| Autor |
Zpráva |
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2009 19:46
- Nahlásit
davidkova renata
No, ale palandy stojí prachy čoveče.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2009 20:55
- Nahlásit
Mucholabkadobry vecer pani!vy budete stavet palandy pro pejsky?tak jednu si zamlouvam pro hajose,dnes zaponel dedek senilni,co je to povel pust!visel ve vzduchu jak ti tvoji picbumy,za neho by jsi se stydet nemusela,tak jsme mu ten rukav nechali,at mu tu pater nehuntujem,jeste ten rukav drzel v kotcu jak byl zavrenej cca asi 40minut,nechapu kde bere tolik optimismu a vykonu,kdyz byl po trech nocnich,vsak zejtra ho prejde humor,jde za deckama!
davidkova renatataky vas pani zdravim!!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2009 21:05
- Nahlásit
nemethova5
Tak hodně štěstí paní
Mucholabka
Na palandy kašly, dej tam čůrací roštíky od jorků a čivavek, to vyjde mnohem levnějc
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2009 21:12
- Nahlásit
Biluškanazdar pani,ale vy budete zklamana,na ten rozpis upa zapomente,jsem v kvetnu bez dovolene,mame na nemocenske dva lidi,takze nic,akorat jsem mu rekla,nasemu sefovy,ze 28.29.kveten potrebuju volno,cely rozpis na kveten je zas v haji,takze pristi utery vecer vam tam komplet novy presny!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2009 21:22
- Nahlásit
nemethova5
No tak to potěš koště
Muchooooš, zvládneš dojíždět do Orlové?
A na červen tam mám nějaký Havířov a Petřvald, tak si o to losněte
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2009 21:26
- Nahlásit
Biluškahele,ja budu vedet vse na 100% v to utery,tak nezoufej a ja vim,ze se to nejak udela,pokud pockas do toho utery do odpoledne,ja ti brnknu a pak ti napisu meil s presnym znenim,ja zas tak blba nejsem.druha vec je to,ze me tato prace zivi,pokud jsou u nas komplikace v robote,tak to ja bohuzel neovlivnim.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2009 21:40
- Nahlásit
nemethova5
V pohodě, to nějak dořešíme
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2009 22:05
- Nahlásit
Biluška
No, já se budu snažit.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2009 07:20
- Nahlásit
davidkova renata
dobrý ráno , tak jsem ted přišla do práce a projela útulky z ústeckýho kraje a nic, tak se ještě podívam, jestli tam nejsou nějaký další menší, který se musí pohledat, jinak zatím odpověd žádná
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2009 07:37
- Nahlásit
ankaras
a co to teda je za rasu?
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2009 07:39
- Nahlásit
Mucholabka
vypadá to na kareláka
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2009 07:49
- Nahlásit
dobré ráno všem
je hnusné počasí,mám náladu na zabití a odedneška tu nebudu až do pondělka večer
kdyby něco jsem jedině na meilech,ale až po 00,00
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2009 08:42
- Nahlásit
NAZDAR BAZAR......to je hnusně co?
tak já zase du
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2009 09:02
- Nahlásit
Srdečně vás fšechny zdravím při čtvrtku, to je skoro konec týdne, tak mi ani hnusný počasí moc nevadí, zvlášť když má být zítra už zase hásky.
Mucholabka
vypadá to na kareláka
také bych to tipla na kareláka, páč vypadá podobně jako ti co má kámoška
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2009 09:07
- Nahlásit
Zdarec fšichni!
Bohužel jsem byla nucená vás po tři dny zanedbávat, protože jseb byla nucena provádět archeologický průzmum na klimatizované stáji (rozuměj vyklízet zhruba 30 let starej bordel), tak jsem se vůbec nezdržovala v kanclu.
Dneska je hnusně, tak jsem odmítla dál si hrát na archeologa a poslala tam chlapi samotný.
Jinka stále ještě máme volná místa na ZOP, ZPU 1 10. května.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2009 09:16
- Nahlásit
Alexa
A jo, včera jsem si taky povídala že karelák, ale pak jsem si říkala, že to má takový pěkný hustý akití kožíšek, ale nepřišlo mi, že bych někdy viděla černou akitu. Jsem blbá no, příště líp prokombinuju
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2009 09:39
- Nahlásit
Baico
O arche průzkumech ani nemluv. Zítra mi zas budou dělat cigáni průzkum na zahradě, já sama bych se na to mohla vybodnout, radši jsme si zapltili, jak říká nemethova5, partu hic.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2009 09:41
- Nahlásit
Mucholabka
No vzhledem k tomu, že jsme veřejná výzkumná instituce a paněz tu není na zbyt, tak nejsou na partu hic a pro tyhle činnosti se využívají vědečtí pracovníci
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2009 10:03
- Nahlásit
Baico
pro tyhle činnosti se využívají vědečtí pracovníci
no jako chápeš, za prvé aby jste měli taky nějaký pohyb, při zkoumání se moc nehejbete a za druhé si třá myslí, že při tom průzkumu vás napadne nějaká převratná myšlenka
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2009 10:07
- Nahlásit
Alexa
při zkoumání se moc nehejbete
Jak kdo. My co lítáme při měření po stájích, přeháníme krávy, lezeme po zdech a taháme kabely k přístrojům, nám ten pohyb moc nechybí
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2009 10:09
- Nahlásit
Dobré pršné ráno fšem plačkám, chechtačkám, řechtačkám, kočkám i žapkám!
Dnes má svátek babička můůůůůůůdr! Šéééécko nejléééépči a tady máš dort - a pojď se rozdělit, někteří z nás mají třá hlat )) A muchlabka se zas někde fláká s kafetem!:
Sali
Tenhle víkend ne, ten nemůžu, domluvíme se na ten příští, kdyby vám se to hodilo, je prodlouženej, už v pátek je volno a já nic nechystám, tak kdykoli se to bude hodit vám, můžu dokvačit na čenich párty
Baico
Pani, jak je složitá stopa na ZPU1? Myslela sem, že kdyby se to s náma vyvinulo nějak slušně, že bychom se, jestli se nám podaří udělat tu ZZO, zkusili připravit i na ZPU1...ale jako to je samosébně asi eště vjěčí kravina než ta BH, co sem si tak nějak myslela...ZPU1 už má nárazovej zvuk, ne? A taky je tam aport! No, neva, můžeme si to jen zkoušet, de mi hlavně o tu stopu, tomu bych se chtěla věnovat, bo je to solitérní a klidová práce.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2009 10:12
- Nahlásit
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2009 10:39
- Nahlásit
Gerda
jak je složitá stopa na ZPU1
Jednoduchá . Je jednou lomená v pravým úhlu a dva předměty, jeden na prvním úseku a druhej jí ukončuje a ja max 15 min stará.
ale jako to je samosébně asi eště vjěčí kravina než ta BH,
No to neni, Maruška ti cvičí pěkně. A nárazovej zvuk nesmí připomínat střelbu. A pokud si vzpomínám, tak náš nárazovej zvuk, když jste s námi dělali ZOP s Maryjí ani nehnul
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2009 10:47 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit
Gerda
Pani, jak je složitá stopa na ZPU1?
Pani, stopička je úplně v pohodičce, když aspoň trochu čuchá, vždyť je jen za 20 bodíků, pokud aspoň nějakým způsobem dojde nebo ji tam nějak dotlačíš, tak to dáš.
Baico
Co děláte za nárazový zvuk? My jednou měli děcko co třískalo lopatou do kýblu a bylo to nic moc, tak teď jsme nasbírali plechovky, svázala jsem je a dala do nich štěrkjak se s tím zatřepalo, to byly jeby, to se každý čokl ohlíd a měl ztrátu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2009 10:50
- Nahlásit
Baico
A nárazovej zvuk nesmí připomínat střelbu
To je pravda, když to nepřipomíná střelbu, je jí to dost putna S čuchánim sme na začátku, kouknu eště do zkušebáků, jestli je tam víc takovejhlech záludností ))
Mucholabka
Pani, simtě, eště nečuchá, to je snad jasný, ne? Čuchá vám dalmatínek?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2009 10:52
- Nahlásit
Mucholabka
to se každý čokl ohlíd a měl ztrátu
ohlídnout se je snad normální reakce, ne? To by ten pes musel bejt kretén, nebo úplně hluchej, aby se vůbec ani neohlít....
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2009 10:55
- Nahlásit
Gerda
Čuchá vám dalmatínek?
Čuchá dalmatínek, esi myslíte toho bílýho. Na ZPU I měla stopičku na 17 bodů. Nebo 18? Už nevím. Čuchání a obrana jsou naše silné stránky (v rámci možností paničky, která je lempl)-což se nedá říct o poslušnosti, páč to vždycky nějak odedřem. Černý dalmatínek taky čuchá, ale ještě to úplně neumí, páč panička na něj trochu kašle, černý dalmatínek se musel dočasně vrátit o krok zpátky, páč stopy přelítával strašně rychle. A dalmatíňátko čuchá zatím jenom čverečky, ale baví ho to jednou už jsme dělali i kraťounkou silně voňavou stopenku, ale to malé dalmatíňátko ještě moc nepochopilo.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2009 11:04
- Nahlásit
Mucholabka
Co děláte za nárazový zvuk?
My máme takovej železnej válec a železnou hůlkou se do toho tluče Takovej jako nedodělanej zvon
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2009 11:05
- Nahlásit
Mucholabka
To ste šikovná, pani, my bránit nebudem, bo na to nejsme stavěný, zatim zkoušíme poslušnost a nově teťkonc to šmuchání. Máte šikovný dalmatínky!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2009 11:08
- Nahlásit
Gerda
No jasně a pak jsou čmuchací speciálky. Pani, jestli to půjde takhle dál, tak nám za ty štěňata ruce utrhaj. A navíc to budou potomcní lásky . Ne jenom nějakýho obyč krytí
|