Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2925 . 2926 . 2927 . 2928 . 2929 . 2930 . 2931 . 2932 . 2933 . 2934 . 2935 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
gabifi
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 13:53 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit

jablunka
davidkova renata
baby, jukla sem na vopsluhu a hnet mi je líp....skoro jako po žrádle

StaHi
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 13:55
- Nahlásit

jablunka
davidkova renata
Gdyš ze mě potom neuděláte mýho vlastního otce co byl taky svůj bratr
tak todlencto vám slíbit nemůžu,kor esi dorazí Stahi.

jsem tu ..duverne vam reknu, ze moje babi, kdyz ji alzhajmr dovolil myslenkove svezejsi okamzik a ja dorazila na navstevu, pysne hlasila svejm pokojovejm spolubydlum: "To je muj bratr!"

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 13:57
- Nahlásit

gabifi
skoro jako po žrádle

ty nezklameš
StaHi
ja dorazila na navstevu, pysne hlasila svejm pokojovejm spolubydlum: "To je muj bratr!"
no a je to tady.

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 13:57
- Nahlásit

Čau žumpice, do kterýho ústavu se jede? Se taky hlásím, s čoklama se tahat nebudu, půjdu relaksovat bez nich

jablunka
Nahatýho psa tu nemáme, ale byli by tři pidi kříženci - jeden je skoro čistokrevná čivrána. Další vypadá na jorka šábnutýho s bůhví čím - snad špic, snad jezevčík. Ale je to hodně jorkoidní. A třetí je určitě šeltka s něčím, možná i čistá šeltka s nestandartním zbarvením. Ono se to nepozná moc přesně, páč to nevylízá z boudy a pokud se to vytáhne tak to kouše vztekle kolem sebe a hned to zase uteče Ten skorojork je na tom s povahou o malinko líp než skorošelťák, ale pro laiky to rozhodně není. Skoročivav je na tom z těch tří nejlíp, je to skoro normální pes

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 13:59
- Nahlásit

Znáte písničku - Uhořelo nám štěňátko - od Standy Kahuly? Je to fakt strašná písnička )))

gabifi
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 14:01
- Nahlásit

Biluška
Bilu, nechce se mi listovat zpět, otkut je ten skorošelti?

gabifi
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 14:03
- Nahlásit

Biluška
Čau žumpice, do kterýho ústavu se jede?
to mi je tak někak ouplně fuk, hlavně abi tam byla vopsluha, jídlo a pití a nebyla tam žádná práce

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 14:05
- Nahlásit

gabifi
hlavně abi tam byla vopsluha, jídlo a pití a nebyla tam žádná práce
S tim musim souhlasit, ani vopsluhu nepotřebuju, k tomu švéckýmu stolu si pro jídlo kliďánko dojdu...

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

gabifi
hlavně abi tam byla vopsluha, jídlo a pití a nebyla tam žádná práce
tož děcka,razíme do parlamentu

Baico
Člen
- Nahlásit

Biluška
do kterýho ústavu se jede?
Psychiatrická léčebna Horní Beřkovice

jablunka
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 14:06
- Nahlásit

gabifi
hnet mi je líp....skoro jako po žrádle

StaHi
moje babi, kdyz ji alzhajmr dovolil myslenkove svezejsi okamzik a ja dorazila na navstevu, pysne hlasila svejm pokojovejm spolubydlum: "To je muj bratr!"

Já vjeděla,že to skončí u mejch prapřetků.
Biluška
Gde si k tomu fšemu zase přišla???Hele ale zklamu tě,ani jedno nejni nahatý a navíc sou to rasy co mě fakt nijak nevoslovujou,kor čivrány.
Gerda
Znáte písničku - Uhořelo nám štěňátko - od Standy Kahuly? Je to fakt strašná písnička )))
Ne a ani po tom netoužím.

StaHi
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 14:07
- Nahlásit

Gerda a wami
mam nejaky novinky stran japoncka
..sehnala jsem potrebnej hardware i software, takze vicemene je vse ready.. ovsem zjistila jsem, ze oba filmy jsou na dvouvrstvym dyvku.. prazdny DL medium stoji 50.- (tyhle nemam, musela bych koupit)...podle mne to vypada krajne nevyhodne.. toz tak .. (original Cesty do fantazie koupite v kramcich se starsima prilohovejma dyvydyckama za 49,- ..Zamek v oblacich pres online oblednavku na filmX.cz za 99,-)

gabifi
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 14:10
- Nahlásit

Gerda
ani vopsluhu nepotřebuju, k tomu švéckýmu stolu si pro jídlo kliďánko dojdu...
noooo, tenhlenc druh vopsluhy bych nošením jídla nevyčerpávala

gabifi
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 14:12
- Nahlásit

davidkova renata
tož děcka,razíme do parlamentu
tam je bohužel silně vopsazíno

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 14:12
- Nahlásit

StaHi
Neva pani, už po tom jdu kouknout, jesi se to nedá objednat na netě. Fčera sem vobjednala děrzu uzalu a srpnovou rapsodyji. Cestu a zámek mi asi vypálí jeden známej, co teťkonc psal, že to někde má, dyš mi to vypálí hesky, vobjednám to i pro wamijovou.

StaHi
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 14:16
- Nahlásit

Gerda
no pani, jak myslite.. krom tech prazdnejch medii mam ted taky vsechno potrebny, ale, jak uz jsem psala, piratstvi tady vychazi draz nez originaly ...
..jinac postupne docitam... seeecko nej, pani velkosvatkova! upekla jsem vam zas toho dorta, co vam posledne tak chutnal

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 14:20
- Nahlásit

gabifi
tenhlenc druh vopsluhy bych nošením jídla nevyčerpávala
Hlavně ať maj s sebou čistý ponošky a trenýrky.

StaHi
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 14:20
- Nahlásit

Gerda
jdu kouknout, jesi se to nedá objednat na netě
online objednavka na Zamek

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 14:23
- Nahlásit

gabifi
nechce se mi listovat zpět, otkut je ten skorošelti?
Tutaj u nás. Ve Slezských Pavlovicích. Nejsou přímo u mě doma, páč včil to prostě časově nedám, takže musejí být v útulku . Tak plus mínus o prázdninách už na tom budu s časem snad trošku líp, takže se případě alespoň ten šelťák přesune sem. Páč ten prostě musí být mezi lidma a ochočovat se, je divoký jako vlk Jako Štarnováci

jablunka
Gde si k tomu fšemu zase přišla???
Tady umřel ňákej chlápek co měl ty psy. Páč nikomu nechyběl tak ho nikdo nehledal...až za dva měsíce si sousedi všimli, že vůbec nechodí ven. Ti psi byli celou dobu zavření s mrtvolou v bytě . Předtím u nich bydlela romuluska, ta je údajně snad někde ve cvokhauzu (už dýl, zavřeli ji tam dlouho před tím než ten chlap umřel). Takže bůhví jak byli socializovaní (nejspíš vůbec), jak se k nim pak chovali (hezky asi ne ) no a ten pobyt s mrtvolou jim na psychice asi nepřidal

a navíc sou to rasy co mě fakt nijak nevoslovujou,kor čivrány.
Mě jsou čivrány a jorci taky celkem volní,ale mrzí mě, že kdyby měli normální povahu tak jsou z útulku hned pryč. Ale tihle?
No a o tom šelťákovi vůbec nemluvě, ten je na tom psychicky tak blbě, že horší už to snad ani být nemůže

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 14:24
- Nahlásit

Baico
Psychiatrická léčebna Horní Beřkovice
OK, jdu si sbalit tašku

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 14:27
- Nahlásit

StaHi
Jupííííí to je ten nejlepčejší dort! Mňáááááááááááám!

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 14:27
- Nahlásit

Biluška
To sou prditka mrnavy, jsem aspon ty krizence jorku smrkla na Teriera v nouzi.

gabifi
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 14:28
- Nahlásit

holki loučim se, valim do rachoty

jablunka
Člen
- Nahlásit

Biluška
Mě jsou čivrány a jorci taky celkem volní,ale mrzí mě, že kdyby měli normální povahu tak jsou z útulku hned pryč. Ale tihle?
No tohle je asi docela smolík.
No a o tom šelťákovi vůbec nemluvě, ten je na tom psychicky tak blbě, že horší už to snad ani být nemůže
Hele,je nějaká šance,že se něgdy začne chovat normálně???Jestli ne,tak pro mě je to jasný.

Mucholabka
Člen
- Nahlásit

Biluška
Ta bulmastifka je teda k adopci. Majitele jsem sice dohledala, tvrdí že fenu prodal, ale spíš mám tucha, že ji vypustil. Je čistokrevná bezPP, je jí 7 měsíců a je hrozně hodňoučká. už konečně!!! začala jíst a pít, ale ještě nečůrala.
Psala jsem týpkovi sms ať mi aspoň pošle očkovák a datum narození, že se o ni teda postarám. Včera prohlašoval, jak si pro ni dneska přijede a co všechno mi za to doveze, a dneska dělá mrtvého brouka.
Zkus se zeptat té tvojí známé, jestli by ne,ěola zájem o supr fenku,
a zkuste se prosím poptat i ostatní, bude za cenu čipu-nechám ji označit, za jídlo nechci nic.

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 14:32
- Nahlásit

StaHi
Pani, to mi nedělejte, teď sem vobjednávala knížky, z týhle stránky si objednám filmy z příští vejplatičky - už mám zálusk!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 14:40
- Nahlásit

tak se vypršelo a jdem lítat na kopec a sušit kopřivy bo jsou po umití krásně vonavé a budem mít krásně provoněnej byt
užijte si ví kend

AlenaD
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 14:49
- Nahlásit

Čus vodovodní armatůry!
Koukám že se chystáte do H. Beřkovic, taky se hlásím, dyž tak na tu gerontopsychiatrii rekondiční.
Konečně prší a já se dneska můžu legálně válet.

Baico
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 14:51
- Nahlásit

AlenaD
Koukám že se chystáte do H. Beřkovic, taky se hlásím
Ty jo to abych strejdovi napsala, že nám mají zarezervovat minimálně jeden pavilón

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 14:53
- Nahlásit

AlenaD
Nazdar pani, kde se furt flákáš? Jablunka má zase angínu, tak k ní nechoť moc blísko, ať to taky nechytneš.

<< 1 ... 2925 . 2926 . 2927 . 2928 . 2929 . 2930 . 2931 . 2932 . 2933 . 2934 . 2935 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání