Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2889 . 2890 . 2891 . 2892 . 2893 . 2894 . 2895 . 2896 . 2897 . 2898 . 2899 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
StaHi
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2009 13:58
- Nahlásit

jbat
kam že mám juknout???
neni to tak hrozny, jak se zda.. hele:
http://www.cz-pes.cz/diskuse/8_9419_4.html

jbat
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2009 14:03
- Nahlásit

StaHi
jako ale ti jsou úúúúžasní!!!! a taky dlouhý jak 14 dní před výplatou, já si furt říkám, že je moc nudloidní a není!!!

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2009 14:14
- Nahlásit

Ahojda všem

nemethova5
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2009 14:18
- Nahlásit

caute decka,dnes je krasne,dnes jenom prochazim,notas nechavam doma,on se dost pronese,jeste tahnu hajana a batoh.
davidkova renatapani nazdar,no hnus jak se tam na te vetrine chovali k dastymu,ja uz bych vystrikla jak svestkovej knedlik,jak to brezen psala

StaHi
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2009 14:58
- Nahlásit

jbat
no a dokonce to i vypada, ze lopatoidni jazyk patri k celymu plemeni, nejenom k blbiskovi ))

kachna_
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2009 15:21
- Nahlásit

Gerda
V Mělníce na cvičáku jedna dlouhovlasatá golyje cvičí.
Se Šimonou jsme zkoušely agilitit, vysvětlí (dobře a srozumitelně) a přeber si to jak umíš. Ale ty ceny má fakt vysoký .

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2009 16:24
- Nahlásit

argosek
kdy to bude?
3.-6. září - long cca 110 km, mid cca 45. Mid je celý vedený Osoblažskem, mírňoučké kopečky, nenáročné, hospoda minimálně co deset kiláků . Long z části zaběhne do Jeseníků, asi dvacet kiláků se půjde horama, tudíž to bude lehce náročnější. Je to kvůli bivakům, asi se jim bude v lese bivakovat líp než tady na těch loukách sem tam proložených malinkýma lesíkama

All
Proboha, kolik jste toho zase naflákali?? To je děs tohle, fšichni máte důtku s výstrahou

Nevíte někdo jestli na stavbu plotu musí být stavební povolení, nebo stačí ohláška?

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2009 16:32
- Nahlásit

kachna_
V Mělníce na cvičáku jedna dlouhovlasatá golyje cvičí.
Asi ej dycky jedna cvičící na ňákou celou oblast, ta vaše je pro celý mělnicko.

Biluška
Hele a ten mid se musí ujít za 1 den?

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2009 16:33
- Nahlásit

Biluška
http://www.akstancl.cz/aktuality/43-plot-a-stavebn i-povoleni.php

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2009 16:35
- Nahlásit

Biluška
http://www.poradte.cz/domacnost-a-bydleni/543-plot -bez-stavebniho-povoleni.html

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2009 16:49
- Nahlásit

Gerda
Hele a ten mid se musí ujít za 1 den?
To ještě nevím. Nějaký časový limit tam bude, protože nemůžu lidi na kontrolách držet třá dva dny. Ale určitě tam dám víc než 24 hodin. To se dá ujít v pohodě, normálně třá třetinu téhle trasy chodím s psicema na delší procházky a máme to akorát na dopoledne... a to rozhodně nechodíme trekovým tempem, to se zastavujem, cvičíme poslušnost, očucháváme kytičky, plavíme se v rybníkách a tak...

argosek
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2009 18:08
- Nahlásit

Biluška

tak si me napis na ten mid. kam mam poslat startovne?

ps: mate tam nejaky hezky hotylek s dostatecne dlouhyma postelema?

Hyena
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2009 18:14
- Nahlásit

Biluška
Je to kvůli bivakům, asi se jim bude v lese bivakovat líp než tady na těch loukách sem tam proložených malinkýma lesíkama POdceňuješ trekaře.Loni jsem na Křivoklátsku chrápošila v autobusové zastávce uprostřed vsi a cca 15m ode mě další dva lidičky přímo na dětském hřišti

Sali
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2009 18:25 - Změnil/a: Sali
- Nahlásit

Kobřímu psovi umřel včera brácha....

Hyena
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2009 18:37
- Nahlásit

Sali
To je mi líto. Nějak se to množí, tyhle torze. To už je třetí o které vím cca za poslední 2 měsíce

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2009 18:37
- Nahlásit

čus trupkýýýý
ste furt f práci jo?? tsss,to nevim proč bo venku je tááák háásky,úpa hic a fógli řvou a tráva už raší a stromy už se začínaj zelenat,nádhera,sme seskoro celej den s Nánou flákaly venku f Šárce a tak

argosek
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2009 18:40
- Nahlásit

Sali

to je smutny

davidkova renata

dneska dopoledne jsem sel se splendynou od plzenske, pres hvezdu, atd. na letnou. rikal jsem si, jestli vas tam nepotkame a vy na sarce.

Lola1
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2009 18:48
- Nahlásit

Sali
Hyena
To je smutný. Taky se nám to s dobrmanem stalo.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2009 18:53
- Nahlásit

Sali
tak to je humáč..
argosek
ste mi měl cinknout,pane,vono dneska nenbylo slunko na kozi kozi kozi ,snad zejtra

argosek
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2009 19:05
- Nahlásit

davidkova renata

nevim, co si pod vasima kozama mam predstavit, slecno, ale slunka bylo vic nez dost. csta nam trvala 2 hodiny a prestoze byla splendy jeste na hvezde plna energie, asi po hodine uz byla tak zizniva a unavena, ze me sotva vnimala, tak jsem ji nechal jit za mnou, aby na me videla a nevlezla z hladu do silnice. a zavolat jsem vam nemohl, nebot vase cislo (spoledne s mnoha dalsimi) lezi pohrbeno v telefonu s prokouslym displayem, ktery jiz par mesicu nepouzivam.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2009 19:31
- Nahlásit

argosek
nevim, co si pod vasima kozama mam predstavit
bohužel téměř nic..
no nána byla vodpoledne taky už vláčnější,možná to bylo z hladu jak řikáte,krmila jsem naposled prvního ,tak to si eště počká
nebot vase cislo (spoledne s mnoha dalsimi) lezi pohrbeno v telefonu s prokouslym displayem, ktery jiz par mesicu nepouzivam
ajaj..no můžem si pře maila poslat teda vaše nový dyby jako nááhodou esi chcete.

argosek
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2009 19:54
- Nahlásit

davidkova renata

ja mam porad stejny, tak me je nprozvonte, nebo radsi poslete sms, at vim, ze jste to vy. ale pokud touzite po mailu, i ten vam rad poslu :-P.

Neessi
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2009 20:28
- Nahlásit

Čus fšicííííííínemáte někdo přectavu,kolik hodí fdovskej důchod?Dneska ten kretén gaučák nechal otevřená vrata dokořán k silnici,čupky lítaly na zahradě a von si klidně zaleze domů,nažere se a svalí se na gaůčZa půl hod jsem zjistila,že vrata jsou otevřená a čubiny nigde.Na gaučáka jsem zařvala,ať si dobrovolně natáhne pistoli a jestli se těm holkám něco stalo,ať se zastřelí dříf,než se vrátímKolem jezdil jeden kamion za druhýmVlítla jsem do auta a jela po trase venčení kolem řeky. Naštěstí byly obě v řece a lovily kačeny.Aishu nikdo nelovil-i když hárá(aspoň douifám )Obě byly happy,že mě vidí,skočily do auta rovnou ze zabahněnýho břehu.Auto jsem drbala dvě hodiny
Na gaučáka jsem řvala tak,že teď jen sípámJdu si hlasifky vykloktat nějakou kořalou-mám fakt dost

Sali
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2009 20:52
- Nahlásit

Neessi
chlap, co chceš....

Neessi
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2009 21:01
- Nahlásit

Sali
chlap, co chceš....
rači ten fdovskej důchod
Ale rozumíš-moje čubiny nikdy svévolně neopustily pozemek.Naučit je "utíkat" je fakt trestuhodný a zvlášť teď,když piluju poslušnost na zkoušky,to mi sejří nejvíc...........

Erin
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2009 21:08
- Nahlásit

Neessi
kolik hodí fdovskej důchod?se to počítá dle odvedené výše desátků na zdravku,socku..na daních?

Se divím,že ještě dejchá.I když pokavaď je takovej flegmoš,stálo by za zamyšlení,dvojí jištění.Venkovní vrata a pro sychr ještě přepouštěcí plůtky doma na dvorku.

P.S.auto by měl drbat on sám vlastníma pacinkama,a ne ty,ne?!

Alexa
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2009 21:20
- Nahlásit

Neessi
teda máš svatou trpělivost. Fdofskej důchod je celkem slušnej, stojí za úvahu

Neessi
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2009 21:23
- Nahlásit

Erin
auto by měl drbat on sám vlastníma pacinkama,a ne ty,ne?!
Vždyť je levéééééééééj,ještě by mi tam to bahno víc rozblemtal

Neessi
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2009 21:25
- Nahlásit

Alexa
Fdofskej důchod je celkem slušnej, stojí za úvahu

bezva nápat ,ale ten válec asi nepoužijem,Davídkojc ho chtěla zkrmit

Erin
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2009 21:28
- Nahlásit

Neessi

,ještě by mi tam to bahno víc rozblemtal

S devítkou nataženou u spánku?Nikoliv nerozblemtal))

<< 1 ... 2889 . 2890 . 2891 . 2892 . 2893 . 2894 . 2895 . 2896 . 2897 . 2898 . 2899 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání