| Autor |
Zpráva |
Hyena
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2009 09:32
- Nahlásit
Lidi, já snad začnu Hyeně povolovat lov. Srny jsou stále otrslejší. včera jsem jednu doslova téměř přejela. Cválala jsem po louce a ta blpka mi viděla už zdálky, páč vobčas lidi přes hajtry necejtěj, tak jsem na ní hlulákala, bo mi stála úpa v cestě a objet se nedala, bo tam bylo pásmo krtinců. Nic, nic, třkrát nic. Tupě stojí a zírá. Teprve když jsme byly tak tři metry od sebe milostivě odhopkala pryč. Ještě, že mám vysoce socializovanou hajtru, páč na jiných magorech by mi to stálo zdraví.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2009 09:38
- Nahlásit
Brejtro do sluncovýho dne fšem
Hyena
je to nějak obecnej jef, tadle nebojsovatost. Dneska ráno, jdu s Ešusem ven a hned za naším panelákem!!! na plácku, koukám co to je za divnýho psa? Toho sem tu ještě neviděla. Nemohla. Pes měl takové dlouhé uši a hopkal nehopkal rychle, poodhópknul. Říkala jsem si "Ty vole ty máš jediný štěstí, že jde tady Ešus a ne Dášenky, to už bys byl na hadry!" Možná ale umí kungfu, jako pak Argosek a dal by jim po čuni, co já vim. Ale prostě v půl sedmý ráno, zajíc před vchodem. Vono nestačí, že máme zaječí porodnici na chalupě na zahradě, oni budou za chvilku i u nás na balgóně
To jsem zvědavá, kolik jich tam bude tenhle víkend. Na chalupě myslim.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2009 09:50
- Nahlásit
Dobré ráno fšem!
Člověk se 2 dny nedostane na net a vy tu napíšete román!
To je to tu samje grafomán či co?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2009 10:03 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit
Dobré ráno chudí pocestní i vy, co oplýváte penězi, potažmo mlékem a strdím!
Dnes má svátek Gabifiiiiiii! Šécko nejlépči a tady máte pani dortisko:
Fčéra sme skokli k panu lékařu, Maryje opelichala celou ordinaci, chytli sme taky fčas mačkání žlázek, jenže pak dochtor to asi moc neuměl, takže měla celou upatlanou a smrdutou prtku. Boulička neni lipomek, bo je na to moc tvrdá, zatim si myslí, že je to ta zatvrdlina po injekci. Nic dělat nebude, jako krájet Mařenku, takže dobrý. Pak sem Maryji výrazně vyčesávala a šel k nám ňákej malej ježeček. Ale nebyl to ježeček, byl to potkan!!!!!!!! Na sídlu! A směrem k nám. Řikala sem Maryji - nenene, to je myška a ta je nemocná, rači si jí vůbec nefšímej. Pak sme šly a mezi vilkama sme potkaly líný kočky. A mařena že by si dala sprintofku, tak sem taky řikala nenene, kočičky se nesměj honit, mohly by tě poškrábat. A tak je nehonila, ale chtěla i přes zákas děsně čuchat místo, kudy pláchly plotem. Tak sem se vám tak luksusně trefila pet flaškou (ve který jí nosim vodu na procházky) přímo před její čumáček, ale tak na těsno, že se šíleně lekla a pískla, ale pak měla chuděra staženej ocásek. Jenže kočičky šly v tu chvíli na úplně jinou, možná i slepou, kolej No a to bylo ze fčéra asi tak všecko. Jo, zase sem vyčesala půl malý igelitky srsti. Hlavně ať jí nevypelichýá ocásek, ona ho má jinak děsně vošklivoučkej, takovej tenkej a poloplešatej.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2009 10:07
- Nahlásit
Gerda
sem vyčesala půl malý igelitky srsti
budeš to spřádat a pak s z marušky upleteš slušivý svetřík? Kdyby jsi měla málo, Bajkonůr ti přidá
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2009 10:14
- Nahlásit
Taky vám to nefungovalo?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2009 10:17
- Nahlásit
StaHi
http://www.youtube.com/watch?v=NoijYRU1LjY
Tu máš letadýlko, jiné fotky na netu asi nemáme.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2009 10:21
- Nahlásit
Baico
Pani, pote s náma zejtra taky!
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2009 10:24
- Nahlásit
Dobrý den všem.
Tak si tak na dvoře cvičím s Besinkou, Mája s Cirem jsou doma, Hasky někde čmuchá a neruší. Hodim aport, jásavě zařvu aport, Besinka letí pro aport, čmuchne k němu a vrátí se. V tu chvíli se od někud zjevila Haskyna, popadla aport zdrhla mi s nim do stodoly. Už vim, proč lidi chtěj jenom jednoho psa
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2009 10:25
- Nahlásit
Gerda
Já bych šla, ale uš jsem musela doma přísahat na svoji i Bajkonůrovu smrt, že konečně umeju ty okna. A v nedělu se chci zašit na celý den na cvičáku, tak holt musim sobotu objetovat domácím pracem.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2009 10:29
- Nahlásit
StaHi
Ale jo, našla jsem něco na jejich stránkách, teď už to mají přebarvený.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2009 10:31
- Nahlásit
Baico
A to to nemůže umejt někdo jinej? Dyť bude krásně a budem chodit kolem vody a pan Bajkonůr může plafčit a přemluvit aji Maryji, aby plafčila....
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2009 10:41
- Nahlásit
kachna_
Jo, tak to mi sfině dělají furt, hlavně F a Agina, ani nemusím říct aport-odnesou si cokoli.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2009 10:46
- Nahlásit
Gerda
Já vím, ale nejde to. Bych pak fakt asi byla mrtvoň. Máma je v nervu, má před bakalářkama, tak se okolo ní snažim chodit po špičkách
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2009 10:46
- Nahlásit
Mucholabkacaute pani,postroj mate vypranej,uz si chystam flaus na podsiti,dnes budu asi sit,este jste na me vytocena,jak jsem vas vecer prudila?to ja rada!
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2009 10:53
- Nahlásit
Hyena
my jednou srnku normálně zabili. přejeli. kobyla jí asi šlápla za krk. a to byla prosím A1/1!!!!!
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2009 10:59
- Nahlásit
nemethova5
No jasně že jsem vytočená to neřeš.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2009 11:06
- Nahlásit
Mucholabkano jako by jsi me neznala,ze to vse myslim ze srandy,to jse nevedela,ze jsi tak vztahovacna?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2009 11:08
- Nahlásit
Mucholabka
Jenže já už takhle přišla zásluhou Hasky o troje boty!!! a ten aport je novej, gappayí!
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2009 11:18
- Nahlásit
kachna_
No, mi ty sfiňky snědly pomůcku kterou u Bucky používám k nácviku aportu a příp. i tam, kde je možný aport psovoda, páč to je jediná věc, kterou mi donese, od Ščučky a bylo to pěkné drahé...musela jsem koupit novou.
A taky má Aginka na svědomí vrtačku to byla ještě malinká, snad 3 měsíce, odaportovala velikou vrtačku a snědla kabel.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2009 11:18
- Nahlásit
čau všem,nešel zas czpes takže až ted to jde
jinak na vychajdu se mooooc těšíme,hlavně dastík a elis,bo ty budou tak mrtví že rovnou můžem jet na hřbitov )
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2009 11:27
- Nahlásit
zdar nazdar...
nešel zas czpes
to dost vysvetluje.. uz jsem skoro myslela ze nepisete, by celebrita mufatko nezapadla tak rychle
Mucholabka
dik.. ono to nakonec bude velikostne dost podobny, jen to vase vypada tak nak duveryhodnejc.. a to jste byla na vylete, nebo se skolite? (veskera moje pruprava byla "zvracis na kolotocich?" )
Gerda
to je dobre, ze dr nebude krajet Marenku!
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2009 11:29
- Nahlásit
StaHi
Já byla na výletě, Marcel lítá-nejdřív se tam učil, a teď se vždycky chodí "proletět", a vozí mně, bráchovi jsme na narozky taky dali let
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2009 11:36
- Nahlásit
Mucholabka
juuu, tak to zavidim (ja vyletila, dokonce i zadarmo, ale domlouvalo se to asi 6 let )
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2009 11:38
- Nahlásit
StaHi
tak to tě vobdivuji,já bych do toho nevlezla,ale zas to musí bejt krásnej pohled dolů
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2009 11:45 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Dobré poledne a dobrou chut jestli zrovna obědváte
Teda když už ste začli s tím kravínem, tak se hned o vás píše: http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_9614_0.html
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2009 11:49
- Nahlásit
hele, mam jeden jalovej dotas... ten vylet je zitra?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2009 11:50
- Nahlásit
StaHi
hele vy pilote - sem čekala až přídete - MUFÁTKO JE OVŠEM PROFÍK!! Zcela zastínil tu přešťastnou rodinku v pozadí
a to ste pilotila sama??
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2009 11:50
- Nahlásit
StaHi
ano je zítra ))))
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2009 11:56
- Nahlásit
PetraK
a to ste pilotila sama?
no skoro.. mela jsem vlastni pedaly a knypl (neco jako v autoskole).. ale samo to hlavne vodridil pan pilot, ja spis nekladla otpor
brezen2008
ano je zítra
tak to je dost buby, mi nejak nedoslo, ze uz jsou velikonoce.. nemam prorezanej jedinej strom, takze na celej den fakt nemuzu (navic asi konecne dorazi na zahradni brigadu bracha.. a jeho fakt nemuzu nechat zahradnicit bez dozoru, bo to by byla genocida)
|