| Autor |
Zpráva |
Garfield
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2009 22:25
- Nahlásit
Biluška
Biluše, já Ti nevím, ale ten sen je tak na psychodoktora. Na tohle je každej snář krátkej. A Davídkojc má pravdu, to vypadá nejmíň na Samaru nebo možná na to Subaru.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2009 22:40
- Nahlásit
Garfield
to bych potřebovala celou smečku psychodoktorů, páč takový kraviny se mi zdají každou noc
Třá předevčírem - to jsem na stopce držela bílýho koně a učila jsem ho přivolání. Jenomže ve vykotlaným stromě seděl takovej ošklivej chlap- spíš skřet a toho koňa mi furt plašil Pak sem po nich házela klíče. Na střídačku po skřetovi a po koňovi. Nikdy sem netrefila Jo a byla to klisna. Nevím proč, ale vím, že to bylo děsně důležitý a taky bylo důležitý, že mi nesmí utéct.
Žádnej snář mi nedokázal přeložit souvislosti mezi stopkou, klíčema, bílou klisnou a skřetem ve vykotlaným stromě
Nebo můj velmi oblíbený a často se opakující sen - jsem v úplně fungl nově postavené tělocvičně. Dobře to tam znám (aby taky ne, gdyž se mi o tom zdá nejmíň jednou za měsíc ) a jdu ven. Někdy sama, někdy i s někým jiným - v tom případě to ten druhý nikdy nezná a spoléhá na mě. Projdu halou a je tam další hala. Tu projdem, otevřem dveře a další hala..... nikdy nekončící tělocvičny s naleštěnýma parketama.... Ale bacha, jsou různě vybavený. V některé jsou kruhy, v jiné koše na basket a minimálně v jedné je boulink
Jenomže v žádným snáři nenajdu co znamená tělocvična
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2009 23:25
- Nahlásit
soudruh gotwald do ostravy pismo dluhe napsal
ze pry u nas cely revir pjetiletku zaspal
uhla malo pro fabriky pro socializmus
to by nas moh chachar trumen pres pazury
biznut
svazaci na sachtach enem se podrimovali
nekdy aj i zazpivali ale nerubali
ale vcil jak soudruh gotwald napsal do ostravy
do sachet a do rabunkuv fukne vitr zdravy
jajaja soudruh gotwald napravil to zase
na ostravsku budem rubat jako na dombase
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2009 00:59
- Nahlásit
Biluška
muj jeden z nejhorsich snu byl, kdyz sem si musela vybrat, esli z auta, ktery se nori do baziny, vytahnu svoje coklise a nebo moji babicku... Nevim jako proc, ale vybrala sem si babicku. No a skoncilo to u toho, ze babicka umirala ve spitale, ja sedela pred nim u reky, a zahlidla sem svoje mrtvy pseky volne lozene na hladine..
Fakt jako fujtajbl neskutecnej
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2009 07:01
- Nahlásit
Mathea
Tak to je teda fakt fujtabl Takové hnusy se mi díky bohu nezdávají
Jinak nejnovější dnešní přírustek - jsme na mezinárodce v Brně (poznávám tamní haly). Své psy jsem svěřila kámošce a nechala jsem ji vystavovat, nejspíš mě to vůbec nezajímá, páč sedím za rohem, nekoukám a kecám s lidma. Pak přijde kámoška a bulí, že to zvrzala a tudíž nic nevyhrajem, páč psům zapoměla sundat postroje a autopásy
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2009 08:11
- Nahlásit
dobré ráno všem
venku je krásně,psiska dostali maso a odloh hurá někam ven
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2009 13:03
- Nahlásit
tak jsem si udělal dobrej vobídek:
uvařila a opekla brambory,nakrájela vysočinu a sejra a celé to opekla na pánvičce,to byla dobrota )
|
leila
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2009 14:40
- Nahlásit
Biluška
Paní máte návrh hozený v majlu ale v blbém tož vám to jdu zase přeposlat, jinak názvy jsou z hlavy nevím co tam přesně chceš a zbytek máš na majlu... chci ale upozornit ze je to hruby nacrt tak tam necekej moc cistych linijí
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2009 15:07
- Nahlásit
Pozor, pozor, důležité hlášení!
Jimmijová s Jimem asi právě běží o zlato v 7. divizi na ME ve flyballu v Belgii.....tak jim držte palce!!!!
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2009 15:11
- Nahlásit
Biluška
Mne uz ted nastesti taky ne, ale jeden cas sem mela nejmin 2 takovyhle sileny sny do tejdne.. kazdy rano sem se pak budila zpocena ad hlavy k pate a nejhorsi bylo, kdyz byla este tma... sem pak chodila kontrolovat celej barak, esli je fse v pohode.. no proste sem drobet silela
gabifi
Drzime palce i tlapky!!
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2009 15:19
- Nahlásit
gabifi
Držíme
Nevíte někdo, jak se perou tyhle pelechy?
Vyndá se z nich molitan a okraj, na to jsem přišla, molitan prostě vymáchám, to problém není, ale ten potah je jakoby pogumovanej a nevim, jestli si můžu troufnout ho frknout do pračky a nastříkat potom apretací?
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2009 15:46
- Nahlásit
kachna_
jaký pelechy?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2009 16:02
- Nahlásit
gabifi
No já jsem fakt blbá, hlavně že to hledám na netu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2009 16:04
- Nahlásit
čus mamelucííí
uš se ví co znamená tělocvična??Dyby ne,tak vám to řeknu naprosto přesně..popadnout velký koště a co nejrychlejc jí uklidit!!! nechápu co na tom kdo nechápe
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2009 17:19
- Nahlásit
Pozor, pozor, důležité hlášení č. 2!
Jimmijová s Jimem vezou stříbro
kachna_
Zkus můj postup: frkni do pračky a pak uvidíš
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2009 17:21
- Nahlásit
davidkova renata
uš se ví co znamená tělocvična??
já toto slovo v životě neslyšela, ale je mi nesympatický, i kdyš nevím proč
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2009 17:24
- Nahlásit
gabifi
no ty vogo!!!!!!! ,tak to bé mít džimijová drahý
ale je mi nesympatický, i kdyš nevím proč
f celý tý vobrofský ratejně nejni vůbec nic k jídlu!!!!! ,to by mohlo bejt vono,ne?
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2009 17:35
- Nahlásit
davidkova renata
,to by mohlo bejt vono,ne?
si to vystihla naprosto přesně
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2009 17:36
- Nahlásit
gabifi
frkni do pračky a pak uvidíš
Od tohohle postupu mě odrazuje jejich cena , voni jsou naprosto super a normálně ani nepropustěj moč (Májuša se občas ve spánku počůrá) a normálně je stírám jenom mopem, takže bych o tuhle schopnost nerada přišla (těch pelechů, u Máji bych to s radostí oželela).
To je super!!!!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2009 19:53 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit
[b]gabifi[/b
tož gratulujuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ))))
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2009 19:54
- Nahlásit
Pozor, pozor, důležité hlášení č. 3!
Džimmijová uš slaví
KONEC HLÁŠENÍ
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2009 19:55
- Nahlásit
Gratuluju Jimijové s Jimem
leila
Zkouknu to hned jak budu mít vteřinku času, momentálně jsem ňáká zaneprázdněná. Mám tu nový přírustek do sani, z devítihlavé se právě stala desítihlavá.
Ten sen o tom, že se jednoho čokla zbavím pěkně kecal
|
Cesmina
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2009 20:02
- Nahlásit
Vzala sis toho knirace?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2009 20:13
- Nahlásit
Biluška
tu nový přírustek do sani
máš kňoura????????????
gabifi
Pozor, pozor, důležité hlášení č. 3!
Džimmijová uš slaví
z toho my prt máme
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2009 20:21
- Nahlásit
davidkova renata
gdyby se dal po netu posílat alkohol, pošlu panáka hruškovice
......vlastně eště že se posílat nedá, to bychom tady chlastali od nevidim do nevidim
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2009 20:24
- Nahlásit
davidkova renatacaute pani,tak blitkosracka dorazila ke kompu,co noveho,ja nic nevim,celou dobu jsem sedela na WC a s kyblem v ruce,jeste,ze jsem byla na te kremacce,malem jsem to nerozchodila ale dobra vec je ta,ze jsem byla hned u zdroje,kdyby neco!jo a jeste si ze me doma delali srandu,proc jsem furt chtela jezdit do toho mexika,no a pak byli vsichni doma pob.iti a posr.ni az za usima,to maji za ty narazky!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2009 20:24 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit
Cesmina
davidkova renata
Ne, je to bordera, asi tříletá, reparačka. Nesocializovaná, plachá a dosud využívaná jako živá lopata. Já jsem její třetí majitel Ale jinak vypadá fajně, zjistím jestli má nějaké záludné vady a gdyž tak ji frknem do línijí. Má nestandartní barvu, takže start dobrý
O kňourovi nic nevím, slovenská strana se mnou evidentně nekomunikuje
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2009 20:25
- Nahlásit
gabifino zrovna jsem jednu stamprdlu hruskovice ted vypila,pry mam vypalit toho cerva,co jsem domu pritahla,jediny zdravy je momentalne hajan a to je co rict!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2009 20:26
- Nahlásit
Biluškacaute pani,volali vam z te skolky,nebo co?stejne bych nikam nesla,jsem marod,ale je to divne,nezda se vam?co to je nestandartni barva u borderky?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2009 20:27
- Nahlásit
gabifi
tak jsem jí poslala sms a jak to prej vím se mě ptala jimmová ))
jo aviděla tam běžet greje a at okamžitě začne Jablunka cvičit Tedíka )))))))))
|