Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3042 . 3043 . 3044 . 3045 . 3046 . 3047 . 3048 . 3049 . 3050 . 3051 . 3052 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 16:38
- Nahlásit

Čau žumponoři, co je novýho? Sem se právě dofuněla z práce domů a tady začíná bouřka

Ta nová borderka je naprosto boží, přilepila se ke mě a celý den mi funí na nohu Daruju borderu, hlavně rychle
Jo a NEAPORTKUJE To je snad jediná bordera na světě co ji vůbec nezajímají míčky. Fakt vůbec Do línijí to bude sukces

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 16:47
- Nahlásit

StaHi
))))) Pani, máte ty návštěvní dny? Nutně potřebuju slyšet intervijuk z cuku ))))

Biluška
Jo a NEAPORTKUJE To je snad jediná bordera na světě co ji vůbec nezajímají míčky
Tak to je sestra vot Maryje. Dejte sem fotku, jo?

StaHi
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 16:54
- Nahlásit

Gerda
mam, i jsem intervijuka zkousela z toho dyvka vypreparovat, ale aspon zatim marne ..vam to pucim cely, nekdy (vypalovacku uz jsem musela vratit).. taky mam pro vas presazenyho alojze uz

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 16:58
- Nahlásit

StaHi
Ste moc hodná, dybyste ráčila, pak bysme se za váma mohly s mamkou stavit na výlet ňákej, já bych třá intervijuka rozpálila, dybyste ho nedejbože potřála víckrát třeba.....

StaHi
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 16:59
- Nahlásit

Gerda
bych racila
..a tady mate prozatim intervijuka f textu:

Interview

GROSSMANN: V pořadu Hop dva tři, který je pojednán jako šou, velice záleží na osobnostech šoumenů. Je důležité, aby to byli pohlední lidé.

ŠIMEK: To právě u nás není splněno do puntíku. Pravda, je několik jedinců, kteří na nás dovedou hledět se zalíbením, ale to je jen hrstka, s tou nemůžeme počítat.

GROSSMANN: A v tom případě je nutné, aby šoumen byl celkem vybraně oblečen, a samozřejmě musí mít také boty. Nemůže přijít na jeviště šoumen bos.

ŠIMEK U tebe by to diváka snad ani tolik nepřekvapilo.

GROSSMANN: No ne, řekli by si, Jiřík byl na pedikýře, zdrželi ho, nechtěl zmeškat začátek, přiběhl bos.

ŠIMEK: No, divák by si spíš řek, Jiřík je blázen, ale co bych ti bral iluze.

GROSSMANN: Tak nakonec, Slávku, nechme teorie, sám vidíš, že pořad Hop dva tři se nám dobře rozběhl, tak v tom musíme pokračovat.

ŠIMEK Když myslíš, mně se to nezdá pořád.

GROSSMANN: Nezdá, to nesmíš sedět tak zavile, usměj se trošičku. (Šimek se usměje)

GROSSMANN: Takhle se směješ, takhle ses moh smát jako Šimek, ale teď jsi protagonista pořadu Hop dva tři, tak se podle toho tvař trošku sebejistě, suverénně.

ŠIMEK: Sebejistě, suverénně, mně to nejde.

GROSSMANN: Si musíš vsugerovat, jsem šoumen, jsem šoumen Šimek, jsem Slávek, jsem šoumen.

OBA: Jsem šoumen, jsem šoumen, jsem šoumen...

ŠIMEK: A nejsem šoumen, vždyť já jsem nenazpíval žádnej hit, já nemám žádnou popularitu.

GROSSMANN: Slávku, popularitu získáš i jináč, nemusíš zrovna zpívat, ale musí se o tobě hlavně vědět.

ŠIMEK: No právě, o mně se neví, o mně se vůbec neví, o mně víš jenom ty.

GROSSMANN: Snadná pomoc, udělám s tebou interview.

ŠIMEK: Co uděláš?

GROSSMANN: Interview.

ŠIMEK: Ze mě dělat interview nikdo nebude.

GROSSMANN: S tebou udělám interview.

ŠIMEK: Ale stejně je to něco od medicíny a bolí to.

GROSSMANN: Slávku, interview neboli rozhovor.

ŠIMEK: Tak interview, nebo rozhovor? Nebudu dělat dvě věci najednou.

GROSSMANN: Interview a rozhovor je to samý.

ŠIMEK: Tak to radši rozhovor, to vím, co to je.

GROSSMANN: No, já s tebou udělám takový rozhovor, že ihned ztratíš poslední zábrany.

ŠIMEK: Kéž by.

GROSSMANN: Posaď se. Ťuky ťuk!

ŠIMEK: Co se děje?

GROSSMANN: Klid, přichází novinář.

ŠIMEK: Já se vylekal, já jsem myslel, že mi vlít do bytu datel, ne-li něco horšího.

GROSSMANN: Neobávejte se, Mistře, přišel novinář pouze.

ŠIMEK: No, to jste hodnej, ale teď mě nezdržujte, víte, čekám jednoho muže, jednoho interviewka, kterej se mnou bude dělat intervie... kterej se mnou udělá rozhovor.

GROSSMANN: No to jsem já, Mistře, já s vámi budu dělat rozhovor.

ŠIMEK: Vy jste interviewk?

GROSSMANN: Neblázni, Slávku, interviewk - to ie nesmysl.

ŠIMEK: Hned jsem to věděl. Vypadněte z mýho bytu! Člověče, vy jste datel. Já jsem šoumen. Interviewk by nikdy nepřišel k Mistrovi bez ohlášení.

GROSSMANN: Ano, takhle se mi líbíš!

ŠIMEK: Jsem šoumen, jsem šoumen...

GROSSMANN: Ano, to je ta správná tvář, ano. Mistře, já se omlouvám, že jsem vpadl poněkud nevhod ...

ŠIMEK: Velice nevhod... vždyť jste viděl, že jsem nic nedělal.

GROSSMANN: Ano, já přijdu jindy a samozřejmě se včas telefonicky ohlásím.

ŠIMEK: Zkuste to, ale nevím, jestli mě zastihnete. Jsem pořád doma. Jsem šoumen, jsem šoumen...

GROSSMANN: Crr! Crr! Crr!

ŠIMEK: To je zajímavý , dneska se mnou ještě nikdo neudělal rozhovor. Že by teď? GROSSMANN: Crr!

ŠIMEK: Že by o mě svět neztrácel zájem?

GROSSMANN: Crr!

ŠIMEK: Miloslav Šimek - šoumen.

GROSSMANN: Jiří Grossmann - redaktor.

ŠIMEK: Prosím, proč mě rušíte? Právě si tady přehrávám na klavír novej román.

GROSSMANN: Rád bych s vámi, Mistře, udělal malý rozhovor pro tisk, rozhlas, televizi...

ŠIMEK: Prosím, přijďte, jsem v dobrém rozmaru, rozehnal jsem si kýlu.

GROSSMANN: Jste velice laskav, Mistře.

ŠIMEK: No to jsem, ale spíš jsem v dobrém rozmaru, a dobrý rozmar u mě nikdy netrvá dlouho. Pospěšte si. Kde jste teď?

GROSSMANN: Jsem tam v cukuletu.

ŠIMEK: Hej, komorníče! Teď ať mě nikdo neruší, letí za mnou interviewk z Cuku. Jsem šoumen, jsem šoumen.

GROSSMANN: Ťuky ťuk!

ŠIMEK: Co se děje?

GROSSMANN: Ťuky ťuk! Mistře, já jsem ten redaktor...

ŠIMEK: A, vy jste ten interviewk z Cuku. Tak si vyberte židli, stoupněte si a ptejte se.

GROSSMANN: Já si radši sednu, jste příliš laskav. Tak, Mistře, první otázka: Kdo je váš nejlepší přítel?

ŠIMEK: Nejlepší přítel?

GROSSMANN: Tak.

ŠIMEK: Šimkův naučný slovník.

GROSSMANN: Ano? Báječné! Kdy vyjde?

ŠIMEK: Už vyšel, je rozebrán.

GROSSMANN: A že mi to ňák ušlo, já...

ŠIMEK: Nevadí, to se neomlouvejte, to je jasné, snad vám to připomene, když vám řeknu, že jsem slovník napsal pod pseudonymem Otta.

GROSSMANN: Ano! Ottův naučný slovník! Ota Šimek, ano, ano!

ŠIMEK: Jistě bude čtenáře zajímat, když tam napíšete, že připravuji další díly pod pseudonymem Česká akademie věd.

GROSSMANN: Ano. Víte, Mistře, co vy jste u mě?

ŠIMEK: Ne.

GROSSMANN: Šoumen.

ŠIMEK: Ano, jsem šoumen.

GROSSMANN: Šoumen. Tak druhá otázka, kterou jsem se vás chtěl, Mistře, zeptat: Kterých současných hudebních skladatelů si nejvíce vážíte?

ŠIMEK: No, tak kterých... hodně si vážím toho Filipsa a Grundika a nadějnej je ten mladej, ten Hifi.

GROSSMANN: Kde šijete, Mistře?

ŠIMEK: U Liprta.

GROSSMANN: Já myslím botičky, kde šijete?

ŠIMEK: Na topole podle skal.

GROSSMANN: Ano, děkuji, zelený mužíku. Další otázka: Vaše oblíbená značka vína?

ŠIMEK: Rum.

GROSSMANN: Ano. Jak se vám líbí Velká pardubická?

ŠIMEK: Berte to rychle, budu brát koupel.

GROSSMANN: Jak se vám líbí Velká pardubická?

ŠIMEK: S tím závodem nemám velké zkušenosti. Vlastně jsem ho běžel jen jednou. To jsem skončil na vodním příkopu, spadla mně podkůvka, tak to na mně nechtějte, opravdu to nemůžu, nemůžu.

GROSSMANN: Domníváte se, Mistře, že cvičení s dnes tolik populárním kolečkem může vést ke zhubnutí?

ŠIMEK: Samozřejmě. Ovšem důležité je hned při prvním cvičení spadnout na bradu, rozbít si ústa, která pak nemohou přijímat potravu, a zhubnutí přijde samo. A je toho dosti, jdu brát koupel.

GROSSMANN: Mistře na odchodu před vanou, prosím vás, ještě jedna malá otázka: Máte nějaké koníčky, záliby speciální?

ŠIMEK: Samozřejmě. Malbu.

GROSSMANN: A nějaké vzory máte?

ŠIMEK: Plnou tašku: válečky s hvězdičkama, kolečkama a obdélníčkama...

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 17:08
- Nahlásit

StaHi
Pani, díky, to ste mi udělala vobrofskou radosť!

StaHi
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 17:12
- Nahlásit

Gerda
to jsem rada, bo tatka davitkojc (vzhledem k dylce toho plesku) asi moc natsenej nebude..

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 17:18
- Nahlásit

StaHi
Budete mít na den zvýšenej tarif - nebojte, zastanu se vás a řeknu, že to bylo z donucení...a že dyš zvýší tarif, pojedu zas na dofču, ale na 3 týdny (to jí dostatečně vyděsí, že má bejt skoro měsíc hnusně)

StaHi
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 17:22
- Nahlásit

Gerda
helejte, asi vam pri dofce taky uniklo, ze se Garfieldova konecne rozhoupala a bloguje! ..tze, kdy do toho hodlate prastit vy?

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 17:36
- Nahlásit

StaHi
kdy do toho hodlate prastit vy?
Já sem spíš myslela na druhýho psa...bez svatby teda, bo sem slyšela, taková svatba může bejt úplná sodoma gomora....

StaHi
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 18:13
- Nahlásit

Gerda
Já sem spíš myslela
tsssss

jablunka
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 18:18
- Nahlásit

Jimmi
Důležité pro Jablunku
koukej začít trénovat Tedíka!!! Viděla sem vidět paní greyovou a byla to bomba!. Všichni čuměli jak telata, když běhala, vona ty překážky bere snad po dvou potfora rychlá. Jo a navíc krásně něžně štěká

Tak to pude dost těško,Tedík je rád že chodí,skákání i jen na postel a z ní mu dělá problémy.
Ale s Otíkem by to možná šlo,to je magor,skáče jak koza a dokonce aportuje.

jablunka
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 18:20
- Nahlásit

Gerda
paní,sem minulej tejden byla na výletě a koukejte co vám Maryje zatajila.

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 18:22
- Nahlásit

StaHi
tsssss
Nonono, aby sem se neurazil! Vyháníš možná závodníka!

jablunka
Jééé pani, vona má maryje hospodu? A že eště nic neřikala...asi jí štve, že tam choděj lidi A co vaše nemocnost pani? Je vám lépjěji? Cítíte se zdráf a silen?

jablunka
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 18:25
- Nahlásit

Gerda
Jééé pani, vona má maryje hospodu? A že eště nic neřikala...asi jí štve, že tam choděj lidi
Houbelec hospodu,vinárnu a docela hezoučkou.Je na náměstí f Telči.
Ale má tam kurefsky draho.
A co vaše nemocnost pani? Je vám lépjěji? Cítíte se zdráf a silen?
Děkuju za voptání.Teď sem relativně f pohodě,tak doufám,že mi to eště chvilku vydrží.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 19:04
- Nahlásit

jablunka
Ale s Otíkem by to možná šlo,to je magor,skáče jak koza a dokonce aportuje

tak beru Otíka
Tedíkovi přeju aspoň hezky dlouhé procházky bez bolesti

jablunka
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 19:07
- Nahlásit

Jimmi
tak beru Otíka
A chceš ho poslat ekspres,nebo stačí jako vobyč zásilka.
Tedíkovi přeju aspoň hezky dlouhé procházky bez bolesti
Vyřízeno a že děkuje.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 19:31
- Nahlásit

Biluška
Už mám nějaké fotky

Tady jsem to málem nedala

A Ferdík oceněn

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 20:03
- Nahlásit

Mucholabka
Tady jsem to málem nedala
Jak nedala, dyť Ferďas akorát vyplazuje jazyk

Kde vzala Agina tak velké uši? Dyk to neměla? Že jí je někdo ukousl a má přišité nějaké cizí??

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 20:05
- Nahlásit

Biluška
Přiřadilo se mi to pod jinou fotku, má to patřit pod fotku pátou. Málem jsem uklouzla a neudržela to. To je k tomu, jak jsi ráno říkala, že jsme divné a nevadí nám to :-D

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 20:09
- Nahlásit

Biluška

Má krásné ušička.

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 20:13
- Nahlásit

Mucholabka
Přiřadilo se mi to pod jinou fotku, má to patřit pod fotku pátou. Málem jsem uklouzla a neudržela to. To je k tomu, jak jsi ráno říkala, že jsme divné a nevadí nám to :-D
No to ale taky jste

Darina1
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 20:16
- Nahlásit

Mucholabka
Muchoušku moc a moc velkou gratulaci jak tobě tak Agi a Ferdovy. Jste jedničky a ti pejsci mají opravdu nádhernou postavu. Fakt se nám doma moc libý oba a proto se nedivým, že jsou jedničky..
Pac a pusu od Biška a Damiška.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 20:16
- Nahlásit

Biluška
Jsme, ale my nemáme zbytí, psi si nás vychovali.

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 20:17 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Gerda
A jak s tim souvisí čůrání na kanálek?

ale to je tak, máme se StaHijovou rozpracovanou takovou soryjózní tézi, že kdo čůrá až při vodmykání bytu, je logicky pomalejší než ten, kdo čůrá uš před barákem, může za to všechno ale Brůtofka, pasovaná na vrchní Průtokáč. Ne, na nejvrchnější Průtokáč. Celý naše dílo najdete u mě, je to zatim enem tak jako v plýnkách (což je i pochopitelný, vzhledem k tématu ), ale myslim, že to má svou budoucnost. No a tak z toho potom i logicky vychází, že ten kdo je rychlejší (což sem já, páč čůrám na kanálek před domem uš - když mi na něm neparkuje soused teda), tak ten dříf dostane dotaci vod Bajkonůrový. Vy nedostanete asi nic, páč ste přišla poslední. Ani půlmegáč nezbyl

TAKY CHCI INTERVJŮKA V CUKU!!

edit -aháá tak StaHi je borec, hodila to sem, jdu si číst!!

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 20:18
- Nahlásit

Darina1
Zdravím psíky a někdy v červnu pojedu do havířova, tak dám vědět a udělám si čas, ale beru asi jen Bucu, Agina je na to moc blbá ještě.

StaHi
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 20:23
- Nahlásit

Mucholabka
taky gratulaceeeee! ..a co to pfekove vlastne vyhrali? a mala Agnes je uz velka a furt moc krasna holka!

Darina1
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 20:23
- Nahlásit

Mucholabka
Muchoušku píšu si do kalendáře, že v červnu bude návštěva. Je mi jedno koho přivezeš, ale ráda bych poznala mojí favoritku Agi, hlavně ať to nemá kule mezi nohama.

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 20:25
- Nahlásit

StaHi

Velice nevhod... vždyť jste viděl, že jsem nic nedělal

todle musim říct zejtra šéfovi, až přijde do kanclu

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 20:26
- Nahlásit

Mucholabka

Pani řadim se do frontu gratulujících A Agripína je fešanda, tu by bral Ešus fšema deseti , je přesně podle jeho gusta.

<< 1 ... 3042 . 3043 . 3044 . 3045 . 3046 . 3047 . 3048 . 3049 . 3050 . 3051 . 3052 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání