Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2934 . 2935 . 2936 . 2937 . 2938 . 2939 . 2940 . 2941 . 2942 . 2943 . 2944 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kachna_
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2009 12:17
- Nahlásit

Gerda
mám dobrou pojistku?
Co si tak pamatuju, co jste tady rozebíraly, tak poleptání louhem by bylo ještě lepší

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2009 12:32
- Nahlásit

Biluška
Paráda, hned se mi je líp )))))

PetraK
u vás se fakt furt něco děje!
Vono jak je teďm álo práce, tak si to musíme nějak zpestřit asi nebo co....

kachna_
poleptání louhem by bylo ještě lepší
Děte do rici pani, už vidim, jak mu tady řikáme, jesi by nás místo zastřelení nemoch rači poleptat louhem, že na to máme lepčejší pojistku )))

No v každém případě bude vyhazovat ty, co jim taky vadilo, že jim naboural auto, a toho našeho kolegu prej přes svý právníky nějak hustě napadne za pojišťovací podvod....hele uš f tom lítaj i právnícííí, bude tady paragrafová bitva. Myslim že lžičařovi budou mít žně )))

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2009 13:48
- Nahlásit

Lidi help. Ta šedá koza rozervala desetikilový pytel s pracím práškem, celá se v tom vyválela a nejspíš i něco sežrala Co včil? Osprchovala jsem ji, takže to co měla na kůži už je pryč, ale co když něco sežrala?? Se z ní fakt jednou zcvoknu

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2009 14:04
- Nahlásit

Biluška
Co včil?
Já bych jí zmlátila! A jestli sežrala prášek na praní, tak bude mít pěkně bublavou sranděru.

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2009 14:20
- Nahlásit

Gerda
Já bych jí zmlátila!
No to jsem samozřejmě udělala A zmlátím ji ještě jednou až půjdu ten bordel uklízet a znova se u toho naštvu

A jestli sežrala prášek na praní, tak bude mít pěkně bublavou sranděru.
No já se spíš bojím, že bude zase otrávená, páč to obsahuje samé fujbek věci. Nemůžu si přečíst jaké, páč zrovna ten kus obalu, na kterém je to napsané je roztrhaný na molekuly Ale určitě to je jedovaté

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2009 14:24
- Nahlásit

Biluška
Tak si zavolej na veterinu, ne? Jestli hceš najít složení, řekni, co to bylo za prášek.

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2009 14:32
- Nahlásit

Gerda
Tak si zavolej na veterinu, ne?
Nejsem milijounář Nemusím nikam volat, abych se dozvěděla, že mám okamžitě přijet, psa by týden léčili a já bych si musela vzít další hypotéku, abych to zaplatila
Napřed počkám jestli jí něco bude Jestli jo tak ji zmlátím. Jestli ne tak ji pro jistotu zmlátím taky, aby věděla, že mi nemá přidělávat starosti, páč jich mám i tak dost zatím jí evidentně nic není, dělá bordel na zahradě a terorizuje Lilátko

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2009 14:33
- Nahlásit

Gerda
Byl to Titan active, kdybys prosím měla čas prozkoumat to složení. Kuji

kachna_
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2009 14:35
- Nahlásit

Toxikologické informační středisko (TIS): 224 919 293 nebo 224 915 402, kde je nepřetržitá služba. Díky svým databázím umí bleskově zjistit složení drtivé většiny léků, přípravků a domácí chemie. Zároveň volajícím poradí, co má smysl dělat a co naopak nikoliv.

kachna_
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2009 14:38
- Nahlásit

Musim se pochlubit, našla jsem botu, kterou mi Haskýš vloni v létě šlohla. A to bez toho, abych vyhodila tu druhou do páru

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2009 14:43
- Nahlásit

kachna_
A to bez toho, abych vyhodila tu druhou do páru
tak todle se často nestává...asik další sásrak na foře!

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2009 14:43
- Nahlásit

kachna_
Dík. Jsem tam zavolala, prý se maximálně poeá. Vyhodím ji na noc ven, jinak by se mi určitě poeala v obýváku, ji znám

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2009 14:51
- Nahlásit

davidkova renata
kachna_
A to bez toho, abych vyhodila tu druhou do páru
tak todle se často nestává...asik další sásrak na foře!

bezpochyby to byl sasrak náhlýho osvícení!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2009 16:50
- Nahlásit

davidkova renatacaute pano,opet v rachote,dnes to usim vydrzet,nebo se z toho taky poeam,hlavne z toho,jezdi nova pani ridicka a ptala se co to mam(jako hajana),ze to tipuje na krizence leonbergra,no nektery lidi mi umi fakt zvednout naladu k smichu!
Biluškakoukam pani,ze mate veselo,jo a jeste jedna vec,vcera vecer jsem nasla rozhazeny maso po objekte,v tom napichany sklo,ziletky a nejaky tabletky!!!!naka cerna mrdka si myslela,ze otruje hajana,ale to se moc zmylila!bo hajan kolem toho chodil,jak by to bylo hovno!takze jsem delala dobre,kdyz jsem ho ucila nic nejist ze zeme!jeste jsem to rano hlasila na cajty,ty to maji nekde v p.či!!!!

gabifi
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2009 17:11
- Nahlásit

ahoj fšicí, gdo ste eště nezmlátil psi, tak to děte udělat, páč večer se kvapem blíží.
Musím pracovat přesto, že bych se rači vožrala. Tak se tady mějte a moc nezlobte a nepište, sem pak ouplně mimo, gdyš s těch románů nevim vo co go

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2009 17:24
- Nahlásit

http://www.super.cz/bulvar/co-se-kde-sustne/31491- drsnaci-z-walda-gangu-rozbourali-halu.html
Sem nevěděla, že Walda má svůj gang....

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2009 17:42
- Nahlásit

nemethova5
Nějaké erupce na slunci asi, já na zahradě měla snad odvar z máku nebo kýho šlaka to bylo. Každopádně tam byly zrníčka máku.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2009 17:53
- Nahlásit

Mucholabkaco toooo?spise rekce,neee?se fakt smeju!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2009 18:32
- Nahlásit

nemethova5
vecer jsem nasla rozhazeny maso po objekte,v tom napichany sklo,ziletky a nejaky tabletky!!!!
cože????????????? no doufám,žes to aspon sebrala a vodvalila těm četníkům!
Gerda
Sem nevěděla, že Walda má svůj gang....
no má,sim tě ses měla zeptat Psiska,to by ti to řeklo úpa přesně! hele a kerej je walda,ten nahatej?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2009 18:39
- Nahlásit

davidkova renatapani,to je upa zbytecny,bo oni ta to serou,ale jak to bude jeste jednou,tak volam ty debilni cajty,co jim je vse jedno a volam majitele objektu a jeste toho naseho magora,jeste ze ten hajan byl za to trestanej,vi,ze ze zeme nesmi,prosim te a jak to dopadlo s tim mym napadenim posranym,nic!!!!!ticho po pesine,nakonec jsem si vse vymyslela a udelala sama,stalo se to druhyho listopadu 2008 a myslis ze mi prislo naky vyjadreni,nebo neco,nic!!!!ouplny HOVNO!!!!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2009 18:50
- Nahlásit

nemethova5
no pani,ale doufám,že ste to sebrala bo to může sníst nějaký jiný zvíře!!!

Neessi
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2009 18:54
- Nahlásit

Čus žumpaři jen procházím....co je novýho?Bude se něco slavit? Bude pohřep? A když tak čí?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2009 18:56
- Nahlásit

Neessi
Bude se něco slavit? Bude pohřep
to souvisí,ne? hele dybysme pochřpívali tebe,fčas ti cinknu aby ses hodila trochu do gala a neválela se tam jak nějaká hej či počkej!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2009 19:13
- Nahlásit

davidkova renatano jiste,chodi tam za hajanem kocky,jako ty ctyrnohy,tak jsem to zabalila do dvojityho tvrdyho igelitaku,udelala uzel a hodila dolu naspod do kontejneru!jako je tu plno zvirat a jeste aby se kvuli kur.am otruli o to nestojim,kdyby se otrula ta slavna mensina,tak to by mi nevadilo vubec.

Neessi
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2009 19:26
- Nahlásit

davidkova renata
to souvisí,ne?

právě proto se ptám

fčas ti cinknu aby ses hodila trochu do gala a neválela se tam jak nějaká hej či počkej!
tak jo,ale dej vědět aspoň 3 dny předem,abych stihla kadeřníka,kosmetiku a manikúúúúru ,abyste se za mě nestyděly

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2009 19:28
- Nahlásit

Neessi
ale dej vědět aspoň 3 dny předem
šiš a co dyš to bé rychlofka?? Něgdy to na nás prostě příde(jako purgačka) a nenaděláš nic

Neessi
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2009 19:35
- Nahlásit

Tyhle hrátky Bordžínku děsně ba- nad tou rotvicí suverénně vyhrála

Neessi
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2009 19:36
- Nahlásit

davidkova renata
co dyš to bé rychlofka??
tak to mě budete muset upravit za svý

Neessi
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2009 19:39
- Nahlásit

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2009 19:41
- Nahlásit

Neessi
Tyhle hrátky Bordžínku děsně ba- nad tou rotvicí suverénně vyhrála
Tahali se psi o lano, nebo psovodi o psy?

<< 1 ... 2934 . 2935 . 2936 . 2937 . 2938 . 2939 . 2940 . 2941 . 2942 . 2943 . 2944 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání