| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2009 11:59
- Nahlásit
StaHi
krypl
Vy ste měla vlastního krypla?? pani to je terno!To se hned tak někomu nepoštěstí
Musel to bejt ale prima pocit- teda já neee, já letadla nerada, ale věřím, že když člověk nemá tudletu fóbii, že to musí být superparáda.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2009 12:02
- Nahlásit
PetraK
Vy ste měla vlastního krypla?? pani to je terno!
No, esli to měl bejt původně kryč, tak to zas takový terno není
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2009 12:03
- Nahlásit
PetraK
jsem sama sobe kryplem uz dlouhodobe.. zadny velky prekvapko ..ale superparada to byla, mam prislibeny este to rogalo, jen doufam, ze se to tentokrat zrealizuje drif nez za sest let
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2009 12:04
- Nahlásit
čus žumpáci, co je novýho?
Sem byla na canisce v mateřský školce. Vyfásla sem nejhorší haranty jaké jsem gdy viděla Jsem zvyklá na ledacos, na feťáky, na mentoše, na paní učitelky, na hyperaktivní haranty i na autisty, kteří se mnou nemluví a houpou se u okna. Ale na tohle teda ne Harantů bylo asi dvacet, patnáct jich mám v mražáku, tři ve studni. Dvě holčičky byli relativně hodné, ty sem nechala přežít Když už i Nýna říkala, že jí ti smradi jdou na nervy tak je to co říct Jdu se uklidnit natíráním oken
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2009 12:04
- Nahlásit
kachna_
esli to měl bejt původně kryč, tak to zas takový terno není
jak to že ne? Dyk prej právě kdejakýho krypla dávaj do chovu, tak by se šiknul, ne?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2009 12:07
- Nahlásit
StaHi
ze se to tentokrat zrealizuje drif nez za sest let
no tak někde maj pětiletky, někde halt šestiletky
jsem sama sobe kryplem uz dlouhodobe..
tak zas ale aspoň nejste sama, dyš ste jednak vy a pak ešče krypl. Vo tom my s janikou něco víme. Teda přes schízu, ne aš tak přes kryplování....... ačkoliv......... to hovořím za janiku, u mně je to jinak, nějakou tu zkušenost s kryplováním mám
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2009 12:07
- Nahlásit
Biluškacoze???snad nedostanu taky takovy haranty,ale vetsinou se haranti hajana boji,maji z neho respekt,napr.dnes,mela jsem hajana u nohy a male mrnata na nej volaly,no a on hlupacek za nema bezel pro pohlazeni a ty najednou zacaly vriskat,jak kdyby si je hajan porcoval k obedu,ci co,rvaly tak,ze sousedi cumeli co se deje,ale mavli rukou,bo hajana znaji,asi hloupe deti,nebo nevim,no chudak nyna teda,to i musi davidkoj poreferovat,pani vy natirate okna,ja siju postroje muchosovy a jeste jednomu moc hodnymu bandogovy
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2009 12:08
- Nahlásit
PetraK
A co když krypl kryč nebyl skrzevá knypl schopnej nakrejt StaHi?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2009 12:17
- Nahlásit
nemethova5
Oni nebyli nějak hnusní na psi, to ne. Akorát se nedokázali minutku soustředit, furt vykřikovali, pobíhali, volali na psi... prostě nevychovaní. Předevčírem jsem byla v jiné školce, stejně starý děcka seděli, hlásili se, poslouchali... prostě byli vychovaní. Ty dnešní zajímalo akorát jestli si můžou psy hladit. Když jsem se jim snažila do těch nádorů na krku něco nahustit tak vymýšleli kraviny a tvrdili mi, že když je napadne pes tak se schovají do komína, na střechu, doma pod peřinu, nebo že vyskočí do vzduchu a toho psa přeskočí... no prostě debílci. Jsem jim popřála hodně štěstí při tom vyskakování a vzdala jsem to. Nechala jsem jim pomazlit psy, paní čélce jsem předala fakturu a jela jsem domů. Nejsem placená za to, abych tam ztrácela nervy Příště tam vezmu Pumici, půl školky odvezou do špitálu a druhá půlka si třá začne dávat bacha
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2009 12:19
- Nahlásit
kachna_
nikdo mi nebude nakrejvat krzeva knypl! schopnej, nebo neschopnej, to si jako vyprosuju!
PetraK
ste jednak vy a pak ešče krypl. Vo tom my s janikou něco víme
..
no tak nevim, esli ste ted janiku potesila.. ani ty nasledny recicky to uz moc nezachranily
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2009 12:23
- Nahlásit
davidkova renata
Pani pojedete na ty Tartový závody?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2009 12:25
- Nahlásit
kachna_
A co když krypl kryč nebyl skrzevá knypl schopnej nakrejt StaHi?
tak takovej krypl se snad ešče nenarodil, ne?..... i když....dyš si zpomenu na toho oligofrenního pingvína od Neessi....
StaHi
ani ty nasledny recicky to uz moc nezachranily
aby jo, dyš někdo vytrhuje!! z kontexta!!
a za trest vás krypl 100x nakreje skrzevá knypl!
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2009 12:28
- Nahlásit
PetraK
parada, uz se tesim na svejch 300 kryplovatejch userloginu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2009 12:32
- Nahlásit
StaHi
parada, uz se tesim na svejch 300 kryplovatejch userloginu
no , budete mít svou vlastní školku.
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2009 12:36
- Nahlásit
PetraK
myslim ze si k nim poridim este par (set) stenatek
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2009 12:39
- Nahlásit
Biluškano jo no,proste trotli decka,co asi jen vi,ze pes dela haf,haf a ma ctyri nohy,no tak jsem zvedava na sebe,pani mate naprostou pravdu,kdyz decka nechcou,tak je mejte na haku,za to fakt placena nejste,pry do nadoru co maji na krku,to jste me fakt rozesmala
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2009 12:47
- Nahlásit
nemethova5
Si myslím, že ti haranti nebyli tak úplně blbí. Ale fakt prostě nevychovaní. Nevedení k žádné kázni a hlavně vůbec nedokázali samostatně přemýšlet a snažit se dojít k nějakému závěru Lituju učitelky, kteří je vyfásnou ve škole . V jiných školkách jsem s tímhle nikdy nesetkala, spíš naopak. Tím, že už dneska nevedou děcka k tomu, aby se něco našprtali nazpamět, ale k tomu, aby přemýšleli se mi zdají čím dál chytřejší a vyspělejší. Ale v téhle školce evidentně ne. Tam bylo vidět, že to slouží spíš jako odkladiště dětí na dopoledne, než jako vzdělávací ústav
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2009 12:48
- Nahlásit
jbat
kobyla jí asi šlápla za krk. a to byla prosím A1/1!!!!!
Tak si dovedeš přčdstavit, jak by vypadal po přejetí těžkotonážním ČT )
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2009 12:53
- Nahlásit
Dobré odpůldne vespolek
Přeji všem pěkný, prodloužený víkend a jdu balit, páč za chvíli odjíždím na chatu .... moc neškrabte, ať nemusím dočítat kvanta stránek
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2009 12:57
- Nahlásit
StaHi
myslim ze si k nim poridim este par (set) stenatek
je todle možný?
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2009 13:00
- Nahlásit
PetraK
je todle možný?
tak holky rikaly, ze to de.. ale punk je jinde!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2009 13:00
- Nahlásit
Biluškano tak to je jasny,fakt odkladiste harantu,tak ted to maji decka lepsi,zadny sprtani,ale uvazovani,jsou fakt na tom lip jak mi kdysi,tak to taky lituju ty ucitele predem
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2009 13:01
- Nahlásit
StaHi
ale punk je jinde!
zní to místo podobně jako erdel?
mizím, přeju fšem krásný dlouhý víkend a supr počasí.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2009 13:06
- Nahlásit
Hyena
Tak si dovedeš přčdstavit, jak by vypadal po přejetí těžkotonážním ČT )
ty tak to taky nebyla zrovna atletka...
ale hnusný to bylo, křup přes celý pole...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2009 13:20
- Nahlásit
PetraK
je todle možný?
Když to nebude ohař, tak snad jo, ne?
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2009 13:46
- Nahlásit
Všem krásný Velikonoce
A my jedem makat na barák
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2009 13:53
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Krásný velikonoce i tobě, pěkně si pomakejte, vy stavaříííííí
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2009 15:52
- Nahlásit
Gerda
ahojda,takže zítra tam dorazím na 9,37 a budu čekat před barákem davídkový
a těším se
tak páááááááááááááá zejtra
doufám že se budu moc vykoupat
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2009 15:56
- Nahlásit
brezen2008
zítra tam dorazím na 9,37
9.45 dárku prosimtě, jo? ))) Koupat se nebudeš, na to neni počasí - jedna holčička spadla do potoka, nastydla a umřela!
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2009 16:52
- Nahlásit
Jste zase moc produktivní napsaly ste toho že nestíhám.
Všem vám přeju moc heský velikonoce, pjekně si to s hafanama užijte a ať nedostanete moc na prdel.
brezen2008
doufám že se budu moc vykoupat
Ty jsi horší než naše čupky, ty taky každej den doufaj a nedají si vysvětlit že je teprv duben.
|