Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2925 . 2926 . 2927 . 2928 . 2929 . 2930 . 2931 . 2932 . 2933 . 2934 . 2935 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
jablunka
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 20:18
- Nahlásit

Erin
Už ví dochtoři ,jak a co ti působí alergii?
Doktoři ví prt,ale já s Tomem sme na to asik přišli.Nejhůř to propuká,gdyš čerstvje posekáme trávu.
tak jo,sem dneska měla veterinární den,zítra jdu s IW na bonitaci,tak potvrzení na sraz...pak s obouma holkama čauíma,jedna je geront a hejbe se jí molár,tak kdy na resekci...vyšetřit srdícko a vzít kref,černá po nedokončené graviditě má furt lehký výtok..má ATB
Vám by se vyplatil vet v baráku.
Gerda
Chtěla sem kdysi malou ještěrku na pupík. Eště že sem to neuďála, bo teť by z ní byl brontosaurus...a eště ňákej elipsovitej...
Já si nechala vytetovat na ňadro peříčko a teť z toho mám paví brk.

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 20:18
- Nahlásit

Erin
úplnej gangster pani, úplnej!

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 20:20
- Nahlásit

jablunka
Já si nechala vytetovat na ňadro peříčko a teť z toho mám paví brk.
Syn mojí kolegyně z práce jí totálně odzbrojil velkým komplimentem - mami, ty máš tak hezký dlouhý prsa.....Smíchy se váleli všichni a my si šly na toa utáhnout ramínka podprsenek ))))

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 20:21
- Nahlásit

Erin
Hele, kamoska se zamilovala do IW, hodla si casem poridit stendo. Je to osoba zodpovedna, ma cit pro psiska, mela bys nejaky doporuceni a nedoporuceni na CHS? A zhruba soucasnej prumernej vek? Kdyztak mailem (pod clenem), diky predem.

Gerda
Basen uchvancancujici! A pisen o stenatku tez.

jablunka
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 20:23
- Nahlásit

Gerda
mami, ty máš tak hezký dlouhý prsa...
Dlouhý budou aš splasknou,zatím sou celkovje vobří.Ňáko nečekaně vybjehly z čísla 2 na číslo 6.

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 20:25
- Nahlásit

Fifi
Můžete jí pouštět rotvíkům, až zase budou papat perdely )))

jablunka
nečekaně vybjehly z čísla 2 na číslo 6
sou to prsiska neposedný! )))))))

Tinta76
# Zasláno: 17 Dub 2009 20:27
- Nahlásit

Gerda
přidávat zdarma ke knize povídek, co vydá garfíldová
no to ne! přeciš nebudete přicmrndávat, dyš máte na to, vydat něco samostatně!

Kolik let je vlastně rexíčkovi?
jó to ví bohužel jenom von sám ... my ho máme už 9 let a v útulku nevim, kolik mu bylo ... veterinář by podle rentgenu usoudil (pokud by ho teda neznal), že je to tak třináctiletej vofčák ... já ho tipuju na 11 ... jinak jsem si teď vzpomněla, že mu sou souzený pěkný datumy - do útulku se dostal 9.11.1999 a my ho vodvezli 12.2.2000, takže se moch narodit třá 19.9.1998

Erin
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 20:27
- Nahlásit

jablunka

Hele pokud to bude alergie na pyly a trávy...tak 5x dojedeš za Žankem na bioterapii a je do dalčího jara pokoj i bez prášků.

Jo s tím vetem,sem si myslela,že ho urve holka...no nic.Kluk de na stavárnu a tak zasejc nic

Gerda
úplnej gangster pani, úplnej!
Jj ,ale milej a krotkej dyž se ví jak na něj

jablunka
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 20:29
- Nahlásit

Erin
Hele pokud to bude alergie na pyly a trávy...tak 5x dojedeš za Žankem na bioterapii a je do dalčího jara pokoj i bez prášků.
Fákt jo???No tak to snat budeme muset nějak domluvit .

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 20:32
- Nahlásit

Gerda
až zase budou papat perdely
Ono to nakonec bylo jen vychovny, vic revu nez skody, kapka krve nikde, jen zhmozdeniny. Jim harasi z harani, nikdy se takhle nerafly. Zflakala jsem je vsechny, jen me ted boli ten nateklej palecek a zjistuju, co vsechno pravak bez chapaveho palce nestiha.

Erin
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 20:33
- Nahlásit

Fifi

Hele, kamoska se zamilovala do IW,

Pošlu pošlu,kluk se bouch do rotvíků bude výmněnný obchod

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 20:33
- Nahlásit

Tinta76
chůdě malý, to tam byl tak dlouho???????? Ale datumy má heský, jak řikal cimrman - zotpovědní rodiče důležitých osobností by si datum narození svého potomka měli pečivě naplánovat, aby si pak děti, co se o něm budou učit ve škole, data líp pamatovaly Ani nevim, jak dlouho byla maryje f útulku, já jí vezla 28/9 2002...původně sem myslela, že říjen je číslo 9, takže sem jí řikala, že je na republiku, ale vono to bylo na václava, no. Neva, taky je to dost důležitý datum...určitě )))

Erin
milej a krotkej dyž se ví jak na něj
to chřestýš taky! )))

jablunka
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 20:36
- Nahlásit

Erin
,kluk se bouch do rotvíků bude výmněnný obchod
A já sem čím dál tím víc hotová z deerů,ale mám smolíka.

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 20:37
- Nahlásit

Fifi
Zflakala jsem je vsechny
správně, sem vám tam mohla postrčit eště maryji, abych si nenámahala svůj vlastní paleček A máte to aspoň zlomený? Už ste dlouho nic neměla, jen to koleno, ale to už je asik zase dobrý, ne?

Erin
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 20:37
- Nahlásit

jablunka

Jj ,víc na mejla

jablunka
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 20:40
- Nahlásit

Erin
Jj ,víc na mejla
Budu čekat.

Tinta76
# Zasláno: 17 Dub 2009 20:41
- Nahlásit

Gerda
dlouho? mě to přijde jako krátká doba, jsou tam psové i leta a ani se mu s náma vůbec nechtělo, hrál si tam s jedním pejskem, co vypadal skoro stejně jako von (akorát to byl blonďák), do auta jsme ho museli dostat smykem a před útulkem zůstaly ve štěrku rejhy tak nám za to po cestě zeblil auto (nic horšího jsem doteď nezažila)

že je na republiku, ale vono to bylo na václava
republika nebo václav, dyk je to skoro to samý ... týjo, ale to už máte Mařku taky pěkně dlouho teda ...

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 20:42
- Nahlásit

Gerda
tam mohla postrčit eště maryji, abych si nenámahala svůj vlastní paleček
Nemam, mela jsem ho kdysi vykloubenej ze sportu a tak byl volnejsi v kloubu, takze to mam naky nakloubeny enem. Boli to skorem jak koleno (ktery uz je naprosto v poho), takze si vyrobim vlastni ortezu - propisovackou si ho narovnam a omotam vobvazem.
Jinak maryji poslete, jiste se na ni dostane.

Erin
Pošlu pošlu
Diky moc.

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 20:47
- Nahlásit

Tinta76
Mařeně se taky s náma nechtělo, měla tam svojí ošetřovatelku, ze který měla velikou radost, nás chtěla pokousat, tak sem právě testovala na chlapíkovi, jesi ho kousne, dyš na ní šáhne, jesi jí jako máme kupovat košíček. No a vona se od něj vůbec nenechala pohladit, takže musela do košíčku i na vodítko. O škodě na interiéru auta ani nemluvim, bo to naštěstí nebylo auto moje, takže mě to toliko netrápí.
Mařce už asi potáhne na osmej rok. Už má šedivou hubku.

Fifi
no ale nemějte to ovázaný moc dlouho, pak už se to blbě rozhejbává - já nechala tu ruku 3 neděle v ortéze a byla to megachyba, rozhejbávala sem rok. Maryji vyřídim, že dyš mě bude srát, pude k tetě fifi, co snídá rotvíky, a dostane rákoskou na perdel ))))

Erin
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 20:47
- Nahlásit

jablunka

S deerama ,tak to tě pozvu na klubofku IW aDeerů..budeš koukat a hlavně tě zařazuju do databáze pomocníčků díírečků v nouzové situejšn.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 20:51
- Nahlásit

čus fšicíí co se jim plašej koziska
chčije a chčije,du se svalit na erotyku
Gerda
máš meyla esi tu si

Tinta76
# Zasláno: 17 Dub 2009 20:53
- Nahlásit

Gerda
Mařce už asi potáhne na osmej rok. Už má šedivou hubku.
To má Kytka už taky, a tý vůbec netušim kolik je, tuhle jsme to s jednou holčinou, co se vo ní starala v útulku, počítaly a vyšlo nám asi 6, jenže už nevim, jestli to bylo rok nebo dva zpátky, tak vlastně ani nevim, kolik jí teda je
A Rexík jak má bílej čumák, tak si všichni mysleli, že je to už starej pes, tsssss a jedna pani hospodská ho dokonce voslovila "dědku" čímž mě pěkně nakrkla a v tý hospodě jsme tudíš byli naposled

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 20:54
- Nahlásit

Gerda
no ale nemějte to ovázaný moc dlouho
sem si to ovazala na chvili a perdel mi to chtel servat. Tuzka prijde na radu zejtra, ale potrebuju ridit, no bude to zajimavy.
Maryji vyřídim, že dyš mě bude srát, pude k tetě fifi, co snídá rotvíky, a dostane rákoskou na perdel ))))
Rakoskou nee, ted max tou tuzkou, ja nepouzivam jiny vychovny pomucky nez svy telo (blbec, a to jsem mela lopatu v ruce).

jablunka
Člen
- Nahlásit

Erin
S deerama ,tak to tě pozvu na klubofku IW aDeerů..budeš koukat
........a tiše závidět a nahlas obdivovat.
a hlavně tě zařazuju do databáze pomocníčků díírečků v nouzové situejšn.

nemethova5
Člen
- Nahlásit

davidkova renatacaute pani,u nas nic,jen tu fouka,hele to video peknej humac,tak nevim,ale ten pes byl jak nejakej cirkusovej lipican,tak aby to doslo tak daleko,to fakt ne!

Erin
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 20:56
- Nahlásit

davidkova renata

chčije a chčije,du se svalit na erotyku

sem vlhká a du znásilnit souseda...přeložila sem to správně paní ušitelko?

Garfield
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 20:58
- Nahlásit

Děcka, ať chčí i zítra. Ráno máme brigošku na cvičáku a já toho mám zítra strašně moc, takže se mi vůbec ale fakt vůbec brigoška nehodí, ale půjdu. Na oběd musím být u našich a vyzvednout je, bo jedeme k babičce, která slaví 82. narozeniny. Když jsem jí do telefonu přála přesně v den narozek vše nej atd atd, tak mě přerušila, že jako jo, že děkuje, že jsem hodná, ale že už musí končit, protože spěchá s přítelem na tancovačku...

jablunka
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 21:00
- Nahlásit

Garfield
jedeme k babičce, která slaví 82. narozeniny. Když jsem jí do telefonu přála přesně v den narozek vše nej atd atd, tak mě přerušila, že jako jo, že děkuje, že jsem hodná, ale že už musí končit, protože spěchá s přítelem na tancovačku...

Garfield
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 21:02
- Nahlásit

jablunka
Ty jo, ten kořínek, dlouhověkost a zdraví zdědit po ní, tak budu totálně happy...

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 21:04
- Nahlásit

davidkova renata
máš meyla esi tu si
máš odpověť, esi tu si ))))))

Fifi
nepouzivam jiny vychovny pomucky nez svy telo (blbec, a to jsem mela lopatu v ruce).
škoda, mohla bejt zlomená jen násada...ste nešika pani, velkej nešika ))

Garfield
Babička je dost štramanda! To je super! Kamarádky tetu sem poznala, když měla devadesátiny, což sem netušila, bo baba zrovínka běžela do sklepa pro uhlák plnej uhlí! Dlouhej věk je fajn, když je člověk čipera. To bábince taky moc gratuluju k takovejm narozkám.

<< 1 ... 2925 . 2926 . 2927 . 2928 . 2929 . 2930 . 2931 . 2932 . 2933 . 2934 . 2935 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání