Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2925 . 2926 . 2927 . 2928 . 2929 . 2930 . 2931 . 2932 . 2933 . 2934 . 2935 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
StaHi
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 14:58
- Nahlásit

Gerda
z týhle stránky si objednám filmy z příští vejplatičky - už mám zálusk!
objednejte si idealne hnedle 4 filmy.. pak budete mit postovny zadarmo, a to se vyplati!

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 14:58
- Nahlásit

jablunka
Hele,je nějaká šance,že se něgdy začne chovat normálně???Jestli ne,tak pro mě je to jasný.
Netuším. Posledně když jsem tu měla štarnováky tak se chovali hodně podobně. Dva se z toho dostali (jeden poměrně rychle, snad za týden, druhý asi za měsíc-dva), třetí se vůbec nechytl . Pokud si ho nikdo nevezme do léta (což se klidně vsadím, že nevezme) tak ho vezmu k nám a zkusíme to. Buď to klapne, nebo ne. Osobně mu moc šancí nedávám V chovu šeltek se bohužel vyskytují linie, které jsou až extrémně bázlivé. Je to podmíněno geneticky... jestli ke vší svojí smůle nese ještě nějaké takovéhle geny tak mu nejspíš za Duhovým mostem bude mnohem líp

AlenaD
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 15:12
- Nahlásit

Baico
Ty jo to abych strejdovi napsala, že nám mají zarezervovat minimálně jeden pavilón
Jo, nejlepčí by bylo nějaký uzavřený oddělení aby nás snad nechtěla navštěvovat rodina a nebo nám nevnutili čokloidy.

Gerda

Pani, čecko nejlepčí vám přeju.
Nazdar pani, kde se furt flákáš?
To víte roba z vesnice, jak vysvitne slunko, jsem v jednom kole, navíc mě dostihla nějaká křipka nebo alergie ze Sahary či co. Celá jsem opuchla a teklo mi z očí a nosu a vodkaď nic neteklo tak to zase svědilo

jablunka
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 15:14
- Nahlásit

Baico
že nám mají zarezervovat minimálně jeden pavilón

Vopic.
Biluška
Je to podmíněno geneticky... jestli ke vší svojí smůle nese ještě nějaké takovéhle geny tak mu nejspíš za Duhovým mostem bude mnohem líp
Tak sem to myslela.

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 15:22
- Nahlásit

AlenaD
Celá jsem opuchla
Tak to ste Stahijů sestra....a davítkový otec....teda pokud máte toaleťák...

jablunka
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 15:27
- Nahlásit

Gerda
sem právje doposlechla štěňátko..........gde ste k tomu probůch přišla,paní?????

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 15:51
- Nahlásit

jablunka
ňákou divnou náhodou, je to děsný, viď? )))

jablunka
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 15:54
- Nahlásit

Gerda
je to děsný, viď? )))

Naprosto šílený!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 16:17
- Nahlásit

tak jsme zmokli,ale oběvili jsme krásného mohutného medvěda s PP,bo to byl NO asi půl roční,ale bude asi ve finále mohutnej jak nofondlandan
kopřivy jsem natrhala ted sušíme na zácloně

AlenaD
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 16:51
- Nahlásit

brezen2008
kopřivy jsem natrhala ted sušíme na zácloně
Pani ste moc čikovná a myslíte na všecko můžete dělat očistu těla zevnitř i z venku, dáváte taky do žrádla pejskom?

Garfield
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 16:54
- Nahlásit

Tak jsem omrkla tu zpívající britku ošklivku a musím říct, fakt masox. Ještě teď mám husákovnu.

AlenaD
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 17:02
- Nahlásit

Garfield
To je teda fakt síla, pouštěla jsem si to fčéra a skoro jsem bulela.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 18:09
- Nahlásit

AlenaD
já to dělám jenom psům,hlůavně kvuli dastíkovi
já to na sebe zkoušet nebudu jako čaje i když mi pomáhaj na lupy kopřivy

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 19:20
- Nahlásit

Uš ste dlouho neměli báseň na dobrou noc, takže tady máte jednu o deštném pralese a je to jako výzva k jejich ochraně:

Lesíku lesíku, dej dřevo na kliku.
Dej dřevo na futra, dej dřevo na domek
ať má kde bydlet můj černý potomek.
Lesíku s palmičkou, lesíku s opičkou,
chci svítit f komůrce olejnou lampičkou.
Opičko, ptáčku, jelínku siko
paste se dál, zde suším si triko,
paste se jinde, zde pole mám s řepou
a haranti sousedů se na angrešt třepou.
Papoušci, lamky, tygříci se lvy,
chci tu mít ticho, léčit si nelvy.
Chci tu mít světlo a zahrádku s plotem,
před postel kožku, tož píchnu vás hrotem!
Ležte mi u krbu pěknoučce placatí
seďte mi f klícce papoušci macatí,
až vás prodám, budeme prachatí!
Fauna bulí, flora pláče,
že zem vytvořila lický sráče!

Ste tu eště děcka?

Erin
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 19:26
- Nahlásit

Gerda

Ste tu eště děcka?

Teď už zasejc jo,ale musela sem si vyměnit pemrze,básnířko jedna taková vopravdická

jablunka
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 19:28
- Nahlásit

Erin
Gerda
Dámy,já si taky cikla ...........
Ale má to hloupku.

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 19:34
- Nahlásit

jablunka
Erin
pote si povídat ženy, mě se eště nechce domu, mám to daleko na metro a furte ščí a ščí....

Erin
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 19:38
- Nahlásit

Gerda

tak jo,sem dneska měla veterinární den,zítra jdu s IW na bonitaci,tak potvrzení na sraz...pak s obouma holkama čauíma,jedna je geront a hejbe se jí molár,tak kdy na resekci...vyšetřit srdícko a vzít kref,černá po nedokončené graviditě má furt lehký výtok..má ATB

Erin
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 19:39
- Nahlásit

jablunka

Už ví dochtoři ,jak a co ti působí alergii?

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 19:50
- Nahlásit

Erin
Máme na sídlu jedni IW, je jí necelej rok, je strašlivě obrofská, trochu asi přerostla, v pohodě mi dosáhne do tašky, co mám přes rameno. A šlape pořád na Maryji. Dej ještě nějaký fotky kde sou všechny čupky Kdy dáváš vyšetřit srdce? Až při potížích, nebo když máš pocit, že by bylo dobrý to vědět krz věk?

Už ví dochtoři ,jak a co ti působí alergii?
Dyk řikala, že se to objevuje zejména dyš sekaj trávu...to by byl docela pecháček teda. Ty alergeny sou snad nějaký silný či co - znám víc lidí ve svym okolí, co nikdy žádnou reakci neměli a teď na jaře maj vočka jak prořízlej bůček - zničehonic....

brezen2008
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 19:57
- Nahlásit

Gerda
29 ti do hospůdky přinesu tu misku na vodu 2l a bud si jí necháš nebo jí dám do utulku

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 19:59
- Nahlásit

brezen2008
čoveče nevim, jestli 2l neni moc, my měli litrovku a úplně stačila...uvidíme, přines jí prosím, aspoň na ní kouknu

Tinta76
# Zasláno: 17 Dub 2009 20:00
- Nahlásit

Gerda
báseň na dobrou noc, takže tady máte jednu o deštném pralese
pani!!! esi je todlencto vaše dílo, tak teďkonc teda musím konstatovat (tuším to tedy již déle), že jste GENYJÁLNÍ! ale jako vopravdicky!

Erin
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 20:02
- Nahlásit

Gerda

Fotky dám,ale chci je s votetovaným Žanynem a jeho děsnýho čopra...tak počekaj.teda potetovanej už je,ale mašina dostane nový uprďuchy.

A srdíčko u čauíků,poslechem 1-2x ročně,ale stejně je mám v oku.U IW se to řeší pořád,ale i doplerem vyšetřený pes s nulovým nálezem ,klidně hodí duhový most bez mrknutí voka 14 dní po vyšetření.

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 20:03
- Nahlásit

Tinta76
Pani, prosimvás, to víte, že je to vlastnoruční dílo, dyť řikám furt, že prostor pro logický myšlení a počítání a orientaci f prostoru zabrala hmota pro psaní kravin )))
Jak se maj rexíčkovi a kytkovi?

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 20:06
- Nahlásit

Erin
teda potetovanej už je
má mořskou pannu? Chtěla sem kdysi malou ještěrku na pupík. Eště že sem to neuďála, bo teť by z ní byl brontosaurus...a eště ňákej elipsovitej...

Tinta76
# Zasláno: 17 Dub 2009 20:07
- Nahlásit

Gerda
to víte, že je to vlastnoruční dílo, dyť řikám furt, že prostor pro logický myšlení a počítání a orientaci f prostoru zabrala hmota pro psaní kravin
ale kdeže! jakýpak kraviny! nechcete třá vydat nějakou sbírku, limitovanou edici jako, něco v DIY stylu?

Rexíčkovi se maj dobře, dneska zvedali a krčili aji nožičku při značkování, Kytkovi se z nějakého neznámého důvodu drbou, furt nemůžem přijít na to, proč ... ale my na to přijdem! Teď všichni čekaj na véču, tak jdu servírovat
A Mařenka, jak jsem se dočetla, je taky cajk, že?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 20:12
- Nahlásit

tak vám koukám na rnač u zelené sedmy a toho bordeláka Dárečka jsem znala osobně,bomba pes )
Gerda
jasně

Erin
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 20:16
- Nahlásit

Gerda

má mořskou pannu?

Prdlačky paní má na předloktí přetetováž (byl u říční plavby),z kruhu má nááádhernýho velikýho ještěra...Yakuza hadra..no a to není všecko,ale nemusí se to vědít .

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 20:17
- Nahlásit

Tinta76
Dyť sme řikali, že to bdueme přidávat zdarma ke knize povídek, co vydá garfíldová...celý by se to mohlo vázat k pracím práškům, až na ně bude sleva )))
Kolik let je vlastně rexíčkovi?

<< 1 ... 2925 . 2926 . 2927 . 2928 . 2929 . 2930 . 2931 . 2932 . 2933 . 2934 . 2935 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání