Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2934 . 2935 . 2936 . 2937 . 2938 . 2939 . 2940 . 2941 . 2942 . 2943 . 2944 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2009 18:17
- Nahlásit

davidkova renata
jedině f pralese
mezi jelínky sika?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2009 18:19
- Nahlásit

Gerda
mezi jelínky sika?
jinde nelze,to je snat jasný! co tam eště děláš,přišla na tě purgačka? Nebo se bojíš vylézt na parkink?

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2009 18:21
- Nahlásit

davidkova renata
Ne, jak sem se zvedla, že jdu, jedna kolegyně přišla a druhá zavolala a obě něco chtěly, takže sem musela eště ukládat data polákům a volat grafičce, aby ráno přišla dříf. Teť už jdu, čeká mě 20 stran nové knihy, už se těšííííííííím A mám hlat, bo sem dnes zapomněla peněženku a neměla sem si za co koupit jídlo.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2009 18:27
- Nahlásit

Gerda
neměla sem si za co koupit jídlo.
zvykej si,je krize

argosek
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2009 18:36
- Nahlásit

Gerda

a proc vubec rikala klit vinetu?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2009 18:55
- Nahlásit

argosek
proc vubec rikala klit vinetu?
šiš abysem ho uklidnila,né??to je snat jasný chytal trošek hysterák dyš viděl,kterak mizíte f cukrárně za účelem nákupu osvěžujících nápojůch Ofšem silou vosobnosti sem ho přirozeně uklidnila

nemethova5
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2009 19:04
- Nahlásit

davidkova renatacaute pani,zasejc jsem v rachote,vy jste asi prisla,ne?hele,jak jste mi posilala to ííípo,mi cvicime lipicany?se nekde trajdate s panem argoskem a ja musim drit,to je ale bezpravi todlecto!
Gerdaty mas poruchu?ja bych vedela o nekom jinem,kdo tu poruchu ma,ale pani vy to nebudete!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2009 19:18
- Nahlásit

nemethova5
vy jste asi prisla,ne
jj,ale s argoškem trajdám jen virtuálně

GARFIELD
si tu??? máš maila,číhni,plííís

nemethova5
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2009 19:30
- Nahlásit

davidkova renatano aspon neco,ne?jezis,jak me to tu nebavi,jeste dnes a zitra a pak uz mam dovolenou.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2009 19:32
- Nahlásit

nemethova5
no aspon neco,ne
no nevim,žádná výhra to nejni..
vydrž,Prťka,vydrž,to dáš!

du něco dělat,čus bus

nemethova5
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2009 19:34
- Nahlásit

davidkova renatanevydrzim!uz mi to leze na nervy,paneboze-zlata kremajda a oni tam musi ted opravovat,pani ani nevite jak se tam zpatky tesim,to si ani nedovedete predstavit!

argosek
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2009 19:45
- Nahlásit

davidkova renata

skoda, ze vas nekous .

ach jo zivot je tak tezky, kdyz se mlade devce zamiluje

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2009 19:51
- Nahlásit

Dělá něgdo výcuc? Jenom procházím, sem se na půl hodiny zakecala se sousedkou a nabrala jsem megazpoždění Stavím se asi tak o půlnoci, vsadím se, že už tu zas nigdo nebude Třá byste mi alespoň mohli na tu dobu připravit výcuc

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2009 19:56
- Nahlásit

Biluška
Dělá něgdo výcuc
dneska je mrtvo,jen gerda měla nečekanou purgaci visíc v buse na klandru,zřejmě poté co jim šéf rozmlátil několik aut na parkovišti.Není divu,ukázalo se ,že je to Psůf bratr.Paxe počítalo,kolik se ušetří na votčervovadlech dyš psa zhubnete co to dá.argošek je mladé děfče v rospuku a cloumaj jím právě hormony ,je totiš zamilován.Naštěstí se neví do koho,tagže naději maj úpa fšicííí .Víc ze mě nevyrazíte,su jen lajka..

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2009 20:05
- Nahlásit

davidkova renata
Díky paní. Jdu okamžitě nařídit čoklům, aby zhubli. Gdyž tak jim dám do žrádla merídii
poté co jim šéf rozmlátil několik aut na parkovišti
To mohla dát Gerda vědět dříf, bysem tam rychle přistavila Amálku Nutně potřebujem nový blatník, přední i zadní nárazník, zadní dveře, přední dveře i prostřední dveře a levý světlo
Jo a taky nějakou hadičku od oleje, nebo co

gabifi
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2009 20:06
- Nahlásit

zdravim a mizim

kachna_
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2009 20:10
- Nahlásit

Biluška
Nutně potřebujem...
Nejni jednodušší psát, co na tom autě nepotřebuješ novýho?

Kani3
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2009 20:32
- Nahlásit

Jsem tu Ahoj všem , ahoj Renato

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2009 20:35
- Nahlásit

kachna_
Nejni jednodušší psát, co na tom autě nepotřebuješ novýho?
No tak třá klička u dveří vpravo vzadu je celkem v pořádku, tu nepotřebuju

Kani3
Nevím kdo jste paní, ale vítám vás tu

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2009 20:39
- Nahlásit

Jeden brácha Jaffa

a jeho ségra Agina

a šílená mamina

Sousedka mi dneska vyhodila ze zahrady cigoše, co mi byli uklízet tak to je, kyž někdo dbá na bezpečnost.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2009 20:45
- Nahlásit

Mucholabkanazdar muchoš!to je taky dost,ze se tu nekdy dovalis,hele fotky pekny,jako cigosi chudinky utlacovani ti tu uklizeli na zahradce jo,se divim,ze jeste neprisli uklizet na argos!vlastne nedivim,bo hajan je tam na volno,tak asi na bezpecnost dbam takhle ja.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2009 20:46
- Nahlásit

Kani3taky vas pani zdravim tady v zumpe,davidkoj sel asi spat,ona tak brzo chodi se slepicema.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2009 20:48
- Nahlásit

nemethova5
Paní, já jim za to dokonce platím

nemethova5
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2009 20:59
- Nahlásit

Mucholabkatak pochopila jsem to dobre,ze jsi si najala nakou partu hic,dala jim naky drobny,at vam to tam uklidi,nebo jste to myslela jako ironicky????

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2009 06:50
- Nahlásit

Fstávejte a děte dřít

Tinta76
# Zasláno: 21 Dub 2009 07:34
- Nahlásit

Biluška
Fstávejte a děte dřít
jóóó, tak to jsem udělala již ve 4:30

Dobré ráno všem

brezen2008
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2009 07:41 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit

dobré ráno všem
davidkova renata a fili
myslíte že když se koupí něco pro toho psa,jak dala fili,že mu to daj,jako jestli může konzervy nebo granule?
protože podle mě ten pes musí dostávat na přídel jídlo a pití,když je v takové, stavu
furt na něj myslím,jako jasně že si ho domu nemohu vzít,to je bez diskuzë,ale nějak pomoci jinak

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2009 07:54
- Nahlásit

čus fšicíí nasraný
Kani3
ahoooj
Biluška
Nevím kdo jste paní
je vod vedle
Tinta76
jóóó, tak to jsem udělala již ve 4:30
já již ve 4.00
brezen2008
že když se koupí něco pro toho psa,jak dala fili,že mu to daj
já nevim..

ankaras
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2009 08:16
- Nahlásit

Dobrý ráno, se musim s váma podělit, našla jsem pro mě teda krásnýho prcka v útulku

http://www.trinecko.cz/utulek/

Garfield
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2009 08:32
- Nahlásit

davidkova renata
Zdravím.
Městská policie (která včera už nezarábala) o něm nic neví, nicméně nás nyní evidují. Dnes ráno telefon, že se psík pohybuje pár ulic od nás. Sedám i s Myšmákem do auta a hledám v každé uličce v každém zákoutí. První naděje zhasla se zjištěním, že to černé co utíká vzadu mezi keři je kočka. Druhá naděje zhasla se zjištěním, že ten telefon se sice týkal malého černohnědého psíka, ale byl to jezevčík, našla jsem ho asi po 30 minutách jízdy. Pak další info o jiném psíkovi, ale ten má bílé znaky, tak to nic a paradoxně jsem cestou zahlédla i onoho psíka s bílými znaky. Našeho KCHŠ však nikoliv.

Naděje umírá poslední, ale je dost malá, řekla bych.

<< 1 ... 2934 . 2935 . 2936 . 2937 . 2938 . 2939 . 2940 . 2941 . 2942 . 2943 . 2944 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání