Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3042 . 3043 . 3044 . 3045 . 3046 . 3047 . 3048 . 3049 . 3050 . 3051 . 3052 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Mucholabka
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 20:28
- Nahlásit

Darina1
hlavně ať to nemá kule mezi nohama
To ne, F mezi lidi moc netahám, on má lidi rád, ale je moc drsný. Jeden kámoš říkal-ten když se mazlí, tak to opravdu bolí.

StaHi
Děkuji. Byla to výstava pitbullů. A Bucka v sobotu třetí na ZM závodě. Úspěšný víkend.

StaHi
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 20:34
- Nahlásit

Mucholabka
no to teda jo , vy uz ty tituuly sbirate jak Muuudr houby! (kosou)

PetraK
todle musim říct zejtra šéfovi, až přijde do kanclu
a nechcete zkusit spis: 'vypadnete z myho kanclu.. clovece, dyt vy ste datel! a ja sem soumen!' ?

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 20:37
- Nahlásit

StaHi
'vypadnete z myho kanclu.. clovece, dyt vy ste datel! a ja sem soumen!'

nee, to by mohlo ale přijít hned v zápěstí!!

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 20:41
- Nahlásit

StaHi
vy uz ty tituuly sbirate jak Muuudr houby!
Však Ferda měl slíbeno, že jak se neumístí, tak ho zkrmím, tam to bylo jasný, ale Agina mě moooc překvapila.
Ješ fakt, že podle mě by ve štěněčích kategoriích měli být tlusté sebevědomé štěňátka, a někteří tam dotáhli psy připravené a natrénované, jako by šlo o dosplěce, a zároveň psy bázlivé...nechápala jsem, jak může být pes do deseti měsíců natrénovaný a vychrtlý...jsem proti tlustým psům jako tak, ale u štěňat to je mazec.

Erin
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 21:50
- Nahlásit

StaHi

Moc děkuji za Slávka a Jiřího...asik budu muset koupit novej gramec(jestli to ještě vůbec dělají?)bo mám od nich sbírku vinilů.

Drazí soužumpáci,jen vás zdravím a přeji krásnou nocráno snad už budu mít víc času,tak si budu hrát na budíka

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 21:52
- Nahlásit

Erin
hrát na budíka

pani, vy ste požila! Normální lidi hrajou třeba na bubny, nebo na tympány. Vona ne, vona musí hrát na budíka!

Erin
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 22:10 - Změnil/a: Erin
- Nahlásit

PetraK

pani, vy ste požila!

Nikoliv,jen jsem opět přežila.Stěhování ,maturu kluka a přítelkyně kluka maturovala za 1,1,2, a z čj za 5.
No po mém zásahu u řídi(chudák chlap mezi samejma účama)a totální degradaci přecedkyně mat.kom.a třídní(normoš ta úča vypadá ,jak dyby zdrhla vod tyče,akorát,že je na tuhle práci poněkud víc vyvinutá,ale vopravdicky a fšude),gdyž sem jim řekla,že místo dlouhééé dovolené budou dělat pucfleky český školní inspekci má holka s ohledem na písemku ,kterou měla za 2 konečnou 4.
Tímto se mi potvrdila moje poučka,že učitelka je u nás doma SPROSTÝ SLOVO

No a co ,tak hraju na budíka,stejně tadyk většina kouzlí na flétny,tam se nachytám,jedině na fujaru a nebo na budík,no.

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 22:33
- Nahlásit

Erin
přítelkyně kluka maturovala za 1,1,2, a z čj za 5

jak to? Chůdě malý! To byla ta stejná, u který dělala malá Brůtofka anglinu určitě. Páč ta má kvůli stejný krávě madurýdu za 1,1,1,4. Zabít tydle exempláře je málo.

stejně tadyk většina kouzlí na flétny,tam se nachytám,jedině na fujaru a nebo na budík,no

a to je fakt, šicí hrajou na zopcofku, tak vy to vemte na budík.a já budu hrát na nervy. To mi de

Mathea
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 22:51
- Nahlásit

Tak sem na sobe prave nasla prisaty kliste!!! ale to velky, co chytam na coklech, ne to maly, na kery sem zvykla potkavat na lidech. Ble, je mi soufl a stipe to

Mathea
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 22:53
- Nahlásit

Supr a na zadech mam dalsi!!!!!! twe, pul hodka ve vysoky trave. me mrdne!

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 22:55
- Nahlásit

Mathea
Ble, je mi soufl a stipe to

alkahůl, nalej na to alkahůl a taky něco do sebe, ať ti neni špatně.

Mathea
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 22:55
- Nahlásit

PetraK
jak dneska cichnu ke chlastu, tak to neskonci dobre...
twe uz na to zavodiste nepojedu

Mathea
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 23:12
- Nahlásit

Este ze mam na vytahovani tehle parchantu psi klesticky..i dyz, nemit cokly, nelezu na louku, kera neni posecena (sem sla jenom vyslapanejma kolejema, ale evidentne je to na prd).. epfuj, je mi z toho fakt hnus a chytam schyzu

StaHi
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 23:15
- Nahlásit

Mathea
ja mam po tedle velkejch i jizvy (jak na telesnu, tak na dusefnu).. ale vam se to tra nestane..

StaHi
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 23:16
- Nahlásit

Mathea
chytam schyzu
aha, tak asi stane ..ale nejste sama!

StaHi
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 23:19
- Nahlásit

Erin
gramce se zcela urcite jeste vyrabej, mozna i vic nez driv

Baico
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2009 07:04
- Nahlásit

Dobré ráno fšem
Tak jsem včera strávila opoledne na veterině s kočkou. Blnka přišla dom a měla uplně slíknutou kůži z dolní čelisti. Doktorka nad ní strávila hodinu a půl než jí to přišila a modlíme se, aby to vydrželo, protože už by to nebylo k čmu znova přišít.
Jinak též gratulujeme uspěšným pitbulíkům!

Erin
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2009 07:21
- Nahlásit

Dobré ránko,koukejte něco dělat!Cokoliv

Mathea
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2009 07:53
- Nahlásit

StaHi
ale nejste sama! Jdu se zkusit este prospat, kdyz teda muzskymu uz nebude dalsich 5 minut zvonit budik. Ja totiz este skoro nevidim

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2009 08:13 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

čus fšicííí co jim uš mr*lo,co byli na veterině,co se stěhovali,co sou budícíí,co maturovali,co vystavovali ,co čůraj na kanálek a ti co dou dělat cokolif
moc nestíhám,tož nedrásejte,vy úchyláci ,gdo to má louskat,paxe nestihnu ani fundovaně vyjádřit k jednotlivejm příspjefkům!

Jimmi
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2009 08:20
- Nahlásit

Dobré ráno žumpo, koukejte jít dělat, ať mám nějakej důchod taky!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2009 08:24
- Nahlásit

Jimmi
ať mám nějakej důchod taky!!
invalidní myslíš?Tak ten by ti snad dali uš ted..,vem si kretény a di na ouřad,dost bych se divila kdybys z nich nevyrazila aspon částečnej

Baico
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2009 08:26
- Nahlásit

Jimmi
ať mám nějakej důchod taky!!
Nejsi trošku ještš mimo z těch oslav? My do důchodu nepůjdeme, my humřeme v rachotě

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2009 08:28
- Nahlásit

davidkova renata

co sou buzícíí

,gdo to má louskat,paxe nestihnu ani fundovaně vyjádřit k jednotlivejm příspjefkům!

to by asi neprošlo, i dyby tu byl jen jeden vosamocenej

Brýtro f spolek

dnes jdu hopikat, což s dementěvem, kerej má v makovici jen seks (mluvim vo psovi, aby bylo jasno) pude asi dost těžko . Možná půjdu domů se dvěma psama, páč ho roztrhnu.

Alexa
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2009 08:36
- Nahlásit

Vážení spolužumponi přeji vám fšem překrásné ráno a kouzelný den, týden, měsíc či rok. Zvláště pak těm úspěšným: Baicovým za čuchacího psa, Jimmiovým za míčkovýho psa, Mucholapkovým za výstavní picbumi, Matheovým za klíšťotáhání, Stahiovým za Šimkogrosmanování, Gerdovým za téměř šťastný návrat(a už bys hergot mohla zalízt zpátky do tý butky) Brůtovým a Erinovým za maturování, byť s překážkami, hlavně že to maj, Garfíldovým za blogování, Biluškovým za rozmnožování smečky.

Určitě jsem na někoho zásadního zapomněla, v tom případku se hluboce omlouvám

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2009 08:38
- Nahlásit

Alexa
Určitě jsem na někoho zásadního zapomněla
na mě!!!!

Alexa
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2009 08:50
- Nahlásit

davidkova renata
na mě!!!!
hluboce se kaju
Davítkový Renatě za úspěšné koštětotělocvičení

Jimmi
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2009 09:00
- Nahlásit

Baico
My do důchodu nepůjdeme, my humřeme v rachotě

nevím, jak ty, ale já se důchodu dožiju, natruc, ale ty si klidně humři v rachotě

Jimmi
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2009 09:04
- Nahlásit

davidkova renata
invalidní myslíš?Tak ten by ti snad dali uš ted..,vem si kretény a di na ouřad,dost bych se divila kdybys z nich nevyrazila aspon částečnej

Tak fajn, HOLKY NÁSTUP!

Baico
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2009 09:04
- Nahlásit

Jimmi
ty si klidně humři v rachotě
Já už jsem s tim smířená. Akurát nevim, k čemu mi budou ty peníze, co si spořim na důchod. V tom mám nějakej renonc a budu to ještě muset pořešit.

<< 1 ... 3042 . 3043 . 3044 . 3045 . 3046 . 3047 . 3048 . 3049 . 3050 . 3051 . 3052 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání