézavá
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2009 18:24
- Nahlásit
davidkova renata
co já?! to jablůůůůůůůůůnka
Co já?!To Sněhurka!!!Já sem Kejchal!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2009 18:25
- Nahlásit
jablunka
Já sem Kejchal
já myslela že Šmudla
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2009 18:29
- Nahlásit
dámy já vás opouštím škubat zvířatům trávu a psiska se konečně proběhnou
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2009 18:33
- Nahlásit
davidkova renata
já myslela že Šmudla
no teď to tak vypadá!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2009 18:36
- Nahlásit
jablunka
paní co dělaj psiska,jako všecky jak se jim daří a vede a co děti,kde ty jsou ,když maj prázdniny ?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2009 18:44
- Nahlásit
brezen2008
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2009 19:18
- Nahlásit
Halooooooooo lidi ,hééééélp!!
sem si fčera nahrávala Čas dluhů a nevyšla mi kazeta ,skončila sem v momentě gdy Roden leze s cérou dolu po prostěradlech z vokna..jak to dopadlo???????
|
hipík a tonička
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2009 19:24 - Změnil/a: hipík a tonička
- Nahlásit
davidkova renata
Osvobozený Roden odchází vstříc novým dobrodružstvím, dcera mu řekne, aby šel dál už sám – konec otevřený...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2009 19:30
- Nahlásit
hipík a tonička
šiš děkuju vám,pani ,tak to mi scházela asi minuta ,každopádně i dybych to stihla celý,věděla bych to co ted...howno
|
hipík a tonička
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2009 19:37
- Nahlásit
i dybych to stihla celý,věděla bych to co ted...howno
jj .... Čas sluhů se mi líbil víc....
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2009 19:43
- Nahlásit
hipík a tonička
Čas sluhů se mi líbil víc
a tak todle nebylo špatný,mě se to líbilo taky.Si uvědom,že tvůrce si mazaně ponechal vodevřenej konec pro třetí pokračování
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2009 20:14
- Nahlásit
hipík a tonička
paní máte meila
|
hipík a tonička
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2009 20:22
- Nahlásit
davidkova renata
mazaně ponechal vodevřenej konec pro třetí pokračování
jojo ... třeba maso z domova důchodců, Chýlková bude Rodenovi propichujovat galusku u invalidního vozíku...
já se eště včera koukala na Den kobylek - líbilo se mi to stejně jako kdysi...
Zatím ..., jdem s pejsama ven, Piškot i já jsme dneska byli úplně mrtví a spaví, Tonička se neustále dožadovala pohybu a akce , asi zkusím ty její bobule
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2009 20:25
- Nahlásit
hipík a tonička
asi zkusím ty její bobule
si neřikala,že cpeš Tonku ekstází!! Ovšem je fakt,že její stylové oblečky tomu odpovídají
|
hipík a tonička
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2009 20:28
- Nahlásit
brezen2008
ty taky
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2009 20:31
- Nahlásit
hipík a tonička
ty taky
si to užijte,ted tu neprší,tak jsem je trochu vyběhala a naškubala trávu,nikde nikdo,psiska běhala okolo mě a pomáhali mi škubat trácu,ale né do tašky,ale dom svých žaludků
|
hipík a tonička
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2009 20:32
- Nahlásit
Ovšem je fakt,že její stylové oblečky tomu odpovídají
ha, jen se nedělej, vím vše... ty se prostě snažíš zlikvidovat konkurenci
Musim ti prásknout, že davítková má pruhovaný plafky. Vypadá v nich jako Nemo. A taky jí furt hledáme, bo neni stran hubenosti vidět.
http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_8631_1.html
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2009 20:47
- Nahlásit
davidkova renata
Paní, tak byrokracie je zdárně dohraná . Nad některýma formulářema jsem se fakt válela smíchy. Například: Popište stručně (v rozsahu nejméně patnácti vět) vliv kácení deštných pralesů na pěstování jahod v Kambodži. Odpověď : Nevím. Víc jahod. Chutnější. Červenější. Bob.Lek.Ňuf.Haf. Pěstování. Kácení.Prales. Věta. Kyblík. Mňau. Ťuťu. Mě z toho jednoznačně vyplývá,že ti haranti si něco píchají, ale nevim co
Další se mi na otázku "Jmenujte tři rozdíly mezi jelenem a liškou" snažila namluvit, že rozdíl spočívá v tom, že "jelen má nohy" . Přiznávám, že doteď jsem si myslela, že liška taky
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2009 20:49
- Nahlásit
Biluška
Pani, co to s těma dětma hrajejete za mazaný hry?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2009 21:13
- Nahlásit
Baico
Pani, co to s těma dětma hrajejete za mazaný hry?
Tohle je hra zvaná "Byrokracie". Haranti se nechají nastoupit a pak se jim sdělí, že včera umřel milijounář a ten odkázal jeden milijoun gulakových peněz tomu, kdo postaví nejmonumentálnější stavbu co ponese jeho jméno. Harantům zasvítí očička páč jsou lakomější než DAvídková a rozběhnou se stavět, aby dostali ten milijoun. Vzápětí je stopnu a povídám "kam jdete? Stavět jo? A máte stavební povolení? No tak kam se hrnete, stavební úřad je támhle" . Družsta Parchantů, Zmetků i Harantů letí na úřad. Tam sedí otrávený úřada a rozdá jim formuláře. Haranti vyplní formulář a chtějí stavět. Pan Úřada řekne " kromě formuláře XB6 musíte mít ještě notářsky ověřenou kopii živnostenského listu, povolení ochranářů, vyjádření vodohospodářské správy, daňové přiznání za poslední tři roky a dva kolky v celkové hodnotě 500,- ".
Haranti zafuní a jdou na živnosťák kde zjistí, že je zavřeno a na dveří je cedulka "dovolená". Tagže jdou na poštu pro ty kolky. Tam se dozví, že otvírací doba je v úterý od 2,15 do 2,54 a v pátek dopoledne. Na vodohospodářské správě jim paní úřednice vydá formuláře 567a a prozradí jim, že je musí odevzdat ve třech kopiích a přiložit výpis z katastru nemovitostí.......
Zhruba u třetího úřadu začnou haranti vyzvídat jestli to takhle opravdu chodí gdyž chtějí stavět. U pátého tvrdí, že nikdy stavět nebudou a celý život budou bydlet v paneláku. Cca po dvou hodinách hry brečí, že nikdy nechtějí být dospělí a vyřizovat COKOLIV na úřadech
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2009 21:18
- Nahlásit
Biluška
Jo tak, to je taková velmi poučná hra
Chudáci děti, takhle brzy je seznamovat s realitou
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2009 21:39
- Nahlásit
Baico
Jo tak, to je taková velmi poučná hra
Máme samé velmi poučné hry, gulak není žádná zábava, to je tvrdá příprava na život
Chudáci děti, takhle brzy je seznamovat s realitou
Na realitu není nigdy dost brzo
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2009 05:53 - Změnil/a: Neessi
- Nahlásit
Bodré ráno fšéééééém,venku ščije furt a já musím jet s gaučákem na dovolenou do Třeboně .Držte mi palce,ať to přežiju,bo dovolená s ním je mazec-samý památky a přezkušování z histórie!!!!!
Zvěřinec bude obstarávat céra,což bude v poho.Až se vrátím z Třeboně,tak pokračuju na dovolenou s cérou na Lefkádu na týden a zvířátkům nastane Gulak na entou,páč to bude zase hlídat gaučák
Taxe za ně,plís,občas pomodlete,ať to přežijou .Děkuji.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2009 07:27
- Nahlásit
dobré ráno všem
Neessi
tak si to užijte
jinak tady zas mrholí,aspon že včera byl chvilku klid
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2009 08:06
- Nahlásit
DObré ráno!!!
Já právě nakrmila zoo a se psema jedeme na cvičák. Podle radaru vypadá, že je na celé dopoledne po dešti, tak si snad zaípíme bez problémů, když jedeme příští týden na ty závody do Rakouska.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2009 08:15
- Nahlásit
Gulak zdraví žumpu. Dneska jedou haranti dom, konečně se jich zbavím. Ale nestihli dotrhat višně, mají resty, tak jim to tady asi prodloužím
Neprší a z mraků začíná lézt sluníčko, nechápu co s tím deštěm furt všici máte
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2009 09:32
- Nahlásit
tak tady už je hezky
|
leila
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2009 10:27 - Změnil/a: leila
- Nahlásit
Biluška
Tohle je hra zvaná "Byrokracie".
Jak mi jí nenáviděly vzhledem k tomu, že na nás pařilo slunko v plném proudu A řeknu vám, že běhání po vouřadech je jednodušší, ale zase se tam nedá tak skvěle podplácet, lidi holt na vouřadech naše zásoby jídla nechcou
BTW - máte na mailu dotaz a bez něj se nemohu se stránkami hnout tak jaké ty barvy ??
BTW BTW - mám se zeptat jak se má maďar kterého hlídáte
A poslední BTW - příští tejden bych vám některý den dovezla tu klec páč naši chcou vyklidit sklep
|