Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3060 . 3061 . 3062 . 3063 . 3064 . 3065 . 3066 . 3067 . 3068 . 3069 . 3070 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2009 14:21
- Nahlásit

http://www.youtube.com/watch?v=2YkQzNvzkC4

hally001
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2009 14:23
- Nahlásit

davidkova renata-tak hlááásííím, že jakmile se roman dověděl, že se uvažuje o adopci pepčina klonu sbalil zbytek fidlátek....teta, proč si mě neinformovala, že ty chlapi nic nevydržej? Nenechám se vodradit prvním neúspěchem, balím Pepí Ajdu a táhnu k Romanovi na celej vejkend-to by f tom byl čert, aby neroztál a .....řikal, že jediný pozitivní by bylo, že by se pepiny hned porvaly a minimálně jedna by zraněním podlehla-doufá , že druhá podlehne po převozu.
zejtra jedem na závody spřežení. Berem jen Ajdu, což dobře nechápu, protože Pepka to s koňma umí a dyby nějaká stáj dobře zaplatila, sem vochotná krakena vypustit-asi se bojej překonávat rekordy...

Alexa
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2009 14:24
- Nahlásit

http://numerologie.najdise.cz/

davidkova renata
to bé gůt na dékáká.
den kompatibilních kynologů?????
můžete začít s Nánou trénovat

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2009 14:28 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Alexa
čéče nefim s těma počtama..jako první mi vyšlo,že mým znakem jest přívětivost..
můžete začít s Nánou trénovat
leda dybys do toho šla se mnou,uděláme na jaře u vás paralympiádu

Neessi
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2009 14:31
- Nahlásit

čus žumpice nemám furt čas -co je novýho?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2009 14:32
- Nahlásit

hally001
proč si mě neinformovala, že ty chlapi nic nevydržej
sem myslela,že to víš ,sou to křechký nádopky,v zásadě sou k ničemu
by f tom byl čert, aby neroztál a

to rozhodně,nevidim nic co by bránilo v jeho roztávání
protože Pepka to s koňma umí
to jo,ale zase...kolik může stát taková hajtra?Dyš jí Pepka zase zamorduje,Roman bjehem víkendu asi úplně neroztaje ..

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2009 14:32
- Nahlásit

http://www.youtube.com/watch?v=M25Rt1GAB_0&feature =fvw

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2009 14:37
- Nahlásit

Neessi
nemám furt čas -co je novýho?
Nic, jako dycky. Nikdo mi nechce přijet umýt okna, Gerda napsala slohovku a Nána trénuje zakousávání veveruch. Ostatní ji pilně zásobujou, páč je nedostatek matrijálu Jinak všechno při starým. Jo a Kachna jde volit, Březen má ňákou gymnastiku či co a Děda umřel při práci.

hally001
Ajda se účastní jako člen spřežení, nebo závodí sólo?

hally001
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2009 14:42
- Nahlásit

URL

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2009 14:42 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

davidkova renata

a vyhodila ste vy jeho!

to nemůžu. Já bych bez něj byla bezbranná jak batole. Víte co fšechno zastane tak velkej chlap?
Alexa

no ty vado máme s Ešusem co dohánět!

hally001
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2009 14:44 - Změnil/a: hally001
- Nahlásit

[url=ttp://album.volny.cz/show_image.php?file=/h/h ally01/08cf5ec9fd7fbcafe0c4b9360a09e475_tmb][/url]

hally001
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2009 14:46
- Nahlásit

URL

Alexa
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2009 14:48
- Nahlásit

Gerda
hele nebrouzdej po tý trupce a koukej dopsat ten horor, nemyslíš si jako že budem čekat až do pindělka? Leda že bys šla zítra do práce to zas by se dalo vydržet

hally001
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2009 14:48
- Nahlásit

sem zapoměl jak se vkládaj vobrázky

Garfield
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2009 14:49
- Nahlásit

Stála jsem v kuchyni a v ruce protřepávala láhev s kojeneckým mlíčkem. Jak tak třepu a třepu, napadlo mě, že proč se namáhat házet rukou, když mohu být tohoto pohybu ušetřena.
Přestala jsem tedy házet rukou a začala jsem skákat celá. Skákala jsem rychle a i vysoko a když už jsem tak hezky skákala, tak jsem zcela sama v prázdné kuchyni začala řvát: "Kdo neskáče není čech!!!!"

Znamená to něco?

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2009 14:52
- Nahlásit

Garfield
Znamená to něco?
Jo, že máš začít dělat agility, pak budeš mít skákání plné zuby a taková kravina tě ani nenapadne

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

hally001
sem zapoměl jak se vkládaj vobrázky

Gerda
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
čéče nefim s těma počtama..jako první mi vyšlo,že mým znakem jest přívětivost..
a mě vyšlo, že sem dobrej řidič....takže je to fakt nějaká kravina. a taky mi vyšlo, že dyš sem se narodila pátýho, tak že: Vlastnosti, možnosti
Je otevřená, odvážná, energická a zásadová. Je ráda svým pánem. Je vnímavá. Má ráda pokrok a potřebuje pro svoji činnost prostor. Má ráda změny a není pro ni nic pevného. Má téměř magnetický vliv na lidi, má šarm. Je srdečná, veselá a pohotová. Je ochotná riskovat. Má dobrou logiku a výmluvnost. Ráda komunikuje s druhými. Je stále ve spěchu a ráda cestuje. Věnuje péči vzhledu a svému zdraví. Má ráda úspěch a ocenění. Má zájem o nové věci a jejich fungování. Je zvídavá. Má jasno v tom, co chce. Nemá ráda, když se jí říká, co a jak má dělat. Přelétavost z jedné věci na druhou. Je povrchní. Je třeba více trpělivosti. Vyhýbat se nudě.

Čemu je třeba se učit, slabiny
Je neurotická a uzavřená do sebe. Je náladová a nedůtklivá. Je konfliktní. V některých případech se z ní stává podvodník a lhář. V rozčilení je hrubá a podrážděná. Vnucuje své názory druhým. Má v sobě vnitřní napětí a snadno propadá stresu. Je nestálá. Pozor na záludnost ve vztazích.

Líbí se mi tam zejména ta odvaha, to si musim někam napsat ))

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2009 14:53
- Nahlásit

Garfield
protřepávala láhev s kojeneckým mlíčkemZnamená to něco?
si zas f tom.

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2009 14:54
- Nahlásit

Garfield
Znamená to něco?
možná ste jen přetažená....

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2009 14:55
- Nahlásit

Gerda
hm,je to jasný jak to fuguje! Prostě si to musíš převrátit do ouplnýho vopaku a máš to!

hally001
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2009 14:59
- Nahlásit

davidkova renata-děkuju, někdy mi to kouzlo musíš naučitDu balit, volat na vodbory a....modlit se, ať je počasí aspoň ucházející, tohle je na blití. Mějte se všichni pěkně a kdo si veme tu chuděru ušatou, ať se vozve...můžu poradit, nějaký kontakty na psychoterapeuty mám ......a snesitelný to je běžně po 5slivovicích NALAČNO

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2009 15:13
- Nahlásit

Tady se zdá se mi trefili. Hlavně s tim, že sem slavná a dětinská

23. den - Samostatnost

Rozhoduje se sama a nedá se ovlivnit. Žije svůj vlastní život. Někdy se jeví, jako by chtěla volnost, ale ve skutečnosti potřebuje partnera. Je citlivá, něžná, milá a chce být milována. Je chápavá, bystrá a společenská. V práci obvykle nemá problémy a je pracovitá. Je velmi dobrá v podnikání. Má důvtip a je inteligentní. Je populární a oblíbená a často i slavná. Mohou se projevit výjimečné schopnosti. Touží po realizaci svých představ. Je upřímná a otevřená. Je přemýšlivá a má dobrou paměť. Je praktická a snadno se vyjadřuje.
Tato osoba chce mít volnost a vystačí si sama. Někdy se chová dětinsky. Sklon k nepořádku. Skrývá city před ostatními. Je snílkem. Je třeba se vyhýbat vyčerpanost

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2009 15:47
- Nahlásit

PetraK
Mamka řekla, že to funguje tak, že si z toho musíš udělat opak a pak je to dobře. Bo mě fšude vychází, že sem vůtce a odvaha a rozhodnost a že má ráda změny....prostě ani jedno z toho nefachá, ale dyš to obrátíš, je to přesně vono. Takže seš nerozhodná, ovlivnitelná, necitlivá, neněžná, chceš se brtnika zbavit, seš nechápavá, nebystrá, nespolečenská, samej průser f práci a líná. Ale seš aspoň pořádná, no.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2009 15:56
- Nahlásit

PetraK
potřebuji rychle tvůj meil!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pošli ho na morce.kratkosrstý@seznam.cz
je to nutné

brezen2008
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2009 16:05
- Nahlásit

PetraK
anebo ty to vědět budeš:
kolik se pohybuje cena tak rengen kočky?

ankaras
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2009 16:29
- Nahlásit

http://www.youtube.com/watch?v=0Qq2FrOsDMQ&feature =fvw

kachna_
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2009 17:06
- Nahlásit

Biluška
Děkuju za vrácení přepravky je vcelku, neprošláplá, což mě trochu mrzí, protože byla pojištěná na 500,- a stála jen 270 Káčé, kdyby byla zraněná, mohla jsem mít dvě přepravky.

Erin
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2009 17:47
- Nahlásit

Tak před chvilkou odfrčela Fifi,Mathea a Terka.Bezva mančaft a přivezly mimo jiné i plevel typu máta a medunka,kdypak si ji odveze Jablůnka?

Terezko, Anička ti vzkazuje,že jsi se tuze líbila a bude se teda snažit

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2009 18:24
- Nahlásit

kachna_
neprošláplá, což mě trochu mrzí, protože byla pojištěná na 500,- a stála jen 270 Káčé, kdyby byla zraněná, mohla jsem mít dvě přepravky
panebože no to snad ne!!!to je nějaká vorganyzace todle?????????Ti jí snad přijedu prokopnout!
Erin
přivezly mimo jiné i plevel typu máta a medunka,
a co konopí??

<< 1 ... 3060 . 3061 . 3062 . 3063 . 3064 . 3065 . 3066 . 3067 . 3068 . 3069 . 3070 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání