Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3033 . 3034 . 3035 . 3036 . 3037 . 3038 . 3039 . 3040 . 3041 . 3042 . 3043 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Neessi
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2009 17:31
- Nahlásit

Biluška
snář online?
http://www.vestirna.com/www2/vestba/index.php

StaHi
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2009 17:34
- Nahlásit

Biluška
snar neporadim, s rozmarynou nepotesim.. esiva teda myslis rozmaryn ..kupuju ho kazdej rok a dycky mi scipne ..loni jsem ho dokonce vysila, nakonec i vzesel (jenze klici asi 60 dnuch ), ja na nej zapomnela a von uschnul, scipak! ..nevzdavam to , ale pristi rok koupim zas sazenici, bo zalejvat 2 mesice 'prazdnej' kvetinac je vo nerf...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2009 18:11
- Nahlásit

Biluška
by mě docela zajímalo co tím chce básník říci.
abys to uš nehulila

StaHi
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2009 18:45
- Nahlásit

Neessi
tak jsem ze zvedavosti taky jukla do snare (vo ty pepce teda nic nepisou, asi radsi ) ..pro podobne zvedave a linejsi nez ja, vybiram par perel z pismene P:

Prsa zarostlá viděti - hodně štěstí v lásce.
Průjem míti - dobré zdraví.

..a todle vypada i verohodne:
Psí boudu viděti - zhoršení postavení.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2009 19:05
- Nahlásit

takže dík za vychajdu,ještě suším věci,psy jsou už ok

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2009 19:13
- Nahlásit

Jsem z toho snáře volajaká zmatená

Zdálo se mi následující:
Jela jsem autem na přednášku do mateřské školy (nic nenormálního, jezdím denně). Jela jsem podle navigace GPS zvané Zuzana (taky nic divného). Zuzana mě vedla jakýmisi příšernými, úzkými uličkami (normál). Pak mi nařídila odbočit vlevo což nešlo, páč tam byl vchod do domu. Dům byl několikapatrový, takový spíš jako zámek, ale děsně zchátralý a zabordelený. Prakticky zřícenina. Nechala jsem auto stát uprostřed ulice (v podstatě taky nic nenormálního ) a šla jsem dovnitř. Nevím proč, na mateřskou školku to nevypadalo. Uvnitř bylo nádvoří a vchod dovnitř. Procházela jsem chodbama, které byli v podstatě spíš hodně úzké uličky. Nad každými dveřmi visely květináče s petuniema. Dva ty květináče hořely. Pak tam byla nějaká baba (stará), stála na schodech a ty schody byli plné popela. Držela na řetězu našeho Armana. Odepla jsem Arise a utíkali jsme do auta. Rozjeli jsme se a proti nám jelo jiné auto. V té uzounké uličce jsme se prostě nemohli vyhnout. Pak to druhé auto zmizelo a byla tam nějaká holka a s ní belgičák- tervík. Křičela, že jí mám pomoc a snažila se mi vlézt do auta. Já jsem se děsně bála, hrozně moc a snažila jsem se ujet. Jela jsem hrozně rychle a ona pořád běžela vedle auta a snažila se otevřít zadní dveře. Nakonec jsem jí ujela, ona po nás hodila kámen a rozbila sklo v zadních dveřích. Nabourala jsem do dřevěného plotu. KOnec snu, probudila jsem se.

Snář o tom říká následující:
Jeti na voze - svatbě nebo křtinám být přítomen, slávy a moci dosáhnouti. (o autě a džípíesce Zuzaně tu není ani řádka, takže se spokojím s vozem.)
Dům zbořený viděti - překážky odstraniti.(no nebyl tak úplně zbořený, ale ruina v tom snáři opět není )
Pochodeň hořeti viděti - skrze temné věci k světlu přijíti. - o hořících petuniích v květináči se tam nic nepíše
Pes, bílý - příjemnou známost si udělati.
Pes, jím býti napaden - nebezpečí.
Pes, s ním si hráti - štěstí v obchodech, usmíření se s tím, kdo nás urazil, obnovení starého přátelství.
- A co Armánek ukradený jakousi bábou??
Únos - neočekávaná rychlá svatba. - leda snad tohle, ale v tom případě teda nechápu kde je to nečekané štěstí co mi slibovaly ty předchozí věštby
Ženu starou viděti s bílými vlasy - ztráta. Nebo, že bysme ztratili Armana? To by znamenalo, že budem mít o čokla míň, takže o štěstí by se svým způsobem dalo mluvit
Běžeti nebo nebo někoho běžeti viděti - splnění přání, ke štěstí přijíti.( i když je to jakýsi upír a chce se mi narvat do auta??)
O házení šutrů, rozbíjení autíček a bourání do zdí už tam není vůbec nic
Takže sumasumárum se vdám, přijdu o psa a budu přítomna křtinám? Nedejbože aby ten harant byl ještě k tomu můj A to má být jako to velké štěstí????
Teda vám povím, tohle věštění ze snů mi přijde jako dost nejasná disciplína

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2009 19:22 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

http://www.novinky.cz/kultura/170110-zemrel-zpevak -waldemar-matuska.html

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2009 19:24
- Nahlásit

Biluška
helejte nechci vám do toho kecat,ale myslim,že ste nasrala Samaru..

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2009 19:35
- Nahlásit

davidkova renata
No tak ať navalí ten poklad ze studně a může se klidit

Baico
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2009 19:35
- Nahlásit

ahoj fšici
Tak se hlásíme po náročném týdnu, kdy jsem končila svoji krátkou kariéru vědce. Vypadalo to takhle :URL
URL
A kromě toho dneska pan Bajkonůr složil Fpr 1.

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2009 19:39
- Nahlásit

Baico
Ty bláho, to je úplný kraví ípo
Panu Bajkonůrovi gratulujeme

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2009 19:40
- Nahlásit

Biluška
No tak ať navalí ten poklad ze studně a může se klidit
pani,já bych byla vopatrná ,vypadá to,že je fakt mocinky načtvaná ,voni tydle vokultní bytosti bejvaj dost drajvový,rači si honem vemte toho knírače aspon..

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2009 19:42
- Nahlásit

Baico
Bajkonůr složil Fpr 1.

ty vogo tak to máš kliku žes aspon ííípila páč já uš měla za to,žes vyrazila z někoho dotace a zmizla je probendit na Zejžily

Baico
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2009 19:42 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

Biluška
Ty bláho, to je úplný kraví ípo
No taky jsem na to musela 6 let studovat, aby to takhle vypadalo
Normálně se studuje 5 let, kdyby se někdo divil, ale já si první ročník, díky mému matematickému nadání musela zopakovat.
A za gratulaci pan Bajkonůr děkuje.

Baico
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2009 19:44
- Nahlásit

davidkova renata
já uš měla za to,žes vyrazila z někoho dotace
To začnu až v pondělí, teď jsem dělala pápá ve výzkumáku.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2009 19:46
- Nahlásit

Baico
teď jsem dělala pápá ve výzkumáku
taxe vyflákni na sentiment bo to nenese a koukej makat,potřebuju prachy,moooc prachůch!!!!!!!!!!

Baico
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2009 19:53
- Nahlásit

davidkova renata
koukej makat
Jasně, udělám, co bude v mých silách. Ale musíš uznat, že lýnie mají přednost. Zainvestujeme nejdřív do lýnií, ty začnou vydělávat a bude pak dvojitej příjem, dotace plus lýnie.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2009 19:55
- Nahlásit

davidkova renata
http://tn.nova.cz/zpravy/film/herec-mares-zemrel-n a-rakovinu-ulice-prichazi-o-pana-lisku.html

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2009 19:58
- Nahlásit

brezen2008
dyš toho já vůbec neznám
Baico
udělám, co bude v mých silách
taxe mi to líbí
Ale musíš uznat, že lýnie mají přednost. Zainvestujeme nejdřív do lýnií, ty začnou vydělávat a bude pak dvojitej příjem, dotace plus lýnie.
no to je jasný,dyk řikám,že máš kliku a hele...dyš vy Fpr1 tak my OPT2 !!!Pak to zkřížíme

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2009 19:58
- Nahlásit

davidkova renata
,vypadá to,že je fakt mocinky načtvaná ,voni tydle vokultní bytosti bejvaj dost drajvový
Tak to sem asi taky vokultní, páč jsem furt mocinky načtvaná a drajvová bývám taky Estli Samara nenavalí poklad tak se má na co těšit Páč uš ty prachy nutně potřebuju

rači si honem vemte toho knírače aspon
Bysem možná aj jo, ale slováci nekomunikujou

Baico
Zainvestujeme nejdřív do lýnií, ty začnou vydělávat a bude pak dvojitej příjem, dotace plus lýnie.
Jo, musíme nutně koupit pár bazetů, páč se ukázalo, že sou jednak dost drahý a jednak nesehnatelný

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2009 20:06
- Nahlásit

Biluška
Jo, musíme nutně koupit pár bazetů, páč se ukázalo, že sou jednak dost drahý
tsss,fčera si kámoška dovezla štěně ND harlekýna..dala za něj 30 litrů!!!! se asi pos*ali f kině! úpa jí to šoklo,ale dostala na něj nějaký love,takže...se ted akorát může modlit aby nezdechTakže vydrápnem z útulků nějaký dogy a dem do toho!!!
du na džounsovou čus bus

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2009 20:07 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Biluška
Estli Samara nenavalí poklad tak se má na co těšit
ty voe,souboj titánů
slováci nekomunikujou
hele mám písnout aren aby to popohnala?
edit sem jí rači písla

Baico
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2009 20:07 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

Biluška
musíme nutně koupit pár bazetů

A jak to bazétů chceš zamontovat Nyný a Bajkonůra?
davidkova renata

Pak to zkřížíme
No to nevim, jestli to Maryje dovolí, protože ta pana Bajkonůra míluje, tak any jsme nepošlapali její city.

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2009 20:08
- Nahlásit

davidkova renata
Toš dobře, přidáme k bazetům dogy a pochopitelně buldoky, páč bez těch se žádná pořádná množárna neobejde

Tož di na džounsovou, já du plavat, páč jsem dneska skoro celý den loupala kůrofce a lýkožrouty a mám je úplně fšude

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2009 20:10
- Nahlásit

davidkova renata
ty voe,souboj titánů
Jenže na mý straně je Kraken,teda Puma, tudíž Samara to má předem projetý

hele mám písnout aren aby to popohnala?
No sem psala přímo té Ďuričkové co je podepsaná pod tím článkem. Ale buď už to nejni aktuální, nebo nejni na mejlu.

StaHi
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2009 20:15
- Nahlásit

Biluška
sou jednak dost drahý a jednak nesehnatelný
mame v rodine jednoho vendeskyho hrubosrstyho, ale je upa zdravej a neni kastrovanej (zas ale umi 'sedni', bo ma papiry )

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2009 20:18
- Nahlásit

StaHi
ale je upa zdravej a neni kastrovanej
Tak co ho sem taháš? By ses měla stydět, tohleto mít v rodině

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2009 20:18
- Nahlásit

StaHi
jednoho vendeskyho hrubosrstyho
ted sem viděla jednoho f ůtulku určo čistokrevnej,mám ho najít?
Baico
jestli to Maryje dovolí, protože ta pana Bajkonůra míluje, tak any jsme nepošlapali její city.
co mi je do Mařčinejch citů??? těma f konzumu a na počtě nazaplatim!
a nepište uš sakra!!!!!!!!!!!!!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2009 21:40
- Nahlásit

Biluška
číhni na maila!

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2009 22:00
- Nahlásit

davidkova renata
Už od včerejška mi nefungá schránka. Nevím proč. POšli mi to, plís, na sisinka.sisinka@seznam.cz - nejmíň do pondělka budu fungovat jenom na téhle

<< 1 ... 3033 . 3034 . 3035 . 3036 . 3037 . 3038 . 3039 . 3040 . 3041 . 3042 . 3043 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání