Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3069 . 3070 . 3071 . 3072 . 3073 . 3074 . 3075 . 3076 . 3077 . 3078 . 3079 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Alexa
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2009 08:48
- Nahlásit

Nazdááár, tady zase prší, já fakt nevim proč ta Gerda nezaleze do ňějaký kadibudky a nekutá tam poklad

isdpch
Neříkám, že to nefunguje, jen mi není jasnej ten nácvik
podle lidí co to maj i když teda nechápu k čemu když sice jejich čokl nezdrhne normál plot nemaje, ale ostatní si tam můžou trajdat jak chtěj, je to metodou pokus-omyl. Prostě pes uskočí k nesprávné straně a dostane šlehu, říkali že to pes velmi rychle pochopil bez jakéhokoliv nácviku a zásadně se nepřibližuje na vzdálenost 2 metry k tomu el.plotu. Myslím že je to fakt horší než ten obojek, kterej ovládá znalej čék, protože todle musí bejt pro tohop psa pěkná pakárna.

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2009 08:57
- Nahlásit

brejtro, jak jste kalili? A ocel na mysli nemám teda

davidkova renata
Baico
Musim být v práci do šesti
tak nevim esi je to tak dobrá práce

taky si řikám

děte do háje pani, nasadila ste mi brouka mozkodlaba do hlavy fčéra. ale prima to bylo, budu muset vyrazit častějš. Dole u vody jsme potkali klubo čoklů a Aušus byl aji ve společnosti rýžbejckejch klulů za čičkovnýho hošíčka.

Pak jsme potkali krásnýho pointra- nevídáte ho? A bylo mi ho kapek líto, možná holčině křivdím,ale aby musel mít pointr, pes s nejpevnějším vystavováním mezi všema čoklama na světě na krku eletriku, to mi bylo líto.

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2009 08:59
- Nahlásit

Alexa

Myslím že je to fakt horší než ten obojek, kterej ovládá znalej čék, protože todle musí bejt pro tohop psa pěkná pakárna

jestli hovoříte o el. plotě a obojku na krku, tak krom toho, že to je pěkná pakárna, tak je to taky bych řekla nebezpečný. Věděla jsem o jednom psu, který od toho měl vypálený kolečko v kůži. Teď už vím o dvouch.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2009 09:11
- Nahlásit

Alexa
je to metodou pokus-omyl

to jako fakt?? tomu psovi to nikdo nevysvětlí?

a co pánící, taky to na sobě zkouší pokus - omyl??

to je ale kreténskej výmysl pohodlných blbů

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2009 09:18
- Nahlásit

Jimmi
jo je to tak, pokus-omyl. Velmi vhodná věc.
Miluju všechny tyhle vymoženosti.

Baico
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2009 09:26
- Nahlásit

PetraK
Huš jsem to vysvětlovala, mám domluvený náhradní volno, když si pan Bajkonůr bude hrát na modela, tak si to nadělávám.

Problém těhle udělátek je ten, že stávají cenově dostupný. A taky, že dost lidí v tom vidí zkratku v řešení problému. Může to být výborná korekční pomůcka. Ale neměl byl se tím řešit problém s přivoláním v běžným provozu (nemyslím přivolání od zvěře a pod.)

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2009 09:33 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

isdpch

nemůže dojít k chybě psovoda tudíž je to gůůůd

já věděla, proč se neregistrovat. Žinfárkt si můžu pořídit i jinak, při mý cholerický povaze bych ho měla hned.

Baico
A taky, že dost lidí v tom vidí zkratku v řešení problému

no právě
včera ten pointr byl pro mě fakt blbej střet s realitou. To jsou čokli, který když zvíře vystavěj, můžeš je - teď nepřeháním, to je realita, zvednout poponést a pokud to bude pořád ve směru toho zvířete tak ten čokl je naprosto zcepenělej a zvostane jak socha. Jasně že ne každej, jen tím chci zdokumentovat to, čeho jsou tihle borci schopní. mají to fakt pevně zakódovaný a tudíž je na čem stavět. Když člověk stavět chce. Jenže to je moc práce . Třeba tý holce křivdím , makala na tom, nepovedlo se, a pak se omluvím,ale podle toho co říkala a z celkovýho dojmu myslím, že to nezkoušela. Tohle zvíře na elektrice vidět je hodně smutnej pohled. nejsem žádnej odborník, zvládla jsem to taky. Vím, že to je kus od kusu, ale lidi, kteří s ohařema dělaj a na čoklovi jim záleží, halt vezmou tu stopku do ruky a vychoděj si to.
Sem se zas blbě rozepsala, se vomlouvám, ale to mi prostě leží moc v žaludku.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2009 09:35
- Nahlásit

PetraK
brouka mozkodlaba
ten to bejt ale nemoch.. chápete né?
krásnýho pointra- nevídáte ho
čéče tak pointra ne,možná jen procházel.

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2009 09:40 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

davidkova renata
chápete né

jak bych ale jako mohla? To je proti logice. Taky vás asi nafštívil. Mozkodlab.

čéče tak pointra ne,možná jen procházel.

to nic, nejde znát každýho čokla, kterej se tam pohybuje. Já jen prostě, že mám k těmdle psům fstach, tak mě to zaháčkovalo. On je na tom navíc podobně jako Ešus - voprali ho psi jako štěně, takže ještě hůř než Ešus, čokl je nejistej a ty rozvodný závody na krku to moc nepořešej, spíš naopak. Jsem to teda tý holce řekla. Ať místo obojku mu dá koš, ať má klid, že se nic nestane a nestraní se společnosti. To sem chytrá jak rádijo, co? Jo a Ajšus byl taky chytrej jak rádijo, páč mu vokazoval, že jako vo nic nejde, že von taky se bojí, ale že se to musí překonat , takže ač pointr bublal, Ešus zachovával důstojnost a pak byl ze sebe celej radostnej, že mě přetáhnul půlkou stromu přes lejtko.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2009 09:46
- Nahlásit

isdpch
tak jsem prostudoval návod výrobce ... nic, teda nic smysluplného o výcviku co by bylo možné pochopit a použít

no ba, páč původně je to výrobek k sekačce, to je ta, jak jí uděláš elektrický obvod a ona seká sama, ale jenom tam, kde jí to drátama dovolíš, no a nějakej hovńous překladetelskej to použil na psy, což je dost blbý, páč čokl mi trávu tak pěkně nepožere
pošlu na ně udání stran klamavý reklamy

Baico
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2009 09:46
- Nahlásit

PetraK
To sem chytrá jak rádijo, co?
No ono je většinou jedno. Mě se stává, že se snažim poradit v dobrý víře, že to pomůže. Ale pak jsem stejně za moc chytrou.
Naposledy jsem pani poradila, když sundala svýho zakousnutýho jorka Baicovi z krku, aby ho nezvedala do náruče, že mu tim zbytečně ještě víc zvedá sebevědomí. Tak mi řekla, že to teda a ne a můj pes má mít košík, protože je velkej.
Od tý doby mi to prostě žíly netrhá. Kdo chce kam, pomozme mu tam. Těch psů je mi líto, ale nemůžeme spasit celej svět.

Alexa
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2009 09:55
- Nahlásit

Jimmi
o jako fakt?? tomu psovi to nikdo nevysvětlí?
si jako upadla?Voni investujou takovejch tisícůch za užasnou moderní vymoženost, a aby se čoklovi nemuseli věnovat, když je to jenom dekorace, a ještě s ním budou trávit čas aby mu vysvětlili kam může a kam né?
isdpch
ale když Desenský řek, že to je OK, t
pochopila jsem správně že u modrýho je absolutně out el.obojek, byť správně použit, ofšem el.plot je supr??????

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2009 09:59
- Nahlásit

Alexa
pochopila jsem správně že u modrýho je absolutně out el.obojek, byť správně použit, ofšem el.plot je supr??????
pochopilas to výborně,akorát já furt celou dobu fakt nechápu v čem je teda rozdíl a to sem se zezačátku fakt poctivě snažila

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2009 10:04
- Nahlásit

Dobré ráno myši a lidi, všichni, co ste rádi, že kles tlak, ale furt ste vopocený jak dvéře vot chlífka - děcka, todle bude strašný léto, už sem skoro mrtvá teťkonc.

Musim vám říct, že sice sem si dala fčéra dobrou klobásku, ale byla, zdá se, purgační. Dyť já nemohla ráno dovenčit!!!! Přectava hodiny mimo toaletku...!!!! Hrůůůůza!
Dnes má svátek Stahi - ten bonusovej, jako ten navíc. Takže jí přejem jen trošku, aby nezpychla...i dyš jí dárkem můžem dát buldočka, to neni nic proti ničemu:

Alexa
pochopila jsem správně
ano.

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2009 10:06
- Nahlásit

Baico
můj pes má mít košík, protože je velkej

todle mi snad ani neřikej páč mi to připomnělo dvě báby - jedna s lhasa apso druhá s józefčicí. Vyšli jsme zpoza rohu, já je viděla skrz plot a páč vim, že ten smeták malej je trotl neovladatelnej, dala jsem Ešusa k noze, vyjdeme a bába začne provolávat, ať si psa chytnu, zatímco ten její smeták mastil k nám a řval, józefpšice řvala,bába jela jak eletrikcá myš za smetákem. Optala jsem se proč bych měla svýho psa chytat, když jde u nohy a o malého psa nejeví žádný zájem. Odpovědí cyhtré důchodkyně od józefpšice, která mluvila evidentně za tu druhou, která nemohla popadnout dech, jak se drala za tím uřvancem, mi bylo to, že je velkej, tak má mít koš a vodítko. Chytám začasto na první nášlápnutí, nejsem moped a kupodivu jsem hned našla i ty správný slova, takže takovej řev ještě asi naše sídliště neslyšelo. Báby tam stály přitlučený ešče tejden. fuj sem se zas rozčílila, jak jsem si na to vzpoměla

Těch psů je mi líto, ale nemůžeme spasit celej svět.

já vim, máš pravdu, ale někdy mi to nedá. Navíc tyhle holky- byla tam ještě holka se dvěma buličkama, a ta jedna byla na zájem psů prý hodně nevrlá - byly hovorný, já jsem jim říkala, že nejsem žádnej odborník,a le že co se mi osvědčilo u nás no. Košik pro klid a společnost psů a lidí, který to ošéfujou. Tak říkala, že jo, se do toho vrhne, že zavítá na Hafbo za Z. Čechovou, to jsem jí teda spíš ale poradila Petra Končulu, protože on ten cit pro psy má - stačí si mi vzpomenout na tu obludu zrzavou rýžbejskou, jak ho hásky bez násilí rozhodil, když mu zatrh tipec.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2009 10:06
- Nahlásit

Gerda
Přectava hodiny mimo toaletku...!!!! Hrůůůůza
no NÁM vo tom povidej koukej se tam zas zabouchnout,už zase chčije

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2009 10:10
- Nahlásit

davidkova renata

koukej se tam zas zabouchnout,už zase chčije

a mohla by se ešče taky zamknout ZVENČÍ a zahodit klíč. Esli v sobotu večer jen vystrčí nos z tý butky, budu fakt hodně, hodně načtvatá.

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2009 10:17
- Nahlásit

davidkova renata
kušuj babo )))

ankaras
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2009 10:39
- Nahlásit

ahoj ženský, prosím radu máme špantě napsaný jméno fora, kam se mam obrátit o změnu

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2009 10:52
- Nahlásit

argosek
zaregistroval jsi info o butce pro psy?

Tinta76
# Zasláno: 11 Čen 2009 11:10
- Nahlásit

Zdravim všechny lidi dobré vůle Jak se tady máte?

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2009 11:18
- Nahlásit

janika
Musíme častěji, jak řekla jimmijová, začíná sezona ))) Možná bychom to pak mohli spojit s výletem, co kdybychom jeli nějaký večer piknikovat na Sadskou, tam psi směj, večer už tam nejsou lidi, psové smějiju plavati, my bychom poseděli na pláži a pojedli a popili....je to jen cca 40 kilákůch vot prahéééé....

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2009 11:29
- Nahlásit

janika
Tak bys ho nechala doma, kreténa ))))))))) a jel by až na lesní piknik ))))))))))))))

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2009 11:37
- Nahlásit

janika
Můžeme mu píchnout nějaký analgetikum...pak by mohl na pláži aji spinkat.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2009 11:40
- Nahlásit

Tinta76
Zdravim všechny lidi dobré vůle
f tom případě nechápu proč s tim lezeš do tohodle tématu!
my se máme furt stejně asik a co u vás,co Kytička a hlavně Rexík se zádíčkama???

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2009 11:41
- Nahlásit

Tinta76

jéé, Tintaaa, Tintáááá pani dobrej,d obrej den. jak je u vás? U nás dobře.

ankaras
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2009 11:43
- Nahlásit

isdpch
ježiš no super to mi teda opravdu nevadí jedná se o to téma Sabaceozní adenitis má to být sebaceozní adenitis, díky moc

Tinta76
# Zasláno: 11 Čen 2009 11:49
- Nahlásit

davidkova renata
PetraK

hele jako dobrý, Kytka standard a Rexík - ten už chodí i po schodech nahoru a úplně sám, akorát potřebuje nastartovat (vyhodit zadek na prvnim schodě), už nešmatlá a nehrbí se, čili záda cajk ... papá teď jenom půlku tablety Rimadylu denně (případně celou, když je hnusně)
(ale klepu teda na dřevo, pro jistotu)

davidkova renata
f tom případě nechápu proč s tim lezeš do tohodle tématu!
tak von se v tom snad někdo najde ale je mi jasný, že ty to zřejmě nebudeš

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2009 11:49
- Nahlásit

janika
nebo koupíme kouli na nohu a hodíme ho do tý vody
Anebo ušetříme za kouli a jen ho pd tou vodou trošku podržíme - nemusí se hned utopit, stačí, když se naloká )))

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2009 11:54
- Nahlásit

ankaras
sebaceozní adenitis
hele esi je to nějaká nová neznámá choropa,už se ispidicha nezbavíš taky se fšimni jak se hned s nadějí f oku přigestil
Tinta76
Rexík - ten už chodí i po schodech nahoru a úplně sám

Reksík je pašák!
ale je mi jasný, že ty to zřejmě nebudeš
sem jako nepochopila ,todlecto!

<< 1 ... 3069 . 3070 . 3071 . 3072 . 3073 . 3074 . 3075 . 3076 . 3077 . 3078 . 3079 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání