Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3069 . 3070 . 3071 . 3072 . 3073 . 3074 . 3075 . 3076 . 3077 . 3078 . 3079 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2009 10:04
- Nahlásit

isdpch
krom Gerdy, která je sketa a jde někam jinamDybys čet, dědo, věděl bys, že mi to odpadlo a du s váma, jen tam neumim dojet, tak sem spala, že v nejhoršim dojedu k waldovi na cvičák )) abyste mě přišli vysvobodit na plzeňskou, kam jedině trefim )))

díl byl fčera, už jich moc nemám, musíte trpělivjět, chybí mi konec....už mám jen dva díly )))

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2009 10:15
- Nahlásit

isdpch
Auto i psa mám, sem mobilní, na plzeňskou trefim, k waldovi taky, ale na klamofku ne )))

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2009 11:27
- Nahlásit

janika
A jak pojedem zpátky, když vezu eště jimmijovou? Čtyři se dozadu nevejdou ani omylem....

hally001
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2009 11:29
- Nahlásit

abyste si nemysleli, že to máte nějak moc složitý....ráno v 6.30vyzvedávám klientku....v čekárně u doktora čekáme 3hodiny-"..tam mám hnis, to poznám, to pozná i ten debil Sl.../spolubydlící/, dybych měla nějakou lepší asistentku a ségra nebyla blbá, tak poznaj, že tam mám hnis..." LÉKAŘ:"..nevím, zda jste tam minulý týden hnis měla, nemohu vám zaručit, že tam hnis nebudete mít třeba za týden, ale teď, teď tam žádný hnis není..." KLIENTKA:"...je, je tam, to poznám, to pozná i ten kripl Sl../spolubydlící/, muší se to vyříznout...je tam hnis a ten se dycky vyřezává..." DOKTOR:"...nic řezat nemusíme, nemáte tam nic..."....klientka odchází, práská dveřmi a nabubřeně čeká na chodbě. LÉKAŘ"...ta má hnis akorát tak v palici" JÁ:...já vím, já už ho tam mám taky...". VENKU -KLIENTKA"...dybvych měla napu, tak zjistím, kde má ségra tu chatu a pojedu tam, dyž je blbá....ale není blbější než půlka asistentů a Sl../spolubydlící/ je kripl, ale ten dochtor je větší..., dybych neměla blbou asistentku/jako mě/, tak mě řežou a pak šijou, ale dyž sou všichni hovada..., to by měla vědět ségra.., co je tady za kretény". Následně jsem obviněna:"smrdíš a Sl..se divil, že s tebou ten Roman vůbec je...a vadí mu, že kradete...hlavně jídlo a spoďáry"....Tak já oblečena do slipů 60ti letého klienta vyrážím na třetí vodku nalačno....čeká mě další směna v podobném duchu....RAJČÁTKO BUDE!!!!!!!

hally001
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2009 11:32
- Nahlásit

....JÁ UŽ SEM V TAKOVÝM STAVU, ŽE SE TĚŠÍM DOMŮ NA PEPKU-estli víte, vo čem mluvíme

jablunka
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2009 11:33 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

hally001
.Tak já oblečena do slipů 60ti letého klienta vyrážím na třetí vodku nalačno....čeká mě další směna v podobném duchu....
Čéče,neměla bys lepčí loupnout tam rovnou flašku?Já uš bych teda asi seděla na PČR v CPZ.
JÁ UŽ SEM V TAKOVÝM STAVU, ŽE SE TĚŠÍM DOMŮ NA PEPKU-estli víte, vo čem mluvíme

Tak to uš seš na tom fakt zle,to je vážný.

hally001
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2009 11:37
- Nahlásit

jablunka-no jestli ty "slipy" požene vejš, tak si tam 48hod pobudu....do ví, jestli mě ještě nevobviní ze zneužívání, třeba sexuálního...jako to bych se asi odpravila 85bodnejma ranama do břicha a svedla to na nepříčetnost...představa, že by si jen jeden ze 55policistů mohl myslet, že je to pravda, je pro mě krapet flustrující, jestli mě chápeš....

jablunka
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2009 11:40 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

hally001
.představa, že by si jen jeden ze 55policistů mohl myslet, že je to pravda, je pro mě krapet flustrující, jestli mě chápeš.
Ani nevíš jak.....sem 2 a půl roku pomáhala ve školce a škole Svítání.
.jako to bych se asi odpravila 85bodnejma ranama do břicha a svedla to na nepříčetnost..
ale přet tím se musíš eště střelit do hlavy a povjesit za nohy,jinak to neuznaj.

hally001
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2009 11:44
- Nahlásit

