| Autor |
Zpráva |
Mathea
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2009 16:47
- Nahlásit
Erin
Pani, vy ste taaak desne hodny! Uplne mam desnou radost
Doufam, ze Vase navsteva ve Skrivanech vyjde tak, abych byla uz doma z tabora a dovolenkovy a mohla Vas zas videt. Ale i kdyby ne, nekdy treba klapne nejaka jina nafsteva nebo tak. Kazdopadne fakt diky za Skrivany, je to bomba
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2009 18:39
- Nahlásit
Gerda
PetraK
Dámy dífčí válku mám jak na cd, tak na dvd. Jestli chcete přepálim a dodám.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2009 18:56
- Nahlásit
Baico
ano prosíííííím
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2009 20:42 - Změnil/a: kinta
- Nahlásit
Vážená paní Biluško,
snad bychom si mohly vzájemně vypomoci. Můj pan pes Brunhilda, jakmile vyjdeme ze dveří našeho panelového domu, často začne pečlivě a intenzivně spásat trávu. Vzhledem k tomu, že se jedná o bílého boxera podobnost s kozou bezrohou není naprosto náhodná. Tudíž mne napadlo, že bychom je mohly posílat ven s Vaší borderkou, ona by jej napásla a my bychom si mohly přispat či se věnovat jakékoliv jiné duchaplné činnosti.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2009 21:44
- Nahlásit
Biluška
nechtela bys kozy? Nevim jestli se daj taky past, ale v TT ted maj docela problem bo Denisa co je vedla natahala vselikerou zver, na kterou narazila aniz by mela pro ni podminky. Momentalne se ji povedlo konecne odstrihnout od vedeni a zbyli dobrovolnici se snazej zachranit co se jeste da. No a pokud vim, maj tam i tri kozy. Vice bude vedet pí Cetlová, tel. +420 602 253 185.
Jak to vypada s tvyma kockama? Konecne mam komp, tak bych mohla neco poresit. Mohla bys mi dat na sebe mailik, zjednodusilo by to komunikaci. Muj je lucia13uk@seznam.cz
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2009 00:00
- Nahlásit
Mathea
Doufam, ze Vase navsteva ve Skrivanech vyjde tak, abych byla uz doma z tabora a dovolenkovy
Tý brďo,nevím jak to máš teda s volným časem ty,ale mě navezou granule 31.7. další týden pokračuje rekonstrukce mé koupárny(jen doplňující obklady),takže se já urvu kdykoliv a Majkl a Miki a Agátkou taky,Žany bude nejspíš chybětMám kontakt na odolné pelechy...dej vědít ju.Mýho mejlíka znáš ne?
Je potřeba i pelíšků?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2009 00:34
- Nahlásit
Erin
,takže se já urvu kdykoliv
Pani, my sme vobe s Matheou do cca 10. srpence s coklama na tabore, takze kdyby to slo pote, taky vas rada uvidim!
Jinak pelisku tam neni nikdy dost, bych rekla, zrovna tak starych hadru, dek, rucniku - stary psove docela protejkaj. Ste zlaty!
Timto zdravim zumpu a du zalizt, paka, kolik toho nadrasate.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2009 07:26
- Nahlásit
Dobré vařící ráno!!!
Včera jsem před Rakouskem vykoupala pana Bajkonůra. Je krásně bílej a nadýchanej jako peřinka, tak doufám, že ho tak do pátku udržim.
Gerda
Vypálím, dvd můžu sloužit hned, ale cd mají rodičové v Chorvatsku.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2009 07:41
- Nahlásit
Čus žumponoři už dřete?
lucYnka XIII
Jedna kočka už zmizela, nějak dlouho jsem ji neviděla. Ta nejvíc nemocná. Buď zdechla, nebo jí tady přišlo moc rušno když tu byl gulak. Třá se objeví když se to teď uklidnilo.
O kozách popřemýšlím, chlívek tu je, možná by to šlo nějak zařídit.... uvidíme. Kde jsou? Jste schopni nějak pořešit dopravu? Páč do kombíka je asi nedám
kinta
Vážená paní Kinto,
to je skvělý a fantastický nápad. Navrhuji hned začít venčít pospolu. Zatímco Megula bude pást Brunhildu my se můžeme věnovat intronétu a cz-psovi
Fšem co měli starost o Nýnino ucho - tak sešít to nejde, tudíž máme Nýnu tříuchou, páč z jednoho uša si vyrobila dvě
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2009 08:05
- Nahlásit
dobré ráno všem
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2009 08:24
- Nahlásit
Brýdencelý den, myslíte, že Tinta leze komínem?
Gerda
neměla si mi to votkazovat, neměla
to sou takový idyjóti!! ,
Baico
Jestli chcete přepálim a dodám
joooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo! !!!! Huraráááá a předem díky!!!!
Biluška
udíž máme Nýnu tříuchou, páč z jednoho uša si vyrobila dvě
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2009 09:00
- Nahlásit
Erin
Ja muzu dokonce az po 15., pac hned z tabora odjizdime na dovolenku. Ale jak rikam, dle me se neridte, to jen kdyby to naaahodou vyslo
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2009 09:01
- Nahlásit
A mam supr vec-nejspis me neco hlodlo do levyho vicka, takze moc nevidim, pac to mam natekly docela pekne. A pravy je nemocny furt, na to vidim vsecko rozmazane. Doufam, ze to nebude otejkat vic, jinak mi jebne
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2009 09:07 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
PetraK
Huraráááá a předem díky!!!! Předem neni za co, ale jak jsem psala Gerdě, cd mají naši dofče, takže dodám, až se vrátěj.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2009 09:19 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Dobré ráno a hezký den, snad se Vám zdál krásný sen! Sluníčko už zase hřeje. Bude zase pařák, do prdele Jsem v práci a mám chvilku, tak posílám Vám pozdrav,snad to udělá radost.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2009 09:32
- Nahlásit
dobré ráno hnídy z žumpy,
tak jsem smutná - odchází nám všemi milovaný šéf...
nastává doba temna...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2009 09:44
- Nahlásit
jbat
odchází nám všemi milovaný šéf...
To jsem si zažila na konci loňského roku. Do půl roku jsem ho následovala, teda ne do důchodu , ale na jiné pracoviště, protože baz něj se to tam fakt nedalo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2009 09:54
- Nahlásit
Baico
Předem neni za co, ale jak jsem psala Gerdě, cd mají naši dofče, takže dodám, až se vrátěj.
O.Ká. A můžu volit dýfko??? Páč na počítadle si to pouštět nebudu a nevím, ešivá ta naše dvd bedna umí pouštět CD - na to jsem moc velkej technickej antitalent
Alexa
Jsem v práci a mám chvilku, tak posílám Vám pozdrav,snad to udělá rados
Rozhodně, páč esi mi něco dycky udělá v životě radost,tak když je pařák v prdeli
jbat
tak jsem smutná - odchází nám všemi milovaný šéf...
nastává doba temna
brr, tohodle se bojim. Našemu šéfovi jsem řekla, že má domácí vězení a nikdá nepůjde nikam jinam. Už navždy bude tady!
A MUSÍM SE POCHLUBITI. Fčéra ve Stromajdě jsme mrskli Esšálkovi tenisák přes celou říčku až ke druhýmu břehu tak, aby to neviděl -a! sem ho povelovou pískací technikou nanavigovala, že to přeplaval, našel a přiaportil. Vypadala sem u toho sice, jako dyš řídím křižovatku na Štrosmajráku - zvlášť, když jsem chvílema ten tenisák taky moc neviděla , ale povidlo se.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2009 09:57
- Nahlásit
čus dementi
právě dorazil Pat,Mat a eště jeden,toho neznám ,tagže mám vystaráno.Bohužel rum do bábofky se vypil uš f pondělí,tak nevim co budu dělat zkusim zatim propadnout aspon hysterii páč začli vrtat právje
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2009 10:08
- Nahlásit
PetraK
A můžu volit dýfko???
Jasně, neni probléma. Ale až se vrátim z Rakous, jestli nevadí. Nějak jsem furt f kalupu. Dnesja jedu strejcivi napíchat toho berana a pak chci jet ješte na cvičák. A zítra musim vyprat, vyžehlit a nakoupit jídlo na víkend.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2009 10:12
- Nahlásit
Baico
To jsem si zažila na konci loňského roku. Do půl roku jsem ho následovala, teda ne do důchodu , ale na jiné pracoviště, protože baz něj se to tam fakt nedalo
no povídej mi o tom...
teď jsem s ním mluvia, tak mě zase strašně podopřil a prostě je to na pi*u.
PetraK
njn, se máš...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2009 10:12
- Nahlásit
Baico
klid, klid. Byla jsem bez dýfka doteď, tak klidně můžu bejt i nějakou další dobu. Ono jde o to, mít to jako pojistku, přece jen to vídejo, tolik nevydrží. A přiznám se, že přijít o svůj osvědčený lék na křipku, tak se asi zbláznim.
Když sem se před časem nascípala po jednom DM koncertě, páč jsem byla mokrá jako sviň, když jsme vylezli před halu a byla zima, tak jsem Dífčí válku a DM koncerty z doby kdy začínali, použila jako urychlovač léčení, páč mě za tejden čekal další koncert a já byla scíplotina a navíc bez hlasu. Lehla jsem na tři dny do postele a těmadle vídejama se voživovala. Tlemila jsem se jako blbá a choroba se rači dala na ústup
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2009 10:13
- Nahlásit
jbat
njn, se máš.
otázka je, ešivá mě poslechne. Předpokládám, že mluvíš vo šéfovi, že jo?
Ale zas - kdo jinej umí tak dobrý kafe jako já???
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2009 10:22
- Nahlásit
Čus děcka, dnes prdim na dorty, bude šílený vedro, rači pijte a koupejte se, tady máte pláš a skovejte se pot palmou:
Jo a svátek má StaHi, takže ta palma je její a z pláže vás může kdykoli vyhodit. Až vás vyhodí, přijďte za mnou a Maryjí do chlazeného plážového báru:
Už to tady naklimováváme, za chvíli zavřem okna a zavřem všechny dvéře, takže tu bude pěkně.
Stran teho útulka - příští týden o víkendu budu mít pár pytlů s hadrovím, budu to rozčleňovat na nositelné - pro tu chráněnou dílnu od dežaví, a na hadrovité - na rozstřihání a použití v útulku. Lidi z práce už mají za úkol střádat věci na odvoz na Sen zvířat na září, kdyby vytahali něco dřív, dám vám vědět stran Skřivan.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2009 10:23
- Nahlásit
jbat
teď jsem s ním mluvia, tak mě zase strašně podopřil
My jsme v kontaktu pořád, protože je to odborník a já nechci uplně ztratit kontakt s tím, co jsem se naučila. Takže více méně ačkoliv teď řešim kontroly na dotace na vinicích, tak se o welfare technologie chovu skotu furt zajímám.
Když jsem z výzkumáku odcházela, tak mi to schválil. Prej si nemám necht s..t na hlavu.
PetraK
Tlemila jsem se jako blb
Já se taky tlemim. A v divadle jsem pomalu potřebovala pemprzy
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2009 10:28
- Nahlásit
Gerda
Až vás vyhodí, přijďte za mnou a Maryjí do chlazeného plážového báru
máte zavřeno!! nigdo tam neni!!
Baico
Já se taky tlemim.
vono je to hrozně nebezpečný, třá když si jako já dáš předtím melouna...... Fakt tohle miluju, ale "šetřím si to" aby se mi to nevochodilo
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2009 10:32
- Nahlásit
PetraK
aby se mi to nevochodilo
To se nevochodí. Cimrmani a tohle se mi nikdy nemůžou vochodit. Jási to točim večer před spaním jako večerníka.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2009 10:34
- Nahlásit
Baico
To se nevochod
du na sever a du na jih
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2009 10:38
- Nahlásit
PetraK
máte zavřeno!! nigdo tam neni!!
co blázníš? Sme ve sklepě, narážíme nový soudek....rumu Ale karipskýho, neboj.
Baico
PetraK
To se nevochodí. Cimrmani a tohle se mi nikdy nemůžou vochodit
velká pravda, mě se to taky nevochodí, ani cimrmani. Holky máte Afriku? A Švestku? A Cimrmana v říši hudby? A dobytí? A Blaník? A Lijavec? Moc mi jich chybí, mám je jen na vhs, ale už nemám vídejo.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2009 10:45
- Nahlásit
Gerda
Já jich mám na dvd 7, ty co vyšli v MF Dnes a v nejbližší době mi sestřenice dodá zbytek, kromě Českého nebe. Takže pak taky klidně vypálím.
PetraK
du na sever a du na jih
Když to srovnám s tim výletem na Kokokořín, tam byli skály pískovcový, občerstvení a co je tady? Prd!!
|