| Autor |
Zpráva |
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2009 08:46
- Nahlásit
Gerda
gerdi,kdybys potřebovala,tak čtvrtek a pátek ti mohu mařenku vyvenčit,bez dastíka klidně,není problém
dnes jedu asi do kobylis s dastym a elis,tak nevím jestli by jela s námi
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2009 08:50
- Nahlásit
Gerda
aš stáhnu fotky, pošlu vám je,
Děkujeme nastotisíckrát
taky ste se musela točit tak blbě furt čelem vzat
Za to nemůžu, to chtěl pan rozhodčí
Maryje bude mít ZZO, štěňátka budou už vlastně desetizkoušková, do tý doby si další dvě pořiďte
No tak to máme co dělat,ale možná to i stihnem,zkusíme udělat tu ZVV 1 a Fpr 2 a to nám pak všichni urvou ruce, kvůlivá štěňatům. Bych viděla cenu okolo tisíce Euro. Protože tam budou určitě i lítat varlata a zuby
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2009 08:57
- Nahlásit
brezen2008
Jsi hodná, díky, ona tu bude se mnou v práci, má tu co dělat, musí se seznámit s novejma kolegama, takže bude muset loudit lososáky. A taky pevně doufám, že tento pátek už odejdu z práce včas. Díky moc za nabídku!
Baico
zkusíme udělat tu ZVV 1 a Fpr 2
Pani, dyť vy to zase zvládnete...s takovym šikovnym Bajkonůrem, to musíte prostě. Takže desetizkoušková štěňata se budou prodávat jen za 1000 eur? Neni to málo? I když...pokud je budem sekat dvakrát ročně....čert vem zuby a varly, budem sekat fenky, nebo najmen plastickýho chirurga, aby klukům dodělával gulky.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2009 09:08
- Nahlásit
Gerda
najmen plastickýho chirurga, aby klukům dodělával gulky.
To ofšem budou muset být dražší stěňata, aby se nám to rentovalo. Je ti to doufám jasný.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2009 09:32 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Dobrý ráno na pijáno
Jak se daříte?
Já se dařím na pytel, páč je pindělí
navíc nemám rozchozený boty na sobotní depešáckej koncert a tak si je nemůžu vzít Potřebuju pučit někoho s velkejma nohama, aby mi je do pátku roztáhnul.
Hlásím že máme na chalupě asi naprosto dementní zajíce. O víkendu jsem vyrobila další hopikací překážku a trénovali jsme a já najednou koukám, že máme dokonce o diváky postaráno, páč... hopiky hopiky, z vysoký trávy se na tu posekanou část vykohátal zajic. takže situace vypadala následovně: pes měl čekej! Pak následovalo: " Tři dva jedna.....Fpřéééd!" první překážka rovně..........."Hooooop!".... druhá překážka točená doleva....."Šiko"... ........."ZPÁTKYYYY!KURVA ŘEKLA SEM ZPÁTKY! NEHO BEJT!" páč pes plavně pokračoval v pohybu od překážky směr zajíc, kterej byl asi tak dva metry od tý překážky.
může mi někdo vysvětlit, proč ten dementní ušatec tam chodil? Šak jsme nebyli zrovna potichu, musel o nás vědět a přesto si dohopikal z tý vysoký trávy na volný prostranství, tam si sednu a čuměl. Zbejvalo jen aby volal: "Viváááát!"
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2009 09:40
- Nahlásit
PetraK
to byl zajíc,bo neviděl jak tak velké zvíře má skákat takové překážky ,no a tak se šel kouknout
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2009 10:11
- Nahlásit
janika
zeptej se Davida,mám za to,že mi kdysi říkal,že někoho zná.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2009 11:58
- Nahlásit
jo a musím se pochlubit,vono je to pro mě dost důležitý,pro někoho vůbec,ale:
Dasty byl pochválenej jak krásně nabral,jak má nádhernou srst a eliška že už taky nabrala a nasvalila
no dala jsem ho na váhu az 32 kg má už 33,5 kg
a elis má z 3 kg na 3.400g
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2009 12:09
- Nahlásit
brezen2008
Dasty je prostě krasavec
Ty máš radost, že ti pejsové přibíraj a já mám radost, že jezevčík shodil z 15 kg na 12
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2009 12:12
- Nahlásit
Baico
no sindy taky zhubla,ale to už je dávno
taky gratulujeme
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2009 12:13
- Nahlásit
brezen2008
Dasty byl pochválenej jak krásně nabral
no já nevim...já sem taky krááásně nabrala ale vůbec nechci aby mne někdo za to chválil! Zrovna sme s můdr probíraly lííposukcííí lejzrem,du študovat bo cena se mi zdá dostupná!
Baico
čus voslavenče,jak ti šlape stažená kočka????
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2009 12:16
- Nahlásit
davidkova renata
ale to je jenom dobře že nabíráš ,to víš nesmí tě odfouknout větříček
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2009 12:21
- Nahlásit
davidkova renata
Zrovna sme s můdr probíraly lííposukcííí lejzrem,du študovat bo cena se mi zdá dostupná!
Naval odkaz a veškeré dostupné matrijály.
janika
něco málo o tom vím, když tak písni do mailu co konkrétně potřebuješ.
Fšichni
Gdo nemá co dělat (což je beztak větší půlka z vás ) by mi mohl jít pomoc zvládat tady ten chaos, páč já už nemůžu
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2009 12:33
- Nahlásit
davidkova renata
No nemá to stažený uplně, ale jenom napůl. Asi to už znova přišít nepůjde, ale vetka se na to koukne. Jde tam táta, protože já si musim nadělat hodiny, abych mohla v pátek pana Bajkonůra doprovodit na focení a nemusela si brát neplacený volno.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2009 12:53
- Nahlásit
davidkova renata
lííposukcííí lejzrem,du študovat bo cena se mi zdá dostupná
Hele ale to je jediná výhodnost týdle věci, že je dostupná. Dyš si to necháš udělat, pude v tvym případě o asistovanou sebevraždu....
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2009 13:27
- Nahlásit
janika
Žádnej doktor by JÍ liposukci neudělal )))) Normálně jí ponech v tom snění, že by jí někde odsávali, ale jasný je, že z každý kliniky by jí vyklepli jak bláto z nohavice.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2009 13:31
- Nahlásit
Gerda
Žádnej doktor by JÍ liposukci neudělal
a to se pleteš,děfče! Právě sem ráno potkala kámošku co de hnet f pindělí(až se poprtíná ),jenže sou zmatky bo je to něco jinýho než to co řikala můdr a poctatně drašší .Nicméně vypadá cécéá jako já,akorát je menčí.a víš co ten dochtor poudal,dyš jí vošahal???????? No jo,tady ten tuk je..a vy přídete eště i na ty bůčky.. ...to jí vyřídilo..jednak ,že je to tak děsný,že vo tom mluví a dvanak gde sebere další dvacku..
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2009 13:34
- Nahlásit
davidkova renatatolik penez???ano nahodou a za tu bolest,ani nahodou,pac jsem lakoma,nedala bych ani petnik za tady to,fuj!!!no tak to potom ja bych asi byla po liposukci chodici kostra,pac mam tuk vsude!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2009 13:36
- Nahlásit
nemethova5
právě že to nebolí!!!!!!! proto tam de,jinak ani omylem!!! Můžeš jít hned dom a druhej den do háku! Ofšem lakomá su též.. Navíc todle nedělaj těm ekstra tučnejm,ale jen těm co potřebujou dát pryč malej špek tu a tam!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2009 13:40
- Nahlásit
davidkova renata
Ale tobě nemá co brát. Ty nemáš ani ten bůček...leda by sis ho koupila v krámě a pak ho nechala na klinice vysát z papírku...to by šlo.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2009 13:41
- Nahlásit
Gerda
běž do řiti! mám telefón..
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2009 13:45
- Nahlásit
Gerdaja se asi z vas vsech poeam!!!pani,to mate naprostou pravdu,to by si musela koupit poradne prorostlej bucek,jinak to nevidim
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2009 13:47
- Nahlásit
davidkova renata
mám telefón..
myslíš, že to k liposukci stačí??????
nemethova5
dyť ta mamka je úplnej blázen starej prosimtě.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2009 13:50 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Gerda
myslíš, že to k liposukci stačí??????
myslim že jo bo vobjednáfky přijímaj telefónem
tady to máš
http://www.studiovanda.cz/cenik.html
ale eště to konzultuju s můdrovou bo vona mi právje vo tom řekla
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2009 13:50
- Nahlásit
Gerda
nechala na klinice vysát z papírku...to by šlo.
a to se Bobe vyplatí
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2009 13:58
- Nahlásit
Alexa
a to se Bobe vyplatí
vid? mám se ti taky zeptat? Víš,že cííí abys chodila všude se mnou
janika
já ho uspim
si trupka a nečteš moje příspjefky !! Neuspí tě!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2009 13:59
- Nahlásit
isdpch
hele ty si hraješ na starou bábu
si nehraju...bys TY moch zrovna vědít! ale mám si koupit prášky na hubnutí anebo si přidat litr..?? a vysát se..
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2009 14:02
- Nahlásit
davidkova renata
Gde chcete pani furt hubnout sakra. Jsme vás jako málem včera přehlídla, jak ste hubená. A neblázněte s tukosukcí
A heč jsem týdenv nové práci a ve středu už jedu na výlet do Brna, to se mám, co?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2009 14:03
- Nahlásit
Baico
tukosukcí
a co v neděli,béte tadyk teda?
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2009 14:03
- Nahlásit
davidkova renata
Rázová vlna to dostaneš taky????
tak to se rozloučim, páč se uvidíme až v hrobě, ale strašit mě nechoď, páč já eště do hrobu nechci
|