ZLE? SLABÝ SLOVO, PRO MŮJ NEUSPOKOJIVÝ STAV...!!!!Dříve sme losovali, kdo dorazí domů nejdřív-Pepka vítá prvěpříchozího nejdéle, "bajvoko" tak kolem 25minutek...u "dálepříchozích" ztrácí sílu, tak dyž se poštěstí a přijdu jako třetí, zkracuje se čas na slabých 20minutek...a já se dneska tak těšila, že mi to přišlo málo? 25min pískání, skákání na hlavu, připochcávání, válení po nohách, štěkotu, vřískotu, naříkání...skoků ze stolu na židle a zas zpátky, tahání svršků a spodků...jejich následné připomočení, tahání Ajdy za obojek, tahání vodítka, tenisáků, polštářů...bavilo mě to...Začala jsem střídavě opouštět byt a zase se vracet, prostě jsem se toho nemohla nabažit....láhev? Láhev je dobrej typ...já věděla kam zajít si postěžovat

hally001
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2009 11:46
- Nahlásit

Mozek? Ten to vzdal jako první-pud sebezáchovy asi.Ale játra to brzo vzdaj taky-můžu to pak nárokovat, jako pracovní úraz? Já mám na smlouvě 9000Kč hrubého, to bych si mohla z dlouhodobý nemocenský- za necelej rok - koupit klidně kolo z bazaru...

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2009 11:47
- Nahlásit

isdpch
janika
Tak jo, pohoda, jimmijová jede jen zpět. Někdo si vemete na klín Maryji. Hele ale fakt nevim, jestli to stihnu na sedmou, můžu vám to eště zavolat ke konci pracovní doby? Vono to tim vašim směrem bude dost zaflákaný.

jablunka
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2009 11:48
- Nahlásit

hally001
jsem střídavě opouštět byt a zase se vracet, prostě jsem se toho nemohla nabažit.
Tak to uš je na vypolstrovanou celu.
.láhev? Láhev je dobrej typ...já věděla kam zajít si postěžovat
No fšak,vot toho tady sme.

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2009 11:54
- Nahlásit

hally001
Vzpomeň pani, jak sem ti blahé paměti u Radegasta nabízela pomoc se sehnáním jiné práce....sice bys taky dělala s kreténama, ale tady se nepochcávaj....

brezen2008
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2009 12:04
- Nahlásit

Gerda
podívám se ti,ale to ti koupím tady u nás,bo tady dostanu slevu,zítra dám vědět ale až tak po 15 hodině,já ráno už tam mám bejt,takže až zítra

no jo mluvím se zvířaty a nebo ta krajtička je moooooooooooc hodná,jenom kouká těmi svými obřími očíčkama a krásně se k tobě tulí ,máme tam ještě 2 takovéhle kousky,ale ti jsou zlí,tak těm H2O nevyměnuji

hally001
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2009 12:05
- Nahlásit

Gerda-já už nemůžu dělat kreténa, zjistila jsem, že by tahle práce, kde dělám kreténa mezi kr..klientama, byla naprosto snesitelná, kdybych nemusela chodit na porady a poslouchat kydy a dělat 150lejster-zn.papír pro papír. Já potřebuju fyzickou práci a čistou hlavu. Nejsem schopna dělat v kolektivu a překousnout jednání "nadřízených" z pozice moci.
Teď jsem našla barák 130km za Prahou...dělala bych u koní a krav-provozuju to každou volnou chvilku a neznám uspokojivější práci..hlavně výsledek okamžitý a viditelný.Tak se modlím, aby majitel prodal, jako že se škube. Pokud se vyškubne zakupuju maringotku a pastviny..Hlavně už asi nemůžu dělat v Praze-já teda už vůbec nechci být v Praze déle, než je nezbytně nutné.To pochcávání by bylo z momentální práce to nejmenší..mě tam brutálně sere vedení-už sem se konečně dala do vodborů, tak se mi trochu ulevilo, jinak s náma zametaj...ale dyž to tak slyším, je to běžná praxe.

hally001
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2009 12:11
- Nahlásit

Gerda-jo, napadlo mě, že by jsi mohla vědět o nějakém "potiskaři", který tiskne na trika a hrnky za rozumné ceny a kvalitně. Zkusím rozpodnikat svoje focení-fotky maj úspěch, tak bych se mohla přiživit nějak příjemněji

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2009 12:17
- Nahlásit

hally001
jeden by vás i politoval,pani,ale já to neudělám! ste posledně na holej pupík slíbila,že už NEBUDETE pomáhat lidem! Tady máte výsletky! Se romanovi nedivim,že s váma nechce bejt ,nejen že mu kratete spotky,ale krom toho že smrdíte eště chlastáte
Zkusím rozpodnikat svoje focení
ňáký akty jo?? no nevim teda..
brezen2008
a krásně se k tobě tulí
pane učiteli,koukněte jak mne ta užofka přátelsky obtáčí!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2009 12:24
- Nahlásit

brezen2008
Tyyyjo, kdybys na to mohla vyhmátnout slevu, vzala bych jich hodně, mařena dostává každej den 1 na svačinu, tak jich potřebujem moc moc moc

hally001
Heleto ti budu moc přát, aby ti domek vyšel! Budeme tam za tebou jezdit jako na venkov na odpočinkové rekreování! O levném potiskařovi nevim, kvalitní jo, to vim, ale většinou chtěj větší náklad, aby to mohlo stáhnout cenu za kus dolu...

jablunka
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2009 12:29
- Nahlásit

Vážení,sem se právje brutálně přežrala.......pečený vepřplecko,nový brambůrky a salátek z šery rajčátek. Asi si budu muset votpočinout.

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2009 12:39
- Nahlásit

jablunka
se máte pani, závidim vám to vepřplecko, šery rajčátka dejte hally001, vona má chuděra rajčata nejrači ))

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2009 12:51
- Nahlásit

isdpch
pusť si k tý flašce Přelet na kukaččím hnízdem,to by ti mohlo spravit náladu
nebo at si skákne vedle

Garfield
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2009 13:43
- Nahlásit

http://revue.idnes.cz/pad-jana-krause-slavi-uspech -zverejnila-ho-americka-media-peu-/lidicky.asp?c=A 090609_134734_lidicky_map

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2009 14:19
- Nahlásit

Garfield
ty vogo,tak ten tam zahučel
isdpch
Cotěvídáčtyřikrátvtýdnu

indiáncký méno jo?
už mě taky nebaví,asi neumí číst bo ty lidi co se na to ptali psali,že choděj do práce..tak nevim Leda by měli tak krátkou pracovní dobu jako já a tim pádem by pes nebyl ponechán na zahrátce v dlouhodobý nepřítomnosti .Je to sranda to pozorovat,šleha vod plotu neva vod vobojku va...rajčátko nebude??

du pádit a dřít nepište ,voli!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2009 14:40
- Nahlásit

isdpch
abych byl jako hrozně OT a mohli mě napomínat
no hlavně to potřebujou zas smáznout nebo strčit pod čáru jako OT aby se to časem vytratilo.. by mohli založit skupinu Triky a pověry
proberu u píva s waldoj
prober i dyš nevim co by jim k tomu fyzik moch říct novýho co voni sami nevědí uš hele mě je to fučík,su lakomé a nekoupila bych tim pádem ani jedno,ale když už..bála bych se nechat s tim čokla a vypadnout nebo třeba jít spát jak tam píše ta jedna,že to dělá pes v noci.Zeptej se bendy,jeden známej takhle našel bígla totál vyšoklýho u zdi baráku..vypadal jak ty co v Hirošimě dělaj vobtisk na zdi baráku..,nějak se to kóslo nebo už nevim,ale páč těchnice nevěřim,asi bych to neudělala .a ted du at mě může zas někdo číhat..

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2009 14:45
- Nahlásit

isdpch
davidkova renata
mě právě jen zarazilo, proč nevadí šleha od plotu, ale vadí od obojku....plot má přece jen jednu rychlost a nakouří mu to pokaždý stejně festovně, ne? Navíc ten pes ani neví, za co to bylo. Než zjistí, kudy ten plot vede a kam se nemá přibližovat, dostane jich asi docela dost. A pokud ten plot neni drát s elektrikou, ale vede pod zemí (fakt nevim, jak to vypadá), dostává kuřbu do nohou, nebo kam? Kdežto když pes zná přivolání, jen jelimanuje, že jako nepřijde, bo valí za zvěří, uslyší, co má dělat a pak až dostane šlehu, když nezareaguje...a můžeš ho odměnit, když splní. Jak ho odměníš, když se naučí nepřibližovat tam, kde vede plot? Jen tim, že nedostane ránu?

Garfield
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2009 14:51
- Nahlásit

http://lenkajelinkova.blog.idnes.cz/c/88138/Jak-kr ysy-v-akvariu.html

StaHi
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2009 14:54
- Nahlásit

Dobré ráno lictvo....co vypocujete ostrý prout
dobre rano

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2009 14:55
- Nahlásit

StaHi
huš máte posekáno a bopky srovnány na hnůj podle velikosti?

StaHi
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2009 15:01
- Nahlásit

Garfield
..hele jenom.. tim prstem jste si jista? ..

řidiči vztekle gestikulují zdviženým prsteníčkem

..pac esi to neni chypka, tak ja zminovany gesto neznam!

Garfield
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2009 15:03
- Nahlásit

StaHi
Tý jo, dobrý postřeh! Vůbec mi to nedošlo.

<< 1 ... 3069 . 3070 . 3071 . 3072 . 3073 . 3074 . 3075 . 3076 . 3077 . 3078 . 3079 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání