Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2934 . 2935 . 2936 . 2937 . 2938 . 2939 . 2940 . 2941 . 2942 . 2943 . 2944 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2009 08:46
- Nahlásit

Bodré ráno, co tu vyrábíte?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2009 08:59
- Nahlásit

Garfield
hm,to je na pi*u,nemám žádnej nápad,jak vám s tim pomoct,holt doufat,že se někde vobjeví a živej..
ankaras
ježiš ten je ale fakt krásnej
PetraK
co tu vyrábíte?
já nic
jináč fčera psal garfield vo tom španěloj,já ho našla f inzerci ve stracenejch,tagže spolu s majitelama dělali pátrací akci,ale marně..

brezen2008
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2009 09:02
- Nahlásit

davidkova renata
já jim odpol zavolám a zeptám se tam někoho
PetraK
ale chtěla bych nějak pomoci tomu psovi co sem házela fili a tak mě napadlo zavolat do utulku a zeptat se co a jak,jako né že domů,ale nakoupit nějaké papů nebo eventuálně léky,bo aspon nějak pomoci

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2009 09:07
- Nahlásit

Garfield
sem to hodila eště na blůforu,kdyby byl někdo z Brna,aby se taky rozhlížel

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2009 09:15
- Nahlásit

davidkova renata
jináč fčera psal garfield vo tom španěloj,já ho našla f inzerci ve stracenejch,tagže spolu s majitelama dělali pátrací akci,ale marně..

a kurnik :-/

máš to prosím Tě někde pokupě a můžeš mi to poslat na smalta?? Můžu to přehodit dál.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2009 09:17
- Nahlásit

brezen2008

ahojda, kdo to je fili?

ankaras
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2009 09:22
- Nahlásit

davidkova renata
ježiš ten je ale fakt krásnej
- vid, fakt bohovej

brut
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2009 09:55
- Nahlásit

Dobré ránko vespolek

Vás zdravím a jdu zase do peří. Moc neškrabte, ať nemusím dočítat kvanta stránek....

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2009 09:55
- Nahlásit

Dobré ráno fšem drobnolistým kvítkům a mohylám! Dnes má svátek StaHi, a jelikoš tu neni, tak žádnej dort nedostane, příště si rozmyslí, jesi tu bude, nebo ne! Na vás se musí tvrdě!
Děcka si přectafte, že dnes ráno nastal boj ředitelů - poslali sme toho našeho, kerej se naturelem dost tomu mediálnímu vyrovná, naposledy vyvedl jednoho arťáka za flígr na recepci, ať už se nikdy nevrací. Takže toho sme poslali na toho jejich, děckááá, to bylo křiku, ale spraveldivýho, bo ten náš toho jejich slovně ukopal, že takhle se k sobě teda chovat nebudem. Jako vyřešil to ve prospěch poškozených a teď čekáme, kdy Psíčkůf bratr skutečně přijde s tou puškou a vystřílí to tu.
Jinak tu máme Robokopa Lolu, konečně sem může, dyš tu neni ředitelská čupka. To zejtrap řijde i Maryje. Lola je irskej setřík a oliva jí nechce pustit do ředitelny. Takže chodí, jen když tu čupka neni. Zase sem zapomněla peněženku, ale vrátila sem se pro ní, tak sem měla megazpožďo, ale to neva, stihla sem 30 stránek příběhu. Jak se máte matlošové?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2009 09:57
- Nahlásit

PetraK
Brý den. Mám dvě blbý zprávy.
První je, že tu máme zatoulaného psa a druhá je, že se k nám zatoulává jinej pes.
První zatoulanej pes je nějakej stařičkej King Charles či takového něco. Manžel ho viděl v 6.00 hod ráno běhat po hlavní silnici a dal mi echo. Já ho našla až v 10.00 hod na úplně jiné hlavní silnici, ale v tu chvíli nebylo možné cokoliv udělat. Pak jsem ho našla v 16.00 hod na ještě jiné méně hlavní silnici a tam už jsem zastavila uprostřed prostředku, vlastním tělem stopla obousměrně dopravu a jala se lovit psa. Pes už byl totál hin, dehydrovanej, polomrtvej, ale chytit nešel ani za zlatý prase. Prchal a bál se všeho a všech. Pak mi zmizel a ač jsem ho autem hledala v pěších zónách a tak, tak už jsem ho pak nezmerčila

Městská policie (která včera už nezarábala) o něm nic neví, nicméně nás nyní evidují. Dnes ráno telefon, že se psík pohybuje pár ulic od nás. Sedám i s Myšmákem do auta a hledám v každé uličce v každém zákoutí. První naděje zhasla se zjištěním, že to černé co utíká vzadu mezi keři je kočka. Druhá naděje zhasla se zjištěním, že ten telefon se sice týkal malého černohnědého psíka, ale byl to jezevčík, našla jsem ho asi po 30 minutách jízdy. Pak další info o jiném psíkovi, ale ten má bílé znaky, tak to nic a paradoxně jsem cestou zahlédla i onoho psíka s bílými znaky. Našeho KCHŠ však nikoliv.

Naděje umírá poslední, ale je dost malá, řekla bych.

todle sem dala na blů a k dežaví a dám to eště semka
Lidičky,mám prosbu.Včera psala kamarádka z Brna na jiném serveru,že viděla pobíhat asi kavalíra po komunikaci.Zastavila posléze dopravu a pokoušela se ho odchytit,leč marně,byl vystreslý a nešlo to,musela to nechat být.Krapet jsem zapátrala a našla ho v inzerci na nalezencích
Hledám pejska (Brno Pisárky) [psi]
> >
> > 15.4.09 se mi ztratil blízko Riviéry v Brně menší pejsek King Charles Španěl.
> Je
> > černý a má zlatou nápresnku. Má známku MÚ Kroměříž. Má asi 6 let a trochu
> > olysaný ocas. Prosím o pomoc. Nálezce odměním.
> > e-mail: lmecerodova@voronez.cz
> > Telefon: 606649745

spojila se s majitelkou a ještě večer ho společně hledali,marně .Obvolala co se dalo a vyvěsila cedule,ted na upozornění vyjela,ale nebyl to on.Kdyby tam někdo bydlel,mohl by se kdyžtak rozhlížet kdyby nááhodou?Naděje není už asi velká,pes je plachý a je venku pomalu týden ,ale kdyby náhodou někdo něco..dík

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2009 10:06
- Nahlásit

davidkova renata
dík poslala jsem to dál s prosbou o pomoc.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2009 10:10
- Nahlásit

PetraK
Taky dík,du pa,nepište!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2009 10:12
- Nahlásit

Gerda
Jak se máte matlošové?

mám se jako člověk, kterýmu sedí za krkem hrozná vopice

hele, vemte kameru a natočte toho vašeho psíchochocholouše, možná na tom trhnete balík, dyš to pustíte do kin jako krvák

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2009 10:13
- Nahlásit

Gerda
Jinak tu máme Robokopa Lolu
Lola1 je robocop?????? ,šiš to sou věci..

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2009 10:20
- Nahlásit

janika
jsem vám včéra psala

aha, já už pak nebýla

Berušce

asik neee, páč jednak jsem si svoje vybrala včera - a to jako víc než dost. Je mi moc, moc umíravě a pak máme už dohodnutý venčení se známejma a Ešusovou manželkou, tak to bude na dýl a pak zakončo určo f hopsodě, kde teda já budu ctnostně ucucávat růžovou žbrundu nazvanou točená limonáda . Asi se dám po fčerejšku na dráhu apstinetky

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2009 10:31
- Nahlásit

PetraK
mám se jako člověk, kterýmu sedí za krkem hrozná vopice
Aha, takže mamka nešla dřít, šla ti sedět za krk....hmmm, tak ať jí moc nevofoukne )))

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2009 10:33
- Nahlásit

davidkova renata
Lola1 je robocop??????
ne lola jako lola, ale lola jako lola přece....ta červená, co nám běhá po zahradě a žere garpovi hlavu...Garp je dobrý hlídač, pustil řemeslníky na zahradu, ale teď už je nechce pustit zpět. Minule nechtěl pustit ani nový uklízečky.

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2009 10:33
- Nahlásit

Gerda
Aha, takže mamka nešla dřít, šla ti sedět za krk....

a že sem si byla jistá, že se něgdo chytí a taky jsem si tipovala dobře gdo!

Ale nechápu, proč když sem fčera kalila, musim za trest dneska nosit Davídkojc kolem krku?
Aby nakonec nechtěla nějaký poplatky za protialkahůlickou terapyji?

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2009 10:54
- Nahlásit

PetraK
Ale nechápu, proč když sem fčera kalila, musim za trest dneska nosit Davídkojc kolem krku?
No to je právjě ten trest za to pití přece...Buďte ráda, že jí nemusíte přelejvat ze skumafky do skumafky, jen si jí ponosíte a večer jí pošlete do práce

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2009 11:08
- Nahlásit

Gerda
že jí nemusíte přelejvat ze skumafky do skumafky,

žíšmarjá! To je děsná přectava, páč jak se mi klepou ručičky, určo bych jí rozbryndala a to by myslim jako nevydejchala.

Budu jí muset nosit i na těch igelitech kam dem vodpoledne? Nebo to už zas fachá? By to s ní kapek asi drncalo, jak bych běhala kolem toho tunelu, slalomu a tak.

janika

davítková upíchnutá v laborce

v labroce ani tak ne, jako spíš na ropný plošine. Vona je totiž tetkon ropa ve skumafce na plošině.No. Taky nemůže bejt něco normálního třeba - já nevim, agama límcová, nebo tak. To ne, musí bejt ropa ve skumafce

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2009 11:15
- Nahlásit

janika
že je davítková upíchnutá
No jo, to sem taky nevěděla, se holka nepřizná....tajnůstkářka jedna, tak tu budeme mít křtiny, no. Mohlo by se to menovat Žibřid Polykarp, dyš to bude kluk, a dyš holka, mohla by to bejt Serafínka Eulályje. Budu kmotřička. Jupíííí!

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2009 11:28
- Nahlásit

Gerda
mohla by to bejt Serafínka Eulályje Budu kmotřička. Jupíííí!

se menuješ Eulályje nebo Serafinka?

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2009 11:30
- Nahlásit

PetraK
Moje dostane třetí méno, bude to Serafínka Eulályje Gerdička...tu už nigdy mamka neprovdá, zůstane jí do smrtě na krku, jako vám mamka, dyš budete pít.

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2009 11:39 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Gerda
do smrtě na krku, jako vám mamka, dyš budete pít

uš nikdá se chlastu nedotknu, přísahám na svou holou pjoumatiku!!! Už nikogdá! ta přectava, že mám do smrtě smrŤoucí Davídkojc (navrch ešče tetkon upíchnutou!!!:mad kolem krku je horší než Noční můra z Elmstrýtu.

Moje dostane třetí méno

a hele - nemohla by mít ty ména štyry? Líbila by se mi tam mezi nima ešče Aglája!
Serafinka Eulályje Gerdička Aglája Vopajšlíková! (to kdyby si jí náhodou vzal třeba ňákej Vopajlšik)

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2009 11:44
- Nahlásit

janika
Ste pily žencký už před vobědem ne?

já ne! Sem přísahala na holou pjoumatiku, že už to nikdá pít nebudu. Nechci se celej život tahat s Davídkojc.

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2009 11:45
- Nahlásit

PetraK
Serafinka Eulályje Gerdička Aglája Vopajšlíková! (to kdyby si jí náhodou vzal třeba ňákej Vopajlšik)
No ale to bude holka chudák, dyš bude muset bejt navrch eště davítková....Serafínka Eulályje Gerdička Aglája Vopajšlíková rozená Davítková...tu si bdueme muset nechat na pokusy doma.

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2009 11:50
- Nahlásit

Gerda

tu si bdueme muset nechat na pokusy doma.

tagže taky skončí ve skumafce! Celá máma! Depak japko nikdá nepadne daleko vod sosny!

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2009 12:08
- Nahlásit

Tak děcka, to je hustý, parkovací konflikt graduje, už tu sou policajti, maj mejdan na dvorku, výslechy, obvinění, protokoly, svědci....blbý je, že Psíčkůf brácha má fakt pistol a někam vodešel. No, aspoň nás nebudou muset vyhazovat. Biluško - mám dobrou pojistku? (Sedim totiž přímo u vstupních dveří do místnosti)

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2009 12:13
- Nahlásit

čus žumpus, je něco novýho? Jenom procházím, za půl hodiny zas musím letět

Gerda
. Biluško - mám dobrou pojistku? (Sedim totiž přímo u vstupních dveří do místnosti)
Máš, vztahuje se i na přejetí autem i na zastřelení, sem se koukala . Ale nemáš pojistku gdyby si napadla policajta, tak na to bacha

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2009 12:16
- Nahlásit

Gerda
Tak děcka, to je hustý, parkovací konflikt graduje

u vás se fakt furt něco děje! tomu fakt definitivně hráblo.

janika

hmmm, zato Gerda si přihla i za tebe

nedif se jí, třeba už jí asi moc času nezbejvá.

<< 1 ... 2934 . 2935 . 2936 . 2937 . 2938 . 2939 . 2940 . 2941 . 2942 . 2943 . 2944 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání