| Autor |
Zpráva |
jbat
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2009 13:31
- Nahlásit
a zapomněla jsem vám napsat, že jak blbís nemá nožičky, tak si jednu rozřízl.... jen kůži, ale cca 1cm.
na šití to prej není a naštěstí mu ta hnátka ani nehřeje, takže stačil septonex.
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2009 13:32
- Nahlásit
brezen2008-ahoj, jo díky za upozornění...ty holky, který teď dělaj "dogu v nouzi" už ho mají v nabídce.Koukala jsi na ten odkaz na pepčin klon? Jsme se s majitelkou fenky "domluvily", žýe to asi budou ségry páč jsou stejně starý a taky z teplicka... .
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2009 13:36
- Nahlásit
isdpch-nazdar jak se máš? Chodíte eště do putik? Jsem minule psala slečně gerdě, že až pudete do pumpy, tak že se přidám..mak tam novou nosičku pití a je ještě víc nemožná, než ta minulá...což stojí za shlédnutí.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2009 13:38 - Změnil/a: Sali
- Nahlásit
Gerda
hovořilas o odvápněném štěněti, což jest patofyziologie rachitidy.
PANO má naprosto jiný problém, a jinou terapii.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2009 13:42
- Nahlásit
isdpch
nigde jí tam nevidím
Aha, tak to asi celý popletla....
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2009 13:49
- Nahlásit
hally001
Jsem minule psala slečně gerdě, že až pudete do pumpy, tak že se přidám
No jo, dyš voni furt nechtěj nikam jít A o tý nosičce pití to teťkonc nabonzuju majitelce...zrovínka řikala, ať dete do prdele ))))
Sali
hovořilas o odvápněném štěněti
jojo, to jo, já jen nikdy odvápněný štěně neviděla a rachititda by mě ani ve snu nenapadla, bo sem měla za to, že rachitický byly ubohý děti kdysi dávno v pohádce o Pandrholovi, když neměly dobrý jídlo.
isdpch
ta příští bude nejspíš v berušce na Vinohradech
Pozor! Jimmijová nemůže v pondělí a čtvrtek, bo flájboluje.
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2009 13:49 - Změnil/a: hally001
- Nahlásit
isdpch
koukni na tu pepčinu ségru....jsem z toho unešená, ještě že jsem je nevzala vobě, bych už byla stejně retardovaná jako klienti.....URL
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2009 13:51
- Nahlásit
hally001
Zachraň se kdo můžeš! Pepka dvjě! Tisíckrát odrážim!
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2009 13:55
- Nahlásit
Gerda-no pořád sem eště pokorná, neboť žiju f tom, že dělá za pár šlupek..ale jinak si měla asi vybrat jinou brigádu. Osobně jí obdivuju, že ty výtky od hostů ustojí...vona z pěti věcí čtyři zapomene...aspoň mi ráno není šoufl. Je dobrá ta ségra, co? Holky by si spolu asi rozuměly, než by se zabily kůli míčku...povahově sou totožný.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2009 13:58
- Nahlásit
hally001
Myslim, že majitelé ještě vůbec netuší, že s ní tyhle problémy jsou....
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2009 14:00
- Nahlásit
Gerda-hele rudla tam sedí na baru a kouká na to....oni stojej za prdlačku obě brigádnice...a to jsem tolerantní zákazník, neboť, po 14ti leté barové praxi , chápu hodně...,
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2009 14:07
- Nahlásit
Sali
já vycházím z dávek u stravování dětí a tam je prostě tvaroh s nejvyšším obsahem Ca a P.
Gerda
jestli je na tom tak špatně tak je tam i nedostatek (nebo přebytek) vitamínu D a to chce asi opravdu už na injekce
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2009 14:16
- Nahlásit
hally001
Tak rudla už je na telefonu a máš poslat fotku, aby věděli, kdo je ten tolerantní zákazník ))) V každém případě se hledá pořádná servírka, kdybys o někom věděla.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2009 14:17
- Nahlásit
hally001
A prej co barmani, teď to musim všechno tisknout a voni jim to daj přečíst, aby se nad sebou zamysleli, takže máš napsat eště pomluvy na barmany. A jak prej ta servírka vypadá, jesi má dredy, nebo ne.
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2009 14:26
- Nahlásit
Gerda-ta dredatá je pomalá, ale vypadá celkem normálně, ale ta blondýnka je pomalá a ještě ke všemu divná. Ony to asi nemyslej zle, ale nemaj na to buňky. Nedokážou si tu práci rozvrhnout, furt choděj, ale nic nenosej...dělaj zbytečný kroky-to jim bere čas na práci. ...ale je fakt otázka, kolik jim dávaj, protože schopná barmanka jim tam za 6stovek na směnu nepude.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2009 14:28
- Nahlásit
Alexa
jestli je na tom tak špatně tak je tam i nedostatek (nebo přebytek) vitamínu D a to chce asi opravdu už na injekce
To je jasný, musej prostě přes veterináře.
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2009 14:29
- Nahlásit
Gerdajo výčepáci jsou v pohodě, já nemám ráda systém jeden točí druhý nosí...ale ty kluci za výčepem jsou v pohodě.Já to tam mám ráda, ale když nejdu sama, tak většinou je pumpa až poslední štace-když je okolo v hospodách plno. Jinak tam kluci neradi choděj právě kvůli tý obsluze. Pokud člověk chytí místo na baru, tak je to tam výborný
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2009 14:30
- Nahlásit
hally001
Dredatá tam je, ta druhá už ne. Nebojte pani, už vám to šecko donesou
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2009 14:32
- Nahlásit
Gerda
hally001
to asi nemluvite o ty Berusce u Riegru, coz? ..tam je to na 2 brigadnice + vycepaka fakt jako dost maly, ne?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2009 14:34
- Nahlásit
StaHi
nene, mluvíme o Žlutý pumpě v Belgický.
http://www.novinky.cz/koktejl/165813-putinuv-pes-s ezral-cele-pohosteni-stranickym-lidrum.html
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2009 14:37
- Nahlásit
Gerda
mi to bylo trochen divny... a ted s tim putinovym psem, este vo dost divnejsi ..zacina se projevovat moje nespani, asi uz radsi nebudu psat nic
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2009 14:38
- Nahlásit
Gerda-tak fajn, kdy tam zajdem? Jdu se integrovat a paqk se kouknu, na kdy je domluvená put...restaurace
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2009 14:44
- Nahlásit
hally001
Oficiální hospoda se teprve vyhlásí, ale nemám problém tam s tebou zajít kdykoli po práci
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2009 14:47
- Nahlásit
čus
jednak sme vám zakázaly s biluš psát!!! a dvanak vám chci jenom říct,že mi opjet spat mobil do hajzlu a nejde Tagže dyby mi chtěl něgdo volat,at nevolá bo se nedovolá
a zas du a su nasraná
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2009 14:54
- Nahlásit
davidkova renata
že mi opjet spat mobil do hajzlu a nejde Tagže dyby mi chtěl něgdo volat,at nevolá bo se nedovolá
teda to by mě fakt zajímalo co tam na tom hajzlu s tím mobilem děláš
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2009 14:56
- Nahlásit
davidkova renata
tak to je vyborna zprava, jelikoz to smazava vyhodu tech, kteri tve cislo maji oproti nam, kteri ho nemame.
ps: podarilo se mi vyresit problematiku koz.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2009 14:57
- Nahlásit
a dneska mi konecne namontovali novou branu - je pojizdna a ma 240cm na vysku. to uz nepreleze ani splendy.
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2009 14:57
- Nahlásit
Alexa
helejte pani, tohodle smajla nekam ulozte, ten se bude este hodit, az bude Gerda zase prset
("v mladi jsem dostal seminko slunecnice. prsel jsem na nej presne podle navodu... a nevyrostlo nic")
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2009 14:58 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Alexa
co tam na tom hajzlu s tím mobilem děláš
to je prosté...já kráva uzená homámfkapcedžín a du se vyčůrat a dyš si natahuju gatě..
argosek
jelikoz to smazava vyhodu tech, kteri tve cislo maji oproti nam, kteri ho nemame.
ano ,a to jsem na vás cestou dom myslela a chtěla vám napsat SMS až dorazim domů,páč se mi nechtělo vytahovat foun z tašky cestou tááák prt.
P.S.asi ste genyjální stran kos,něgdy mi to musíte vyprávět co ste vyřešil!
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2009 14:59
- Nahlásit
davidkova renata
mi opjet spat mobil do hajzlu
šmarjápano pani, kdybyste chodila na záchod dělat jen to, co se tam dělat má, tak se vám to nikdá nemůže stát... a už vůbec ne dvakrát!!!!!
|