Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3033 . 3034 . 3035 . 3036 . 3037 . 3038 . 3039 . 3040 . 3041 . 3042 . 3043 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
brezen2008
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2009 13:44
- Nahlásit

jako jsem vyšla ven a vono leje a do toho bouřka
a myslíte že dastymu to vadilo,ani vomylem,se venku i nechal i kartáčovat ,jenom holky šli podél baráků,jenom dasty do největších kaluží

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2009 13:51
- Nahlásit

čau žumpáci, kdo má dneska na starosti výcuc? Jsou tu nějaké surikaty?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2009 13:52
- Nahlásit

hally001
intenzitu trestů a použité pomůcky navrhni
tak jako použitou pomůcku bych navrhla Pepku a intenzitu jistě zvolí zničující
nemethova5
kdo vypustil gerdu z kadiboude
JÁ NE!!!!!!!!!!!!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2009 13:59
- Nahlásit

nemethova5
gerda je mimo republiku,takže to ana za to nemůže

hally001
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2009 14:09
- Nahlásit

davidkova renata-tak to musíš bejt pekelně nasraná, když jsi zvolila tuhle formu Já chtěla ještě zabřeznout, ale asi mi tedy nebude přáno....a to jue Pepka hendykepovaná-ne s hlavou, jako dycky-ale s packou...budu umírat déle a ve větších bolestech....čekala jsem trochu přátelštější přístup.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2009 14:27
- Nahlásit

hally001
čekala jsem trochu přátelštější přístup

Já chtěla ještě zabřeznout,
no třázabřezne Pepka a pak budeš mít úúúpa jiný starosti než todle

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2009 14:43
- Nahlásit

davidkova renata
no třázabřezne Pepka a pak budeš mít úúúpa jiný starosti než todle
Ty woe nestraš Gdyby zabřezla Pepka tak si štěńata okamžitě rozebere Alkajdá, Bin Ládin, Klaus a Benedikt IX a rozpoutají třetí světovou

hally001
Gdyby náhodou ta Pepina fakt zabřezla tak určitě chci jedno štěně. Začnu taky dělat do politiky

wami
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2009 14:47
- Nahlásit

Biluška
čus,
esi po mně ještě chceš to pondělí, docela bych na mejlu ocenila bližší informace... jako třá esi je to ZŠ, MŠ, adresu, kontaktní osobu a tak...

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2009 14:50
- Nahlásit

wami
Kruciš, sem na tebe zapoměla Ti to jdu hned namajlit

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2009 14:56
- Nahlásit

wami
Uš máš sovu

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2009 15:10
- Nahlásit

háskej víkend fšem a nezmrzněte. Jestli se někomu podaří zavřít Gerdu zpátky do butky, aby bylo aspoň kapek snesitelně, navrhnu ho na Nobelofku.

hally001
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2009 15:16
- Nahlásit

Biluška-tak sem ráda, že se rýsuje ňákej vodběr...dneska to domluvim s tím americkym buldokem, předpokládám, že počet ran kopyt koní-do jeho skvostné a nepoučitelné hlavy-by mohl dopomoci k dobrovolnému aktu se slečnou Pepkou..... , pokud by si nedal říct, tak použiju své inseminátorské schopnosti-sousedi sou teda načený)....tak teda usama, alkajda by mohla dva, biluše, davídková/bez diskuze/ a...kdo dál?

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2009 15:19
- Nahlásit

hally001
a...kdo dál?
No ten bývalý nácek co včil dělá papeža bude určitě chtít taky
Eště se zkus optat Staníka Grosse, ten byl taky dycky takový akční...

StaHi
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2009 16:02
- Nahlásit

hally001
kdo dál?
du do toho taky .. Pepku sice znam jenom z fotek a vypraveni, ale dneska se mi zdalo, ze jsem ji na nejaky psi akci dostala - proc uz nevim (a to jako nekecam, facht se mi to zdalo.. za bourky ) ..coz asi bee znameni

jinac zdravim zumpany .... chcije....
..helejte a este se s vama poradim. mam obr zahradu ve svahu a jakykoliv zemedelstvi (za mokra zvlast) je dost o derzku.. tak mne pojala svezi idea, ze si poridim kopacky.. pomuze mi to?

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2009 16:05
- Nahlásit

StaHi
tak mne pojala svezi idea, ze si poridim kopacky.. pomuze mi to?
no...pomůžete to v tom, že ti to nebude tolik klouzat, to jo. Ale jestli dokáží kopačky samy okopat okurky to fakt nevím.... asi jo, ale plevel tam stejně zůstane

StaHi
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2009 16:13
- Nahlásit

Biluška
no slo mi vo to klouzani )) ale botky-samookopavacky-samoplecky-samosekacky-samose cky, to je dira f trhu!

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2009 16:17
- Nahlásit

StaHi
jo, taky by se mi takové hodily .
Jinak v kopačkách to klouže výrazně míň, ale při troše šikovnosti sebou švihneš taky.

StaHi
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2009 16:40
- Nahlásit

Biluška
v kopačkách to klouže výrazně míň
no to jsem chtela slyset, dik!
ps. ja bych ted upa nejvic potrebovala jedny botky samokacecky-samovykotlavackyparezu-samorezacky-sam ostipacky.. a jedny samomyckyoken.. spoleham na vas a na vasi kouzelnou trupku, bo takovy strevice zatim na beznym trhu nenabizi ani akcni vietnamsky vyrobec.. u jakyho ste cisla? todle totis specha mozny i vic nez ty kozi f karybyku

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2009 16:51
- Nahlásit

StaHi
kouzlení jde pomalu, ta trupka má svý mouchy Nejspíš budu muset najít jednu ještě víc kouzelnější
Ale stran těch oken vám můžu poradit Sem tak teďkonc umyla dvě .
1.vysadíme okna z rámu a vyneseme ven
2. pomocí odstraňovače starých nátěrů sundáme tu hnusnou kdysidávnobílou barvu z oken i z rámu
3.natřeme rámy na krásně hnědou zn. Okr tmavý Industrol
4. necháme pořádně zaschnout, asi tak týden, páč nemáme čas se tomu dřív věnovat (sedíme na cz-psovi)
5. po týdnu nasadíme zpět do rámů a pokusíme se umýt skla
6. zjistíme, že to nejde, páč na skle jsou kapičky zaschlé barvy. Chvíli ji oloupáváme nožem a žiletkami, jde to děsně pomalu
7. Rámy pečlivě zakrejeme lepící páskou pro malíře
8. skla natřeme odstraňovačem straých nátěrů a vše lehce seškrábneme
9. sloupneme pásku z rámů

Okna jsou čananá, jako nová a úplně umytá, páč ten odstraňovač je takové svinstvo, že se toho bojí i Puma

StaHi
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2009 17:06
- Nahlásit

Biluška
mno odstranovac mi ale vubec nepomuze, bo ja mam vokna natreny, jenom spinavy ..a nechat je voprset si netroufam, bo by se urcite zkroutily.. a ja nasledne zhroutila ..nic naplat, musite najit este tu kouzelnejsi rouru.. jinac, jsem upa zapomnela! jak tu onda byli ty studnari, sondovala jsem info stran samary.. rikali, ze esiva mate cerpadlo mimo studnu, tak to fakt nebee poklat, ale bedneni saciho zvonu

brezen2008
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2009 18:49
- Nahlásit

tak tady leje furt
davidkova renata
a jinak jsme potkali 15letou NO holčinu Áju
no ty vidíš,jako že víš o nich hodně,ale já napřed myslela že je mladice,bo lítala s dastym jak čamrda
krásná šedovlká,nohy naprosto v pohodě,paní jí má z utulku troja,kde jí někdo vyhodil do popelnice

jinak já dnes koukala na chcete mě? s martou kubišovou a tam vám byla asociálka,taková malinkatá bílozrzavá ,no vyděšená byla až až,ale nebojte stačí jí dát do reality

jablunka
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2009 18:52
- Nahlásit

brezen2008
jinak já dnes koukala na chcete mě?
Dneska se tam mluvili o adopci chrtů.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2009 18:57
- Nahlásit

jablunka
a jo vlastně,ale vás sem tam nevyděla ,ale myslela jsem na vás,krásnej byl ten bílej

jablunka
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2009 19:00
- Nahlásit

brezen2008
a jo vlastně,ale vás sem tam nevyděla ,ale myslela jsem na vás,krásnej byl ten bílej

My tam nebyli,ta bílá byla Abby,od Magdy Lacinové,co to teď dělá.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2009 19:08
- Nahlásit

jablunka
no mluvila něco že to dělá,mladá slečna a ta druhá ta byla taky simpatická

argosek
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2009 19:21
- Nahlásit

polakova cesto domu povzdychla - to jsme to vymnoukly

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2009 19:42
- Nahlásit

proč furt chčije?????????????????
brezen2008
tam vám byla asociálka,taková malinkatá
sem jí viděla,ale byl to pes ne? hned mi napadla Elís bo měl podobnej xicht,skoro stejnej teda...nechceš založit lýnyje??
StaHi
vyvez tu žumpu,třá přestane chcát

brezen2008
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2009 19:44
- Nahlásit

davidkova renata
no taky si říkám že měl/a/ trochu čivavy
ale děkuji za nabídku,ted nee

nemethova5
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2009 19:47
- Nahlásit

davidkova renatačus vsici,čus pani,tady trochu lit prestalo,sla jsem s hajanem na prochazku a hadejte kam ten muj pes doved?spravne do hospody,stavila jsem se u znameho na pokec,dala si kafe a zas mazala domu,bo to vypada,ze zas bude chcat,ach jo!

StaHi
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2009 19:59
- Nahlásit

davidkova renata
vyvazim..

..a za Gerdou posilam na dofku jednu mobilni novinku (je to teprf ptototyp, bo jsem to chystala az pro predprazdninovej trch, ale todle uz neni mozny ) :

<< 1 ... 3033 . 3034 . 3035 . 3036 . 3037 . 3038 . 3039 . 3040 . 3041 . 3042 . 3043 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání