Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2925 . 2926 . 2927 . 2928 . 2929 . 2930 . 2931 . 2932 . 2933 . 2934 . 2935 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2009 12:21
- Nahlásit

davidkova renata
Mi to nejde spustit Chce to nainstalovat ňáký prvek, nebo co... pustím k tomu Mášenka ať mi to spustí a kouknu jak to dělají profíci

kachna_
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2009 12:49
- Nahlásit

jablunka
Pak se div PetřeK
Taxem po roce vlezla na maminkovský fórum
Tak tam nelezu od té doby, co jsem hledala nějaký informace a našla dotaz mého kamaráda, jestli mají dát pryč korelu, když je manželka těhotná.

jablunka
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2009 12:57
- Nahlásit

kachna_
Pak se div PetřeK
Tohle je trochu něco jinýho,ta budoucí maminka od PetryK měla snahu schánět informace tam,kde nějaké jsou a nešla do něčeho bez rozmyslu.Tyhle pípiny jsou něco neuvěřitelně stupidního.
Tak tam nelezu od té doby, co jsem hledala nějaký informace a našla dotaz mého kamaráda, jestli mají dát pryč korelu, když je manželka těhotná.
Já chodila dost na Modrého koníka,ale když jsem se dozvěděla,že jsem nezodpovědná matka,gdyš si dovolím mít 4 psy a 4 děti a to dokonce pohromadě v domě,taxem to vzdala.

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2009 13:05
- Nahlásit

jablunka
že jsem nezodpovědná matka,gdyš si dovolím mít 4 psy a 4 děti a to dokonce pohromadě v domě,taxem to vzdala.
Moje máti roky pracovala jako sestra na kožním. Staršímu dítěti se v roce objevil atopický ekzém (akorát jak jsem přestala kojit). Máti okamžitě věděla, že to má ze psů . Přišli jsme na kožní, doktorka diagnostikovala atopický ekzém, napsala mastičku a hotovo. Pro jistotu se ptám, jestli na to mají psi nějaký vliv (ne, že bych je dala pryč, to teda ne, ale abych to pro jistotu věděla ). Doktorka rezolutně prohlásila, že na to psi ani jiné zvířata nemají absolutně vliv. Zavřeli jsme dveře a máti prohlásila "a stejně to má z těch psů, já to vím"

nemethova5
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2009 13:40
- Nahlásit

davidkova renatacaute pani,tak jsem se dnes rozcilila i kdyz je dnes u nas krasne!!!!jak jsem vam rikala,koupila jsem si novou cartridž do te svoji hogo-fogo tiskarny,mela jsem ji pani jenom chvilku tiskla jsem jen cernou,kdyz jsem potrebovala dokumenty na cvicak a tak,tiskarna na me vyplivla neco v tom smyslu,ze je cartridz zkazena,nebo ze tam vubec nejni!!!!asi chyba v metrixu nebo co jsem si rikala,ty vo.e,zkoumala jsem stav barva a ta barva tam vubec nejni!no to pani uvidite v pondeli jak na ne vlitnu a to me stala barva,ne original,ale repasovana 600kc.!!!!tomu se fakt rika ulet!!!hele ja jsem nepoznala kremacku,uz na tom delaji,takze jsem si tu musela aji uklidit,clovek jde do rachoty a este aby si uklizel!!!a to jsem se jeste dnes dozvedela,ze hajan je sibirskej vlcak,pani mam nove plemeno!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2009 13:43
- Nahlásit

Biluškapani mam na vas dotaz,muzu vam napsat meila???
jablunkapani,ja jsem zas nezodpovedna teta,bo 4-leta neter lita s hajanem a lizou spolu zmrzlinu!pry jsem prase!a pry jak si vubec muzu dovolit mit takovou obludu s tak malym deckem a mala simona rekla,ze obluda je ta zenska,co tak spatne mluvi o hajanovy a este si u toho dupla,pak ze jsou decka blby,ze?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2009 13:44
- Nahlásit

nemethova5
,ze hajan je sibirskej vlcak
no tak sláva,už teda nemusim f kvjetnu s tim chlápkem na tu jejich základnu abych se na ně koukla bo Hajana znám

kachna_
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2009 13:44
- Nahlásit

jablunka
Tohle je trochu něco jinýho,ta budoucí maminka od PetryK
Snad máš pravdu, bohužel v práci často zažívám, že lidi přijdou na všechno se zodpovědně vyptají, no a pak to udělají podle sebe (nebo když se stydí, koupí to na protisměně bez ptaní) bez ohledu na potřeby zvířat.
když jsem se dozvěděla,že jsem nezodpovědná matka,gdyš si dovolím mít 4 psy
Nikdy neodpovídej, že to není pravda, páč máš zamluvenýho pátýho, fakt to nejni dobrej nápad

nemethova5
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2009 13:48
- Nahlásit

davidkova renatano jo,zenska me silne presvecovala,no a ja se nasralinkala a vytahla hajosuv rodokmen a rekla ji at si to precte co tam je napsano v kolonce plemeno!tak zenske sklaplo a radsi vystoupila,ale pojedes se na ne pekne podivat,uz kvuli me pani,dnes jsem jaksi hotova,shaneli jsme s mamou kozeny natlamnik na hajana,aby nejaky decko neprastil do hlavy,jak za nema budu chodit a decko nebylo este pitomejsi nez je.

jablunka
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2009 13:55
- Nahlásit

kachna_
Nikdy neodpovídej, že to není pravda, páč máš zamluvenýho pátýho, fakt to nejni dobrej nápad
Ještě nic zamluvenýho nemám,ale vono to určitě příde.
nemethova5
apani,ja jsem zas nezodpovedna teta,bo 4-leta neter lita s hajanem a lizou spolu zmrzlinu!pry jsem prase!
Hele,sem přemejšlela,co by to s těma hvjezdama udělalo,gdybych tam napsala,jak mi Štěpán jí granule,celý kuřecí krky(i s kostičkama) a klíďo vezme psovi vařenu packu z huby,aby si mohl taky kousnout.A teď jim začal chodit lemtat vodu z misek.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2009 13:56
- Nahlásit

nemethova5
decko nebylo este pitomejsi nez je.
to de???

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2009 13:58
- Nahlásit

jablunka
Hele,sem přemejšlela,co by to s těma hvjezdama udělalo,gdybych tam napsala,jak mi Štěpán jí granule,celý kuřecí krky(i s kostičkama) a klíďo vezme psovi vařenu packu z huby,aby si mohl taky kousnout.A teď jim začal chodit lemtat vodu z misek

jeblo by to konečně s nima definitivně
helejte,a nejni von Štěpa spíš to vlčí dítě jak to vopčas ukazujou f telce jako atrakcííí? Bo ty se chovaj úpa stejně totiš

nemethova5
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2009 13:58
- Nahlásit

jablunkapani,vy jste upa uzasna,to delala simona taky a este ji hajan to zradlo nechal,pry at ji snim,no ted uz je velka,tak uz vi,ze to je hajanove,no to by se tam ty madam asi posr.li pani!!!
davidkova renatajo pani,to de,hele vy dnes neíííípííííte,nebo na to kaslete?

jablunka
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2009 14:02
- Nahlásit

davidkova renata
jeblo by to konečně s nima definitivně
A Modrej koník by mě žaloval,že je bez uživatelek.
helejte,a nejni von Štěpa spíš to vlčí dítě jak to vopčas ukazujou f telce jako atrakcííí? Bo ty se chovaj úpa stejně totiš
No fšak mu Gerda dala méno Mauglí Jablůněk.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2009 14:08
- Nahlásit

nemethova5
vy dnes neíííípííííte
ne bo Nána hárá,dem až zejtra,tam to nevadí
jablunka
A Modrej koník by mě žaloval,že je bez uživatelek
von RD dělá uš i do dětí??
No fšak mu Gerda dala méno Mauglí Jablůněk
a jo,zas du s kříškem po funuse

jablunka
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2009 14:10
- Nahlásit

davidkova renata
von RD dělá uš i do dětí??
Trupko!Sem si cikla!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2009 14:50
- Nahlásit

tak jsme byli v knihovně,na kopci a psy lítali,paům sem natrhala pampeliškový listy
a dnes zatím nepršelo

nemethova5
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2009 14:55
- Nahlásit

davidkova renatajo,ja pani zapomnela,ona hara a ono by to rozhodilo ty chudacky pejsky,bo by pak nemohly cvicit,bo by se nesoustredili,hele pani ale stejne vam zavidim,mi tu ten tart nemame

brezen2008
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2009 20:45
- Nahlásit

tak psy zblajzli jak kopřivy tak i pampelišky

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2009 22:00
- Nahlásit

nazdar pitomcíííííííí, du vás jen pozdravit, tak sbohem.

mac1
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2009 09:10
- Nahlásit

Zvonil budík, bylo ráno, v hlavě mé byl kámen snad a pod ním tma ,když jsem snídal džbánek piva, ještě zdálo se, že divnou příchuť má.
Když jsem spláchl chladnou vodou z očí sny a z tváře závoj šedivý ,řek mi pohled pouhý z okna ven, že nedělní je den a lenivý.
Já cítil dál, že v ústech mám chuť cigaret a písní prošlé noci,
tak jsem vyšel ven a díval se jak slunce nový den má ve své moci
....jsem vyšla ven a neviděla nic..... ani moje psy , také je u Vás taková mlha ?? Nebo došlo přes noc k výrazné změně kvality mého zraku

brezen2008
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2009 09:25
- Nahlásit

dobré ráno věem
už svítí sluníčko,ráno tu byla mlha že nebylo vidět na protejší chodník
byli jsme venku asi přes hodinu a psy si to užívali,hlavně dasty s elis

gabifi
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2009 13:16
- Nahlásit

šmarja tady je tolik nových témat, že sem Davítkovou musela hledat lupou

Toš čau baby, dělám prt a moc se mi to líbí. Sousedům hárá fena, klucí dělají zamilovaný paka, ale jinak je fšechno při starým

all
Biluše má novou hospdu, jmenuje se Od Psíčka a příští týden je promo akce = na hlavu 3 panáky zdarma

jablunka
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2009 13:55 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

Zdarec lidijové.........
Taxme fčera ve tři vodpo vyrazili s dětmama,Brůsem a Otíkem na výlet do lesů a sem hrózně pyšná na Otíka,páč asi půl hodiny běhal s couračkou a pak aš do sedmi upa navolníčko a poslouchal.Brůs samo taky,ale ten uš fungá normálně normálně.
Akorát sem z nich a z dětí posundávala asi mylyjón klíšťat.
No a dneska sem uděla ze zahrady psí kosemeťák,tak měli zase sousedi vo zábavu postaráno.Tři psi sou čisťounký a voňavounký,Otík se opaluje do černa,jen ten debil bílej je teď zelenej!

P.S:Piju Myslfce a tři panáky sou málo.

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2009 15:18
- Nahlásit

gabifi
Biluše má novou hospdu, jmenuje se Od Psíčka a příští týden je promo akce = na hlavu 3 panáky zdarma
To se to rozdává z cizího, co? Dobře, budou tři panáky na hlavu zdarma, ale musíte potom umýt nádobí .
Isdpch dostane čtyri, páč tři...to by ani nevěděl, že něco má

jablunka
Piju Myslfce a tři panáky sou málo
Nevymýšlej si, zdarma budou enom tři Sem chudej podnikatel a na rozdíl od jiných subjektů platím daně, sociální a zdravotní pojištění, dépéhá a navrch eště srážkovou daň Tagže pivo zdarma se podává pouze po dobu referátu. Jak začne diskuze tak pije každej za svý

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2009 15:36
- Nahlásit

Biluška
Tak mě tu máš, můžeš volat, telefon mám zaplý, číslo znáš, že jo?

gabifi
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2009 17:53
- Nahlásit

Biluška
Jak začne diskuze tak pije každej za svý
no to budou fšicí jenom nasávat a nebude s kým dyskutovat

nemethova5
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2009 17:56
- Nahlásit

Biluškapani,ja myslivce nepiju,ja mam rada fernetek citrus!tak kdyby nahodou,jo?jo mate pani meila

brezen2008
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2009 18:02
- Nahlásit

tak jsme si užili sluníčka na kopečku,já si četla,psy lítali okolo,všichni 3 se pásli a vyhřejvali na sluníčku

Lola1
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2009 18:02
- Nahlásit

jablunka
gdyš si dovolím mít 4 psy a 4 děti a to dokonce pohromadě v domě,
no vidiš, já jsem měla 3 psy a jedno dítě (druhé dvě už nebyly doma) a ještě, že sem se neptala!

<< 1 ... 2925 . 2926 . 2927 . 2928 . 2929 . 2930 . 2931 . 2932 . 2933 . 2934 . 2935 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání