| Autor |
Zpráva |
aren
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2009 20:30
- Nahlásit
Biluška
slovenská strana se mnou evidentně nekomunikuje
Nekomunikujou oni s tebou na tu schránku, co ti nefunguje?
|
leila
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2009 20:31
- Nahlásit
Biluška
OK pockame ale jak rikam je to nedotahnute jen kvuli pribliznemu rozlozeni atd....
Ne, je to bordera, asi tříletá, reparačka.
A fotky nekde jsou, ste se zblaazdnila borderu si dotahnout domu fuj...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2009 20:33
- Nahlásit
aren
Nevím, ale psalal jsem jim z té náhradní a prosila je o odpověď na tuhle adresu. Pokud je něco v té nefunkční tak to zjistím nejdřív zítra až se dovolám na seznam.
nemethova5
caute pani,volali vam z te skolky,nebo co?
ne
tejne bych nikam nesla,jsem marod,ale je to divne,nezda se vam
potom co jim píšeš nějaké zmatené maily a tak podobně ani ne.
co to je nestandartni barva u borderky
Má bílou čáru přes černou "deku" na zádech.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2009 20:34
- Nahlásit
brezen2008
doufám, že si nenaprášila svůj zdroj info
nemethova5
nazdraví!!!!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2009 20:35
- Nahlásit
gabifi
naprášila jsem tě
prej už slavěj a zítra dorazí do čech
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2009 20:36
- Nahlásit
Biluška
Má bílou čáru přes černou "deku" na zádech.
to je Portugalská linije, uš tisknu rodokmen.....kolik chceš šampijonů v každé generaci?
|
aren
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2009 20:37
- Nahlásit
Biluška
Zkoušela jsem paní vzkazovat přes Psí duši a neozývala se nikomu, tak snad byla na víkend někde venku.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2009 20:43
- Nahlásit
gabifi
to je Portugalská linije, uš tisknu rodokmen.....kolik chceš šampijonů v každé generaci?
No border je hodně, tudíž musím mít aspoň tři intry, pět championů a mooooc zkoušek. Sem tam přihoď nějaký ten Caciáš, YPO 29 a tak podobně . Jo a nejmíň jeden z rodičů musí být mistr světa v agility, aspoň třínásobnej, páč hlavní odbytiště budu hledat mezi igeliťákama
aren
Průšvih je, že další dva víkendy už nemáme volné. Ale při nejhorším by se tam dalo sjet i v týdnu.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2009 21:04
- Nahlásit
Biluškajaky zmateny maily?z ceho me jako napadas?ze jsem te skolce napsala,kdy prijdu a co mam za plemeno,to jsou jako zmateny meily?ze pisu jako kvuli tomu,ze,nektere ucitelky nesnesou velkyho psa???takze nakonec jsem jako spatna ja,jo?ze se staram a zajimam,abych byla vsude vcas?????tak to promin,asi jsem neco nepochopila,no nic,jdu si dat dalsi prasek proti bolestem,si myslim,ze to fakt nemam zapotrebi,to opravdu ne!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2009 21:19
- Nahlásit
nemethova5
Jo, přesně to myslím. Všichni dostali instrukce, že jakýkoliv problém se školou budou řešit se mnou. Nikoliv se školou. Dano, já jsem ta, co se podepisuje pod smlouvy se školou, na faktury, na všechno. Já za to nesu odpovědnost a se mnou ty školy jednají. Už v té minulé školce sis sama posunula čas a volala jim, že místo na devět přijdeš na jedenáct. Když je tam domluvený čas na devět tak je prostě na devět a má to nějaký důvod. Nejčastěji ten, že jim to pak nenabourává denní program a nemusí kvůli naší přednášce posouvat oběd, spaní po o a tak podobně
Teď jim zase posíláš nějaké nesmyslné a nevyžádané maily. Promiň, ale kdyby mi v tom takový bordel jako ty dělal každý tak mi rupnou všechny céfky
To, že máš být všude včas je samozřejmost, za kterou jsi zaplacená.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2009 21:19
- Nahlásit
Biluška
YPO 29
du na to, eště přidám u pradědečka záchranu paterčat z plamenů.....
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2009 21:36
- Nahlásit
gabifi
paterčata jsou málo, nech ho zachránit alespoň mateřskou školku, nešetři na nás
Jdu se svalit, dobrou s kobrou.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2009 21:36
- Nahlásit
Biluškatak to pardon,vzdycky jsem rikala,ze si maji vse vyridit s tebou a ted nevim,ve ktere skolce jsem misto na devatou sla na jedenact,asi potrebuju pripomenout,jinak se ti velice omlouvam,se mnou uz mit problemy nebudes,asi jsem jedina,jinak se vsude snazim chodit vcas,i kdyz to nekdy nejde,jeste jednou se omlouvam,bohuzel,nikdo neni dokonaly,asi tak nejak.nemam uz k tomu co dodat.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2009 21:39
- Nahlásit
Biluškajo a jeste jedna vec,jestli myslis v te minule skolce,tak tam jsem byla presne v9.30.,jestli myslis v tom havirove tak svedek je pani darina,protoze jsem ji poprosila,jestli by mi neukazala kde to je,tak jen pro poradek,ja nic neposunula a kdyby jo,nejsem debil a volam ti,ne,ze si ja neco sama posunu,to by me nenapadlo!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2009 22:23
- Nahlásit
Neessi
esi je tu ešče NEESSI, TAK ŽE BORDŽÍ POSÍLÁM OBŘÍ GRATULACE, vyřídíte jí to??
Baico
A kromě toho dneska pan Bajkonůr složil Fpr 1
gratuluju taky! Enem mi řeknite co to složil??, páč tagle mi to zní buď jako velmi neslušná zkratka (f pr*deli jednička nebo tak něco) a nebo Francoužštna pro jedničkáře - a to by byl Bajkonůr první péf, co umí fráninu na jedničku.
davidkova renata
gerdu sem zabila a zahrabala v lesíku..
dík, takže zejtra vyrážim v sandálech a šrotkách.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2009 22:27 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
gabifi
Jimmijová s Jimem vezou stříbro
kongratulejšn.............................
Co víc k tomu říct....................Ste dobrýýýýýýýýýý!!!!!!!
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2009 22:38
- Nahlásit
Biluška
Čus, problém. Teď jsme dorazili domů od Budějek a nevím který Petřvald máš na mysli a na kolik hodin to zítra má být, ale když se neozveš, předpokládám, že MŠ to bude chtít na 9, na osm je pro mš brzo. V tom mejlu to není napsáno.
Jinak
Agina a Ferda byli na výstavě a oba mají první místo, Agina mezi 7 fenami a Ferda mezi devíti psy.
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2009 23:03
- Nahlásit
Biluška
a ja taky neco Pisni mi prosim do maila cislo na tebe, kdyby byl nejakej problem. Pani ucitelku z Ostry mam ulozenou, ale kdyby naaahodou, cek nikda nevi. Navic budu nervni, pac to bude moje poprve
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2009 23:20 - Změnil/a: malinka
- Nahlásit
Velkáá GRATULACE, všem oceněným pesanům i jejich doprovodu.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2009 05:14
- Nahlásit
Bodré chnusné ráno ,konečně jsem měla včera po dlouhé době jednu neděli volnou,taxem byla na houbách a !!ROSTOU!!!-křemenáče a kováři.
Bordžínka po zkoušce dostala dovču,ale stejnak se děsně divila,že se nejde na cvičák a že jsem si uklidila auto,vyndala psí klec a vyhrabala tu neskutečnou hromadu bordelu
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2009 05:42
- Nahlásit
nemethova5
ve ktere skolce jsem misto na devatou sla na jedenact,asi potrebuju pripomenout,
V té, ve které jsi ty tvrdila, že byli dvě skupiny děcek místo jedné, že jedna skupina byla super a druhá příšerná včetně učitelek. Adresu sem veřejně psát nebudu, myslím, že víš, o kterou se jedná. Nechtěj vědět, co o tobě říká učitelka, se kterou jsem o tom mluvila. Je mi jasné, že pravda bude někde uprostřed, ale i kdyby byla pravda jenom polovina toho, co říká ta úča tak je to problém.
jinak se vsude snazim chodit vcas,
Opravdu nechápu co to sem pořád taháš. Já tohle považuju za naprostou samozřejmost. Na kremačku snad taky musíš přijet včas a nikdo tě za to neplácá po ramenou, ne?
,ja nic neposunula a kdyby jo,nejsem debil a volam ti,ne,ze si ja neco sama posunu,to by me nenapadlo!
Hmm, tak ta úča tvrdí něco úplně jiného, tož ti teda nevím. Nevydává se tam třebas někdo za tebe?
Mathea
Nevím jestli se mi podaří poslat sovu, pro jistotu ti to písnu i sem - 602/658 685. Nevím jak u vás, tady leje. Tak zkus pro jistotu zavolat úče dřív, jestli u toho jezera fakt budou...
Mucholabka
Na 9,30 zavolám ti až vstaneš
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2009 06:44
- Nahlásit
Biluška
Děkuju. už jsem vstala.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2009 06:57
- Nahlásit
Mucholabka
OK, jdu venčit tak vyvenčím i mobil
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2009 07:15
- Nahlásit
Biluška
Tady sviti slunicko jak protrzeny vod rana, takze doufam, ze to o 50km dal nejni jinak, pac mam vykoupanyho Baloona a pripravenyho Cyrila (hrosi plysak, nadhernej ) na nacvik manipulace Ale radsi cinknu este nez vyjedu a dik za cislo.
|
moll
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2009 07:15
- Nahlásit
Biluška
návrh: nemohly by se věci týkající se přednášek psát jen na nějaké téma k tomu určené, např. na tu nabídku práce? zcela náhodně jsem koukla sem a našla - sice lehce osobní ale přeci jen - řeč na téma práce ve školkách.....
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2009 07:24
- Nahlásit
Mathea
podle meteoradaru svítí sluníčko fšude krom nás
moll
je to holt žumpa tak se tu řeší kde co. Už jsme si to s Danou vyřídili po telefonu a tudíž to dál pitvat nebudem
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2009 07:37
- Nahlásit
Biluškadekuju pani.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2009 07:39
- Nahlásit
Dobrý ránko, jdu Vám nahlásit, že jsme našli dalšího kříženečka, vypadá docela super přijde mi takovej rošťák, tak to sem házím
http://zlin.cz/index.php?ID=62410
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2009 07:43
- Nahlásit
doobré ráno všem
co jdou do práce,nebo tam už jsou,no milujou východ slunce a utoho mít své psy a co už sice byli na vycházce ale jdou ještě jednou na 2 hodinovou a pak do práce
co vezou stříbro atd......
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2009 07:59
- Nahlásit
Biluška
U Vas at klidne prsi, ja bych dneska u rybnika moknout nechtela
Navic sem si fcera desne sikove krajela mrkef proti prstu (byla sem celej den drobet mimon) a trochu sem se rizla. Akoratze se mi to pres noc rozsklebilo a nemuzu poradne ukazovakem klofat do klavesnice. Je to se mnou faaakt desny, ale este ziju, zatim.
|