| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2009 18:38
- Nahlásit
Tagže todleto sem vám jasně psala ráno!!! a vot tý doby je tu asi 7 stran!!! ste tupý nebo co????????
Zasláno: 8 Dub 2009 08:37
Citát Změnit
čus roury
máte apsolutní zákas psaní bo du pa,tagže tady bé klííít!
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2009 18:39
- Nahlásit
Joooo, a dneska má Eminka opravdický sfátek, gratulace přetlumočím.
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2009 18:45
- Nahlásit
..koukam ze jsem v ramci recenzi vycerpala svuj rocni limit na slovo "fakt" ..no jo, jsem animacema posedla, to se nezapre..
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2009 18:49
- Nahlásit
Mucholabka
toz posilame Emince svatecni dortu
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2009 18:49
- Nahlásit
Jé, v TV je reklama na Pedigree-nedávno jsem čoklům koupila, jsem to chtěla zkusit...srali jak aminy, znova to zkouše nebudu, jak to může někdo za ty prachy kupovat?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2009 18:53
- Nahlásit
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2009 18:58
- Nahlásit
StaHi
Kuji
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2009 20:12
- Nahlásit
davidkova renatacaute pani,se necilte,ne?muzete louskat po vecerech,aspon se nebudete nudit,no dala jsem hajanovy maso a ryzi a on se mi na to upa vys.al!
Mucholabkacus pani,zejtra budu sit,hele ten odnaproti,co ma toho rona(rotvika),ti chvalil psiska.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2009 20:13
- Nahlásit
Mucholabkajo a taky prejem eme vse nej.......!
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2009 20:34
- Nahlásit
Mucholabka
hele pani, koukam na tech 5 picbumu v kotcich... a von je Hektor fakt jako obrovskej !
|
wami
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2009 20:40
- Nahlásit
Gerda
Zamek v oblacich
hele, a máš to jak přepálit a případně poslat? samo za ňáký kachle...
Bo dobrý manga jsou jak sůl nad zlato, a na oplátku, když seženu palírnu, mohu dodat Wolf´s Rain... To je asi nejlepčejší, co jsem vůbec kdy viděla, akorát jsem ještě neměla vodvahu to skouknout podruhý, neb splíny si teď stíhám zařizovat sama, i bez filmů... a ono WR je špica, ale doporučuju koukat jen, když je člověj spokojenej a happy, aby to ustál...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2009 20:51
- Nahlásit
StaHi
a von je Hektor fakt jako obrovskej
No bať, však žere z lavóru.
nemethova5
ten odnaproti,co ma toho rona(rotvika),ti chvalil psiska.
No že děkujeme, v pátek jsem šla kolem i s Ferdou a Ron koukal. Je dobře hlasitý, na hlídání supr.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2009 20:53
- Nahlásit
nemethova5
Jo a paní, ještě hele-malé Bucky
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2009 20:54
- Nahlásit
wami
hele, vyslo to v unoru v edici FilmX (Reflex) za 129.- ..tak jen esli to neni levnejsi (a jednodussi) rovnou koupit, nez platit za medium a postovny ..jinac teda vopravdu doporucuju a je to i dost pozitivni, takze byste se s tim mohla lecit po Wolf'sRainu (to neznam, ale hned jdu patrat )
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2009 20:55
- Nahlásit
Dobrý večer žumpo, dělá něgdo výcuc?
|
wami
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2009 21:00
- Nahlásit
StaHi
vyslo to v unoru v edici FilmX (Reflex) za 129.- ..tak jen esli to neni levnejsi (a jednodussi) rovnou koupit, nez platit za medium a postovny
nj, ale nemám, kde to sehnat kdybych to někde viděla, tak to mám, ale není...
jinak to WRko jsem viděla cca 2 roky zpátky... a ještě pořád nemám odvahu, i když se mi teď v hromadě divek pohybuje nějakou dobu celkem dost nahoře...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2009 21:07
- Nahlásit
StaHi
http://wrfan.webgarden.cz/
a můj nejoblíbenější Toboe (asi, že jeho osudy mi přišly nejbližší )
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2009 21:22 - Změnil/a: StaHi
- Nahlásit
wami
urcite to budou jeste mit v nekterejch trafikach a obchudcich s prilohovejma dvd.. pak to jde taky objednat online tady (vic info na www.filmx.cz ), nebo pres Hollywood Classic Entertainment ( www.hce.cz ).. dobra zprava je, ze to nestoji (jak jsem psala) 129,-, ale 99,-! coz uz se podle mne opravdu vyplati, bo je tahle edice fakt hezky udelana.. otazka je, jak to financne vyjde s postovnym, nejak jsem na strankach nenasla podminky..
..nebo mi poslete adresu na stahi na centru.. ale mam z toho posilani drobet blbej pocit, bo jak ceska posta obecne blbe funguje, tak u nas je to uplnej extrem - jsou schopny ztratit i pojistenou zasilku ..nebudete nekdy v praze? a nebooo, vam to nachystam k vecem pro brutovou, s tou se vidate
a ja se s ni snad taky nekdy potkam .-)
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2009 21:24
- Nahlásit
Mucholabkajeeee,ty jsou fajne,male buccy!to jsou vsechno fenky?jo ron,no prisel se za nama rano podivat,hajan rval jak krava,ja jsem fakt slepa,jeste,ze ho mam hajana,opet a zas nezere,dostal ryzi a maso,to uz je druhy den,tak ja fakt nevim,bud nema hlad,nebo ma v sobe jeste jeden sutr!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2009 21:26
- Nahlásit
Biluškadobry vecer pani,zacinam mit nejakou tremu z toho,abych se jeste pred prtatama nejak neztrapnila!jinak ti vycuc neudelam,jsem tu chvilinku
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2009 21:29
- Nahlásit
nemethova5
Jeden krajní je pejsek, od té týposky se slunečníma brýlema.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2009 21:30
- Nahlásit
StaHi
wami
poštovné i balné od FilmX je započítáno v ceně, já to kupuju tak po 4 kusech a nemusím se honit po trafikách
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2009 21:32
- Nahlásit
wami a Gerda
tak ted nevim, esli neslibuju zbytecne oba filmy jsou 'copy protected' a ja jsem amater.. kazdopadne to zkusim a dam vedet..
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2009 21:33
- Nahlásit
Jimmi
takze dyz si neco z tyhle edice objednam online, bude mi to stat 99 kacek? to by byla upa bomba!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2009 21:33
- Nahlásit
StaHi
wami
a nemůžu vám to vzájemně doručit já? .... budete to mít jistější
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2009 21:36
- Nahlásit
prosím vás,nemohl byste mi někdo nahrát v sobotu film Vratné láhve? na dvd?
děkuji
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2009 21:37
- Nahlásit
brut
no dyk to pisu .-) ..bohuzel mi ale nejedou vypaleny filmy , takze ja si WR budu muset sehnat v originale
|
brut
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2009 21:41
- Nahlásit
StaHi
sem vás zase tak důkladně nečetla
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2009 21:46
- Nahlásit
brut
sem vás zase tak důkladně nečetla
to teda vubec nechapu jako
brezen2008
vratny lahve nemam, ale urcite vysly za 49.- (a v praze je hafo obchudku, co prodavaj prilohovy dyvka, ktera vysla uz davno.. ja chodim treba do vodickovy, primo k zastavce tramvaje)
ps. jdu ted pryc, ale v noci este juknu
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2009 21:52
- Nahlásit
Biluška
Podoba buldoka v letech okolo 1920...
|