Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2925 . 2926 . 2927 . 2928 . 2929 . 2930 . 2931 . 2932 . 2933 . 2934 . 2935 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Baico
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2009 13:48
- Nahlásit

Gerda
To by se nějak operativně dohodlo, aź by to bylo aktuální. Viděla bych to, že se napevno dohodneme po zkouškách v červnu. Protože to se pak uvidí, jesli si Bajkonůra nechám

Garfield
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2009 13:56
- Nahlásit

Biluška
Seš vod Psíčka a nediskutuj vo tom! Voni snad vjedí, co seš zač ne?

Baico
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2009 14:01
- Nahlásit

janika
No já bych kdyžtak přijela na Pilák s novým štěnětem. Baicova máma má zrovna mimča

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2009 14:08
- Nahlásit

Baico
Dyš budete mít nový štěně, Bajkonůra si nechám. Ten bude na vobrany, Mařena na stopování....anebo Mařena na nic, resp na gauč a Bajkonůr na cvičení.

janika
Jako ale dyť sem to řikala už na zimnim srazu, že jet chci, ale že tam mařenice má zahájení hárání....Do stanu se mi taky úpa moc nechce, ale kdyby chatka pro jednoho čéka vyšla ňák draze, pudem do stanu. Je totiž možný, že v červnu se nám to opět nějak výrazněji pohne směrem k menšímu počtu zaměstnanců.

Baico
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2009 14:13
- Nahlásit

Gerda
Bajkonůra si nechám
Tobě ho nechám, bude v dobrých rukou
No Maruška už pak bude každý hárání mít štěňata, ne? Aby s ti to rentovalo. A po těhle rodičích ti lidi utrahjí ruce a na Pilák nás pak pozveš všechny

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2009 14:21
- Nahlásit

Dobrý den, celý den, jenom procházím, vyterapeutěné psy zavírám domů, ty čerstvé nabírám do auta a letím do dalšího ústavu. Jednou mě do některého konečně zavřou a budu mít svatý klid. Jedinou podmínkou je, že musím být na samotce, nechci vidět žádné důchodce, momentálně zavostalé a hlavně žádné psy

Psíček
Už je to uděláno, už je to hotovo, včil už pracuje státní aparatůra . Večer podám hlásání . Jo a Mášenka vykopnu a uš budu jenom tvoje, abysem mohla být Psíčková a někteří chudáci v tom neměli zmatek

Garfield
Seš vod Psíčka a nediskutuj vo tom! Voni snad vjedí, co seš zač ne?
No dyk já se s nima nehádám, mě je jasný, že to musí vědět líp jak já .
Byla bysem moc ráda, kdyby mi někdo z nich řekl kam sem zašantročila takovou malinkou motyčku. Se mi s ní skvěle pracovalo a nemůžu ju najít Tak třá kdyby byl někdo tak hodnej a pověděl mi to.....

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2009 14:26
- Nahlásit

Baico
Tobě ho nechám, bude v dobrých rukou
Až si to přečte mamka, nejdřív se strašně zasměje a pak ti dá devět červenejch smajlů, že seš vopravdickej bláááázen ))) Ale je fakt, že když nám Pilák vyjde a vy pojedete taky, budu se mooooooooooc těšit - si pak klidně můžem vzít chatku spolu, dyš budete chtít.

Garfield
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2009 14:28
- Nahlásit

Biluška
Biluše, prosím Tě, jsi na Skype?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2009 14:45
- Nahlásit

Jimmi
tady chcíp pes.....
Kéž by!
du vocad račim,nějak to ztrácí úroven

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2009 14:52 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

davidkova renata
du vocad račim,nějak to ztrácí úroven
Taky du, ale este se pochlubim i tady. Vazila jsem Sadlo (tu starou tlustou rtw) u vetky, a ma od lonskyho dubna dole 9 kg, je na krasnych 43,5 kg.
Takze: vyplati se hubnout psa, dneska sem tak usetrila 30,- Kc na odcervovakach! A to se, Bobe, vyplati!!

Garfield
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2009 14:55
- Nahlásit

Fifi
Nám ten hajzl konečně přibral, takže na odklíšťákovákách jsem letos připlatila, ale zase ušetřím za kapačky... Takže tloustnout se vyplatí.

jablunka
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2009 14:59
- Nahlásit

Fifi
Garfield
Tak já letos platím míň neš loni,páč anglickej buldok vážila víc neš Otík.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2009 15:09
- Nahlásit

jablunka
Fifi
Garfield
hm,tak esi to někoho zajímá,přibrala sem já ani nevim kolik a páč si asi budu muset koupit vječí gatě,tak to se ,Bobe,nevyplatí
Fifi
jináč děte do hajzlu,pani s tim vlkošedem z rána

Baico
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2009 15:13
- Nahlásit

Gerda
To víš, že ho nedám bělobu jednoho. Ale nesmíš mu to říct. Záměrně ho udržuju v napětí
davidkova renata
A pani kde ste jako přibrala, viděla jsem Vás na fotkách z velikončno procházky, dyk by jste se mohla převlíkat za bičem!!

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2009 15:16
- Nahlásit

jablunka
páč anglickej buldok vážila víc neš Otík.
Kolik vazila? A Otik ma kolik - novy foto vetrelce z jiny galaxie asi nejsou, ze..

Odcervovaky pro smecku dneska darda, zato sono bricha a vysetreni u ty rtw dneska jen za dveste (ale teda, to jste nevideli, jak byla pak jeste pokorena, ONA, DOROTA, ctnostna nevrla stara panna! Byla prosmatana zevnitr skrz ... ano, presne tam ji vetka strkala prsty, Dura mela voci navrch hlavy, CO?? ze se to deje?? ) .

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2009 15:17
- Nahlásit

Baico
A pani kde ste jako přibrala
Vona přibrala na hlasifkách, má eště silnějšího řevu neš kdykoli přettím. Sem jí slyšela z lesa, řikala sem si - hele, mamka de! - ale pak čtvrt hodiny nic....možná je jen zvuk rychlejší obrazu...

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2009 16:08
- Nahlásit

Právě ruply nervy psychopatickýmu řediteli mediálky, kterej se po parkovišti projíždí svým teréňákem a jezdí přes auta ostatních lidí. Myslim, že sou zas ňáký erekce na slunci.

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2009 16:25
- Nahlásit

janika
doma )))

jablunka
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2009 16:41
- Nahlásit

Fifi
Kolik vazila? A Otik ma kolik - novy foto vetrelce z jiny galaxie asi nejsou, ze..
Beruna vážila 30kg,ale ta byla vobrofská,Bobina 25-27kg,jak gdy.Otík měl 20 gdyš přijel,teď má 23kg,ale není to na něm nikde vidět.
fota teď nejsou,jeden starej foťák si půjčil brácha na focení synáčka a druhej blbne.Fakt chci novej!

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2009 16:41
- Nahlásit

Gerda
Právě ruply nervy psychopatickýmu řediteli mediálky, kterej se po parkovišti projíždí svým teréňákem a jezdí přes auta ostatních lidí. Myslim, že sou zas ňáký erekce na slunci.
Ze by dalsi Falling down ?

jablunka
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2009 16:42
- Nahlásit

Gerda
To jako fakt???????

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2009 16:56
- Nahlásit

No von je trochu pošahanej, jednou řve na všechny zaměstnance, že je vyháže do jednoho okamžitě, vzápětí jde na oběd a vrátí se s megakošem žrádla, že přinesl všem nějaký dobroty....teď prostě zničil na parkingu ve dvoře dvě auta...vorval jim nárazníky a jednomu proďobnul kufr, prostě do nich najížděl. Magor no, nikdy nevíš, s jakou náladou se probudí.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2009 17:05
- Nahlásit

dobry den decka!!!opet jsem v rachote,jeste dnes a zitra a mam dovolenou,dnes uz bylo pozde!
Gerdacaute pani,vas jsem dlouho nevidela,neslysela,jdu na obchuzku,zatim cau.

argosek
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2009 17:44
- Nahlásit

Gerda

ja bych mu nasadil el. obojek a ty jeho nalady mu z damskeho wc korigoval.

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2009 18:04
- Nahlásit

argosek
chodí tady po riegráku čupka, co vypadá jako pan vinetúúúúúúúúúú. Ale je odvážná.....

Děcka, zasílám vám večerní báseň:

Duj větříčku duj,
nakypři mi hnůj.
Duj větříčku ze severu,
dej ať se v metru neposeru
strachy, že jsem okno nezavřela
až blesk přiletí jak střela
a bouřka zachvátí oblohu
v buse změním svou polohu
z noh rozkročených
v stabilním postoji
do noh zkřížených,
co stabilně to neustojí,
až projedem prutkou zatáčku
zhoupnu se na klandru
jak rypka na háčku
snad zachytí gaťky mé nové, tesilové
akutní purgačku.
Duj větře, duj, ať dav chvátá,
eště mám zdržení odchodu,
bo musim na ftp nahrát data.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2009 18:07
- Nahlásit

Gerdajezismarja kde na to chodis?

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2009 18:09
- Nahlásit

Psíček
Nikdy jsem netusil, kam se muj bratr podel
Mě to právě taky napadlo ))))))

nemethova5
to chodí samo, já za to nemůžu, každej máme ňákou poruchu, no.

argosek
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2009 18:12
- Nahlásit

Psíček

kam byste ho chtel, pane sycku?

Gerda

rikas, ze kdyz z vinetua udelam nsoci, stane se z nej hrdinka?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2009 18:15
- Nahlásit

Gerda
Mě to právě taky napadlo
už to nehul a dyš tak jedině f pralese

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2009 18:16
- Nahlásit

argosek
Neřikám, jen naznačuju...tak klíííít vinetúúúúúú )))) Škoda, že si jí neslyšel )))

<< 1 ... 2925 . 2926 . 2927 . 2928 . 2929 . 2930 . 2931 . 2932 . 2933 . 2934 . 2935 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání