| Autor |
Zpráva |
jbat
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2009 15:42
- Nahlásit
Baico
budu mít asi velkej odpad, když budu
přirozený úbytky, to je v pohodě, to už tak u sporťáků chodí...
radši si ale namnož i morčata!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2009 18:57
- Nahlásit
Baico
No ono podle vzorce chování to byl pracák, ale podle vzhledu exteriérovej ofčák
no a ke všemu sem zaslechla,že je to hlavně nevychovaj zmetek..pak se v tom vyznej
hele už sem řekla,že se přídeš asi číhnout ,můžete ject s gerdou dyš bé chtít a pak se můžem třá chvílu cournout nebo tak
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2009 20:03
- Nahlásit
Dobrý večer,pěkné zítřejší jitro,vobjed...pěkné prázdniny,veselé svátka vánočnívůbec nestíhám a můj pocit marnosti dosáhl stropu.
Tadyk máte dyby ste se nudili http://celticwarrior.p4pc.net/murphyho-zakony
Já se nenudím,ani medvídka mývala nemám,stačí blbej skleník,asik z toho budu charbenes na nervy a budu si muset vomévat při....ní vlážnó vodó
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2009 07:03
- Nahlásit
Fstávejte a děte dřít, mě už to samotnou neba
Je tu něgde Leila?
|
leila
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2009 07:38
- Nahlásit
Biluška
Je tu něgde Leila?
Jsem tuná copak? Máš pro mě už tu fotečku??? :-p
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2009 07:51
- Nahlásit
leila
Kurňajs, já věděla, že jsem na něco zapoměla . Píšu si ji do "věcí akutně nutně nutných k vyřízení" .
Ale dneska ti stvořím nějaké textíky, páč mám dneska dopolodne volno a hlídám topenáře . V pátek budu v Ostravě, tak když tak můžeme uspořádat pracovní schůzku.
Je tu něgde aj Muchoš? Muchoš, máš čas v pátek ostříhat Texla a Aríska? že bysem to sfoukla fšechno při jednom . Texík se může i otrimovat.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2009 07:57
- Nahlásit
Biluška
Náhodou ano, netuším jak na to m jsem v pátek, vím jen že makám celý víkend.
Bucu jsem včera unavila na cvičáku, doufám že nebude mít tisíc čertů v těle jako v tom Petřvaldě.
|
leila
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2009 07:57
- Nahlásit
Biluška
Kurňajs, já věděla, že jsem na něco zapoměla
No jo, to se stava
Ale dneska ti stvořím nějaké textíky
Super pak posli na mejl zacinam strukturovat web
V pátek budu v Ostravě, tak když tak můžeme uspořádat pracovní schůzku.
Super no jestli tu budes teda odpoledne bysme se mohli sejít u muchoš, jestliva bude striht bych ti tam dovezla i tu klec co uz mi tu lezi dlooouho
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2009 08:02
- Nahlásit
Mucholabka
doufám že nebude mít tisíc čertů v těle jako v tom Petřvaldě.
Zmlať ji a je to, nechápu co řešíš
leila
bysme se mohli sejít u muchoš, jestliva bude striht bych ti tam dovezla i tu klec co uz mi tu lezi dlooouho
To bych byla moc ráda, páč Orina za vydatné Puminy pomoci rozbila obě dvě staré klece Už mám jenom tu velkou, co v ní bydlela Šagula a v té teď bydlí Texál. Takže Bibinu nemám kam zavírat když jedu pryč, musím ji nechat na volno a ta mrcha už podrápala dveře, parapet na okně a pochcala peřinu Bude zírat až jí dovezu novou klec Ji pěkně nakrkám
|
leila
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2009 08:05
- Nahlásit
Biluška
Bude zírat až jí dovezu novou klec
Chudáček Bibinka, když vona se jenom baví Ok no jak bude muchos vedet jestli muze dejte mi vedet kdy u ni mam byt a ja tam to budu do te doby ti nacrtnu jak cca si predstavuji rozvrhnuti stranek ty to nacrtni tez a nejak to dame dohromady
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2009 08:10
- Nahlásit
leila
s náčrtem mám problémy. Vím úplně přesně jak mají vypadat, ale nedokážu tu představu zhmotnit No, ale nějak ti to třá vysvětlím .
Když nebude moc Muchoš tak se holt srazíme někde jinde. Já budu někde v Porubě, ale s džípíeskou Zuzanou jsem schopna dojet téměř kamkoliv
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2009 08:12
- Nahlásit
čus flákači(krom biluše co taky furt dře)
jaxe máte? já asik tradičně nestíhámtak nepište dyš vám to furt řikáme!!! ste horší jak ty chovancíííí f ústavech!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2009 08:22
- Nahlásit
davidkova renata
ste horší jak ty chovancíííí f ústavech!
No to sou. Myslíš, že si umí obout papučky?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2009 08:27
- Nahlásit
Biluška
. Myslíš, že si umí obout papučky?
myslíš,že vjedí CO jsou papučky??
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2009 08:32
- Nahlásit
davidkova renata
myslíš,že vjedí CO jsou papučky??
Asi vjedí, páč jinak by jim při tom věčném vysedávání u počítače byla zima na nohy
|
leila
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2009 08:34
- Nahlásit
Biluška
No, ale nějak ti to třá vysvětlím
NO dohromady to nějako dáme to není problém snad tedy ono stačí základní obrysy no vezmu papír a pastelky
Já budu někde v Porubě, ale s džípíeskou Zuzanou jsem schopna dojet téměř kamkoliv
Super tak já jsem z Poruby, žeáno no uvidíme do pátku času dosti počkáme na vyjádření muchoš a pak záleží jestli budeš brát psiska nebo ne.. teda na místě srazu žeáno ...
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2009 08:35
- Nahlásit
dobré ráno všem
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2009 08:36
- Nahlásit
leila
Budu brát psiska, páč tam mám přednášku, že áno . Akorát nevím co vezmu, páč už mi to tady hárá kompletně fšechno Teda krom té nové bordery a tu vzít nemůžu, páč ta by si rozuměla s DAvídkovou .Taky razí heslo, že haranti sou dobrý akorát na nucené práce A navíc do pátku určitě bude hárat i tahle. Já snad budu muset vzít Armana a ten by zase napřed potřeboval ostříhat a vykoupat
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2009 08:42
- Nahlásit
Dobré ráno lictvo a pstvo, co ramenem tajemným zemi objímáte, co vypocujete ostrý prout, jež na palouček nedovolí vám usednout, co zvedáte se a klesáte jak obrys břicha, v němž vře to jako za živa a zdá se vám, že toto dělo dýcha, že žije, že jej přibývá!
Dnes má svátek Gabifiiiii! Ale jelikoš je u golyjí, můžeme jí klidně sežrat fšecky ňamky - Gabifi šééééééééécko nejlépči!
Dnes je Maryje opjět f práci, budeme mít dlouhý den. Je tu i Garp, už ho vypískala. Garp jí zakázal hlídat, že si to jako vohlídá sám. Pak ale spolu řvali uplotu na samojeda, asi jim vadilo, že je moc bílej. Je ňáký káknutý počásko, chce se mi strašně spát. Vůbec sem nemohla vstávat, děsně se mi nechtělo. Ale usnout sem mohla, to mi de děsně bezvadně. Jen sem musela dokoukat sběratele kostí, bo kůstka operovala pána f autě, řezala u nošku. Ale jak řízla, musela sem zavřít voči, bo tu kref moc nemám ráda, i dyš je jen falešná. Koupila sem si jogurt a von byl úplně kyselej! Zase sem musela snídat sušenky. Ach jo. Jak se máte makafcíííííí?
|
leila
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2009 08:58
- Nahlásit
Biluška
udu brát psiska, páč tam mám přednášku, že áno
No to mě tak nějak napadlo, kdepak přednášíš ti povím na co se tam máš připravit
Akorát nevím co vezmu, páč už mi to tady hárá kompletně fšechno
Zlatí psi co nehárají No jak budeš mít moc moc háravou fenu tak to ti Alfonze nedovedu přivést, abys viděla jak vypadá pudlpumi jak nebude hárat moc tož já ho vemu abys viděla
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2009 08:59
- Nahlásit
Gerda
esli mi fšecko sežerete, proměním se v hladovou fúrii
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2009 09:00
- Nahlásit
Gerda
já byla a ještě dnes jdu na brigošku na černák,ale to vám je nuda ,jenom sem tam něco doplníš,zaženeš dětské parchanty,že se do skel netuká,že na ptáky se neřve,že se nebouchá na skla...... a jinak chodíš 7 hodin jak ten debil a koukáš co máš dělat,tak si sem tam dojdeš přečíst noviny
nevím co tam dneska budu dělat do noci
a tak aspon 10x za den jako že vyměníš hadům a hlodavcům a papuchům vodu a vyměníš jídlo
vezmeš si na sebe 6,5metrovou krajtu královskou albínku,která před hodinou jedla obřího králíka a cejtíš jak se tam posunuje
pak si vlezeš do voliéry kk žakovi a senegalskému papouškovi a povídáš si snimi a voni,i když tě neznaj,tak k tobě příjdou nebo si sednou na větěv nad tebou a poslouchaj
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2009 09:10
- Nahlásit
brezen2008
Bóže Dárku, ty seš ta, co mluví se zvířaty, asi seš ňákej indiánckej šaman nebo co, hlavně na tu krajtu moc nemluf, když posunujek rálíka, aby si tam nenaposunovala i tebe. Máte tam pindíky? Ty řezaný? Jestli jo, za kolik je máte? Jestli je máte za míň než 15 korun, tak bych tě poprosila, jestli bys mi je nenakoupila - samo ti dám prachy dopředu, abys to neplatila ze svýho.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2009 09:15
- Nahlásit
leila
Přednáším v ňáký škole, jenomže včil nevím v jaké. Byla to nějaká ulice co se jmenovala jako stát. Maďarská? Rumunská? Ruská? Nebo tak ňák. Ale určitě je to Poruba, to si pamatuju. Až najdu diář tak budu vědět i ulici
Háravku určitě nepovezu, by po ní byla ve třídě krf a to by bylo trapné Ale fakt nevím koho povezu když všechny holky hárají, Aris je špinavý a zarostlý a Tex má ještě stehy Si snad budu muset půjčit nějakého psa, nebo co
|
leila
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2009 09:25 - Změnil/a: leila
- Nahlásit
Biluška
Nebyla to Ukrajinská?
Jo ták no Alf má stejný názor jako davídkovic a tvoje bordeera toz ti ho pujcit nemohu ale ty si jiste neco najdes
Jinac v kolko tam cca budes koncit?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2009 09:30
- Nahlásit
gabifi
esli mi fšecko sežerete, proměním se v hladovou fúrii
zajímavý...je řeč vo žrádle a gabifi se náááhodou zjeví!
děckááá
dostala sem zprávu vod jébat,že se jí zadařila nějaká akce stran peněz(myslim že řikala něco jako loupež.. ) a mám fskázat,že vám koupí kolotoooooč!
du pa nepište!!!!!!!!!!!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2009 09:43
- Nahlásit
davidkova renata
Paní,nevíte jaxe rozhodla paní doktor s tím hlídáním????Potřebuju to vjedět fčas.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2009 09:45
- Nahlásit
jablunka
pani fčera sem s ní zrovna mluvila..použije tu kamarádku co měla původně,je z Prahy a nějak si přehodila kuli tomu dofču..ale mocinky vám děkuje a patrně se prý u vás výhledově zastaví na kus řeči
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2009 09:49
- Nahlásit
davidkova renata
Oki,to je f pohodě,já jen abych měla gdyštak naplánováno.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2009 09:51
- Nahlásit
davidkova renata
zajímavý...je řeč vo žrádle a gabifi se náááhodou zjeví!
to se nezjevila sama vot sebe, já jí sem poslala vot golyjí, aby z toho chudák holka taky něco měla.
|