| Autor |
Zpráva |
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2009 14:09
- Nahlásit
isdpch
když mi bude smutně,tak se kouknu na tvojí fotku a je mi krásně
|
Cesmina
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2009 17:51
- Nahlásit
Pruser. Napsala jsem vedleva, ze muj pes posloucha lepe v znamem prostredi nez v cizim. No a jesteva jsem priznala, ze je taky mozne, ze to neni pes, kdyz kazdy pes... A byla jsem zamacknuta jako spacek od cigarka pry naveky.
(ale ona je to fakt fena :=)))
No jenze se chci domluvit na tu chatu na zacatku cervence (alespon na dva dny), jak tam nekdo pise. Pokusila jsem se pozadat alespon o castecny pristup z toho duvodu, tak uvidim.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2009 18:03
- Nahlásit
Cesmina
klíííííííííííííííd,já čekám až se essi vyjádří proč nechce snámi jít,ale to vona neudělá ,bo rudánek jí to nedovolí
jsou to paka
podle mě ty psy neznaj nic jiného než vlčáry a nic jiného a přivolání nema,to je jistý
|
Cesmina
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2009 18:28
- Nahlásit
No jo pani, ale ta chata hostinec mi prisla dost zajimava. Dal tam snad ten clovicek, co lovi spolubydlici alespon nejaky mail na nej, ze by mi ho sem mohl nekdo pisnout? Takleva se nemam jak domluvit a to me sere.
Jesteva se muzu zkusit zaregistrovat znovu neb nemam zadny mrtvy ucet. Chjo.
Treba s vama Essi jit chce, ale Rododendron nechce aby sla. Psala jsem si s ni nedavno nekolik soukromych zprav a prisla me celkem v pohode. Kdyz jsem ji videla na zivo (jen jednou), tak mi taky prisla v poho. Jen jeji nektere verejne prispevky do diskuze vedle mi prijdou vedle.
Kdo nema privolani? Psi k Rudovi nebo Ruda ke psum, Essi k Rudovi, Ruda k Essi...? Je tolik variant a ja uz se v tom zacinam totalne ztracet.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2009 18:33
- Nahlásit
Cesmina
Kdo nema privolani? Psi k Rudovi nebo Ruda ke psum, Essi k Rudovi, Ruda k Essi...? Je tolik variant a ja uz se v tom zacinam totalne ztracet.
Všichni k tachyonům
|
Cesmina
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2009 18:41
- Nahlásit
Biluška
Posli mi spis to cislo, kolik. Jsem ti psala maila o Bertovi s okolkovanou zadosti o cenu a odpoved nic. At vim zavcasu jestliva mam ridice plus stojan na psy a nebo si mam nejakeho noveho hledat.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2009 18:47
- Nahlásit
davidkova renata
isdpch
dík za fotku, už jsem tě dlouho neviděla, tak aspoň takhle.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2009 18:51
- Nahlásit
Cesmina
jj, právě nad tím sedím a počítám. Mě matyka nikdy nešla a tohle jsou moc složité výpočty
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2009 19:10
- Nahlásit
Cesmina
tě vyp?????? a proč jako,dyk si nic nenapsala?! no kařdej důvod dobrej,že jo.
máš nějakej mail bo co,já to pošlu f sz tomu zadavateli.
já mám davidkova.renata@seznam.cz tak mi ho pošli
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2009 19:11
- Nahlásit
fšicííí
http://www.aukro.cz/item651363130_fenu.html
tak todle mi teda jako dooost sere
nechce jí někdo,já mu jíí zaplatim!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2009 19:19
- Nahlásit
Cus trubice a roury, hechec, sem prijela akorat z bicyklu, s dvojspezim perdelu, hapala jsem jen jednou krate do mekky travy, bo se estetka starsi na zpatecni ceste vyhybala vlastnimu lejnu a ja na nej zapomela.
Alee vypadeny snad svinuchy jsou, na tom amortizeru mely privolani i od kocek a zajicu a srn
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2009 19:21
- Nahlásit
davidkova renata
Gerda
Defčata, moc vám s Panem Bajkonůrem děkujeme za psychickou potporu na zkouškách!
|
leila
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2009 19:29
- Nahlásit
Biluška
Má to napsané v očkováku v kolonce "druh"
Veterináři mohou tvrdit co chtějí, ale lidi co myslej ví, že lila není pes stačí na ni kouknout
|
Cesmina
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2009 19:36
- Nahlásit
davidkova renata
Diky, prave jsem ti pisla z jednoho ze svych mailu :=)))
Na tom aukru te sere co? Me spis sere, ze nekdo dava nekomu jako darek psa aniz by se s nim poradne dohokal, tohle je jenom dusledek.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2009 19:46
- Nahlásit
leila
Bíbulátko moje rozkošné Je to normální pes, akorát má místo tlamy zobáček, no bóže
Cesmina
Máš sovu
|
Cesmina
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2009 20:30
- Nahlásit
Biluška
Dik za sovu. Na muj vkus moc cukru a moc bice...
Ale to Bibulatko vypada jako pes krizeny s prasetem. To musela bejt podpultovka a nebo ti to dohodil reznik s tim, ze mu to prase pripomina psa ne? :=)))
|
leila
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2009 20:36
- Nahlásit
Biluška
ještě jsem našla texlu
aa hesii (???) jestli va je to ona proboha kde nabrala tu srst :-O jestli ne se vomlouvam je ji podobna orobula v pozadi
Jinak se chci zeptat skrzeva "bo mi rupne cefka a budu tahat nohu" to je vase zeano? nemeli by se k tomu vztahovat ty prava? Cim dal vice to slychvama totiz
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2009 20:43
- Nahlásit
leila
To není Sísa. Vypadá to jak Ebiščin šeltiák Eben, ale nechápu proč je na mým vodítku a u mých psů. Kde je to focené?
bo mi rupne cefka a budu tahat nohu" to je vase zeano? nemeli by se k tomu vztahovat ty prava? Cim dal vice to slychvama totiz
To je z kameňáku. Tuším z dvojky. Říká to tam Sára Kohnová svoji matce - "mami nerozčiluj se, rupne ti cévka a budeš tahat nohu.... a co si na něm vezmeš"
Cesmina
Na muj vkus moc cukru a moc bice...
No jo, moc zkaženej pes musí mít všeho moc
Ale to Bibulatko vypada jako pes krizeny s prasetem. To musela bejt podpultovka a nebo ti to dohodil reznik s tim, ze mu to prase pripomina psa ne? :=)))
To mi dohodila Anka ze Psí duše. S čím to původně křížili to fakt nevím, já to dostala jako šarpeje s PP
|
leila
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2009 20:53
- Nahlásit
Biluška
Je to focené u vás v bruntále na vořečích
To je z kameňáku. Tuším z dvojky.
A joo to je pak jasne ze jsem to slysela prvne u vas sem kultuurni barbar
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2009 21:27
- Nahlásit
leila
Je to focené u vás v bruntále na vořečích
Tak to je Eben. Od koho to máš? Od Žáby?
A joo to je pak jasne ze jsem to slysela prvne u vas sem kultuurni barbar
Měla by sis doplnit vzdělání
|
leila
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2009 21:52
- Nahlásit
Biluška
Tak to je Eben. Od koho to máš? Od Žáby?
Asi ne visi to na rejaceti
Měla by sis doplnit vzdělání
Asi jo, a nemam na to cas jak makam na webech a potrebuji prolezt 2. bez čtverek
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2009 22:13
- Nahlásit
leila
Asi ne visi to na rejaceti
Aha, o těch jsem vůbec nevěděla. Ten jejich pes byl nádherný, takové krásné velké telátko
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2009 23:28
- Nahlásit
to byste, deti, neverili, cemu vsemu se dnes rika XXL.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2009 06:06
- Nahlásit
argosek
to byste, deti, neverili, cemu vsemu se dnes rika XXL.
No jo, ani ta čtyřiačtyřicítka už není co bývala dřív Vůbec, všiml jste si pane, že jakmile necháte prádlo chvilku viset ve skříni tak se okamžitě srazí?
All
Vstávejte a děte dřít.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2009 06:57
- Nahlásit
Biluška
Vstávejte a děte dřít.
Abys věděla, tak někteří státní úředníci už dřou
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2009 07:06
- Nahlásit
Baico
Abys věděla, tak někteří státní úředníci už dřou
No dobře, už jsi poslala ty dotace? Máš číslo mýho účtu? Kdyby to byl fakt velký balík tak si aj dojedu
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2009 07:29
- Nahlásit
dobré ráno všem
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2009 07:32
- Nahlásit
Biluška
už jsi poslala ty dotace?
A už jsi ukončila předčasně zemědělskou činnost? A taky musíš poslat žádost, pak ti můžu teprve dodat dotaci
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2009 08:28
- Nahlásit
Dobré ráno, vypadá to že nebude tak hnusně.
Musím vám napsat jskou jsem měla fčera akční stopu, teda stopa byla v poho, ale potom, házím mojí hodňoučký Barušce balónek, kterej ta blbka pokaždý ztratila ve vysoký trávě a musela jsem ho za ní hledat a jdu k autu, že vemu Alexu a půjdu je vypádit a najednou cca 20m od auta koutkem oka zachytím kus od sebe pohyb, zaměřím tím směrem a tam bezprizorní doga, teda baby v životě jsem tak rychle nečapla čokla a nezahučela i s ním do auta. Auto jsem ještě pro jistotu zamkla, co kdyby žejo. Pes chvíli čuměl, než si v té své hlavě přežvejkal nastálou situaci a pak plynule odkráčel do nedalekého domku. Pravděpodobně pravidelné venčení. Tak tam už teda stopovat opravdu nepůjdu.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2009 08:30
- Nahlásit
Dobré ráno děcka, krásné ráno fšem, co uš sou zase f práci, co sou pracovití, nadšení, radostní, ale taky strašně ospalí, bo museli stávat přet šestou, aby projeli prahu tak ňák normálně, dyš si vezou řiťku autem, bo vezou pséčka.
Maryje je dnes se mnou f práci, bude tu muset být celý týden, bo babička odjela na dofču, a tak nemá ňoučátko kdo hlídat. Tak musí pracovat. Dnes bude papat Olivu a Šerinu.
Dnes má svátek Janika, fčéra měla Biluška, f sobotu nigdo. Tady máte dort děveny zlatý:
Pane argosku, bouda je vaše, odsouhlaseno ředitelem, za dvě lahve alkoholu. Máte si pro to přiject.
Baico - Pani, vám to tak krásně šlo, aš stáhnu fotky, pošlu vám je, jak ste s panem Bajkonůrem krásně zachyccený, ale dycky bohužel ňák zezadu, taky ste se musela točit tak blbě furt čelem vzat ))) Jsme rádi, že máte zase další skoušku hotovou, budeme mít chytrá štěňátka, uděláme to při podzimnim hárání, až Maryje bude mít ZZO, štěňátka budou už vlastně desetizkoušková, do tý doby si další dvě pořiďte
|