Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2898 . 2899 . 2900 . 2901 . 2902 . 2903 . 2904 . 2905 . 2906 . 2907 . 2908 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 12:30
- Nahlásit

Gerda
No a právě před tim si mohla pěkně zdrhnout s náma na vejlet
to právě nemohla, páč oni bez pořádného dozoru neodvedou důkladnou očistu chatičky
Vzhledem k jejich věku nehrozí, že bych je někam vysílala, to tak max. toho nejmladšího, ten ještě nenabral pubertální nálady a nápady
Já se fakt těším na ten klídek v lese, na procházku jen s čokliskama, na sledování mláďátek atd. , navíc budu zase třicet kiláků od Práglu, tentokrát směrem na jih

Gerda
Člen
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Kůchňu sem si tam chtěla kupovat, ale mají jen standardní rozměry skříněk, co mi nepasovaly do kuchyně, nebyli tam moc ochotní, sice si tam koupíš levnou kuchyň, ale za montáž dáš šílený peníze a vyjde tě to stejně draho, jako když si jí necháš vyrobit.

kachna_
Člen
- Nahlásit

Gerda
dycky s nima hraju hru, že musej bejt daleko ode mě, běhat do kopce, podávat psům klacky z bláta
To je až extrémně vychytralý, máte můj obdiv pani.

A když jsou projevy nemoci na kůži, mohlo by to taky znamenat nemoc nějakýho vnitřního orgána? Přemejšlim, co s tim nešťastnym drbacim psem rodičů

Jimmi
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 12:31
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
nemáte náhodou někdo zkušenosti z kůchněma z ikey

já ne

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 12:33
- Nahlásit

Baico
Ale zase mi důchodci zatleskali na konci přednášky.
Hlavně buď ráda, že nesouložili, protože by je v tomhle počasí taky mohlo trefit

Jimmi
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 12:34
- Nahlásit

brut
páč oni bez pořádného dozoru neodvedou důkladnou očistu chatičky

ale jo odvedou, stačí, když jim dáš sirky a podpalovač

zaručuju, že tu další budeš mít vonící novotou

brut
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 12:40
- Nahlásit

Jimmi
dáš sirky a podpalovač
sirky tam jsou běžně položený a podpalovač taky ... ty jim ani nemusím dávat , naštěstí mají chatičku taky rádi, takže nehrozí podpal, spíš ještě větší bordel

zaručuju, že tu další budeš mít vonící novotou
spíš mi zaručuješ neskutečný dluh a vězení, páč chata je v lese a padl by nejen okolní les, přilehlé další chatičky, ale i obora plná vysoké

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 12:43
- Nahlásit

kachna_
Z jednoho filmu sem si odnesla heskou hlášku - Si jenom dítě, zlomim ti ruku!!!!!!! A to jim pořád řikám, ty mlačí mi to eště furt věřej a plížej se mezi stromama, abych je neviděla )))

A když jsou projevy nemoci na kůži, mohlo by to taky znamenat nemoc nějakýho vnitřního orgána? Přemejšlim, co s tim nešťastnym drbacim psem rodičů
Vona se chuděra eště furt drbe? A nic nepomohlo? Ani změna žrádla? A co stěry na alergii? Žlázky to taky nebyly? Vůbec nic ste nezjistili?

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 12:47
- Nahlásit

Gerda

Aha, no, sem si jaksi vybrala tu nejdražší ale zatim se jen tak rozhlížim, jich sem se neptala, to až časem.. ale už se to pomalu blíží ku stěhování, doufám, že tendle rok

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 12:51 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Gerda
Vona se chuděra drbe furt - nepomohla změna žrádla, ale pes na zahradě není pořád pod dozorem (má možnost neustálého výběhu po zahradě 3000m2), nepomohlo vymačkání análních žlázek, nepomohly bylinky od phytovetu, rozbory krve neukázaly žádný problém, stěry na alergii nevím, zda se dělaly.
Co pomohlo byly kortikoidy, ale mamča je nechce dávat, zabírají prášky proti svědění, časově to celý přesně odpovídá době, kdy se začal stavět most (prach?)
jo ještě: Důvod proč je nechce dávat je, po dohodě s veterinářkou se dohodly na tom, že se dají, pokud se situace zhorší (teď se jen drbe, ale nemá vyrážku, rozdrbaná místa ani nic takového).

Jimmi
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 12:56
- Nahlásit

kachna_
hele (teď to neber proboha jako urážku nebo tak) ale nepomohlo by pejska vykoupat v pořádným psím šamponku? Já jsem taky měla drbacího pejska, když jsem ho pořádně vydrbala bylo po drbání a nemá třeba blechu? po bleším kousnutí se taky může drbat celkem dlouho a navíc některým pejskům blecha způsobí docela slušnou alergickou reakci......

brezen2008
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 12:59
- Nahlásit

dAVÍDKOVÁ DÍKY ZA SUPÉR VYŘEŠENO DNES OKOLO 18 HODINY TO TAM BUDE

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 13:00
- Nahlásit

Jimmi
neberu to jako urážku, budu ráda, pokud se něco vymyslí
Nemá blechu (má spot), není špinavá, je odčervená šampon má zklidňující (nevím ale značku, dřív používala lactaderm, teď přešla na jinou značku).
Má perfektní srst a žádné vnější projevy alergie vyjma drbání

argosek
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 13:04
- Nahlásit

Gerda

mlada zena nema derava usta?

jbat
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 13:06
- Nahlásit

http://www.novinky.cz/koktejl/165941-pes-vypadl-z- jachty-a-na-pustem-ostrove-prezil-ctyri-mesice.htm l

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 13:06
- Nahlásit

kachna_
A co třeba alergie na bleší kousnutí? S těma kortikoidama to chápu, že to nechtěj dávat už teď, že by se to mohlo časem zhoršit....ty vado, co to může bejt? A co ten homeopat - Jiřička, nebo jak se jmenuje?

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 13:07
- Nahlásit

argosek
mlada zena nema derava usta?
To je fakt! Tak jak to teda bylo s tou kánojí?

Jimmi
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 13:16
- Nahlásit

kachna_

no to je záhada, neroste na zahradě nějaký zelený svinstvo? a nerejdí v kopřivách?

brut
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 13:32
- Nahlásit

kachna_
a nemá nějakou potravní alergii? Znám psy, co nesmí kuřecí maso, protože se po něm drbou okolo uší

argosek
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 13:37
- Nahlásit

Gerda

tak to nahodou vim naprosto presne prosim

bylo to takto:

na vodu uz nepojednu s jendou bendou
od ted budu jezdit jenom s vednou vendou
jenda benda nemozny je zadak
nema vlohy a je lajlajlajdak

on vi se sumi les
ze v dali hara pes
ale nevsimne si ze se blizi jez jez jez

laminatovoouu

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 13:40
- Nahlásit

brut
Znám psy, co nesmí kuřecí maso, protože se po něm drbou okolo uší
My taky s masem skončili kvůli rozlízanejm packám, teď je přes měsíc výhradně na akanách, a nohy zatim úplně OK, ani náznak drbání...

argosek
laminatovoouu
Aha, takže opravuji - mé kungfu je laminátové jak kánoj staré ženy.

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 13:46
- Nahlásit

Zahrada je udržovaná - hlavně tráva pro králíky a zelenina
brut
a nemá nějakou potravní alergii?
Není v tom případě nijak jednoduše zjistitelná, protože přechod z kuřecí na lososí nebo jehněčí purinu nepomohl, začít vařit také ne, ale o vylučovací dietu se mamča pokusí.

kokoška
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 13:49
- Nahlásit

kachna_
mám tip na drbání - neshodoje se začátek drbání s aplikací spotu (plus mínus 2 dny?) Mě se pes po spotu drbe jak šílenej, nechám ho asi 3 dny a pak ho vykoupu (šampon a důkladný oplach). Drbání okamžitě přestane a spot normálně funguje.

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 13:52
- Nahlásit

kokoška
eshodoje se začátek drbání s aplikací spotu (plus mínus 2 dny?)
neshoduje

brut
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 14:01
- Nahlásit

kachna_
u tý potravní alergie mně vet upozorňoval ( když měl tenkrát Brut problémy se srstí) na špatnou diagnostiku.... ono totiž může vadit jen něco ( třeba rýže, soja atd.).... prý je to běh na dlouhou trať
Brut měl tenkrát zánět chlupových váčků ..... kdy se drbal jak šílenej, ale zároveň si rozkousal ocas do krve. Zabrala nám až léčba roztokem na koně ( myslím, že ti, co byli v té době s námi na Piláku můžou potvrdit, že Brut děsně smrděl petrolejem nebo nějakým takovým smradem).... jinak na kůži mimo těch rozkousaných míst neměl vidět vůbec nic.... a způsobilo mu to vykoupání v říčce, do které chvíli předtím vypustili nějaký chemikálie

argosek
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 14:03
- Nahlásit

Gerda

a co jeste mate laminatoveho, slecno gerdo?

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 14:18
- Nahlásit

argosek
a co jeste mate laminatoveho
dveře do obýváku...myslim....

brut
ono totiž může vadit jen něco
no to je na tom právě to debilní, že taky můžeš hledat hooodně dlouhou dobu. Tyyy jo, co to tak může bejt?

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 14:24
- Nahlásit

prosím moderatizátory o zapojení nicku lebedka - už by to mohlo jít.

janika
zatímco jiní makali???
ty už snad nemakáš???????

Jimmi
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 14:43
- Nahlásit

janika
Dobré odpoledne Roury

a jeden ŠROUB prosim, aby nedošlo k diskriminaci jo!

argosek
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 14:57
- Nahlásit

Gerda

a jsou derave?

<< 1 ... 2898 . 2899 . 2900 . 2901 . 2902 . 2903 . 2904 . 2905 . 2906 . 2907 . 2908 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání