| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2009 09:09
- Nahlásit
tě bůch ,smradi
celkem nestíhám,mám prekérku mj. ,tagže budte hodný a nečmárejte jak fsteklý
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2009 10:34
- Nahlásit
Brejtro fšem.
Se bojíte Davídkojc, nebo co snad?? Proč nevysíláte?
Mathea
ale este ziju,
zkuste se tady kapek rozepsat, až se vrátí Davídkojc, dostane nerf a už žít nebudete
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2009 10:37
- Nahlásit
Okamžitě mi někdo řeknite, jak dostat vídejo přílohu z emila sem! Přišlo mi něco naprosto bombastickýho a já nemůžu přijít na to, jak to sem dostat. Až to kachna_ uvidí, šlehne jí a ani si nestačí užít toho novýho robota! HILFÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ
|
brut
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2009 10:53
- Nahlásit
Dobré ránko vespolek
odcházím venčit a pak budu študýrovat jednu moooocinky důležitou knihu, která mně snad provede zbytkem pozemského života .. to totiž můžu dělat i na hajzlíku, kde v posledních dnech přebývám častěji než u kompu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2009 11:01
- Nahlásit
Nazdar lide prostý, zatim na vás nemám vůbec čas, vám řikám, že než tohle dočtu, zešedivim! Jak se máte mizerové a banditi? já dobře, Maryje je dobrý plavec, ale nevydrží. Pak dám fotky, jak Maryje získala odznak zlatého kapříka.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2009 11:42
- Nahlásit
čus baby, sem nasraná. Dnes mi přivezli nábytek do ložnice, začali vybalovat, pak zjistili, že je nábytek ve dvouch barvách, tak se mne s nadějí v hlase zeptali, esli sem to tak vobjednala, já že ne, no tak to zase naložili do auta i s kousky, které neprošli mou zevrubní kontrolou, i kdyš sem neměla brejle, vomluvili se, že k takovéto politováníhodné situaci dochází v jejich ústavu maximálně jednou za deset let, rozloučili se a zmizeli....do toho mi zazvonil mobil, v snaze ho zvednout sem ho pustila do vany, naštěstí bez vody......
přeju fšem příjemný den, další řemeslníci mi přindou zítra montovat kuchyň
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2009 11:48
- Nahlásit
nazdar...
Gerda
celou dobu scalo , takze na pristi dofku si berete s sebou todle:
(a zbytek si doctete sama )
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2009 12:00
- Nahlásit
StaHi
celou dobu scalo
nedifte se, to je tak dycky, dyš Gerda dostane propustku
tak poradí mi někdo, jak sem lupnout to vídejo z emila??? Prosim, prosiiim, šak tu přece nejste samý dementi jako já, ne?
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2009 12:10
- Nahlásit
PetraK
tak poradí mi někdo
hele ja nevim, ale zkusila bych pravy mysitko nad videjo >kopirovat adresu odkazu >a loupnout sem odkaz.. nebo, pokud to video mate upa v mailu (nevisi nikde na webu), tak ulozit a suprkolac (a sem hodit linka)
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2009 12:26
- Nahlásit
čau všem
to vám bylo božíííííííííííííííí ve stromovce,skoro nikde nikdo
trávu jsem naškubala,koně jsme viděli,koropte a bažanty taky,plavala jsem v řece s dastym
a pak jsme potkali nádhernech 5 NO
tak a já jdu na brigošku
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2009 12:37 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
StaHi
zkoušim to s těma vlastnostma, ale obávám se, že asi to nevynde:
JMENUJE SE TO , KDYŽ MÁ KACHNA DOBRÉ SRDCE
VYŠLO TOOO!!
tak i tady to uděláme kapek jinak
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2009 12:39
- Nahlásit
Přes dvacet stran!!!!!!!! Přes dvacet stran! Ste normální?!!!!! Nejhorší mi na tom přijde, že kdykoli mám dovolenou, nakupí se několik standardních nepříjemností. Samozřejmou nepříjemností je hnusné počasí. Řeším to tak, že jezdím se "šťastnými" lidmi, kteří mají na dovče vždy hezky, takže se to pak nějak vyrovná. Proto bylo od středy megahnusně, bo to už sem byla sama. Naprosto jasnou nepříjemností je, že buď to dostanu, nebo sem nemocná. Obě varianty se nepravidelně střídají, bez ohledu na cokoli. A dyš se jede k moři, jaká asi tak padne varianta, že?????!!!!!!!!!!!! Krom toho mi v kempu ukradli kartáček na zuby, šampon a sprcháč. A já to zjistila až ři dalšim mytí, takže sem nevěděla, jestli sem vůbec tydle věci s sebou měla, po uklidnění mi došlo, že samozřejmě, dyš sem se s tim asi myla eště ráno, nicméně sem plakala jako ty starý babičky, jak sou v noční košili venku a nevědi, kde bydlej, ale moc by si chtěly spomenout. Taky budu platit porouchanýho chrta, kerýho Maryje chytla, dyš se honili po pláži. Musel na šití, injekce ATB, měl zákas bjěhu, písku a vody. Takže pokažená dofča. Kdyby ta blpka honila aspoň psa s normální kůží a srstí, chytla by si ho bez jakýkolui poruchy...ale vona si roura chytla saluku. A tak prostě kromě tenounké kůžičky na sobě nemá vůbec nic, za co by se dala jinýho chytit. Boha, ten pes je i průsvitnej, dyš si stoupne proti slunci! No, nic, tohle bylo takové velmi nepříjemné, tak to sem taky brečela a Maryji uš s chrtama běhat nenechala. Směla jen s vlkodavama.
Jinak samozřejmě gratuluju fšem úspjěšníkům zkušebním, závodním, svatebním a tak - a rovnou řikám, že jesi bude někoho nakrejvat pan Bajkonůr, tak to bude Maryje a žádná velkonosá Nána Smrdutá noha. Navíc Maryje už bude hárat, takže je to jasný.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2009 12:40 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
STAHIJOVÁÁÁÁÁ DÍÍÍÍK
STE GÉNYJUS!
Tak a ešče teda todle - to už je zase pro kachnu_ ať ví do čeho de:
tak nic - jdu to zkusit jinak
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2009 12:53
- Nahlásit
PetraK
no, moc se neradujte, ten link bude fungat jen dokud budete prihlasena ve svy schrance.. natrvalo byste musela pres suprkolac (ulozit do kompla a nahrat na tytrupku)
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2009 12:53
- Nahlásit
isdpch
to máš z toho, že jezdíš na dovolenou s kreténama
máš pravdu,přecedo,má jezdit s náma
mi řekni proč nemaj normální psy jakoje NO a maj nějaký průsvitný ,k čemu to jako je?? píšou přes ně jak přes průklepák bo co?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2009 13:05
- Nahlásit
StaHi
no, moc se neradujte, ten link bude fungat jen dokud budete prihlasena ve svy schrance.
tak honem, kde ste gdo?? Koukněte se honem fšicí, ať můžu toho emila zavřít. Hlavně KACHNA!! GDE JE KACHNA???
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2009 13:06
- Nahlásit
Gerda
pani vy máte psa zabijáka? A děravou hlavu? a nemáte toaletní potřeby? Vy na tu dovolenou nejezdite. Vám to evidentně nesvěčí. A nám taky ne, páč furt lilo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2009 15:09
- Nahlásit
Vídeja pro kachnu - 2. pokus:
když má kachna_ dobrý srdce
http://www.youtube.com/watch?v=R5jREvBSMfE
a wocogo v brzké budoucnosti:
http://www.youtube.com/watch?v=rLS8eTfJ4As
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2009 15:35
- Nahlásit
PetraK
Pani Fpr 1 je stopařská zkouška. A pan Bajkonůr musí umět hlavně německy, neb je napůl Rakušan a já umím jenom anglicky, tak aby jsem jako dohromady byli jazykovzdělanci.Gerda
Děkujeme za gratulaci!
Jinak fšici zájemci o dotace. Nejdřív musime nějak dostat do zemědělských zákonů dotační titul na psi, protože jinak je to pěkně v pr...
Jsou dotace na vinice, mlíko, škrob, ale o psech jsem zatim nic nezjistila.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2009 15:41
- Nahlásit
Baico
Pani Fpr 1 je stopařská zkoušk
ahá!tak to úplně největší gratulaci teda!!!
no ale na druhou stranu je škoda, že nejni ten první francouzsky hovořící péf! Dal by se na něm vydělat majlant. Páč esli by to jeho děti měli po něm vchovaný.... tak... dovedete si představit ten dopad?
Jsou dotace na vinice, mlíko, škrob, ale o psech jsem zatim nic nezjistila.
Je psí víno? Je!
Jezdili psi s mlíkařským vozem? Jezdili.
CHCEM DOTACE!!
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2009 15:59 - Změnil/a: Jimmi
- Nahlásit
Nazdárek žumpo,
sem zpátky ověšená bohužel nééé stříbrem, jak sem doufala, ale jakousi plechovou napodobeninou. To bylo nepříjemné zjištění, páč celému družstvu Hop Tropů včera v osm večer došla cigára a my chtěli udělat směnu medajli za cíga. No nic, sou to jenom Belgáni a asi sou chudý, tak se nedalo nic dělat. Za plech člověk nic nevymění. Ještě, že jsme v družstvu samé pohledné krasavice, takže té mladší kategorii se naštěstí povedlo vyžebrat dvě cigarety. Když jsme si každej vdechli trochu nikotinu(asi 10 závisláků), povedlo se nám i zabalit, nastrkat všechno do autobusu, přepočítat čokli a lidi (to šlo poněkud ztuha, páč sme byli tak říkajíc namol)a vyrazili směr sladký domov.
Sem šťasná jako blecha, že jsme porazili šest družstev a dostali na prdku jenom od rakušáků, kterým to napříště pěkně vosolíme. Páč tohle si dovolovat nebudou! Na to zlato sem se těšila kurňa 3!!!! dny.
Důležité pro Jablunku
koukej začít trénovat Tedíka!!! Viděla sem vidět paní greyovou a byla to bomba!. Všichni čuměli jak telata, když běhala, vona ty překážky bere snad po dvou potfora rychlá. Jo a navíc krásně něžně štěká
Zbytek sportovního klání nebudu popisovat, protože sme si dovezli dva sudy piva, nějakou slivovici, griotku, víno, a jiné pitivo, navíc fšude na nás zákeřně číhalo asi 5 druhů belgického piva. Tím pádem asi nebudu muset vysvětlovat, jak sme se měli .
Každopádně flyball fšem doporučuju na porouchaný močák, na závodech jaký sou tyhle se vám krásně rozjede
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2009 16:06 - Změnil/a: StaHi
- Nahlásit
Baico
dohromady byli jazykovzdělanci
'tata umel cist, mama psat.. snad proto se dali dohromady, by rodili vzdelance'
Jsou dotace na vinice
neslo by to navliknout nak pres psi vino?
Jimmi
gratulaceeeeee! ..
Viděla sem vidět paní greyovou
..a prosimich, pani, jak ste tuto dokazala?
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2009 16:09
- Nahlásit
PetraK
Je psí víno? Je!
zas pomalejsi ...esi vono to nak nesouvisi.... ?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2009 16:13
- Nahlásit
Jimmi
Pani, vy ste už s těma vašima klucima sportovní hvjězdy! Moc vám gratulujeme! A přejeme příjemné vystřízlivjění - něgdy to dost bolí, tak ať se vám to nestane.
StaHi
'tata umel cist, mama psat.. snad proto se dali dohromady, by rodili vzdelance'
pane profesore, pane profesore, podívejte na tu užofku - jak mě přátelsky obtáčí )))
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2009 16:17
- Nahlásit
Gerda
vzdelany rodicove nejsou z 'nechci slevu zadarmo', ale z 'papousek vypusteny z voliery ani na chvili nezavahal, nejkratsi cestou doletl k nasemu otci, sedl si mu na hlavu, hladil ji kridelkem a volal: Meloun, meloun!'
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2009 16:18
- Nahlásit
Jimmi
pani pani GRATULUJUUU!!! Sem čekala, až se zjevíte. Osobně.
StaHi
...esi vono to nak nesouvisi...
to je tim, že čůráte až dyš vodmykáte, dybyste čůrala s předstihem, budete rychlejší a dostanete dotaci na víno. tagle budete sušit hubu, zatimco my, co čůráme na kanálek před barákem se vožerem za dotace!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2009 16:28
- Nahlásit
StaHi
vzdelany rodicove nejsou z 'nechci slevu zadarmo', ale z 'papousek vypusteny z voliery ani na chvili nezavahal, nejkratsi cestou doletl k nasemu otci, sedl si mu na hlavu, hladil ji kridelkem a volal: Meloun, meloun!'
To vim, jsou z návštěvy cirkusu, ale ke vzdělancům mě tématicky napadla jen návštěva zoo )))) ...odmítal zapsat doložku Psanec do matriky: "ale Kosmounaut bys tam dopsal, viď, paďoure?"
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2009 16:29
- Nahlásit
PetraK
budete sušit hubu
to mi v souvislosti s curanim velky starosti nedela
(..hele ale ja MAM psi vino, tak abyste pak nelitovala slof, az dojde na lamani dotacich! )
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2009 16:33
- Nahlásit
StaHi
Uznal, že Komenský byl taky psanec, ale nebyl tremp.
PetraK
StaHi
Kdo má víno, dostane dotaci na psa? A jak s tim souvisí čůrání na kanálek? ...já jen, abych se neznemožňovala po cestě z práce na jiřáku zbytečně...
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2009 16:33
- Nahlásit
Gerda
'kdyz uz do skoly chodis za doprovodu tech pytlaku v modrem, at
tedy kazdy vidi, ze nejsi chudas z pazderny.. vybaven budes nejlepe ze vsech, aby si vsichni uvedomili, kdo je to
Kid-psanec, muz na pomezi rudych zakonu'
|