Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3033 . 3034 . 3035 . 3036 . 3037 . 3038 . 3039 . 3040 . 3041 . 3042 . 3043 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2009 17:21
- Nahlásit

Mám kouzelnou trupkůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů. Hurááááááááááááááááá. Konečně mám kouzelnou trupkůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů.

Našla se v kuchyni

brut
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2009 17:24
- Nahlásit

jablunka
Dneska mi z tebe prdne céfka!
ta zřejmě právě prdla Biluška

Biluška
a co vykouzlila?

jablunka
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2009 17:25
- Nahlásit

Biluška
Mám kouzelnou trupkůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů. Hurááááááááááááááááá. Konečně mám kouzelnou trupkůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů.
A co vykouzlí????

StaHi
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2009 17:34
- Nahlásit

Biluška
Mám kouzelnou trupkůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů
uf, to bylo cekaniho
takze ja ciiii pro zacatek nesmirne bohatyho, sikovnyho a vykonyho kryce, mensi ostruvek v karibiku (bez haveti! hlavne lidijove, aby tam nebyli), utly pas a nadra dmouci!

jablunka
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2009 17:36
- Nahlásit

StaHi
nadra dmouci!
Pak příde řef srdcervoucí.

StaHi
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2009 17:36
- Nahlásit

brut
zřejmě právě prdla Biluška
a co je jeste noveho?

StaHi
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2009 17:41
- Nahlásit

jablunka
srdcervouci ref snat az po deviti mesicich, ne?

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2009 18:00
- Nahlásit

brut
StaHi
jablunka
A co vykouzlí????
Zatím dokázala zařídit, že nám v kuchyni přestala týct voda, která tekla někam do zdi už od zimy a žádný instalatér nemohl přijít na to kde je dirka .
Pak se našla trupka a vzápětí i dírka . Ale bacha, ta dírka není na té kouzelné trupce, je na nové trupce co vede vedle a za tou kouzelnou je schovaná

Včil s ní točím jak vzteklá a kouzlím a kouzlím.... StaHino přání si píšu do pořadníku, hned jak vyčaruju asi dvěstěšedesáttři věcí, na které přišly požadafky dříf

StaHi
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2009 18:07
- Nahlásit

Biluška
StaHino přání si píšu do pořadníku, hned jak vyčaruju asi dvěstěšedesáttři věcí, na které přišly požadafky dříf
to proto, zes to sem napsala pozde! ja zareagovala tak pruzne, jak to jenom slo, i jsem se radovala, ze jsem konecne prvni ..ale mam reseni, zatocte trupkou a prejte si, at se tech 263 veci vyplni hnet a najednou..

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2009 18:14
- Nahlásit

StaHi
No a co když to ta trupka potom poplete? Dostaneš ostrov s mnoha havěťmi, dmoucí se pas a malý kozy . A vůbec, se s tím teprve učím pracovat, tak musím pomalu...to víš, manuál k tomu nedali...

StaHi
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2009 18:21 - Změnil/a: StaHi
- Nahlásit

Biluška
Dostaneš ostrov s mnoha havěťmi, dmoucí se pas a malý kozy
ale to us mam (ostrof teda ne)..

se s tím teprve učím pracovat
..nakonec si radsi jeste pockam

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2009 18:21
- Nahlásit

Nejdu pozdě stran trupky????????
kozi at si nechá stahyjová,školník beztak už moc nevidí ,ale potřebuju nutně!!!!!! asi 52 mega a několik ostrovů f karybyku a létadlo bo to dá rozum že nebudu chodit pješky takovou dálku.To jen na ten první zátach,zbytek pošlu v meylu...hnet
Jo a nějaký ty surikátky bych si taky vzala ,sou rostomilý ne?

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2009 18:52
- Nahlásit

davidkova renata
tak ostrovy, létadlo a karybyk nebé problém. Ale surikaty ti asi Lilátko nedá Sorry, ale s čínskou hraběnkou se hádat nebudu, ona by mě taky mohla proklít a poslat na mě sedm let moru a neštěstí, to nebudu riskovat

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2009 18:57
- Nahlásit

Kdyby náhodou někdo věděl o nějakém bazétovi, nebo něčem hodně podobném (ale hodně moc) někde v útulku, či k darování a tak podobně tak dejte vědít, páč tady se něco takového hledá. Podmínkou je, že to musí být fenka, psi vůbec nepřipadají do úvahy. Páč ta paní je vášnivá zahrádkářka a je přesvědčená, že pes jí zlikviduje svým občůráváním celou zahradu včetně truhlíků na balgoně

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2009 19:01
- Nahlásit

Biluška
nějakém bazétovi
něgde sem ho ted nedávno viděla f útulku,chjo ta skleroza..nebyl čistej ale dost podobnej,nevim zda pes či fena,zkusim pohledat
Ale surikaty ti asi Lilátko nedá
to neva,řeknu si někomu jinýmu ,třá se jich eště rád zbaví

nemethova5
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2009 19:28
- Nahlásit

davidkova renatapani zdravim mate meila!

Mathea
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2009 20:49
- Nahlásit

todle nejde stihat cist, dyz ceek nedrepi f praci!

Jen info u fenuli - uz prej radi jak cerna ruka, zacina normalne zrat, pit i kadit, takze se to snad zvladlo a podchytilo dostatecne vcas! uvidime pak po kontrolni krvi..

Alexa
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2009 20:52
- Nahlásit

Bajka
Běží liška po lese a na větvi vysoké borovice vidí veverku, jak se opaluje, cigaretku, sluneční brýle, drink.

I ptá se liška: "Veverko, ty nemakáš?"

A veverka odpoví: "Co bych makala, kašlu na práci, je pěkný počasí, tak se opaluju".

Liška běží dál a přemýšlí, přemýšlí a říká si: "Já se tady pořád honím, dělám tady zdravotní policii, lovím ty nemocný a slabý živočichy, nikdo to pořádně neocení, žaludek z toho mám v prdeli, dovolenou žádnou, takový pěkný počasí, dám si taky chvíli leháro".

Jak řekla, tak i udělala, plácla s sebou na mez a opaluje se. Jde kolem myslivec s puškou na rameni, vidí vyva-lující se lišku, hodí pušku k líci prásk, prásk - složí ji.

Ponaučení: Kdo chce srát na práci, musí sedět hodně vysoko!!!

TAKŽE MAKÁME, VÁŽENÍ, MAKÁME .............

StaHi
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2009 20:58
- Nahlásit

Alexa
ale zumpa je identity Bajka prosta, komu to pisete?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2009 21:02
- Nahlásit

Alexa
vidí veverku, jak se opaluje, cigaretku, sluneční brýle, drink
hm... to asi Nána neni v dohledu,jinak by jí ta prdel přešla
Mathea

du svalit,brou surikaty

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2009 21:29
- Nahlásit

davidkova renata
To bude nejspíš ta drzá veverucha co mi sídlí na jabloni a předloni šlohla skoro všechny lískáče

žumpáci, nechoďte spát, pojďte dřít ať tu nejsem sama

leila
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2009 21:38 - Změnil/a: leila
- Nahlásit

Biluška
Kdyby náhodou někdo věděl o nějakém bazétovi
nevím jestli ti de vo ksicht nebo o dloužku ale [url=http://www.komarno.utulok.sk/zvierata.php?id= 600] tuná mají čubu, ale je to dááleko
[/url]

Ale spis to vidim jako křížence juzevčíka a bígla

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2009 21:42
- Nahlásit

leila
No jo, to už nemá ty bassetí uši, to mi asi neprojde . Ale předám jim to.

leila
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2009 21:55 - Změnil/a: leila
- Nahlásit

Biluška
to už nemá ty bassetí uši
to se bude hledat bube ale kouknu po tom

jinak kdyby si to rozmysleli a chteli psa sharpííka tak na slovensku je jeden cananej

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2009 22:04
- Nahlásit

leila
Je čananej moc. Ale chtějí bazéta, páč jim bazétka umřela. A ten šarpík je navíc pes Leda bysem si ho vzala do línijí k Lilátku

leila
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2009 22:14
- Nahlásit

Biluška
tak na slovensku ani jeden bazéét, jedinou ti už vyfoukli

StaHi
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2009 23:47
- Nahlásit

leila
Biluška
na slovensku ani jeden bazéét
jsem dneska potkala jednu bazeti fenku ve slovenskym utulku (ale nebylo tam zadny datum) ..jako nee osobne, pres gugl ..jmenovala se nak od A a nemela jedno oko, jinac to byla naprosta basetice, troufnu si rict 'cistokrevna'.. bylo to na nejakejch nouzackejch estrankach, ale dyz jsem se pidila na strankach utulku, kde by dle tech estranek mela byt (mesto si vubec nepamatuju ), v nabidce jsem ji uz nenasla... myslela jsem (nj, siri se to tu takrka epidemicky ), ze Slovensko je moc daleko (atd), tak jsem ji sem ani nedavala.. mno ale pak jsem si zas rekla co kdyby a hledala ji znova, jenze marne. ..tak nevim vubec... ale taky na Slovensku jsem nasla jeste tohle, vyhoda je, ze jde o stenata, otazka ale je, nakolik budou nakonec basetoidni.. z ty fotky mi prijdou dost malo uz ted.. ale 'co kdyby'

Alexa
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2009 07:52
- Nahlásit

Krásné slunečné ráno

StaHi
Alexa
ale zumpa je identity Bajka prosta, komu to pisete?

jako myslíš že tady vůbec, ale vůbec nikdo nemaká? no to mě ani nepřekvapuje

brezen2008
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2009 08:09
- Nahlásit

dobré ráno větnamská žumpo
jak budete trávit víkend?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2009 08:32
- Nahlásit

Alexadobre rano vsem tady leje jak z konve,hnus!!!!

<< 1 ... 3033 . 3034 . 3035 . 3036 . 3037 . 3038 . 3039 . 3040 . 3041 . 3042 . 3043 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání