Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2934 . 2935 . 2936 . 2937 . 2938 . 2939 . 2940 . 2941 . 2942 . 2943 . 2944 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Neessi
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2009 19:44
- Nahlásit

Biluška
čuby o lano,my jen jistily aby se nedostaly k sobě

nemethova5
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2009 19:44
- Nahlásit

Neessijeee,to hajana taky bavilo,jak byl mladsi,fajne fotky pani.

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2009 19:48
- Nahlásit

Neessi
No jak mají obě napjatý vodítka tak to skoro vypadá jako by se do akce zapojili i psovodi

Neessi
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2009 20:10
- Nahlásit

Biluška
tak to skoro vypadá jako by se do akce zapojili i psovodi
zdání klame,to dělají ty obranářský postroje.

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2009 20:15
- Nahlásit

Neessi
A zvitezil teda ten, kdo druhyho psychicky odvrcel a vyziral nebo pretah pres pomyslnou caru?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2009 20:17
- Nahlásit

Neessi
Jo, tohle miluje Ferda a strašně se těším na konec června, kdy všechny setřem a vyhrajem jaké jste měli pravidla, že vyhrála? Kdo koho přetáhne nebo kdo dýl vydrží?
Baví to teda všechny moje psy, problém je, když si začnou sami bez toho, aby byli uvázaní, to většinou Bucka neustojí a do druhého psa vletí.

Neessi
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2009 20:19
- Nahlásit

Biluška

tady máš důkaz,že jsem ji jen jistila

Neessi
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2009 20:22
- Nahlásit

Fifi
A zvitezil teda ten, kdo druhyho psychicky odvrcel a vyziral nebo pretah pres pomyslnou caru?

no hlavně ta,která udržela dobře lano v tlamě a tu druhou odtáhla co nejdál - Bordžínka rotvičku odtáhla 3 x a ještě jí vyškubla to lano

Neessi
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2009 20:23
- Nahlásit

Mucholabka
problém je, když si začnou sami bez toho, aby byli uvázaní, to většinou Bucka neustojí a do druhého psa vletí.

no to pak není žádná prdel,proto je raději jistíme

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2009 20:25
- Nahlásit

Neessi
Bordžínka rotvičku odtáhla 3 x a ještě jí vyškubla to lano
Taková pravidla mají američtí buldoci. Tam mi vadí, že se nehraje na váhy, takže můj 25 pit těžko půjde přetahovat s buldokem 35 kg, což je škoda lano mají provlečené přes desku s dírou a lano je označené. Někteří mají šikovné psíky. Piti mají pravidla nastavené tak, že kdo vydrží dýl držet, vyhrál, a tam je pak váha jedno.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2009 20:27
- Nahlásit

no to pak není žádná prdel,proto je raději jistíme
Neessi
No to jo, tam stačí chvilka nepozornosti a jsou v sobě. Včera třeba našli provázek a tahali se všichni tři, hned jsem je šla rozehnat. Aginu s dospělýma zatím nechávám, jí zatím nic nedělají. Ona se drží jak klíště a velcí s ní zametají, ale i když sjede, tak se urputně utíká chytit, a když je hodně nasraná že ji pořád shazujou, tak je chytá za kůži a dospělí stojí a trpí.

Neessi
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2009 21:01
- Nahlásit

Mucholabka
že se nehraje na váhy
tady byly váhově na stejno,ale moje čuba kouše od mala,takže to lano dobře čapne a hned táhne,kdežto rotvice to pořád překusovala

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2009 21:04
- Nahlásit

Neessi
No dobře, tak to teda uznávám

Mucholabka
Pojedu s tebou a založím tam kategorii kapesních pejsků Nebo radši dvě - velké kapesní pejsky, tam se bude přetahovat Arman a Matylda. A malé kapesní pejsky - Texíček. Akorát budem mít problém sehnat mu váhově stejnýho protivníka Ale možná do tý doby Texu prodám za eura, to by pak byli jenom ti velcí kapesní pejsci

Jimmi
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2009 22:10
- Nahlásit

Biluška

hele pani, na flajbolu v začátečníkách máme hrozně rozkošnou malou pumičku Enynku, je strááášně šikovná a to je jí teprve 8 měsíců
majitelka byla trochu vykulená, když jsem poznala, že nedrží vořecha
no a hned jsme začali budoucí flajbolovou naději socializovat piškotama a voňuchňáváním...což se jí moc líbilo

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2009 22:18
- Nahlásit

Jimmi
Bílou, že jo?
Znám ji z fotek, naživo jsme se ještě nepotkali

Jimmi
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2009 22:33
- Nahlásit

Biluška
jo jo

uvidíme, jak jí to půjde, budu se modlit, aby se nerozhodla, že všechny ty tenisáky jsou její

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2009 22:35
- Nahlásit

Jimmi
aby se nerozhodla, že všechny ty tenisáky jsou její
No to se 100% rozhodne, páč pumičky umí jedno jediné slovo a to je "MOJE"

Jimmi
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2009 22:41
- Nahlásit

Biluška

tak to bude vlastně dobrý, tam bude mít hodně kamarádů "TENTENISAKJEMUJ" ...bude legrace

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2009 22:45
- Nahlásit

Jimmi
tak to bude vlastně dobrý, tam bude mít hodně kamarádů "TENTENISAKJEMUJ" ...bude legrace
S pumičkami je vždycky legrace, akorát nevím jestli se budou smát i majitelé až budou u veta po stopadesáté platit účet za sešití psa
Abyste nedopadli jak jedna familie v Bruntále co měla děsně zlého picbula (jako fakt zlého) a bydlela ve vedlejším vchodě. S těma jsme si žaluziemi dávali signály "bacha jdu ven s čoklem", aby se můj a jejich pitomec nedejbože nepotkali

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2009 22:48
- Nahlásit

Nemocný muž doma pouštěl sirénu
Dne 10.4.2009 oznámil na linku 156 občan, bydlící v Ostravě-Hulvákách, že jeho soused doma pouští sirénu. Hlídka městské policie, která na místo záhy dorazila, již zdálky slyšela typický zvuk sirény, který se ozýval z jednoho z domů. Jeho 44letý uživatel strážníkům tvrdil, že zvuky sirény jsou jeho ochranou před vlnami z internetu, kterými ho ruší sousedé a kvůli kterým se již několik let pořádně nevyspal. Muž nebyl očividně duševně zdráv, a proto se strážníci rozhodli pro konzultaci s lékařem. Před jeho příjezdem se však muž uzamkl v garáži a odmítal otevřít. Dveře do garáže museli otevřít až přivolaní hasiči. Mezitím na místo dorazila sanitka s lékařem, který rozhodl o převozu muže na vyšetření.

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2009 22:57
- Nahlásit

Mucholabka
že zvuky sirény jsou jeho ochranou před vlnami z internetu, kterými ho ruší sousedé a kvůli kterým se již několik let pořádně nevyspal.
Tý brďo, konečně vím proč se vždycky ve tři ráno vzbudím a nemůžu usnout . Jdu si pustit sirénu a jdu spát

Dobrou s kobrou

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2009 06:37
- Nahlásit

Fstávejte bando a děte dřít Takhle ten kapitalizmus nikdy nevybudujeme a pan argosek tu bude na věky zpívat častušky

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2009 06:46 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Biluška
Ahoj Biluško,
nevíš náhodou o nějaké šeltičce v útulku? Nebo třeba nějaký odrostleší štěndo s PP který nemá výstavní předpoklady?? Kamarádce minulý týden umřel šelťák na stáří a nemoc a tak by chtěla nového. žádný extra požadavky na nej nemá, jen je to holčina co chodí do školy tak si nemůže dovolit extra drahé štěně...

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2009 07:08
- Nahlásit

Fajka
Vím o dvou - Dany v Azylu Rita, ale toho nedostane, protože pes má vymyšlenou cukrovku a ještě nějaké další nemoci, aby ho p.Harigelová nemusela dát do adopce a mohla na něm množit štěňata

Další je tady u nás, na Osoblažsku, mladý pejsek, možná ne úplně čistokrevný, ale hodně šeltiovitý. Jenže je hodně bázlivý, opravdu exktrémně moc a ze strachu kouše (taky moc ) . Pokud je ta holka zkušená tak by mu mohla dát šanci - pes to buď zvládne, nebo ne . Ale pokud je pakovikuňa tak to ani nemá smysl
Kdyby o něho náhodou měla zájem a nechtělo se jí jet až sem tak jí ho můžu přiblížit do Olomouce, nebo do Opavy.

ankaras
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2009 07:20
- Nahlásit

Dobrý ráno, v pátek 27. března 09 byl u čerpací stanice "Macháč" v obci Březno nalezen pes. Pes je dočasně umístěn v prostorách Městského úřadu Postoloprty, kde se o něj může jeho majitel nebo jiný zájemce do 30. března 2009 přihlásit.

nevíte o něčem? já jim tam jdu napsat, kde teda pes skončil, když je po 30. březnu

jbat
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2009 08:15
- Nahlásit

Dobré ráno, lidi zlatí, stříbrní i bronzoví a aji ti bramboroví...
žije ještě Benda?
jinak jako kvalita školení se ustálila na úrovni "na hovno", mám pocit, že umírám na nudu a ani tady neni kafe!!!!!
jak žijete?

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2009 08:20
- Nahlásit

Biluška
Vím o dvou - Dany v Azylu Rita
hmm to je škodáááá

mladý pejsek, možná ne úplně čistokrevný, ale hodně šeltiovitý. Jenže je hodně bázlivý, opravdu exktrémně moc a ze strachu kouše (taky moc
no já se jí zeptám, ale je to mladá holčina tak 16 to byxh asi spíš řekla že to néé. Snese se s ostaníma ? Ona má ještě útulkovou fenku kříženku, taky docela plachou tož nevím nevím jak by to šlo dohromady
Každopádně díky

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2009 08:21
- Nahlásit

Dobré ráno lidé přezlatí, holubičky a holoupci, jehňátka, srňátka, i vy, dospělá hovězino! Krásné ráno fšem, co mají účty, co dělají dobré přátele, i zbytek bez účtů a bez bot!
Dnes nemá nikdo svátek, takže jesi chcete posílat dary, pošlete je mně.
Fčéra sme vůbec nestihly jít za světla do lesa, bo sme se musely koukat na ordinaci!!!! Tak sme šly po ní a dělaly sme pachokoláč - Maryje čenichala nepřetržitě po dobu vykouření celé cigarety, což je cca 7 minut?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2009 08:40
- Nahlásit

dobré ráno všem
tak jsme vstali v 5,30,šli na kopeček,potkali jsme plno kamarádu na hraní,plno lidí na kopání míčku,pak jsme šli do řeznictví kde nám panička koupila plátky huspeniny a vepřové nožičky a ted dostanem porci masa

brezen2008
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2009 08:43
- Nahlásit

Biluška
co čuba,je v poho?

<< 1 ... 2934 . 2935 . 2936 . 2937 . 2938 . 2939 . 2940 . 2941 . 2942 . 2943 . 2944 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání