Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3177 . 3178 . 3179 . 3180 . 3181 . 3182 . 3183 . 3184 . 3185 . 3186 . 3187 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 18:29
- Nahlásit

davidkova renata
Alexa
Jo tak na foře rover klubu mi na to odpověděli: Podle popisu zvuku, to může být netěsnost v podtlaku od sání do posilovače brzd, nebo čidla podtlaku.
Jenže já teď vůbec nevim, co si pod tim mám představit....rozumim jedině posilovači brzd, tam chápu, kde to asi tak je. Jinak nic. No, vypadá to dobře, s timhle se určo jezdit dá.

to máte
ňák naplánovaný to bourání, co bude dál, Národní divadlo???

Vzhledem k tomu argoškovu alkoholu si myslim, že pokračovat budem s bouráním sebe sama...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 18:42
- Nahlásit

hehe,dorazil kladeč a poudal,že sem cvok dyš zřel ty ďuzny

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 18:46
- Nahlásit

davidkova renata
dorazil kladeč a poudal,že sem cvok
von tě zná? Nebo jen tak vot pohledu... rovnou...dybys měla mrtvolu, mohla si jí tam zabetonovat....

Alexa
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 18:47
- Nahlásit

davidkova renata
dorazil kladeč
TY TY mi něco poudej o udělání v neděli gdyž máš doma imrvére kladeče

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 19:54
- Nahlásit

Dělá něgdo výcuc? Alespoň stručnej? Pro jistotu i na dvě stránky dopředu, páč zase musím jít a než se vrátím tak sem určitě naflákáte nejmíň dvě stránky. To vám dneska Davídková nezakázala psát, nebo co ?

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 19:58
- Nahlásit

Biluška
To vám dneska Davídková nezakázala psát
Sem si nevsimla, mela problem s panelakem.

Heleee, Gerdoslavo, jako di nekam, zmoknu na kole, prijedu, puchejr sviti. Du s tupicema, zmoknu, pridem, puchejr sviti.

Alexa
dorazil kladeč
TY TY mi něco poudej o udělání v neděli gdyž máš doma imrvére kladeče

Ale to zni zajimave..

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 20:04
- Nahlásit

Fifi
mela problem s panelakem.
No nekecej, to si asi přečtu Hned jak zaleju rajčata, nakrmím saň, zmlátím děcka a vynadám samečkovi (preventivně, aby neměli roupy )

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 20:20
- Nahlásit

Gerda
von tě zná?
no aby ne,dyk je to náš Fanda s Tedíkem.
dybys měla mrtvolu, mohla si jí tam zabetonovat
no ale rychle se chytil bo fšechen bordel co nadělal,namet to těch ďuzen
Biluška
No nekecej, to si asi přečtu
klíít,pani,nic vyjímečnýho,prostě mi nějaká asi požární či větrací šachta procházející celým barákem vadila kuli novejm skříním,taxem jí vybourala,no Sem totiž mluvila s truhlíkem a von řek,že by tu skřín mušel předělat teda Gdo jako myslíte,že by to platil???????????????????????
No tak vidíte..vy\ byste byla schopná vybourat hlavní schodiště bejt v mý kůži

du se svalit su vyčerpané jak žumpa u jablůůůnky,nepište,volové

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 20:33
- Nahlásit

http://www.novinky.cz/auto/174216-jak-se-spravne-c hovat-za-bourky-v-aute-ci-na-motocyklu.html
Hele, to mi pripomina, sem jela nach arbeit, dopolko a tma jak v riti, bourka jak svina. To flaklo cca 300 m prede me do drevenyho sloupu, rozparalo ho to jak paratko, v doliku, tahne to jen telefenni drat.. Si asik panbuh uprd na blbou stranu a byla sem rada.
davidkova renata
,nepište,volové
roskaz!!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 20:39
- Nahlásit

davidkova renata
du se svalit su vyčerpané jak žumpa u jablůůůnky
To su imrvére furt paní, ani mě s tím nedrážděte
Taky su pokousané od komárů, ale děsně, svědí mě celej čovek. A ten blbé ohař co tu je mi pije kref děsně moc. Jak mu včera odjela ta labradorka tak je protivné páč si nemá s kým hrát Hraje si to s Texíkem takovým stylem, že už sem mu Texla třikrát tahala z tlamy. Pak sem mu to zakázala. Tak hrál s Orou na přetahovanou. To mu šlo. Jenomže přišel Arman a chtěl hrát taky. Tož se museli střídat a to tohle střevo odmítá chápat Když si nemohl hrát tak štěkal. F podstatě furt štěká. Vypádila jsem ho, vyplavala jsem ho a ten degen furt štěká Nenávidím ohaře, maďary obzvlášť

Alexa
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 20:41
- Nahlásit

davidkova renata
su vyčerpané jak žumpa
bodejť bys nebyla po náfštěvě kladeče Fandy
Fifi
tož šťastné narozeniny

Mathea
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 21:00
- Nahlásit

davidkova renata gerdoslava

Hel damy, esli jako hodlate dorazit az f pulce srpence, tak me pekne nastvete, pac to ja zrovna budu na dofce na Slovensku! Takze zadny takovy a ksaaa na tabora!

leila
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 21:29
- Nahlásit

Biluška
Hlásímj příjezd - už před hodinou, ale stíhám až teď

A ten blbé ohař co tu je mi pije kref děsně moc.
To bé tím, že je to magor normálně smýšlející pes by přece nelezl do výpustě

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 21:35
- Nahlásit

leila
To bé tím, že je to magor normálně smýšlející pes by přece nelezl do výpustě
To je fakt, vlézt do výpustě se ještě nepokusila ani Puma, takže tenhle pes je ještě větší tupoun než ona

leila
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 21:45
- Nahlásit

Biluška
takže tenhle pes je ještě větší tupoun než ona
Pche Bellince reknu jak ji skarede pomlouvate Ona je prece nejinteligentejsi jak jen inteligenti pes muze byt, akorad vam to dava najevo tak trochu jinak
Jinac Nikitka huz ma aji vopicu co ji jezdi na zadech asi nejaky batuzek ci co, jsme strasne moc moc pozadu

Erin
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 23:20
- Nahlásit

Fifi

Tak se vrátil Žany ze stavby v Práglu.Hodila sem udičku"Skřivany",on...nechej mě žít,polívku čočkovou ze včerejška máš?Jo byla a ne jedna...si narval MOJÍ poblivkou bachor a následně mě obvinil z JEHO meteorismu.
Ale konečné rezumé je,že budeme podporovat útulek ve Skřivanech a brzíčko tam zajedeme.Sice to nebude geneální sponzoring,ale budem se snažit.

Díky osudu jsem měla poznat Jablunku,Tebe i Matheu a následně poznat,že mladá generace není okoralá(Michal a Miki)a hřeje to u srdíčka.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2009 06:20
- Nahlásit

dobré ráno všem
tak kamarádka nechala včera utratit svého xxletého labradora,selhání ledvin.......

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2009 07:57
- Nahlásit

leila
Jinac Nikitka huz ma aji vopicu co ji jezdi na zadech asi nejaky batuzek ci co, jsme strasne moc moc pozadu
Kurňajs, měli bysme koupit aspoň ty obojky s diamantama, jinak fakt vypadáme, že jsme včera slezli z větve

All
Fstávejte a děte dřít.

Baico
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2009 08:03
- Nahlásit

Biluška
Fstávejte a děte dřít.
Šak už dávno dřu, až se ze mě kouří!!
Dobré ráno fšem!!
Tak včera jsem předala na jeden den starost o zvířata ségře a už jí jeden králík scípnul. Kdepak tydlety švihadla z fakulty tělesné výchova a sportu nemaj k tomu ten správnej grif.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2009 08:11
- Nahlásit

Baico
jak to paní,že vám nechcípaj a jí jo?

Baico
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2009 08:27
- Nahlásit

brezen2008
jak to paní,že vám nechcípaj a jí jo?
Nevim, ale při tom letošním množství 28 mladejch, co se narodili je logický, že musí být nějaký odpad, když to napíšu takhle hnusně. Asi by scípnul stejně, akorát to vyšlo na den, co měla službu ségra.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2009 08:29
- Nahlásit

Baico
jo tak to jo
jo a jak se to léčí? nějaké injekce?

Baico
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2009 08:33
- Nahlásit

brezen2008
jo a jak se to léčí?
Na kokcidiózu stačí voctová voda, když se to chytí včas, tak to pomůže a dobrý je to i jako prevence. Nejlepší prevencí je, ale krmit jenom seno, protože kokcídie si doneseš do v zeleným. No a pak prodávají granule, kde je i něco proto kokcidióze.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2009 08:41
- Nahlásit

Baico
paní voctem čistím morčatům klec a oblovkám taky a podlahu taky

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2009 08:41
- Nahlásit

Bodré podoledne fšem

jablunka

chvilku sem vypadala jako Harapes a pak jak Čejka,gdyš sem se postavila.

proč já krafka blbá to čtu s hrnkem čaje, dyš mám tak velkou představivost? Můžete mi to někdo vysvětlit?? panebože a rozmazala sem si makejůp

Fifi
Ale halt nekde si psiska nedovolej vlitnout do novyho geronta, jinde to je pravo tesaku. Vod toho by tam mel bejt ten, jak se to rika, alfa beta omega, aby to posefoval.

jojo, já vím. Ale mě na týhle věci fascinuje to, co rádobyvědátoři a spousta lidí, kteří ve psech vidí jen "zvíře" či "nástroj" /to podle úhlu pohledu/, popírají. Že zvířata jsou někde naprosto jinde, než si napapučený lidstvo rádo představuje a že jsou schopný věcí, který my jim rádi upíráme Nemám na mysli polidšťování do extrému, to ne.
No nic, to byla jen taková úvaha

jbat
rtw okavidně osvobodila všechny kamínky světa..

- že jo? Taky mě to okamžitě napadlo

ale sem si nevšimla, toho co Jablůnka, že jí Fifijová moc dlouho máčela, až jí zvarhánkovatěla zadel

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2009 08:42
- Nahlásit

Baico
starost o zvířata ségře a už jí jeden králík scípnul.

jak jste pani dojela, dobrý

brezen2008
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2009 09:02
- Nahlásit

tak skončili učastníci zájezdu a já jdu schánět něco pro moje 4nohý děti

Baico
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2009 09:10
- Nahlásit

brezen2008
paní voctem čistím morčatům klec
Dobrá zpráva je, že morčata na to netrpěj. Ale ta voctová voda se jim dává pít.
PetraK
jak jste pani dojela, dobrý
Kupodivu neměli České dráhy ani minutky zpoždění, tagže v pohodě.
Akorát kocour se mámě nelíbí, trvá na čistě černým. Ale prej jsem udělala dobře, že jsem tam vzala peníze. Tagže po vejplatě paní Černý kdyžtak zase pošlu nějaký koruny.

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2009 09:31
- Nahlásit

Baico
Kupodivu neměli České dráhy ani minutky zpoždění

a ste si jistá, že ste vopravdu cestovala s ČD?????

Akorát kocour se mámě nelíb

O.Ká, tak já cinknu paní Černý. a mám se u Báry teda poptat po černochovi nějakým?

Ale prej jsem udělala dobře, že jsem tam vzala peníze. Tagže po vejplatě paní Černý kdyžtak zase pošlu nějaký koruny.

díky pani.
Já jsem kapek přepadlá z toho jak to s ní je. Vždycky byla jak életrická myš. Naposled v poho, ale i když to asi člověk, kterej tam je poprvé nezaregistruje, tak - není to asi moc dobrý

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2009 09:33
- Nahlásit

Brý den slastné mládí a rozverná bujnosti!

Dnes má svátek Stahijová, fčéra měla Lucie Kratochvíloj. Přejééééme váááám krááásný svátkovýýý déééén drahé tety a tady máte dort:

<< 1 ... 3177 . 3178 . 3179 . 3180 . 3181 . 3182 . 3183 . 3184 . 3185 . 3186 . 3187 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání