Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2889 . 2890 . 2891 . 2892 . 2893 . 2894 . 2895 . 2896 . 2897 . 2898 . 2899 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
argosek
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2009 20:44
- Nahlásit

decka vcera jsem byl na dogtreku a chci rict, ze uz nikdy na zadny nepujdu. mam pocit, ze je to cele koncipovane tak, aby 130 kilovy intelektual nemel sanci uspet.

devcata zjistila, kdyz ocitla se na miste, obavy ze byly plne na miste.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2009 20:45
- Nahlásit

hally001jezismarja!chudak dostal kopytem do hlavy a hlavu ma v poradku???pani z toho si nic nedelejte,ja jsem taky masochista sama modrina a sram od psu.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2009 20:49
- Nahlásit

Alexa
ale rozčilená není zdravé jít hajat
njn,ale dyš já sem rosčílená skoro každej den tak to bych se nevyhajala uš vůbec
hally001
Byli jste někde na vzduchu?
jooo,sem se f sobotu vopíkala u rybníčka aš sem si připekla kozi a dneska sem se snažila dělat tedlenten hundesport.Marně.Jako dycky.
Jinak rozhodnutí nechat výjezd na konovi se mi zdá nejrozumnější bo velet má dycky ten chytřejší Ale žiješ celkem dost intenzivně teda,akorát nevidim žádný info vo Pepce,že by nic neprovedla??? Nebo jí Roman už zabil?
Buldok bé f poho,voni sou krapet jiný,myslim,že s etam krásně realizuje

hally001
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2009 20:59
- Nahlásit

nemethova5-vokovanym kopytem a já fakt slyšela tu kost praskat, jak to dostal k voku, tak jsem myslela, že mu rupl nadočnicový oblouk, což byla dost děsná představa. Chodila jsem na něj koukat, žral s chutí, reakce dobrý, motorika taky..ani dneska nic, nezvracel ...prostě je pancéřovej. Já bych na to nervy s čoklama neměla, i když je fakt, že naši psi jsou schopný setrvat v odložení a hlavně mají docela respekt z koní.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2009 23:22
- Nahlásit

hally001jezis aspon tak,tak to je dobrej fakt,jo nesla mi dlouho diskuse,nekdo mi zakazal pristup a ne jen mne,konicky taky muzu,ale nevesli by se mi do obyvaku,nastesti hajan jo.

StaHi
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2009 00:46
- Nahlásit

Dines
Reaguju nevim na co
tak to taky netucham

Alexa
nějakou produkci s dárlinkem
zatim mi nikdo nic nerikal (ofsem.. byli sme dost uspesny, tak tra se toho nekdo chytil, ze )

davidkova renata
do tejdne byla kočka jako nová
dz truu iz aut deer

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2009 07:02
- Nahlásit

Dobrý ráno fšem, už vám ani nebudu říkat, že máte jít dřít, páč je jasný, že tu dřu furt akorát já a kolegyně Davídková

argosek
decka vcera jsem byl na dogtreku a chci rict, ze uz nikdy na zadny nepujdu. mam pocit, ze je to cele koncipovane tak, aby 130 kilovy intelektual nemel sanci uspet.
Pane, pojďte na dogtrek k nám, tady se půjde od okurek po macešky, to zvládnete

dasa novakova a stana polakova rekly si, ze pujdou dnes po obede navstivit kamaradku prochazkovou.
Tam už byli minulý týden a Procházková nebyla doma Jsou ty holky blbý, že tam furt lezou, nebo co???

ankaras
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2009 07:10
- Nahlásit

Zdravím a pozdravuju po ránu, mam dotaz, známá shání štěně vlčáka, fenku a pořád mě nutí ať jí něco najdu, tak jsem si myslela, že bych nejdřív zkusila útulek, nevíte o fence?

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2009 07:25
- Nahlásit

ankaras
jak moc to musí být štěně a jak moc to musí být vlčák? Stačí takový ten vesnický vlčák? Nebo je vyžadován přímo exteriérák?

Tinta76
# Zasláno: 6 Dub 2009 07:25
- Nahlásit

Dobrý den celý den

ankaras
Vlčáka jako NO? A co třeba kouknout sem? http://ovcak-v-nouzi.wz.cz/

ankaras
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2009 07:36
- Nahlásit

Tinta76
dobrý ráno , no, to se snažim od rána, ale ty stránky mi vůbec nejedou ale zkoušim to

Tinta76
# Zasláno: 6 Dub 2009 07:46
- Nahlásit

ankaras
chce to trpělivost! hoooodně trpělivosti a zkoušet a zkoušet

brezen2008
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2009 08:08 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit

dobré ráno všem
jelikož jsem celej vejkend byla doma,tak si to doufám užiju dneska
dasty je bez problému a dělal normální bobek a chce si zas hrát s míčem

tak jo . já se ještě přiznám k něčemu co se mi na veterině nelíbilo:
doktorka která dělá už 25 let tyhle případy,tak byla dost nepříjemná,možná si to namlouvám,ale když viděla dastyho tak první věta byla,jestli mu dávám najíst,no má 32 kg ,takže fakt vypadá jak vypadá ,no a já že jasně ale díky že má DKK tak moc nemáme nabírat,no takže nějaký to kilo navíc mu neublíží to jako vona říkala,já řekla že vypadá jak vypadá že takle zatím zůstane a pak se mě ptala co jako se děje ,jsem jí řekla kdo mě posílá a co jsme dělali a ona tak si mě vypsala kartičku,když jsem pak dostala vyučtování celkové částky,tak tam je blbě jméno psa,že dasty je fena,adresa celá převoraná ,že ¨se jmenuje Dusty.
Takže půjde pod rengen,tak jak jsem minule byla připravená že mi doktoři a sestra pomáhá,tak tahle ne,jenom na mě civěla a čekala až dastyho dám na stůl,až mu podrazím nohy a ona si jenom ho dá jak potřebuje pod přístro já mu budu držet přední nohy a zadní nohy a ještě nebít ozářená,tak jsem jí po usilí poprosila zdali by mi pomohla,no ona to neumíte sama? ,já říkám vyzvednout ano ale né ho obrátit a podrazit nohy ,no tak ve finále mi pomohla,ale to ještě dastyho jsem museli přivázat nohy vodítkem,jak chudák šílel,tak mu furt říkala jak je divnej pacient,že se to musí naučit,to jsem na ní křikla že tohle ho nemusím učit ,že mě stačí co do dnes umí a že to umí jak leckajatek vořech,to vona už bublala a pak udělala snímek a pak měl dasty skočit na zem a skočil těsně vedle ní a ona už jdete tohle je pes kterej se neumí chovat ,no tak jsem ho drapla a šla jsem,chudák vyklepanej jak benzín,tak se šel vyčurat před kliniku,pak jsme se vrátili a čekali pak nás zavolala a řekla výrok
když jsem se slušně ptala kolik tady stojí rengen,tak mi odpověděla že to mi řekne až na konci
no takže jako fakt tam už ne,jako mi ho dali asi dohromady ale to jednání je na palici
mušela jsem tam,bo mi k rymský řekla že tam posílá hodně lidí

no lidí bylo v čekárně vždy hodně

Tinta76
# Zasláno: 6 Dub 2009 08:11
- Nahlásit

brezen2008
a ten ygelit teda nic, jo? ale tak hlavně, že je Dasty v pořádku

brezen2008
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2009 08:32
- Nahlásit

Tinta76
igelit mušel už bejt dávno venku

jako celý to taky nechápu

Alexa
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2009 08:39
- Nahlásit

Ahóóóóóój

brezen2008
jako celý to taky nechápu

no to asi nikdo, hlavně že je už v pohodě. Hele a mě se to už nechce hledat a on blil jako hodně nebo jen jednou nebo jak to bylo?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2009 08:41 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit

Alexa
bylil 3x za sebou svoje dávky i když dostal po malejch dávkách a blil to celé

ale já ten i gelit viděla na tom rengenu ještě v 18,30

Alexa
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2009 08:43
- Nahlásit

brezen2008
le já ten i gelit viděla na tom rengenu ještě v 18,30
tak buď ho vyblil nebo to nebyl igelit, ten by se těžko vstřebal.

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2009 08:44
- Nahlásit

hally001
vokovanym kopytem a já fakt slyšela tu kost praskat,

no ne nadarmo se o nich řiká, že sou tvrdý palice. Snad si vůl dá příště pozor???

davidkova renata
díky moc pani za zprávu!!

nemám připíklý kozi, kozi, kozi, ale gezicht. Sem růžový prasátečko.

brezen2008
dasty je bez problému a dělal normální bobek a chce si zas hrát s míčem

takže igelit se nekonal??

Co to bylo za veterinu kde jste byla, že mají takovýhle chování??

Lidijové my už zase mám zahradu vobsazenou zajícema
A pozorte řídila sem- sem tudíž řiditelka. Jela jsem na Apaluchu a zpět, několikrát jsem ODBOČOVALA DOLEVA!!!! sama - ne že bych na to jako hally001 měla koňskýho poratce Nikoho sem nezabila, jen při parkování skorem Brtnika, páč my prdly fšecky céfky, to auto je na mě hrozně dlouhý a my trpaslici nevidíme.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2009 08:59
- Nahlásit

PetraK
veterina Erika,dost jsem tady vo ní četla,Praha 8

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2009 09:30
- Nahlásit

čus akorát Biluši co taky jen dře,vostatní se jen flákaj
né že béte psát jak fsteklý dyš nestíhám!!
brezen2008
sem ti řikala,že maj velmi blbou pověst a to jsem ti vůbec neřekla všechno,už tam nelez.

brut
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2009 10:08
- Nahlásit

Dobrý den vespolek

Doufám, že se vám všem zamlouvá počasí, víkend byl stejně pěkný a akční jak ten náš .... jdu pryč, tak moc nepište, ať nemusím dočítat litánie

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2009 10:14
- Nahlásit

brut
.... jdu pryč, tak moc nepište, ať nemusím dočítat litánie

davidkova renata
né že béte psát jak fsteklý dyš nestíhám!!

esi vám to neva, tak ste vy dvě kapek monotématický

Tinta76
# Zasláno: 6 Dub 2009 10:19
- Nahlásit

brut
Doufám, že se vám všem zamlouvá počasí
NE! je tu zatažíno, stejně jako včera! a ráno byla chnusná mlha a námraza na přednim skle na autě ... kde to bydlim jako!?

jbat
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2009 11:09
- Nahlásit

bré ráno všem.

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2009 11:13
- Nahlásit

Dobré ráno fšem krásným lidem s krásnou tváří i duší, fšem, co chtějí víc a zaslouží si to!!!! A taky dobré ráno fšem stopařům, co můžou na mistrofství světa!
Dnes nemá svátek nikdo, ale vo víkendě měly jébat v sobotu a erin v neděli. Takže děvuchy poletucha - šééééécko nejlééééépčiiiiiiii!!! A tady máte dort:

Maryje zahájila svou stopovací kariéru, nejdřív vypadala, že eště neni úplně unavená, tak šla eště na prochásku, potom doma dostala jen hrstičku rejže, aby to jakoby vypadalo, že má večeři, ale při stopách sežrala víc než svou obvyklou dávku granclí, takže děsně trpěla nespravedlivým hladem, nejdřív chodila strašně loudit, pak usnula, v půl jedenáctý večer sem jí budila na psolední čůr, ale z podpostele vylezlo něco tak strašně unavenýho a polomrtvýho, s přeleženejma ušima a fousama, že sem se musela smát. Sotva držela votevřený voči, pořád zívala, a tak se šla ven jen vyčůrnout. Nejdřív sem myslela, že má zase bolavý záda a nemůže chodit, ale vona jen chtěla jít spát. Myslim, že se unavila velice zdárně. A jelikož sme po skončení stopink akce eště pojedli u Salijů grilovaného masa, vracela sem se bezvadně nažraná a děsně unavená. No a pravděpodobně mám ňákou potravinovou alergii jako Maryje, bo se mi večer tak katastrofálně zvednul kbelíček, že sem málem nezvládla umístit hlavu včas do mísy. Začnu jíst asi taky jen akany. Může to bejt třá žlučník? Nebo něco? Začínám mít pocit, že jediný, co můžu bez potíží jíst, jsou brambory a rejže. Buď to jde vrchem, nebo purgací.

Jak se tu máte? Vo Dastíkovi vim, s dárkem sem mluvila, tak něco jinýho? Jo a na mojem psu sem si četla o dlouhovlasých golyjích, povahy mají děsný, tak to asi bude ta krátkovlasá. Ale času dost, jsou to jen úvahy.

Sali
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2009 11:22
- Nahlásit

Gerda
prosímtě to je mi hrozně líto, my jsme oba naprosto vpořádku, zbytek toho grilu jsme dojedli zastudena večer, jedli jsme to samý maso i v sobotu, a naprosto žádný obtíže,
žlučník by to bejt mohl, ale uzený bylo totál libový, marináda na něm s velmi malým množstvím slunečnicového oleje, buřty půlený, vomastek na grilu volně vykape, tak ti nevím...
Ale asi bude i zdravější přejít na kuřata a sýry se zeleninou a nějaký banány....

Sali
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2009 11:26
- Nahlásit

Gerda
jinak Kobří pes byla taky večer pěkně vláčná, šla jsem pak ve čtyři s oběma holkama na chvíli do lesa, uložila Kirunu do klidu, a v šest jsem ještě vykopala Tchoře s Bobulí, aby s náma ještě obklusali velkej okruh,
a Kobra byla konečně vyklidněná natolik, že i většinu okruhu jen klusala....
Ale udělala mi holčička obří radost, po 3 měsíční absolutní pauze od čuchání se fakt jen oprášila a smažila to polem, až jí klapaly nozdry...

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2009 11:29
- Nahlásit

Sali
Ale vono to bylo strašně dobrý! Jen prostě nevim, proč je mi někdy po jídle tak děsně blbě. Ale asi spíš je to tim, že pořád jim děsný prasárny a tělo už by možná sneslo nějakou zdravější životosprávu Takže příště přivezu pečený kuře Zatim budeme dělat hustokrmnou stopu, aby Mařeně docvaklo, co se teda opravdu chce. Krabičku už mám, už v ní smrděj lososáky, aby pěkně načichla, když už nebude vidět. Schválně když budeš dávat fotky, tak jen ty, kde už vypadáme profesionálně jako echt stopařííí

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2009 11:33
- Nahlásit

Sali
Kobra byla konečně vyklidněná natolik, že i většinu okruhu jen klusala....
nevěřim )))))

<< 1 ... 2889 . 2890 . 2891 . 2892 . 2893 . 2894 . 2895 . 2896 . 2897 . 2898 . 2899 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání