Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2898 . 2899 . 2900 . 2901 . 2902 . 2903 . 2904 . 2905 . 2906 . 2907 . 2908 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
jablunka
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 10:32
- Nahlásit

Gerda
něco agresivně kvete, musíte se zbavit veškeré flory ve svém okolí!
Tagže potpálit souseda!!!
PetraK
hele a to fakt jako takhle letos z ničehož nic?????
Jo!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 10:37 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

jablunka
Jo!!!

to je na pytel . Prý může být spouštěčem velký stres a alergie pak může propuknout s odstupem . To vám sice alergii nepořeší, to jen jako vysvětlení, proč dosud nic a najednou jo . Přesně takhle to vyšlo u ségry (hodně špatně snášela, když se naši rozvedli) a stejný podle mě u Brtníka. Jak jsem u obou vypozorovala, vždy to bylo, až když se situace uklidnila.

Tak hlavně - jestli máte nějaký zahradnický sklony, tak se letos vyhněte Aksamitníku - neboli afrikánům. Páč to voni taky hodně uměj nasrat alergiky. Teď to bude nejspíš asi bříza, co vás trápí.

Jo a taky kde můžete- posekejte než začnou kvést kopřivy a takovovou tu bíle kvetoucí kozí petržel. Taky slušnej alerg. sajrat.

jablunka
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 10:47
- Nahlásit

PetraK
Prý může být spouštěčem velký stres a alergie pak může propuknout
To by vysvjetlovalo fše.
Tak hlavně - jestli máte nějaký zahradnický sklony,
Tak to rozhodně nehrozí,ale sousetka má snat na zahradě fšechno.

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 10:47
- Nahlásit

jablunka
Hele pani, jen taková spekulačka, jo? Alergen je patogen, co přichází jako vnější škodlivina do těla. Tak se třá dá mluvit f čínský medicíně vo šesti rozvracečích. Jelikoš vám to trápí vočíčka a ucpalo nos, dá se třá říct, je vočíčka sou otvorem těch jater a nos otvorem plic, že byste třá mohla zkusit posilovat játra a prvek dřevo, a taky plíce a prvek kof. Nemohla byste to skusit prosimvás, abysem viděla, jesi je to úpa špatně, nebo jesi spekuluju aspoň trochu správnym směrem?

brut
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 10:48
- Nahlásit

Dobré ránko vespolek

Jimmi
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 10:48
- Nahlásit

PetraK
tak zkuste koks, to budete ležet vbrzku potom taky

helejte pani, já žádný uhlí šnupat nebudu, sic bych měla nos jak pícku ,, jestli vy to děláte, tak nechci vidět vaší fotku!!!!!

Jimmi
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 10:49
- Nahlásit

brut

áááá další marod se probral z mrákot

jablunka
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 10:51
- Nahlásit

Gerda
Jelikoš vám to trápí vočíčka a ucpalo nos, dá se třá říct, je vočíčka sou otvorem těch jater a nos otvorem plic, že byste třá mohla zkusit posilovat játra a prvek dřevo, a taky plíce a prvek kof.
To mám jako přestat kouřit a chlastat???
Nemohla byste to skusit prosimvás, abysem viděla, jesi je to úpa špatně, nebo jesi spekuluju aspoň trochu správnym směrem?
no já skusím cokolif,gdyš to pomůže,ale jak???

Jimmi
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 10:53
- Nahlásit

jablunka

Gerda
Jelikoš vám to trápí vočíčka a ucpalo nos, dá se třá říct, je vočíčka sou otvorem těch jater a nos otvorem plic, že byste třá mohla zkusit posilovat játra a prvek dřevo, a taky plíce a prvek kof.

sakra to sem zvědavá co budeš dělat kouřit dřevo a polykat rtuŤ?? hele se bojim že se probereš až v márnici

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 10:54 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

jablunka
To by vysvjetlovalo fše

no já jsem si to tak myslela

Tak to rozhodně nehrozí,ale sousetka má snat na zahradě fšechno

todle je blbý, teda no, to neporadím. Já prostě vždycky, když má přijet ségra, vezmu kosu jdu na kopřivy a to bílý bejlí, páč vim, že to jí nedělá dobře, a ty afrikány už teda taky nevysazju

