Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2898 . 2899 . 2900 . 2901 . 2902 . 2903 . 2904 . 2905 . 2906 . 2907 . 2908 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
brezen2008
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 07:20 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit

lid ,hlavně pražáci,nemohl byste kdo má auto ,odvést nějaké věci do utulku Kralupy nad vltavou?
ona katchi 13 nemůže a já si myslím že už to asi bude dobrý to tam vodvýst,jako mě to doma nepřekáží mám to ve skříni a ve špajzu
a kdyby se někdo našel,tak prosím psát do tématu k luccde kratochvílové,tam to po o najdu bez problému
děkuji všem

brezen2008
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 07:31
- Nahlásit

jinak dobré ráno všem

davidkova renata
ty se jdi opalovat,ty se nadřej tady nejvíc,ta máš dnes volno

zbytek moc nemusí pracovat,dělějte že deláte

mi jdem do stromovky se venčiti a pak někam odpol aspon k rybníku

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 08:37
- Nahlásit

čus roury
máte apsolutní zákas psaní bo du pa,tagže tady bé klííít!
Neessi
Hlásím,že eště nejsem fdova,maso pro Nánu musíš kupovat dál

ty si ale vážně k ničemu!

Baico
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 08:41 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

Dobré ráno fšicí!
Za chvili mám přednášku pro studenty univerzity třetího věku, takže nepište romány, ať si to pak stihnu ještě v pracovní době dočíst!

jablunka
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 08:47
- Nahlásit

Zdravíčko fšem.........
Já ho nemám,páč se mi ke stáru vobjevila ňáká alergije a sem upa hotová!Vypadám jak semafór,ale jen gdyš na něm svítí červená.

jbat
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 08:54
- Nahlásit

bré ráno všem, co ještě kurva nemají výplatu na účtě a všem, co by ji jako už fakt potřebovali!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jimmi
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 09:17
- Nahlásit

jablunka
se mi ke stáru vobjevila ňáká alergije a sem upa hotová!

tebe se taky chytne každé hovno , nejsi na ty blbosti už trochu stará?

Jinak přeju hezký ráno

jablunka
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 09:27
- Nahlásit

Jimmi
tebe se taky chytne každé hovno
Jenom né hovno,stačí mi to co vyprodukujou čokli.
nejsi na ty blbosti už trochu stará?
No tak přesně tohle sem tomu doktorovi,mezi šestým a vosmým kejchnutím,taky říkala!No nedal jinak,než že mi napsal Xyzal a Flixonase a prej uvidíme.No já rozhodně ne,páč mám místo vočí voteklý škvírky.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 09:34
- Nahlásit

jablunka

Jenom né hovno,stačí mi to co vyprodukujou čokli
zkrm to na maso

já sem vlezu a tady je to pořád nějaký chcípáček, nějaká purgace ze předu a ze zadu, no humus....

a já neměla pěknou chřipku ani nepamatuju, žádnej kloubeček porouchanej, nožičku zlomenou, nemám angínu, rakovinu, nic, jenom malou rýmičku a ta mě tedy vůůůůůbec neuspokojila)

taky ci bejt doma na gaučíku s nějakou chorobou!!!!!

čím se to cpete, že máte pořád nějaký nemoci??

Alexa
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 09:35
- Nahlásit

Dobré ráno žumpo
jablunka
Jenom né hovno
ale zase se říká, že když šlápneš, sedneš.... atd. do hovna tak máš štěstí

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 09:37
- Nahlásit

Dobrý ráno na pijáno všem co nemůžou sedětjablunka

No tak přesně tohle sem tomu doktorovi,mezi šestým a vosmým kejchnutím,taky říkala!No nedal jinak,než že mi napsal Xyzal a Flixonase a prej uvidíme.No já rozhodně ne,páč mám místo vočí voteklý škvírky

co to děláte pani???
Hele můžete vyzkoušet jednu brutál radu, která sice ne úpa na dlouho, ale Brtníkovi zabírá /poradil mu kolega dlouholetej alergik/ - vypláchnout si nos vodou s troškou soli, aby se ty alergeny dostaly ze sliznice pryč - na to je ta voda, kterou musíte šňupnout do rypáku, ta sůl je tam proto, že kupodivu když tam je tak ta voda v nose nepálí, jako normálně. A asi bych neváhala a vydatně pila.

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 09:38
- Nahlásit

Baico
Za chvili mám přednášku pro studenty univerzity třetího věku,

kurnik a to se dovídám až teď!! dyk to nestihnu přijít fčas!!

Jimmi
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 09:46
- Nahlásit

PetraK
kurnik a to se dovídám až teď!! dyk to nestihnu přijít fčas!!

no myslim, že největší radost z toho bude mít Ešus, páč na něm aspoň nebudeš páchat ty svý výchovný experimenty
Bůhví co bys mu domu donesla za blbosti

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 09:50
- Nahlásit

Jimmi
Bůhví co bys mu domu donesla za blbosti

tak jako moment! Von se ale rád zdělává! Třeba takový kurzy vaření, ty by ho určo nadchly - už tagle asistuje furt u šporheltu a čumí jestli sem tam nasypala dost majorány, esli nám ta buchta pěkně kyne, včera se ksichtil na krém na dost, odsouhlasil ho až když sem přidala cukr...... a taky je technickej tip. jak se de něco montovat, už tam narve šňupák a pozoruje jak se to dělá. Takže by se třeba rád něco přiučil?

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 10:02
- Nahlásit

Dobré ráno krásní lidé s vlahým pohledem a suchou plínou! Dnes je hezky, už nemám pms, takže maryje už nemá rakovinu, já taky ne, čekám víc práce a mám hodně jídla k snídani!
Dnes má svátek Janikááááááááá! Šéééécko nejlééépči k svátkůůůůů pani ispidichová a tady máte dort, ne že vám ho děda sežere:

Jinak sem fčera vyměkla a šla se s mařkou objednat na veterinu stran kontroly tý bouličky, je mi jasný, že sem plašan a blázen, jen bych radši věděla oficiálně, že to nic neni, bo mě z toho ňák furt bolí břuch. Jdeme zítra večer. Pak sem se chtěla dívat na ordinaci, ale davítková jak kdyby věděla, je to strašná medůza, mě donutila celou ordinaci prokecat tak, až sem se málem zpurgovala, bo mě nechtěla pustit ani na záchod. Ale na poslední pikosekundu jsem to stihla.

jablunka
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 10:04
- Nahlásit

Jimmi
á sem vlezu a tady je to pořád nějaký chcípáček, nějaká purgace ze předu a ze zadu, no humus....

No já se tím moc nebavím,páč chci bejt zdravá a lítat venku s čoklama.Takhle na ně za á nevidím a bé ze mě maj prdel páč neš tačím zařvat,tak štyrykrát kejchnu!
Alexa
ale zase se říká, že když šlápneš, sedneš.... atd. do hovna tak máš štěstí

To uš bych se musela ve štěstí koupat,ale furt nic.
PetraK
Používám Vincentku a Sterimar,ten je dokonce s mořskou solí a nic.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 10:08
- Nahlásit

PetraK
Takže by se třeba rád něco přiučil? ale prt, on tě sleduje, jestli už konečně nejdeš ku hrobu blíž a počítá minuty, kdy bude mít klít! pani víte?

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 10:10
- Nahlásit

gabifi
Kolie mají vskutku zvláštní chování a kdo je nezná osobně, je s hodnocením po běžném setkání úplně mimo.
Určitě je poznat chci, tak mi řekněte, kde mám číst vopravdický věci vo golyjích....Za chvíli přijde lebedka, do golyjí, tak si tam pudem povídat vo nosálech, jo?

Jimmi
jéé pani, mě to taky potěšilo, že sme se potkaly, to vám byla pěkná náhoda, viďte? Musíte tam chodit pro snídani častějc, bo já tam chodim pro jídlo každej den )))

hally001
tak bychom skákly společně se občerstvit
No to je slovo do pranice, jdu už dneska, aspoň to natrénuju na to naše setkání Řekněte kdy!

argosek
vase kungfu neni s dogtrekem kompatibilni?
Mé kungfu je děravé jak ústa staré ženy, už není žádné, musím opět od začátku. Jelikoš mám dost ploché nohy, zborcenou klenbu, vaklavé kotníky a velkou nadváhu, dlouhá chůze mě dost bolí v kolenouch a zádech, dokonce si myslim, že 70 kilometrů se nedá bez auta ujít....

Biluška
když se ti nebude chtít chodit tak můžeš dělat kontrolóra . Budeš sedět u lesíčka na pařízku a dávat razítka lidem co projdou kolem
To chci!!!!! Chci dávat razítka! A můžu vybírat i poplatky za průchod stanovištěm? Budem tam s mamkou sedět dvě, aby nám nikdo neproklous... Taky mám stan, dyš si mamka lehne ven, se psema se tam pohodlně vejdeme.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 10:10
- Nahlásit

jablunka
páč chci bejt zdravá a lítat venku s čoklama

a já ci pěknou chorobičku s kterou bych mohla regulérně k doktorovi a ten mě nechal tak tři tejdny doma ležet na gaučíku

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 10:12
- Nahlásit

jablunka
ten je dokonce s mořskou solí a nic.

a vdechnete to? Teda ne jako úplně do plic, ale abyste zafungovala tak trochu jako překapávač. Já vím, je to hnusný, ale na chvilku to vždycky Brtnikovi uleví.
Tohle je děs, je mi líto každýho, kdo to má, navrch takhle jako vy, nebo moje ségra. Ta taky takhle otýká. Jednou votekla chudák na celou půlku gezichtu. Dobrý bylo, když ke mě zvostala votočená to nevopuchlou, jak se votočina na tu vopuchlou a ešče se sfině tlemila, vypadala naprosto hrozně, a já i když mi jí bylo hrozně moc líto, tak jsem se taky musela tlemit a vona mě pak tůrovala, že sem cynik, kterej se směje nebohejm a zas se na mě votočila tou voteklou půlkou huby a udělala ksicht. Skorem sem jí nebohou zabila, moc nechybělo

A ty prášky nezabíraj?

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 10:14
- Nahlásit

jablunka
Co vám zas je pani? Máte vočíčka jak prořízlej bůček? že si nedáte pokoj s těma vejmyslema, už budete jak Stahijová skorem! Eště se začněte nafukovat snad!

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 10:15
- Nahlásit

Jimmi

počítá minuty, kdy bude mít klít!

von a klít, jo?? No to jo, včera jsme dvě hodiny jezdili na kole. Teda já,, von běhal. A krom toho, že jsem teda stvořila monstrum rychlý, kterýmu se nedá ujet ani na kole, tak když jsme přišli dom, tak věren svému programu odmítal odpočívat a rači si hrál na vrchního revidenta z města Renešova a spokojeně kibicoval naprosto do všeho co se dělalo.

a ten mě nechal tak tři tejdny doma ležet na gaučíku

to s alergií ale neprojde

Jimmi
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 10:19
- Nahlásit

Gerda
To chci!!!!! Chci dávat razítka! A můžu vybírat i poplatky za průchod stanovištěm? Budem tam s mamkou sedět dvě, aby nám nikdo neproklous... Taky mám stan, dyš si mamka lehne ven, se psema se tam pohodlně vejdeme.

no vida a pak, že je krííze, práce a jaká krááásná

Jimmi
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 10:22
- Nahlásit

PetraK
to s alergií ale neprojde
já taky nepíšu, že chci alergii!!!!!
S tou nemůžu ležet tři tejdny na gaučíku, leda......?!, že můžu opuchnout ještě víc než Jablunka a nemohla bych ani chodit. Taky se mi nelíbí léčba: šňupat solenou vodu nechci.

jablunka
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 10:23
- Nahlásit

PetraK
A ty prášky nezabíraj?
Ale trochu jo,uš trochu vidím.
Gerda
Co vám zas je pani? Máte vočíčka jak prořízlej bůček?
Líp bych to nepopsala.Tvrděj mi,že je to normální,že se alergije může objevit s vjekem,ale mě to rozhodně a moc vadí.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 10:26
- Nahlásit

jablunka
pani a na co máte vlastně tu alergii? estli de s věkem, tak se mam na co těšit tedy

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 10:29
- Nahlásit

jablunka
něco agresivně kvete, musíte se zbavit veškeré flory ve svém okolí!

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 10:29
- Nahlásit

Jimmi
šňupat solenou vodu nechci.

tak zkuste koks, to budete ležet vbrzku potom taky
na prkně
jablunka
Ale trochu jo,uš trochu vidím.

hele a to fakt jako takhle letos z ničehož nic?????

jablunka
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 10:31
- Nahlásit

Jimmi
pani a na co máte vlastně tu alergii?
No to nigdo neví,páč teď není správná doba na alergotesty,ale nejspíš na nějaký pyly.
estli de s věkem, tak se mam na co těšit tedy
Já byla totiš hrozně překvapená,že sem nigdy žádnou neměla.Děti jo,ty fšechny na něco,ale já né.A von povídal,že se klidně může vobjevit gdykolif.

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 10:31
- Nahlásit

Gerda
něco agresivně kvete, musíte se zbavit veškeré flory ve svém okolí!

přesně, šecko vybetónovat, natřít na zeleno a namalovat na to růže!

<< 1 ... 2898 . 2899 . 2900 . 2901 . 2902 . 2903 . 2904 . 2905 . 2906 . 2907 . 2908 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání