| Autor |
Zpráva |
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2009 09:19
- Nahlásit
Baico
Akurát nevim, k čemu mi budou ty peníze, co si spořim na důchod. V tom mám nějakej renonc a budu to ještě muset pořešit
no ty prachy dáš přeci mě, když chceš bejt humřetá
neboj, já si za ně něco pěkného pořídím, třeba pěkný nový kyčelní kloub a táááák
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2009 09:28
- Nahlásit
Baico
Akurát nevim, k čemu mi budou ty peníze, co si spořim na důchod. V tom mám nějakej renonc a budu to ještě muset pořešit.
žádnej renonc, pozor. Ty prachy sice budete mít, ale nebudou mít žádnou hodnotu. Takže si s nima můžete tak akurát vystlat rakvičku.
Jimmi
ale ty si klidně humři v rachotě
další omyl. My neumřeme v rachotě páč pro nás rachota nebude. My humřeme ve frontě na pracáku
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2009 09:48
- Nahlásit
Jimmi
Jimimi se tu moc nevykecavej a honem doval foto+ video co si sibyla. Od včera stále nahlížím a kde nic tu nic.
Já su tak hodně zvědavá a taky se chci kochat.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2009 09:52
- Nahlásit
PetraK
My neumřeme v rachotě páč pro nás rachota nebude. My humřeme ve frontě na pracáku
klidně si humři na lavičce f parčíku, je mi to celkem šumák
Takže si s nima můžete tak akurát vystlat rakvičku.
tako to nééé, jaký vystýlání rakvičky???? Jako socka humře v parku a prachy dostanu já, hned, dokud mají hodnotůůů.
Klidně se můžete o u láfku v parku podělit
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2009 09:53
- Nahlásit
Darina1
ještě nic nemám, až nějaký budou, hned dám odkaz
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2009 09:54
- Nahlásit
Jimmi
hned, dokud mají hodnotůůů
to nejsi moc přející, dyš už jí posíláš pod drn tetkonc teda
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2009 09:56
- Nahlásit
Jimmi
Jimimi tak já budu teda trpělivá a si počkám.
Jinak moc a moc nádherné umístění a prý moji gauča ci závidí.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2009 10:11
- Nahlásit
Dobré ránko vespolek
Jimmi
gratulujeme
Ještě štěstí, že ten důchod už mám... jen ty prachy scházejí
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2009 10:23
- Nahlásit
Baico
chci dotaci na mini vinici
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2009 10:25
- Nahlásit
vy ste norálně magořííííííííííííííí...........
číst vás nebudu,to bych se nemusela dožít toho žebrání vo důchot!
Je něco poctatnýho,co bych měla vědět???
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2009 10:27
- Nahlásit
jablunka
mimo důchodu a dotací nic
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2009 10:27
- Nahlásit
Dobré ráno fšem, co jsou jako jarní vánek, jako krůpjěj rosy na listu lopuchu, co sou jako přeslička v lese a trilobit v kamínku, co sou nespoutaní jako mládí, spoutaní jak houdíny, dobré ráno i fšem, co sou jen vobyčejný usmrkaný zahleněný lidi bes fšeho důležitýho na sobě i f sobě!
Dnes má zase něgdo svátek. A je to nigdo. Akorát zas měla svátek jablunka/Jimmi, Jimmi/Jablunka, Lola, děda, Sarax, babička Můdr a mamka. Všem oslavencům zde jeden prášek, aby si zbytečně neroztahovali žalutky, bo by jim pak kručelo, aš uš by tam nic nespadlo:
Dnes mám pro vás jednu ranní báseň, abyste měli pokaženej den:
Slunko sedí za mráčkem,
kýve na nás fakáčkem:
"Svítit na vás, šmejdi, horší než
vytahovat z hlavy veš,
z hlavy obrostlé vlasem
snad kdyby aspoň pleš,
co budeš mít časem,
byla, snadnější i tahání hnid
by se ukázalo, ale na můj svit
bando, v klidu zapomenňte,
chci mít v červnu polední klit!"
Tak jak vidíte, i v červnu bude hnusně. A já za to fakt nemůžu, slunko na vás prdí.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2009 10:32
- Nahlásit
brut
A nebude to pak mini dotace? Aby ti třeba neposlali jenom balíček kvasinek a půl kila cukru...
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2009 10:34
- Nahlásit
Gerda
děkuji za tabletku...ale já ti mám poslední tejden a kus žaludek v divné náladě..je jak ve výtahu a já si nadávám že moje skleroza není tak velká
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2009 10:38
- Nahlásit
sarax
.ale já ti mám poslední tejden a kus žaludek v divné náladě..je jak ve výtahu a já si nadávám že moje skleroza není tak velká
Že by???????????????????
Gerda
taktéž děkuji,poslední dobou sem uš jak důchodec dovopravdy,páč tabletky,kapičky a čajíčky beru ve velkým.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2009 11:02
- Nahlásit
sarax
Že by ňákej přírůstek???? )))))))
jablunka
Ježiš pani, tak si z toho vyberte, že ste třá ta krůpjěj, nebo přeslička v lese, ne? Si hned nemusíte brát prášek! )))
isdpch
maminka mě utírá lopuchem ... to si měla na mysli ?
No ani ne, já viděla spíš tu berušku, co na něm seděla...ne hned řiť přece!!! )))
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2009 11:08
- Nahlásit
Gerda
Ježiš pani, tak si z toho vyberte, že ste třá ta krůpjěj, nebo přeslička v lese, ne
tak teda chci bejt krůpjej.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2009 11:08
- Nahlásit
brut
já četla ... chci dotaci na mrtvici
isdpch
maminka mě utírá lopuchem
jo?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2009 11:09
- Nahlásit
jablunka
chci bejt krůpjej
to nevim esli je dobrej nápat, budete pak kropit a podivejte jak je z toho nešťastná Brůtofka. Furt kropí. Už jí z kropení hrabe a chce jezdit v Oryjent Ekspresu. no.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2009 11:15
- Nahlásit
PetraK
to nevim esli je dobrej nápat, budete pak kropit a podivejte jak je z toho nešťastná Brůtofka. Furt kropí.
Tak to já se zase rači vykropím.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2009 11:17
- Nahlásit
PetraK
chci dotaci na mrtvici
tak a mám toho dost .... abych zase pulírovala křeslo ... ženská střelená, kdo to má neustále čistit , si připadám jak davídkojc, která celý dny nedělá nic jinýho než že pobíhá se smetákem a hadrem
budete pak kropit a podivejte jak je z toho nešťastná Brůtofka. Furt kropí. Už jí z kropení hrabe a chce jezdit v Oryjent Ekspresu. no.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2009 11:22 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
PetraK
bude-li Jablunka krůpjej, mohla by jí Baico poslat jako tu minidotaci na minivinici.
Jo a v televízi je Šimek a Sobota (ty ještě dobrý, i když se obávám, že takhle ten objevnej článek o králičích lalocích fakt nenapíšu).
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2009 11:29
- Nahlásit
brut
Pani, co to jako teda s váma je, že si z vás utahujou stran močení?
A co se davítkový a smetáku, rozhodně nepobíhá celej den, to vona jen dyš si votskočí vot rybníčka, gde se celý dny válí lemra jedna líná.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2009 11:30
- Nahlásit
Lidi s dotacema vydržte, zatim jsem jako ráda, že najdu svojí kancelář a dalším úkolem je zapamatovat si jméno šéfový. Mufim fšechno pěkně postupně a ža přijde čas, budou i dotace.
Neni tady třeba nějakej mladej zemedělec? Nebo by stačil zemedělc starší 55 let, kterj s tim chce praštit, to ho pak můžeme sponzorovat až do 70.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2009 11:35
- Nahlásit
Baico
Nebo by stačil zemedělc starší 55 let, kterj s tim chce praštit, to ho pak můžeme sponzorovat až do 70.
Moje maminka má na balgoně záhonek f truhliku. Vlastně je to malozemědělec. Můžete jí potporovat?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2009 11:36
- Nahlásit
jablunka
Tak to já se zase rači vykropím.
Zásoby Myslifce?
brut
tak a mám toho dost
sem to tam tak viděla, můžu za to?
kachna_
bude-li Jablunka krůpjej, mohla by jí Baico poslat jako tu minidotaci na minivinici
Bude Jablůnka mini krůpjej? pak jo.
Baico
Neni tady třeba nějakej mladej zemedělec? Nebo by stačil zemedělc starší 55 let, kterj s tim chce praštit, to ho pak můžeme sponzorovat až do 7O
jak tomu mám rozuměti?? Budu klidně starej, mladej i zemědělec, jen když dostanu prachy. Mám jít na plastiku, nebo stačí ten gezicht co mám? Vemu z chalupy holinky, polnostě taky ňáký mám - louku krtci zvorali tak, že vypadá jak póle. Takže imáge bych měla.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2009 11:39
- Nahlásit
PetraK
Zásoby Myslifce?
Nejen Myslifce,taky vína a píva,ale nigdy né dokupy.
Bude Jablůnka mini krůpjej? pak jo.
Můžu bejt cokolif,jenom né mini.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2009 11:42
- Nahlásit
Gerda
Pani, co to jako teda s váma je, že si z vás utahujou stran močení?
ále mám zánět močáku způsobený jednou bakterií, bohužel mám zároveň alergii na atb, který by jí dokázaly zlikvidovat ..... mno a tak musím hodně pít, beru nějaké náhradní prášečky a neustále běhám na hajzlík
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2009 11:47
- Nahlásit
jablunka
Nejen Myslifce,taky vína a píva
achjo, proč je Praha tak daleko
Můžu bejt cokolif,jenom né mini
tak halt si Brůtofka musí vobstarat vječí vinici! o! což pak zas vynese vječí dotace, takže myslim, že by se mohl kapek pochlapit. Je to v jejím zájmu.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2009 11:48
- Nahlásit
Gerda
brut
neustále běhám na hajzlík
kecá! Pjekně kecá! Vozí si zadek v butce, kerou vám vyfoukla. Je to lukcusní butka, vypolstrovaný prkýnko, odpužený kolečka, denně čerstvý noviny, tetkon akurát se to bude přebudovávat na Oryjent Ekspres, páč panince je to málo. uš sháníme i Pijerorotora a mrtvolu.
|