| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2009 06:09
- Nahlásit
argosek
citlivko :-P
Tssssssss Víš jak to bolí? No víš jak? A eště k tomu je Nýna asi dneska na krytí a budu s ní muset jet přes půlku republiky až kamsi do džá Se modlím, aby si to nechala až na zítřek, to s ní může jet Mášenek
isdpch
O čem to je? Chci zkrácený výcuc, jinak to nepouštím, určitě by tam bylo něco ošklivého
|
monika
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2009 07:43 - Změnil/a: monika
- Nahlásit
Zdravím žumpu.
davidkova renata
hele, jsem taky odsátá.
URL
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2009 07:49 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
Dobré ráno fšem
Gerda
Děkujeme za fotečky. Přišlo to v pořádku.
davidkova renata
Ráno, když jsem na Václaváku vylejzala z tramvaje. Ve Vodičkovce taky dělaj bezbolestnou tukosukci. Viděla jsem cedulu . Mám ti skočit pro letáček nebo tak něco?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2009 08:18
- Nahlásit
dobré ráno všem
co se netěšej do práce,bo vás posílaj přes hodinu a čtvrt cesty na místo určení
byli jsme na kopečku a potkali zbynka s jeho čubou a zbyněk dastymu kopal míč,kterej pak někde stratil a sindy si zalovila divokou kočku
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2009 08:23
- Nahlásit
čus dementííí
monika
no čaaau! gdes byla tak dlouho?? ses celou tu dobu vodsávala? ale moooc dobrý!
Baico
na Václaváku
to je zbytečně daleko,vobjevila sem něco přímo tadyk pod kopcem,dojdu tam pješky
Biluška
podvrtla kotník
máš pojistku? Máš! tak drž hubu a vyplnuj formulář
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2009 08:35
- Nahlásit
davidkova renata
máš pojistku? Máš! tak drž hubu a vyplnuj formulář
To je taky jediný důvod proč sem tu blbku ještě nezahlušila, je tady značným finančním přínosem
All
Nigdo nic nepište, du dřít Gdo bude psát pojede sem na brigošku hlídat dělníky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2009 08:41
- Nahlásit
Zdravím při outerku,
už ste fšechny přejinačený? Já začla vod vlasůch. Pro jistotu, to vim že nebolí , když se teda nedívám do zrcadla, to se pak dycky leknu cuknu hlavou a vemu to vo furtra
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2009 08:44
- Nahlásit
PetraK
to se pak dycky leknu cuknu hlavou a vemu to vo furtra
sem myslela ,že v léčebně kde pod dohledem statného ošetřovatele trávíte podzim života,sou polstrovaný futra??
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2009 08:50
- Nahlásit
davidkova renata
sem myslela ,že v léčebně kde pod dohledem statného ošetřovatele trávíte podzim života,sou polstrovaný futra?
tak za á/ polstrovaný futra - bejvávalo. je krize, sou enem holý, železný
a za bé/ po dohledem sem bestak kvůli vám, páč mě z vás už šlehlo, tak byste mohla bejt kapek todle , kapek taktická, ne? A neřvat to po celým čézetpsu.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2009 08:50
- Nahlásit
davidkova renata
to je zbytečně daleko
No to asik jo. A asik to bude možná i dražší, než u vás pod kopcem. Když je to tady v centru města.
Zítra jedu se svým pracovním patronem na služebku do Brna. Mám si sebou do vlaku vzít příčurku, kterou mám k nastudování, aby jsme to jako cestou probrali dohromady. Asik mě pán bude chtít zkoušet. Jsem zvědavá, jak to dopadne, protože já mám vypěstovaný podmíněný reflex, že sednu do vlaku a okamžitě usínám. Ty tři hodiny mě asi zabijou, abych vydržela neusnout.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2009 09:01
- Nahlásit
Baico
Asik mě pán bude chtít zkoušet.
tak bacha na tunely.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2009 09:26
- Nahlásit
StaHi
zvenku jsem to poresila sprchou, zevnitr piiivem..
To je ten nejlepčí nápat.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2009 09:30
- Nahlásit
PetraK
tak bacha na tunely
Jástejně usnu, takže z toho bude stejně trapas. Pojedeme Pendolínem, tak se kouknu, jestli se tim dá cestovat se psem, abych mohla jet kdyžtak na světovku do Blavy.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2009 09:46
- Nahlásit
davidkova renata
no začnu od začátku - řeším tu zkurvenou směnku, do toho jsem skončila v nemocnici - totální kolaps organismu, během toho ještě nemocnice s malou, pak mi umřela kamarádka po plastické operaci, Fanynku mi srazil vlak a dávám ji dohromady a tak nějak se mi to sere... Během toho jezdím na schůzky s právníky do Brna a Prahy tak 2x do měsíce, musím chodit do práce a ještě stihat domácnost. Prostě jedna velká pohádka.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2009 09:48
- Nahlásit
monika
no ty vogo,ty umíš žít.. se ti divim,že eště držíš pohromadě vůbec
hele a jak s Fankou??????? to měla ale beztak kliku teda,že to přežila..
pak mi umřela kamarádka po plastické operaci
chceš mě zradit vod lííípusukce??
|
monika
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2009 09:53
- Nahlásit
davidkova renata
já ti ani nevím, co mě ještě drží, asi ten frmol, pak se sesypu až bude klid asik
Fanynka napálila do vlaku z boku. Prostě to nedobrzdila. Vypadalo to na utracení, ale ona je drak. Měla silný otřes mozku, blbě chodí, bulá se na stranu, je smutná, slepá na pravé oko a hluchá na jedno ucho. Důležité je, že ta jedna ledvina co má funguje a ona žije. Měla by se z toho dostat, tak snad ano.
chceš mě zradit vod lííípusukce??
šííííš, to mě ani nenapadlo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2009 09:56
- Nahlásit
tak já jdu cestovat přes hodinu do práce
mějte se tu krásně a v pátek ahoooj
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2009 10:00
- Nahlásit
Dobré ráno fšem lidem, co již nemají tuku, lidem, co ho mají dostatek, lidem, co jsou drobní safci a také rypky s žlábřičkami!
Jak se máte pitomcíííí? Už ste šickni odsátí? Bude vám hnet po prázdninách zima. Dnes má svátek walda, tak mu pjěkně popřejeme a zatleskááááme. Tady máš waldo dort:
A eště waldo, pani velkocukrářová řikala, že za 14 dní u vás budou nějaký moc dobrý tvarohový deseeeerty a guláš. Máme přijít, taky řikala. A taky řikala, že toho vlčáka na superden pekla sama, a pak, že je škoda, že sme nebyli na velikonoční párty, bo jí zbylo strašně moc tvarohovejch řezůch. Se mi chtělo aš plakat! Taková škoda! Chtěla bych mít u vás členství. Bejvá tam pani na každý hodině?
Jinak Maryje dnes našla kamaráda, obrofskýho vlčáka kříženýho s rotvajlééérem, velkýho skoro jako pan Bajkonůr. Byla úplňácká dáma, nejdříf za nim děsně chtěla běžet, tak sem řikala - tak di, ne? - Pak viděla, jak je velikej, tak se jakoby strašně bála, skovala se do trávy a dyš za ní přišel, tak ho vypískala (byl to rozumnej starší pán, co měl zřejmě s dámičkama zkušenostě), pak pořád dělala, že se bojí a musí prchnout se staženym ocáskem, pak před nim schválně značkovala a vynadala mu, když to šel prozkoumat, no a pak už si hráli, ty vole, Maryje běhala jak šůs, eště sem jí řikala - neblbni Mařko, budou tě bolet nohy - měla z něj strašnou radost, von z ní taky, takže teď ta čůza chrápe doma a je ráda, že uš nemusí do práce.
A taky sme fčera byli u saraksů.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2009 10:04
- Nahlásit
Lidičky, pozor na aportky, zdá se, že to může bejt nebezpečný
http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/170799-pes -prinesl-panicce-rucni-granat.html
Jináč bré ráno, jen projíždím, bo jsem vytrvale ve skluzu.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2009 10:04
- Nahlásit
monika
no začnu od začátku
dobrej den pani, ach jo, to ani neni možný, naložit tolik najednou na jednu osobu
Vypadalo to na utracení, ale ona je drak.
tak já dračici držim palce. I ty u nohouch.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2009 10:06
- Nahlásit
Hyena
jé brej den pani. To sem fčéra viděla a děkovala bohu, že mám blba psa a ne gényja
Hele nejsou novinky nějaký ohledně převozu? Netlačim na pilu, jen že vás vidim, tak se mi to připomnělo.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2009 10:09
- Nahlásit
PetraK
Bohužel ne. Jakmile by byly, bud to směrovat na Vás, Esli va mezi tím zmermomocníte někoho jiného, tak to určo využijte.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2009 10:10
- Nahlásit
PetraK
já to dračici vyřídím, potřebuje to jako sůl. Ted už je to pohoda, ale vidět psa na náspu bez života je pohled strašný a už nikdy více.
dobrej den pani, ach jo, to ani neni možný, naložit tolik najednou na jednu osobu
si to taky říkám, ale furt má někdo pocit, že vydržím fšechno, prej může být i hůř...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2009 10:17
- Nahlásit
monika
ale vidět psa na náspu bez života je pohled strašný
ach bože. Mám velkou představivost, dovedu si představit ten pohled i to, co se odehrávalo uvnitř vás. Aspoň, že oni se s tím tak nebabrají tolik jako my. Zaslouží si medajlu Fanynka jedna, za to že je takovej pořádně bojovej pes a zabojovala
prej může být i hůř..
no řikaj to, ale mělo by to mít svoje meze.
Hyena
Bohužel ne
dobroš hledám dál cestičky, ale jestli to vyjde, budu moc ráda.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2009 10:18
- Nahlásit
monika
furt má někdo pocit, že vydržím fšechno
jasně že jo, pani, dyť ste žencká. Vám řikám, že za tydlencty děsuplnostě, co se vám dějou, už brzy vyhrajete aspoň 50 milijónů ve sportce!
|
monika
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2009 10:33
- Nahlásit
PetraK
no Fany byla bojový pes, ted by ju porazila i čivava
Gerda
vyhrajete aspoň 50 milijónů ve sportce!
si teda půjdu vsadit. hele jeden známej tvrdí, že žencká aby k něčemu byla, musí bejt pernamentně ve stresu. Tak to já teda su...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2009 10:36
- Nahlásit
monika
hele jeden známej tvrdí, že žencká aby k něčemu byla, musí bejt pernamentně ve stresu.
A má velký auto? V tom případě je jeho diagnosa jasná - penisum titěrnikum.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2009 10:38
- Nahlásit
Gerda
no to je docela reálná myšlenka v jeho případě
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2009 12:05
- Nahlásit
monika
blbě chodí, bulá se na stranu, je smutná, slepá na pravé oko a hluchá na jedno ucho
a to je doživotní?
|
monika
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2009 12:07
- Nahlásit
davidkova renata
já doufám, že jen to oko a ucho. Ten zbytek se snad urovná nebo se naučí s tím fungovat. Byla to strašná pecka a všichni jsme byli v podstatě v šoku, že neměla nic zlomené nebo vnitřní zranění. Stáli při nás v tu chvíli všichni svatí.
Jinak budu bando v neděli mediální hvězda. Budu v Občanském judu na nově.
|