Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3186 . 3187 . 3188 . 3189 . 3190 . 3191 . 3192 . 3193 . 3194 . 3195 . 3196 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2009 13:38
- Nahlásit

Biluška

estli bysme si sem neměli najmout ňákou profi uklízecí agenturu.

Davídkojc třá, páč vona má agentůru(sice je na vodchyt, ale hlavně je to agentůra) a taky má kybliky. kdyš to nakřížíme, máme to z voleje!Ne?

Srůstá. Evidentně ji to nebolí,

aspoň že tak, blpka jedna. A jak se jí to povidlo, prosim Tě?

Tu něgdy nějaký byli jo?

tak třá Gerda vo sobě tvrdí, že je vodní víla. Ale co vim, tak ta ešče dneska psala.Tak asi víla neni, dyš šécky scíply.

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2009 13:44
- Nahlásit

PetraK
Davídkojc třá, páč vona má agentůru(sice je na vodchyt, ale hlavně je to agentůra) a taky má kybliky. kdyš to nakřížíme, máme to z voleje!Ne?
To je fakt. Nakonec, je to tady její tak by si mohla opčas trošku uklidit

A jak se jí to povidlo, prosim Tě?
No ona už tam měla z dřívějška dírku na naušnici. Tu jí gdysi uďála Puma. Včilkaj se snažila podlízt pod plotem, páč chtěla jít za děckama co tam blbli. Za ten drátek jak trčí zespodu plotu se zachytla tou dírou, nejspíš zpanikařila a jak se škubala tak si rozervala celý ucho. Je to jak kdyby se rozstříhlo nůžkama podélně napůl. Šílenej pes, fakt šílenej. Ani s Lilátkem jsem nebyla tolikrát na veterině jako s Nýnou

Baico
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2009 13:45
- Nahlásit

Biluška
PetraK
Tady zdechly i fšecky dobrý víly
Já teda nevim, jak u vás. Ale mě zdocháváj akorát králíci a slepice!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2009 13:52
- Nahlásit

Baico
Já teda nevim, jak u vás. Ale mě zdocháváj akorát králíci a slepice!!
Slepice nemám a Pickwick to zatím zvládá. Ale asi zdechnu já. Kor gdyž jsem si přečetla předpověď počasí a zjistila jsem, že v sobotu bude zase kosa A to máme hen ten závod v plování

Baico
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2009 13:56
- Nahlásit

Biluška
A to máme hen ten závod v plování
No to je naprd.Ae na tý Hartě budou ty Bajwoč, tak páníci nebudou muset do vody, ne?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2009 14:12
- Nahlásit

tak jsem se vrátila s holkama vod rybníka,než jsme došli na zastávku,holky byli suchý a sindy se vyválela v bahně,viděli jsme z dáli Waldíka jak cvičí a ukazuje nějaké paní jak se cvičí s hafanem
PetraK
jsem tě málem nepoznala,to je vám kus ta holka,se manželovi nedivím
jdu poslat meila

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2009 14:30 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

brezen2008
jsem tě málem nepoznala

no jo sem byla taky jednou za holčičku někdy to holčičí oblečení má něco do sebe - tři kousky hadrů bylo maximum, co jsem na sebe byla dneska ochotná oblíknout

brezen2008
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2009 14:34
- Nahlásit

PetraK
no paní aspon že něco jste měla na sobě
vono vod vás šel mrak,tak doufám že dorazí taky sem

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2009 15:12
- Nahlásit

Co vás čeká - HOROSKOP

vodnář
Pro živé: Chcete mít zářivý úsměv již za sedm dní? Čistěte si zuby jakýmkoli druhem kyseliny.
Pro mrtvé: V očistci je vážně nuda, přestěhujte se do pekla.

ryby
Pro živé: Kouříte, pijete, jíte tučná jídla a jezdíte bez pásů. Asi brzy umřete.
Pro mrtvé: Konečně můžete svému sousedovi oplatit všechna životní příkoří. Choďte ho pravidelně o půlnoci strašit.

beran
Pro živé: Bacha, váš šéf je vnuk Jacka Rozparovače.
Pro mrtvé: Ukradněte svatému Petrovi klíč od ráje, bude legrace.

býk
Pro živé: Chápu, že bez vašeho nového notebooku nedáte ani ránu. Je ale rozumné brát si ho s sebou do vany?
Pro mrtvé: Šmírovat anděly ve sprše je sice pěkná nechutnost, ale vaše touha zjistit jejich pohlaví to ospravedlňuje.

blíženci
Pro živé: Ne, to co vás postihlo, není strašlivá kletba, jsou to zaražené prdy.
Pro mrtvé: Nesnažte se spáchat sebevraždu - už jste totiž dávno po smrti.

rak
Pro živé: Dejte si dobrý pozor, ať vám váš dědeček zase nepřebere přítelkyni.
Pro mrtvé: Být mrtvý v sobě skýtá různé výhody - například nemusíte dýchat.

lev
Pro živé: Nejezte tolik mrkve, nebo brzo zoranžovíte.
Pro mrtvé: Chovejte se v tom pekle trošku slušně, nebo naštvete Lucifera a ten vás s radostí vykopne z vašeho útulného vyhřátého kotlíku.

panna
Pro živé: Jste v depresi? Hlavně se ji nesnažte přechlastat jako minule!
Pro mrtvé: V nebi je nuda... Co takhle vstát z mrtvých?

váhy
Pro živé: Nepijte to pivo, je v něm cyankáli!
Pro mrtvé: Ten roztomilý děda, se kterým jste se včera ožrali v hospodě "U Svatého Petra", je Karel IV.

štír
Pro živé: Nechoďte dneska spát, mohlo by se vám totiž stát, že zaspíte něco moc důležitého.
Pro mrtvé: Myslíte si, že když jste mrtvý, tak si nemusíte čistit zuby? Omyl! A honem k zubaři!

střelec
Pro živé: Pozor! Váš křeček je sexuální deviant!
Pro mrtvé: Udělejte si radost a kupte si novou rakev.

kozoroh
Pro živé: Chcete být v dobré kondici? Schroupejte každý den po ránu jednu cibuli.
Pro mrtvé: Jste nekrofil.

Tinta76
# Zasláno: 23 Čec 2009 15:14
- Nahlásit

Dobrý den celý den!

kdo dnes leze komínem?

helejte: http://www.utulek-decin.estranky.cz/stranka/misand 2 to je ten šestnáctiletej z Děčína ... to mně dneska uďálo vélikánskou radost
(teda jako nevim, esi už to sem někdo nedal, hledat to nebudu)

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2009 15:19
- Nahlásit

Biluška
Kočku druhý den po operaci mám fakt pustit ven? Dyť má čerstvou op.ránu, bych teda měla dost strach.....
Prej jo, ze se to tak s plasankami dela.

Když seženeš sklopec a prachy na kastraci tak by to takhle nejspíš šlo. Přepravku se spící kočkou můžu strčit na půdu, tam psi stejně nesmí.
Sklopec by snad nemel byt problem, uz ho mam prislibeny. S prachama fakt nevim, myslela jsem, zes psala, ze bys neco mohla zaplatit, ale chapu, ze kdyz je tam tech kocek hafo tak to nemuzes platit, to bys skrachovala, ja na to taky nemam. Tech kocek je moc a i kdyby to vet udelal levneji tak to pak naroste na celkem velkou sumu. Dopr.. z blbyma penezma. Jdu sondovat jestli by sedali nekdesehnat prachy, ale vidim to blede.

jana33
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2009 15:46
- Nahlásit

Lidičky,tuším,že to někdo před časem dával sem - odkaz na stránky pesana,co je alergický téměř na všechno,ale nějak to nemůžu najít, resp. spíš nějak neodhaduju,kdy to bylo. Nevíte někdo?

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2009 15:53
- Nahlásit

lucYnka XIII
U nás jsou prachy problém furt Prakticky jediný, zato obrovský problém, který mám Možná, že jsem psala něco o tom, že pár koček zaplatit můžu, ale to bylo předtím než k nám přišla Rose, včil už jsme zase bez peněz

Tinta76
# Zasláno: 23 Čec 2009 15:55
- Nahlásit

jana33
tohle?

jana33
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2009 16:02
- Nahlásit

Tinta76
Zlato,děkuju

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2009 16:04
- Nahlásit

Biluška
ja to chapu, prachy jsou problem vzdy a vsude.
No nic du jeste patrat po tom jestli by nesli nejke penize nekde sehnat.

BTW v Praze padnul teplotni rekord a teplota ma dal stoupat
taky tady prej litaj cajti a kontrolujou chudaky ridice
a prijede prej Brad Pitt
jen zrovna posloucham zpravy

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2009 16:10
- Nahlásit

brezen2008
vono vod vás šel mrak,tak doufám že dorazí taky sem

všecko na mě hoděj!už i mraky

Gerda
Pro mrtvé: Konečně můžete svému sousedovi oplatit všechna životní příkoří. Choďte ho pravidelně o půlnoci straši

to se chystám stejně

Tinta76
kdo dnes leze komínem?

Kdo se ptá,
komínem se soukává

DYK JÁ TO TADY S MÍŠOU TROUBILA NA VŠECHNY STANY A NIKDO NA TO NIC!!! UŽ TUHLE JSEM TO TU 3X PSALA. Sem čekala, že se někdo přidá k mýmu radování a vy nikdo nic.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2009 16:10
- Nahlásit

lucYnka XIII
paní tady je na chcípnutí,psy furt chrápou a do vono dávám mokré hardy a na zemi maj navíc vaničku plnou vody

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2009 16:11
- Nahlásit

janika
idi tam je takový vedro, že asi chcípnu.

asi teda taky budeš dobrá víla

Tinta76
# Zasláno: 23 Čec 2009 16:19
- Nahlásit

PetraK
DYK JÁ TO TADY S MÍŠOU TROUBILA NA VŠECHNY STANY A NIKDO NA TO NIC!!!
No tak já sem tak často nelezu, že jo, tak netuším ...

A do komína se uš nevlezu takže bacha!

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2009 16:21
- Nahlásit

brezen2008
a do vono dávám mokré hardy
co znamena do vono davam mokre hardy? to chci taky zkusit. Teda mozna, podle toho co to znamena.

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2009 18:26
- Nahlásit

janika
šmarjááá ten děda s tebou dělá věci! Už rok a čtvrt!

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2009 18:30
- Nahlásit

janika
znamena do vono davam mokre hardy

to bude asi do vany, ale nefim, dneska mam zas Chytrou jak rádio.

nebo do vokna

tady se zrovna prehnala bourka, skosila dva sidlistni stromy a zanechala ovzdusi dychatelne

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2009 18:31
- Nahlásit

čus volové
co furt máte s vedrem?Dyk je hásky..akorát tetkonc před chvílí se tu přehnalo tornádo Lů,ty voe,to bylo hustý ,ale fčilkaj už zase zolcna rumpluje
janika
přítomnost toho druhého přináší radost a naplńuje, jeho nepřítomnost vyvolává pocit neúplnosti
po čase to ale vypadá takhle..přítomnost toho druhého přináší bolení břicha a vyčerpává,jeho nepřítomnost vyvolává pocit nirvány

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2009 18:47
- Nahlásit

davidkova renata
jelikoz jsem tu nova a predpokladam, ze to tady vedete, usuzuju podle shody jmen, tak bych se rada zeptala jak je to s tim tykanim a vykanim. Ja Bilušce zacala hnedle voprskle tykat a ted nevim jestli se na mne treba nenastve, tak se ptam Vas jakozto sefove.

K pocasi :
zitra ma byt prijemnych 24 stupnu, jako nic moc vsechno nad dvacet je hodne, ale aspon neco

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2009 18:59
- Nahlásit

lucYnka XIII
predpokladam, ze to tady vedete
ste bystrá,pani,to se mi líbí,tak vám to vysvětlím..normálně si tu všichni samosebou tykaj,ale páč vykání zní důležitě a vodborně,tak k němu vobčas sklouznem a normálně tu s tim blbnem.Navíc Biluše je moje kolegyně a spolupracovnice,páč máme spolu lýnyje

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2009 19:04
- Nahlásit

davidkova renata
po čase to ale vypadá takhle..přítomnost toho druhého přináší bolení břicha a vyčerpává,jeho nepřítomnost vyvolává pocit nirvány
Důležitý je, aby svou nepřítomnost vykompenzoval přítomností zanechaného bohatství, pak je ten pocit nirvány kombinován se slzou prachobyčejného štěstí.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2009 19:06
- Nahlásit

Gerda
aby svou nepřítomnost vykompenzoval přítomností zanechaného bohatství
to ale málogdy výde,nakonec se to zúží na vroucí přání aby ten šmejt uš konečně vypat a neskonalou vděčnost dyš to nastane

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2009 19:09
- Nahlásit

davidkova renata

ste bystrá,pani,to se mi líbí
pani vy zas budete moc hodny a mily clovek, tohle mi snad jeste nikdo v zivote nerek, ze jsem bystra, jsem dojata az k slzam

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2009 19:12
- Nahlásit

davidkova renata
no jo, to je ale vopravdickej pecháček. Jako ten náš kretén, nevim, jesi sem ti to řikala, ale už zrubal i tu svou megeru. A jdui ti to zavolat, ať to nepíšu semky.

<< 1 ... 3186 . 3187 . 3188 . 3189 . 3190 . 3191 . 3192 . 3193 . 3194 . 3195 . 3196 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání