| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2009 20:58
- Nahlásit
Biluška
Ji naseru znova, koukej
ti pošlu tu fraktůru výhledově jo?
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2009 21:17
- Nahlásit
davidkova renata
Vyfič!
Až mi dáš banána
A vubec gde máme reprtáž ze zástrčkového dne s Matem a Patem,no gde??
Mathea
Jasan ,klidně bych dojela i po 15,ale chci to mít vyřízený fčilka...tak zasejc jedině,že dorazíš s Fifi na chlebánky,nebo stihnem i grilovačku
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2009 21:26 - Změnil/a: kinta
- Nahlásit
Kintu nám byl skutečně čert dlužen
Jó, kam čert nemůže nastrčí kintu
Špatně mi tedy opravdu není, objednala jsem si vinný střik, jelikož jsem dáma, a byl opravdu hnusný. Tak jsem to vylepšila horkými malinami. Vypadaly zhruba takto
Poté mi choť ještě v Albertu zakoupil jahodovou dřeň, po příchodu domů uvařil večeři. Již jsem to vše pozřela, nyní odpočívám s nohama podloženýma polštářem a Moll Flandersovou. Ta je poněkud těžko stravitelná, ale vytrvám.
Právě k nám do Brna přišla bouře, mé ubohé čtyřnohé děťátko nasýsá na balkon a obrací se na mne tázavým pohledem.
Dítě dvounohé bylo včera transportováno k mé matce a tam dře na zpevnění břehu potoka, který protéká její zahradou.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2009 21:35
- Nahlásit
tak já vygruntulovala byt,psům jsem nechala vyprat pelechy a deky,ted žerou maso s těstovinama a já jsem snedla 6 krásně upečenejch křidílek,tak jdu do sprchy a pak hajají
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2009 21:41
- Nahlásit
a pak hajají
A pětatřicet kakají, kakají, kakají....
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2009 21:53
- Nahlásit
jablunka
Tvůj odkaz na něco děsivého...ano je to tak a možná i hůře.
Snad příští volby něco málo napraví,ano klidně budu volit DS . Chci žít ve svém domově bez toho,že potkám pipku v burce a její domácí kretén to bude požadovat i od okolí.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2009 05:32
- Nahlásit
dobré ráno všem
tak moje vaječníky říkaj od 3 ráno,že chtěj jít ven z mého těla ,asi se jim u mě nelíbí bo co,voni totiž vyhlásili válku a to jako fest a jako napotvoru tu nic nemám na bolesti,tak počkám až votevřou lékarnu a pak jim to nandám
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2009 05:44 - Změnil/a: Neessi
- Nahlásit
Čus žumpo,hlásím mezipřistání.V Třeboni bylo gůt,až na ty mračna komárů a piva Regent= samoser .Kromě toho,že nám mlátilo na dálnici !!!neutažené !!!zadní kolo ( zázrakem neupadlo ani při těch 160km/hod ),spadla a zlomila se jabloň,před barákem nám rupla v zemi voda a gejzíry vody protékaly garáží a Aisha má zapařeninu nad ocasem .........se nič zvláštného nestalo
Vodáci po mém telefonátu dorazili cca za 10 minut a spravili to,autolékař dorazil za hodinu,jabloň je pořezána,Aishe jsem zapařeninu namazala,teď si jdu přežehlit pár věcí a jdu balit kufry na dovču na Lefkádu.Za 2 hoďky odjíždím na letiště.To nemá chybu -Bordžínka se mnou spinkala celou noc a teď leží u kufrů a nechce se hnout,ach jo.
Jo a tady je jedna fotka z dovolený :
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2009 07:34 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
Dobré ráno fšem!!
Tak hlásím, že fčera nám zase pro změnu scípla slepice. Mám nějak moc ztrát a to jsou naši pryč teprve necelý týden.
Taky se konečně strýc s ofcemi rozhodl, že tu jednu, co má průjem od tý doby, co jí má, konečně začne léčit, protože strašně zhubnula. Já už mu před měsícem říkala, ať jí odčerví. Nebyl schopnej si ani dojet pro blbej ivomec k veterináři, abych to ovci píchla. Já se pro tu injekci dostala až včera. Bohužel, ofce byla dehydrovaná a zesláblá, že už ležela na boku. Tak jsem jí to píchla, ale nevim, jestli to k něčemu bylo . A jestli scípne taky, tak mám obavu, že to strejc hodí na mě
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2009 07:38
- Nahlásit
Příjemné dobré ráno dámy a pánové, vítám Vás tady v sále i Vás u televizních obrazovek.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2009 07:56
- Nahlásit
zdravím zdravím
za plotem právě prošel chlap se psem (NO). Poctivě si jdu ořvat psy, chlap se dívá mym směrem, vyvalí bulvy asi na půl minuty a pak teprv pokračuje v chůzi.
Nejdřív jsem se urazila, pak mi ale došlo, že:
mám na sobě pouze vršek pánskýho pyžama, v náručí dítě, kolem mě kroužej tři malí psi, který se snažim ve vhodnou chvíli okřiknout nebo naopak pochválit a celý to korunuje náš ovčák, kterej stojí u plotu s panem ponožkou v hubě.
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2009 08:02
- Nahlásit
Pan Brunhilda se nasnídal a od té doby se hotoví ke zvracení. A to ještě zcela nevyčichla předsíň po zvracení minulém.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2009 08:18
- Nahlásit
dobré ráno miláčkové a ťuťánkové!!!!
dnes nám v práci nejde klima a je tu cca 60°C... prostě ráj na zemi. za chvíli máme poradu na téma "jste kreténi a neplníte plán, všechny vás vyhodím, za dveřma čeká sto dalších!".
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2009 08:20
- Nahlásit
Snídaně vyzvracena, zvratky uklizeny, jdu si dát cigaretu, abych udržela snídani svou.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2009 08:34
- Nahlásit
Brejtro lidijové drazí
Neessi
,jabloň je pořezána
e???
nám rupla v zemi voda a gejzíry
von jí nestačí basén, musí si hrát navrch ešče na Island
Jo a tady je jedna fotka z dovolený :
To kolo je teda hustý, hlavně že to dobře dopadlo a krásnou dofču přeju.
Baico
Taky se konečně strýc s ofcemi rozhodl, že tu jednu, co má průjem od tý doby, co jí má, konečně začne léčit, protože strašně zhubnula
A jestli scípne taky, tak mám obavu, že to strejc hodí na mě
to je ychtil
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2009 08:41
- Nahlásit
PetraK
to je ychtil
Příbuzný si nevybereš
Mě je jenom líto tý ovce. Stačilo, kdyby do ní těch 30 korun investoval už před měsícem a mohlo být všechno v pohodě.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2009 08:55
- Nahlásit
Brý den ,celý den......Tinta a kinta lezou komínem........
http://www.mp3stahuj.cz/legracni-videa/1196/netrad icni-talent/
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2009 09:05
- Nahlásit
jablunka
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2009 09:15
- Nahlásit
Dobré ráno, dobrý den sluníčko je za mrakem
Baico
že fčera nám zase pro změnu scípla slepic
to nevím jestli tě rodiče pochválí, co kdybys dokupovala to co chybí, aby jako rodiče nic nepoznali
Neessi
užij so móře
kinta
Snídaně vyzvracena
nezdá se ti zbytečné dávat mu snídani? nebo to máte jako svojí ranní chvilku?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2009 09:20
- Nahlásit
Baico
Mě je jenom líto tý ovce
no bať, jeho mi líto rozhodně není, lakomce línýho
jablunka
Tinta a kinta lezou komínem
aspoň se tam holky potmě nebojej, když jsou tam dvě.
Alexa
kinta
Snídaně vyzvracena
nezdá se ti zbytečné dávat mu snídani? nebo to máte jako svojí ranní chvil
to je fakt, mohla by ušetřit za žrádlo. To se dneska dost hodí.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2009 09:26
- Nahlásit
Alexa
to nevím jestli tě rodiče pochválí, co kdybys dokupovala to co chybí,
Netřeba, králíky mi už nemocný zanechali, takže se ztrátama se počítá. A slepice u nás umírají věkem, tahle už byla dost stará, tak holt přišel její čas.
PetraK
lakomce línýho
Prej, že je koupil očkovaný a odčervený. Jaksi nechápe, že to prostě nemusí stačit. Navíc mu je někdo prodal načerno, protže mají z ucha vyndaný známky. Kdybych fakt byla svině, tak ho napráskám na plemenářskou inspekci a ovce mu zabavěj a ještě dostane pokutu, za porušení plemenářského zákona.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2009 09:41
- Nahlásit
Krásného jitra ranní roso, svjěží vánku, vlahý soumraku i ty, dne jasnější Finista sokolíka! A taky dobré ráno fšem, co tu zas píšete jak psychopati, dyš to pak slušný lidi musej číst!!!!!!!!
Zmrzliny a klimatizace si nadělte sami, dnes má svátek Můůůůůůůůdr!!!!!! Ale babičce Můdr dáme na cestu pěkný dort - krásné prázdniny, mokré moře, slaný vítr, Zdeni! (promiň, už sem si kousíček vzala...):
Jak to, že někdo porazil jablunku? Proč ho nezmlátila? A kdo jí pořezal???? A proč zvracíte hned poránu? A proč má kachna jenom vršek? A proč má kinta dřeň a já ne? A proč má jébat 100 dalších v řadě? A kam jdou březnovi vaječníci? A kdo je pan ponožka? A co na to jan tleskač?
Maryje dnes byla moc hnusná na jednu moc hodnou vlčandu, pokárala jsem ji flexinou po hlavjě.
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2009 09:48
- Nahlásit
Tinta a kinta lezou komínem
Jablon leze kamnama, srazily se hlavama
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2009 09:53
- Nahlásit
nezdá se ti zbytečné dávat mu snídani?
No, já ho vždycky ve středu krmím a včera jsem zapomněla. Tak jsem to chtěla napravit.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2009 09:56
- Nahlásit
kinta
Jablon leze kamnama, srazily se hlavama
F tomhle vedru by lezl do kamen jen debil........lidijovéééééé,teploměr hlásí 35 stupňůch!!!!!
Gerda
Jak to, že někdo porazil jablunku? Proč ho nezmlátila? A kdo jí pořezal????
sem tu a celá............a zmlátím každýho,gdo by se teď chtěl ke mě přiblížit třá jen na metr,páč nesnesu ani lický teplo.
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2009 09:59
- Nahlásit
jablunka
F tomhle vedru by lezl do kamen jen debil
Do komína taky. Ovšem u nás vedro nemáme, po včerejší večerní bouři je příjemně pod mrakem a povívá lehký větřík.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2009 10:05
- Nahlásit
Gerda
Maryje dnes byla moc hnusná na jednu moc hodnou vlčandu, pokárala jsem ji flexinou po hlavjě.
si živě představuji tebe jak jí umlátíš do její hlavičky
A kam jdou březnovi vaječníci?
já nevím,ale nelíbí se jim u mě,a tak se krásně vo ně starám
jinak dnes jdu vyplavit holky do Motola,máme to při cestě k petřeK
dasty zustává doma
tady je děsný dusno
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2009 10:08
- Nahlásit
Zdravím, než jsem si vás dočetla, tak mám plný pémprsky a poprskanej monitor kafem. Ste blpky korunovaný všechny, včetně nově příchozích jak ste psaly vo těch zjevení, tak semi před chvílí zmotnil za zády labroš, teprve později jsem zjistila, že je to čubís kolegy, kterou vzal dnesk s sebou. Asi si pudu dát mokrej hadr na hlavu a to je teprve ráno (
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2009 10:12
- Nahlásit
brezen2008
Hele pani, to mi došlo až teď-jako hlavě dubový tupý hlópý - jestli je Ti blbě, tak nikam nejezdi!!!!! Spácháme to kliďánko někdy jindy. Slyšíš?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2009 10:14
- Nahlásit
PetraK
v pohodě,dostali už prášky,takže je už hej
ale nohy si namočím,bo elis do vody jen tak nevleze a já dnes straším vod rána,že půjde do vody
se mě vyhejbá vobloukem,dělá že furt spí
|