]Jimmi

jestli vy to děláte, tak nechci vidět vaší fotku!!!!!

tak tetkon se teda nedívejte

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 10:56
- Nahlásit

jablunka
no já skusím cokolif,gdyš to pomůže,ale jak???
to du zjistit

Jimmi
kouřit dřevo a polykat rtuŤ??
sim vás, to neni žádná léčba todleto ))))) to je definitivní desinfikace těla, tzv DDT

Jimmi
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 11:02
- Nahlásit

Gerda
jablunka

to je definitivní desinfikace těla, tzv DDT

následuje mumifikace.....

(Jablunko, máš přeci děti, mysli na ně!! na nebožátka, budou z nich sirotečkové...., budou lomit ručičkama nad ztrátou matičky!!!)

Jimmi
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 11:04
- Nahlásit

PetraK

tak to máte ještě dobrý, a už tam necpěte ty brikety

jablunka
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 11:08
- Nahlásit

Jimmi
sakra to sem zvědavá co budeš dělat
No já taky!
Gerda
to du zjistit
Dík,paní.

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 11:09
- Nahlásit

Jimmi
budou lomit ručičkama nad ztrátou matičky!!!
...i zželelo se matce milých dítek, duše její se vrátila a ftělila se v drobnolistý kvítek, jímš mohylu svou pokryla. Poznaly dětičky matičku po dechu, poznaly ji a plesaly a kvítek ten drobný, mateřídouškou nazvaly. Mateřídouško vlasti naší milé, vy staré české pověsti, natrhal sem vás na dávné mohyle, komu mám tebe přinésti????????

jablunka
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 11:10
- Nahlásit

Jimmi
následuje mumifikace.....
Budu druhá Lenina!
(Jablunko, máš přeci děti, mysli na ně!! na nebožátka, budou z nich sirotečkové...., budou lomit ručičkama nad ztrátou matičky!!!)

U toho asi nemůžu bejt,že né,jako fyzicky jo,ale asi mi to bé fuk.

jablunka
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 11:12
- Nahlásit

Gerda
Mateřídouško vlasti naší milé, vy staré české pověsti, natrhal sem vás na dávné mohyle, komu mám tebe přinésti????????
Mě néééééééééé,stopro na ní mám alergii.

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 11:16
- Nahlásit

jablunka
stopro na ní mám alergii
Nemůžeš na ní mít alergii, dyš seš to ty přece! Ty seš kvítek a tebe někam haranti nosej. Mohli by tě prodávat u metra místo fyjalek, za svazeček 20 korun. byly by to bohaté siroty (samo za přetpokladu, že by ses rozrostla přes celou mohylu)

jablunka
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 11:21
- Nahlásit

Gerda
Nemůžeš na ní mít alergii, dyš seš to ty přece!
A jo.
Mohli by tě prodávat u metra místo fyjalek, za svazeček 20 korun. byly by to bohaté siroty (samo za přetpokladu, že by ses rozrostla přes celou mohylu)
A já uš z toho nebudu nic mít!

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 11:24
- Nahlásit

jablunka
A já uš z toho nebudu nic mít!
No a co bude mít davítková z toho, že jí budou stáčet na plošině do skumafky???????? Taky nic. A jak je ráda.

Jinak bude velikonoční vejlet, pojedeme pá, Walda nám ho naplánuje. Koukejte se na to připravit, děfčata.

brut
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 11:39
- Nahlásit

Jimmi
áááá další marod se probral z mrákot
náhodou už straším od půl šestý .... dneska totiž mladá dělala písemnou maturu a jak byla nervozní, tak jí všechno padalo z ruky
Ale zase jsem stihla super ranní procházku s čokliskama, vyprala jsem dvě várky prádla a to schne venku, mám vaříno

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 11:41
- Nahlásit

Jimmi

tak to máte ještě dobrý,

to si nejsem tak jistá, páč........ vy nevíte co je vespot

jablunka
To mám jako přestat kouřit a chlastat
to je snad horší než ta alérgije.

ale pani esli vás to potěší.... vypadá to, že mě z ničehož nic začlo dělat brikule pití kávičky. Ešče sem to neeliminovala úplně, ale vypadá to tak . Dyš si teď poslední dny udělám kávičku, začnou mi na držce probíhat procesy nějaký, pak znachovatím, takže vypadám, jak postava z červenoknihovnickejch románů kdy..... "a cudně se zardívajíc klopila oči" akurát že já voči neklopim, mám je z toho jak vypadám hrůzou votočený vzhůru a navrch krom toho že sem zardívacící se, mám zároveň držku jak struhadlo křížený s ropouchou, páč mi najednou ten vobličej zdrsní na povrchu a ešče naskáčou pupeny- proto nosim tu masku, co mám na tý fotce tady.

brut
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 11:42
- Nahlásit

Gerda
Jinak bude velikonoční vejlet, pojedeme pá, Walda nám ho naplánuje. Koukejte se na to připravit, děfčata.
já budu vejletit v chatičce..... už se těším, jak malý dítě na bombonek .... navíc tam budu mít všechny robátka, holky kluka a ještě přijede ségra, tak budou gruntovat chatičku ( a já budu jen sedět a dirigovat práce)

Jimmi
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 12:08
- Nahlásit

brut
já budu vejletit v chatičce..... už se těším, jak malý dítě na bombonek .... navíc tam budu mít všechny robátka, holky kluka a ještě přijede ségra, tak budou gruntovat chatičku ( a já budu jen sedět a dirigovat práce)

no nazdar a já myslela, že větší horror než masakr Texaskou pilou natočit nejde

hele a těma robátkama mylíš své ...cetileté ..náctileté děti? Ví vůbec jak je jejich matka oslovuje?

brut
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 12:16
- Nahlásit

Jimmi
no nazdar a já myslela, že větší horror než masakr Texaskou pilou natočit nejde
mám vzít kameru?

těma robátkama mylíš své ...cetileté ..náctileté děti? Ví vůbec jak je jejich matka oslovuje?
jj, těma robátkama myslím své ...náctileté dětičky ( ...cetileté není ani jedno, mladý bylo teprve devatenáct ). Vědí moc dobře, jak jim říkám... když něco chci, tak jsou to robátka a když pruděj, tak harantíííí

Baico
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 12:19
- Nahlásit

Tak mám za sebou přednášku. nevidím žádnej rozdíl mezi přednáškou důchodcům a normálním studentům provozně - ekonomické fakulty. Obojí usínají, ať se člověk snaží, jak chce. Ale lepší než studenti agra, ty mi loni na podzim předvedli málem soulož v přímém přenosu, naštěstí je jeich vyučující včas umravnila.
Ještě s nima teď půjdu na farmu, aby se podívali na zvížátka

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 12:21
- Nahlásit

brut
No a právě před tim si mohla pěkně zdrhnout s náma na vejlet Dyš mi holky přidělej ke svejm psům i svý haranty na prochásku, dycky s nima hraju hru, že musej bejt daleko ode mě, běhat do kopce, podávat psům klacky z bláta, nosit mi batoh a chodit do hospody plnit flašky vodou pro psy....a tak, voni si pak myslej, že je se mnou sranda, bo se ke mě jako na bojofce nesměj přibližovat celou prochásku, sou pak úžasně utahaný a po dvou, třech hodinách se mnou venku už doma nezloběj. Taky by ses jich mohla nějak nenápadně zbavit...mohla bys koordinovat práce třá po telefonu....

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 12:25
- Nahlásit

Baico
Ještě s nima teď půjdu na farmu, aby se podívali na zvížátka
nech je kopnout od koňa, hajzly nevděčný!

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 12:28 - Změnil/a: Lucie Kratochvílová
- Nahlásit

Ahoj lidi, nemáte náhodou někdo zkušenosti s kůchněma z ikey?

Baico
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 12:30
- Nahlásit

Gerda
nech je kopnout od koňa, hajzly nevděčný
Já jdu s nima ke kravičkám
Ale zase mi důchodci zatleskali na konci přednášky. To se mi u klasických studentů nestalo

<< 1 ... 2898 . 2899 . 2900 . 2901 . 2902 . 2903 . 2904 . 2905 . 2906 . 2907 . 2908 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání